Detail hlášky #68126

<A> ale slohovka bude opravdove peko
<A> peklo
<B> no s tvým pravopisem bude:D
<A> ne
<A> pravopis v poho
<A> bude slovnik
<A> a terka me ""z""pravila

Komentář: Zitřejší maturant:D

Informace o hlášce

Datum přidání: 1. 5. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: Kalanar (1 hláška)
Hlasování: pajiinka, Duraththor, mdonaat 3 pro a DivkaHromu, Tceld, Fremaner, jumbee, Ninjer, Blast, TolSinion, kbtmichal, tepich, rewo, ChromN, Sed, kudli, Jana, izzi_cz, Rimmer, Harys, HateMePls, yannush, ladys91, CZ_StRider, emkac, sharks, Witek, fatman, majlos91, Marcus7, tik-tak-cz, hasahm, smrduty_kojot, frlo, ReadyHC, masozravapalma, Chosen, Mervin, bosorka, zgrossl, Cercly, Rukof, xjack, Zuza-chan, Kriz22, redog, kecal_op, 8laz3r, DarkAngel, vilg, mhx47, queeny31, Dx, angie-metalbee, Micha, sparasis, vinczenzo, alaqella, steinham, Moskva, wegas, Meer, Slim2, bratix, Lorandel, Freedom-soldier, tristaver, Kogaku, soustruh, popik34, Hroner, Isador, Ripper, Mishar, WellBloud89, Najte, Cejda, arxarios, Diplomat, chernobyl, Math3s, radsem, MistrBuBak, Dovi, Juggernaut, Ryom4, Coolak, ciakval, Alf, SantuS, joocker, Pooka, Foo_Fighter, Dyfer, sg_sysel, zelvak, hocikto19, TidO, Nadneseny, B3CrAZy, def84, Sturnus, razden, Herda, nitram1234, Ejmin, Bakys7, ReginaPhalange, Trny, Schmeeczko, broty, cha4ser, hAssassin, Hamagen, BlastFX, riddick09, lennyd, xranger, lerra, Skoll, luciferrus, Rupreecht, peanutka, Cureman, DarthOptimus, Atanono, bubhak, bradl3y, suah, Petr640, genevieve, toop, While, finnean, freaky_tomato, Mat3s_, Yukina, Loxcom, Tutanken, Altair, Kolouch, Sidi, tsal, Ellrohir, killercat, Eurostoxx, SkyHaven, doombo, Sha-a-kaa, thepope, Lee, Schade105, aewin_cz, chachan, LosFilipos, Einherjar, Maty991, corwin_x, ErrorJoe, sevenjetc, Hammer, kuras, darebak464, Blanch, ubozak, Metzgermeister, despy, voda, Gasert, leos, Lorddreath, t-fuse, Neuromancer, Notie, Flad, Ondruch, Ruprecht, vasek004, Suerte, Somik, DAran, vooten, Faloleen, Milda90, Mari05, DanDan, ZdenekH123, SPOK, ajgl, ReVoL, Matesss, Bendom, Scr1899, speedy89, SmallMongoose, Vitas, CrazzYdiot, janson, Finarfin, azurelus, ESESEL, Wolfeek, tipsy, caarymary, M4rtin, Tannie, nonamer, lilo, Ciselnak, DrBrain, Somzmeteny, Puni, GRIF, Feenix, FrenkyB, MessY
213 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 0,47 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:58
Tceld: Zdržím se negativních komentářů,...
silhouette
Zdržím se negativních komentářů, protože pro člověka je maturita životní přelom. Ale příště zapracuj na vtipnosti. :-)
Nemám vzory - jen jsem o 10 let mladší verze Harveyho Spectera...
22:15
mmn: Re: Zdržím se negativních koment...
mmn
Ale prdlajs. Maturita je fraška, stupidní divadýlko. Přelom je to jedině z toho hlediska, že maturitní vysvědčení je vstupenkou na VŠ, mais c'est tout.
Nevolte zmrdy.
22:38
Tceld: Re: Zdržím se negativních koment...
silhouette
Divadýlko ano, stupidní bych řekl, že nikoliv. A to, že pak jdeš na VŠ, mi přijde jako velký zlom. ;-)
Nemám vzory - jen jsem o 10 let mladší verze Harveyho Spectera...
10:11
hanule7: Re: Zdržím se negativních koment...
silhouette
Ale to, že to je fraška, si všichni uvědomí až když to mají za sebou. Taky mi to všichni starší tvrdili a uvěřila jsem až v den D. A ono v dnešní době je fraška i většina VŠ.
10:46
def84: Re: Zdržím se negativních koment...
def84
Mno jak byla školní maturita... tak na naší škole to fraška nebyla, ale jak nám potvrdili, že bude státní tak to je fraška neskutečná... a jen trapné učiliště s "maturitou" se toho bojí...
Stultitia excusationem non habet.
10:50
Rimmer: Re: Zdržím se negativních koment...
Rimmer
Oproti VS to fraska byla, preci jenom jsi se minimalne tejden vkuse na to ucil, byl jsi vystresovanej a pak te zkouseli ucitele, ktere jsi znal(a oni tebe a i se snazili preci jenom pomoct tam, kde bylo treba) a z predmetu, ktery jsi studoval minimalne 2 roky... Z tohohle pohledu je to fraska :)
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
11:22
hanule7: Re: Zdržím se negativních koment...
silhouette
Dělala jsem školní maturitu a byla to pohoda. Z našeho ročníku maturitu udělali všichni na první pokus a v ostatních ročnících opakovali maximálně jeden dva lidi.

Z gymplu jsem asi byla zvyklá na jinou úroveň, takže když jsem potom viděla jaké nároky mají na VŠ, přišlo mi to jako výsměch. A když se občas najde nějaký učitel, který se rozhodne, že úroveň pozvedne, tak z toho má akorát problémy zhora a děkanský termín udělá 95 % lidí, které on vyhodil.

A upřímně, když máš za semestr třeba 13 předmětů, z nich třeba 9 zkoušek, tak co asi tak budeš do každého umět? Ano, hovno... ale většině vyučujících to stačí. Teď jsem jinde a měla jsem nejvíc asi 8 předmětů / 5 zkoušek a je to o něčem jiném. Ale bohužel taky nejsem úplně spokojená, zdá se mi, že je důraz kladen na špatná místa...

No, ale každopádně, když vidíš, že odstátnicují i lidi, kteří přišli právě z nějakého učňáku s maturitou, celé tři roky na školu srali, taháky měli i na ústní zkoušení a to si je nedělali sami, ale okopírovali od spolužáků, a neumí dát dohromady ani kolik je jedna a jedna... Stojím si za tím, že je to fraška :( bohužel...
15:52
mmn: Re: Zdržím se negativních koment...
mmn
No tak to už je otázka úrovně "vysoké školy". Je jasné, že práva či genderová studia budou poněkud méně náročné než matfyz.
Nevolte zmrdy.
18:23
hanule7: Re: Zdržím se negativních koment...
silhouette
Jenže jaká je úroveň vysoké školy se jen těžko dozvíš předtím, než na ni jdeš. Každá škola ti bude tvrdit, že ona je jedna z nejlepších (i děkan mé bývalé fakulty toto hrdě prohlašoval) a většina studentů se ti nepřizná, že svou školu neuznává.
20:44
hanule7: Jo, slovo _pravit taky nemám rád...
silhouette
Jo, slovo _pravit taky nemám ráda, musím u něj vždycky přemýšlet, jestli je hezčí se S nebo se Z, většinou nakonec stejně vyberu O...
21:14
Tceld: Re: Jo, slovo _pravit taky nemám...
silhouette
Dalo by se tedy říci, že je to takový prevít. :-)
Nemám vzory - jen jsem o 10 let mladší verze Harveyho Spectera...
21:54
bratix: Re: Jo, slovo _pravit taky nemám...
silhouette
Pokud nevíš jaké i/y ve slově kobl_hy, napiš radši koláče. :) Taktická rada rodiče z doby, kdy jsem ještě chodil na základní školu, ale traduje se u nás dodnes.
10:08
hanule7: Re: Jo, slovo _pravit taky nemám...
silhouette
Ono tady totiž úplně nejde použít pravidlo: změna stavu -> Z, směr dohromady -> S... Když spravuji rozbitou vázu, tak bych to napsala dobře (skládám jednotlivé střepy dohromady), ale co když opravuji chyby v seminárce? To přece jasně měním stav věci! A hned vyhraje O. :)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1243 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1548 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1899 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2104 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2319 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 31 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 62 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 92 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.