Detail hlášky #68153

<Michal> tak, dneska ráno jsem jel pro noťas ze třetí reklamace s popisem "HW v pořádku, zkuste přeinstalovat windows"
<Michal> přeinstaluju ho
<Michal> a jen když se stáhli windowsovský aktualizace, opakuji WINDOWSOVSKÝ, tak nejde ani zapnout, protože crashne do blue screenu
<Michal> třkrát jsem obnovoval systém a nic.
<Michal> bez výsledku.. je toto normální? :D
<Michal> "ale ten HW je přece v pořádku!"
<Honza> have you tried to turn it off and on again?
<Honza> nevím co je horší, jestli úroveň technika, nebo notebooku

Informace o hlášce

Datum přidání: 5. 5. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: Tridat (1 hláška)
Hlasování: arxarios, Rocker-Tialk, borekj, Cohen 4 pro a soustruh, SPOK, SaburaZera, Yukina, fatman, lerra, Miguel, Dx, Dyfer, sg_sysel, izzi_cz, rewo, Juggernaut, DARTHPraetorian, bratix, KaseO, B3CrAZy, ReadyHC, TolSinion, Schade105, joocker, Schmeeczko, Coolak, broty, bender123, SmallMongoose, Lukino, Suerte, Diplomat, Moskva, rain, Altair, Ninjer, kbtmichal, peanutka, Rimmer, zelvak, Slim2, Moe, kapoka, Witek, Ondruch, jurda, ReVoL, rosoll, Scr1899, angie-metalbee, Maty991, Najte, Matesss, DanDan, Sha-a-kaa, pitufo, Komaar, WellBloud89, majlos91, vizistep, tristaver, SantuS, Wlk, Finarfin, killercat, Cercly, Daysi, dohaje, ubozak, Justice, Chosen, emkac, Alf, HateMePls, Dan, vinczenzo, DivkaHromu, filom3n, queeny31, Kogaku, crooty, sharks, SkyHaven, toop, Tceld, kecal_op, Kriz22, jing-jang, jumbee, vilg, perfect, sparasis, popik34, Cejda, chernobyl, Ripper, suah, Tirael, Harys, DMRaper, Kaissy, nevim333, cha4ser, DrBrain, Smrsta, bosorka, darebak464, yannush, ESESEL, speedy89, Foo_Fighter, Zuza-chan, robbo99, Sidi, cacadore, Somzmeteny, Bendom, Sed, Freedom-soldier, lilo, Markuus, wegas, ZdenekH123, Niah, Ciselnak, lyfame, MKlein, Faloleen, genevieve, MistrBuBak, Fremaner, Pooka, razden, bradl3y, Universal, maryjane, Blanch, Dovi, Neuromancer, kapriiik, MartinezZ, Skoll, PHiLiPZ, DeathsDream, smrduty_kojot, Mari05, chachan, Meer, alaqella, Metzgermeister, linuxuser, Ejmin, Bakys7, riddick09, Atlantis, PikoPirat, Gasert, Lorandel, While, caarymary, FrenkyB, Jacobss, Lee, DAran, finnean, def84, Hammer, BlastFX, Puni, GRIF, mdonaat, Feenix, MessY
170 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 0,90 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

13:59
arxarios: up-date
arxarios
a preco stahujes microsoft up-date? sa nemas moc rad. to je prve, co po instalacii zakaz a stahuj len to, co treba, prip. service pack.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
19:45
Tridat: Re: up-date
silhouette
po pravdě, nejsem až takový odborník, jenže ty aktualizace se stáhnou do 2 minut po reinstallu windows a během té doby se mi nepodařilo to nějak vypnout skrze - "zapnutí poprvé, ukážeme vám všecko možné"
20:05
arxarios: Re: up-date
arxarios
to instalujes so sietovym kbalom v sietovke? tak potom nestihas...
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
20:11
Tridat: Re: up-date
silhouette
Boha, teď mi to došlo. Jsem tak zvyklý na internet, že si uvědomím jaké to je ho nemít, až když spadne síť. Wi-Fi byla zaplá celou dobu. Co jsem už řekl, mohl jsem to udělat přes nouzový režim, který se jednou ze tří případů zapl. Ale nechtěl jsem, protože opravdu chci vrácení peněz. O pár příspěků níže, jsem popsal plný problém s notebookem, jevíš se jako někdo kdo tomu rozumí určitě víc než já a jestli třeba náhodou nevíš, co s tím opravdovým problémem.
14:53
Altair: Po třetí reklamaci Ti nevrátí pe...
Altair
Po třetí reklamaci Ti nevrátí peníze? To je na pováženou...
Hy, Погоди !
15:40
hanule7: Re: Po třetí reklamaci Ti nevrát...
silhouette
Pokud mu ani jednu reklamaci neuznali?
19:52
Tridat: Re: Po třetí reklamaci Ti nevrát...
silhouette
Hlavní tam byl problém ten, že externí grafika zcela vůbec nefunguje, neustálé glitche, chybí shadering, veškerý filtering, z toho co jsem našel na netu může za to ten fakt, že si ty komponenty v notebooku zcela dobře nerozumí. poprvé z důvodů znatelných jako přehřívání a častého vypínání, vyměnili základní desku a chlazení, jenže oprava neproběhla. Tehdy už jsem reinstaloval, překopal od základu grafický drivery, což pomohlo tak na měsíc než se opět posral. Po druhé reklamaci, prý proběhla oprava, ale popravdě neproběhla. Po třetí s tím pán technik v HP servisu, kam se musí notebook posílat, ani nenamáhal a nic neudělal - poradil jen reinstall Windows. To jsem zmákl a nastal onen problém. A jelikož už jsem vytočený, tak doufám ve vrácení peněz, nesnažil jsem se ani o nouzový mód - vypnutí aktualizací.
19:54
Tridat: Re: Po třetí reklamaci Ti nevrát...
silhouette
Píšu to sem, jelikož mám takový pocit, že tento problém možná donutí pana technika asi "něco" udělat a vrátí mi notebook "v pořádku". Pokud by byl někdo schopen poradit mi, byl bych rád. Pokud je potřeba parametrů, napíšu je.
20:09
arxarios: Re: Po třetí reklamaci Ti nevrát...
arxarios
my sme mali problem s grafikou a neuzanli nam to, tiez vraj mame preinstalovat windows, alebo to urobia oni za 80 euro. po x preinstalovaniach sefom to vzdal, kupil novu kartu, PC "zazrakom" funguje, tak im ju siel reklamovat, reklamaciu uznali, kartu vymenili a odvtedy z tej firmy nekupujem absolutne nic a zakaznikov varujeme pred ich pristupom. no, prichadzaju len od nas o par tisic euro rocne, lebo sme kupovali komponenty a soft pre nas i pre znamych... inak firma plaisio.gr
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
20:14
Tridat: Re: Po třetí reklamaci Ti nevrát...
silhouette
Obchod, kde jsem notebook koupil je celkem věrohodný. Mám tam i známého a tomu věřím ohledně počítačů jako nikomu jinému. Problém je, že notebook nemůžou posoudit oni, ale musí jej posílat do servisu firmy Hewlett Packard a tamnější technik se jeví jako nejlínější dement na Zemi.
20:27
arxarios: Re: Po třetí reklamaci Ti nevrát...
arxarios
dost nezretelne to popisujes, najprv ako nekompatibilnost HW, co u HP notebooku by som povedal, ze asi nebude, ale skor to bude o aktualizaciach, kedze Ti to mesiac slo bez problemov. Preinstaluj a vypni sietovy kabel, alebo wi-fi, alebo rovno rooter, po instalacii najprv vypni up-date a potom zapni siet. HP mala problem aj so servermi, ze up-date im zhadzoval windows. Skratka si uvedom, ze windows su pre "vsetkych", teda pre lubovolny HW, takze ako kazdy univerzalny nastroj, nefunguju poriadne ani na jednom a plus kazdy up-date sa pripravuje nezavisle na predoslych, takze Ti po par mesiacoch narobi taky bordel v systeme... Sefovci kupovali nove PC, lebo chodilo XP pomaly (prave kvoli up-date) a tak som im ho nahodil nanovo a zas chodi svizne a mame o 1 PC naviac pre zakaznikov... Ked chces up-date tak jedine kompletny service pack, kde su uz up-date odladene aby fungovali spolu, alebo len konkretne, kde presne vies, ze ich potrebujes.
V tomto je vyhoda Apple produkotov, ze maju malu ponuku, ale kazdy system je ladeny a skusany na dany HW a aj up-date Ti "dovoli" len ten, ktory je kompatibilny s Tvojim HW.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
20:37
Tridat: Re: Po třetí reklamaci Ti nevrát...
silhouette
Právěže jsem zjistil tak měsíc po koupi, že většina HP notebooků stojí za prd. A opravdu si stojím za tím, že HW si nerozumí sám se sebou, teda integrovaná GK a externí GK. Jak jsem popsal externí zcela nefungovala tak jak měla už v začátku, přičemž integrovaná fungovala o mnoho lépe. I třeba na přehrávání filmu to bylo vidět. Moje první reinstalace Windows nezlepšila nic, jen mi dala prostor přeinstalovat kompletně grafické drivery a nainstalovat pár vychytávek co jsem našel na internetu. Ty chvíli fungovaly do doby, než nějak ten počítač přišel na to, že to nejsou originální drivery a přeinstaloval je. Po dnešní reinstalu Windowsu, bez reinstalu grafických driverů - tu práci v biosu a nouzovém režimu už nehodlám opakovat (byl to vrchol mých schopností), který mi byl porazen technikem, se při aktualizaci windowsu objevil crash do blue screenu při zapnutí, přesněji se vypnul grafický soubor, na který si teď už nevzpomenu - vyhledával jsem jej na mobilu v googlu. Jakožto vlastník orgiinálních windows, mám právo na to tento problém reklamovat, nebo se mýlím?
20:48
arxarios: Re: Po třetí reklamaci Ti nevrát...
arxarios
nepouzivaj reinstal, ale instalaciu komplet novu s formatom HDD a este raz, zakaz up-date a nebude Ti moc preinstalovat drivers a drivewrs si stiahni zo stranky HP
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
20:54
Tridat: Re: Po třetí reklamaci Ti nevrát...
silhouette
Formát HDD proběhl, a následná instalace Windows. Neumím si to představit jinak :D . Na HP stránkách nic není + teď to má pán technik z HP. Co chci říct, notebook mám oficiálně 9 měsíců, přičemž jsem ho používal doopravdy jen 2-3 měsíce. A pokud notebook nefunguje správně, tak mám právo na vrácení peněz, už jen z důvodu, že teď se nachází na 4. reklamaci. Mělo by to tak být v zákonech, co si pamatuju.
21:18
arxarios: Re: Po třetí reklamaci Ti nevrát...
arxarios
ono to ide preinstalovat aj bez formatu...
no, drzim Ti palce
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1243 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1548 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1899 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2104 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2319 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 31 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 62 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 92 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.