Detail hlášky #68934

<a> Tak jsem zjistil, že jsem čtyřprocentní!
<b> hm?
<a> http://***.sk/kvalita-potravin-je-najdolezitejsia-pre-96%-europanov.html

Informace o hlášce

Datum přidání: 21. 8. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: MrTarget (2 hlášky)
Hlasování: Schade105, Moti, Deneb, sendvo, Auticko, KaseO, Eurostoxx, Remixxx, Kylee, Suerte, blink_fan, Zelvi, Elephie, JerichoBM 14 pro a Keeehi, CarpeNoctem, razden, emkac, While, angie-metalbee, Einherjar, Sha-a-kaa, Altair, Hammer, PinkFOX, robbo99, chernobyl, Slim2, speedy89, puki, kudli, M4rtin, borekj, Ejmin, Dovi, smrduty_kojot, insaina, Tutanken, Hejbl, def84, TolSinion, dachel, Maty991, matrix17, Hamagen, SmallMongoose, honeybw, Brambor, tristaver, HateMePls, Herda, arxarios, Niah, kapoka, kbtmichal, cha4ser, Ondruch, Shubol, DanDan, Crazy_Ivan, DODIIIK, krutoslav, Schmeeczko, DivkaHromu, ReadyHC, Dianka, genesiss, elvellon, Bzaba, Lorddreath, Witek, Neuromancer, Blast, SkyHaven, ajwn, Chosen, pute, Crix, Mishar, kapriiik, Foo_Fighter, Rimmer, Komaar, Marcus7, Laman, MallBare, mrcl, ric4rd, Whorfin, majlos91, Blanch, Math3s, ZdenekH123, tepich, millcEK, Kriz22, lennyd, yannush, vinczenzo, Cercly, Zuza-chan, perfect, bratix, Ciselnak, Bendom, Myrdin, Wlk, sg_sysel, soustruh, izzi_cz, Stevie, SantuS, LosFilipos, B3CrAZy, Lorandel, vasek004, bosorka, frlo, Sotna[A], Juggernaut, sparasis, Sed, lilo, jiripudil, Rukof, Metis, cacadore, queeny31, theSlayer, yackiee, Markuus, Diplomat, Bakys7, ilyria, Hroner, peanutka, Pooka, Nadneseny, Micha, CrazzYdiot, Najte, t-fuse, alaqella, Alf, vooten, Kogaku, Rupreecht, suah, DarthOptimus, luciferrus, hmmc, freaky_tomato, ErrorJoe, Toblakai, Kolouch, Dani_California, despy, Coolak, Petr640, nwkt, Loxcom, Darmy, Artifox, Cureman, Faloleen, Inf1n1tyy, Finarfin, steinham, kuras, pavelnop, genevieve, Dx, Puni, zelvak, GRIF, austin, Klotylda, mdonaat, Heriel, h0das, hanes87, Bublinka, FrenkyB, MessY
170 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 4,59 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

13:27
razden: to je v pohode, slovenske zpravy...
razden
to je v pohode, slovenske zpravy neplati pro cechy
kdyz chces blabolit, pocitej s bolesti
13:38
While: Já zase zjistil, že čím víc tu t...
While
Já zase zjistil, že čím víc tu trávím času, tak tím jsem znuděnější,...
I don't know and I don't care.
13:47
chernobyl: A já mám rád mrkev
chernobyl
A já mám rád mrkev.
Nemám rád lidi.
14:07
insaina: Re: A já mám rád mrkev
insaina
to mě těší
můj fialový poník už nemůže pít marmeládu z komína, protože mu slepice nedělají dobře | nemám ráda banány a loupu je od stopky
21:07
chernobyl: Re: A já mám rád mrkev
chernobyl
Těší mě, že Tě to těší. A nyní sport.
Nemám rád lidi.
14:57
enrey: Jasne, pro 96% lidi je dulezita
enrey
Jasne, pro 96% lidi je dulezita kvalita jidla, pritom vsichni zerou ty ty chemicko-geneticky vejmysly, cpou se bigmakem s double hranolkama, a pijou pouze dietni kolu protoze chteji byt zdravi.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
15:18
kudli: Re: Jasne, pro 96% lidi je dulez...
kudli
To není o tom, jak jsou ta jídla zdravá. Já to chápu tak, že 96% lidí si dává ten nejkvalitnější hamburger s nejkvalitnější kolou, v obchodě si kupují pouze věci, které obsahují kvalitní éčka. A co se týče GMO, tak o tom se často ani nedovíte, jestli to je nebo není geneticky upraveno.
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
19:34
honzikec: Re: Jasne, pro 96% lidi je dulez...
honzikec
A co je špatnýho na GMO?
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
02:14
enrey: Re: Jasne, pro 96% lidi je dulez...
enrey
Nekdy nic, ale to spis vyjmecne, napr. kdyz se urychluje rust nebo zvetsuje. Horsi je, ze ta geneticka manipulace spociva taky v tom, udelat rostlinu, ktera prezije i na velmi spatne hline, kde ty potrebne mirenaly pro ni nejsou. Takova rostlina je pak deficitni a ma velmi malo vitaminu, mineralu a zivin - nema je kde nacerpat. Ale i tak roste a vypada vcelku normalne, jen je celkem zbytecne ji jist. Ale to nejhorsi je, ze ta deficitni rostlina pak nema imunitni system, snadno ji napadaji skudci, tudiz se musi udelat dalsi geneticka uprava, diky niz je rostlina rezistentni na ruzne, zpravidla velmi toxicke pesticidy. Ty se tam pak sprejujou a zpravidla je ta rostlina vsakne do sebe a my je pak jime a rostou nam pak rakoviny a tak... Napad to neni spatny, menit geny rostlin, ale praxe je priserna.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
04:28
honzikec: Re: Jasne, pro 96% lidi je dulez...
honzikec
Tak o té praxi toho zas tolik nevím, ale genetické modifikace naopak můžou důležité látky do rostliny přidávat - např. zlatá rýže :)
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
05:51
enrey: Re: Jasne, pro 96% lidi je dulez...
enrey
Problem je hlavne v hline, abys mel kvalitni hlinu, musis tam docela casto a dlouho nechat bujet divokou prirodu, coz se nikde nedeje, nebo hnojit kvalitne - a draze, coz se taky nedeje. Takze v hline chybej dulezity prvky, hnoji se vetsinou dusikem, fosforem a draslikem, nekdy ani to ne. A dokud geneticti inzenyri nevypestujou kukurici s jadernym reaktorem u korene, tak neni zadny zpusob jak dostat do rostliny prvky, ktery tam proste nejsou :) A ten kolobeh se toci porad z toho stejnyho, stejnejma rostlinama krmime kravy, pak hnojime pole tim co vyprodukujou kravy a ty stopovy prvky tam porad nejsou. Geneticke inzenyrstvi je - krome svych zajimavych prinosu - levny zpusob jak tenhle pruser zamaskovat.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
14:46
Deneb: Re: Jasne, pro 96% lidi je dulez...
Deneb
Mluvíš o stopových prvcích - OK, ty se vyčarovat nedají. Ale tady jde o to, že rostlina má vytvářet například více sacharidů, vitamínu nebo provitamínů. A v takovém případě málokdy potřebuješ něco víc než N, C, O a H, ze kterých je v základě vystavěná veškerá organika.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
15:42
enrey: Re: Jasne, pro 96% lidi je dulez...
enrey
To se tyka opravdu jen zlate ryze a obdobnych hezkych vykriku do tmy, to pridavani vitaminu atd., klasicka masove produkovana kukurice je modifikovana hlavne tak, aby prezila pesticidy. Chemicke slozeni vitaminu je vetsinou jen tyto 4 prvky, jak rikas, ale kdyz se podivas jakymi chemickymi cestami se ty vitaminy tvori, stopove prvky je katalyzuji. Vem si treba v lidskem tele, vsechny bunky dychaji kyslik. Ale kdyz nebudes mit dostatek zeleza, tak se ty bunky udusi, protoze bez zeleza se kyslik nenavaze na cer. krvinky. Coz je i princip otravy oxidem uhelnatym, ktery se navaze na zelezo v krvi, ktera pak kyslik neprenasi.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
18:51
Deneb: Re: Jasne, pro 96% lidi je dulez...
Deneb
Jo, přiznávám, jak chemicky funguje odolnost proti pesticidům, o tom nevím absolutně nic.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
19:05
enrey: Re: Jasne, pro 96% lidi je dulez...
enrey
doporucuju dokument "Food matters", pro me to bylo celkem zajimavy prekvapeni, pojednava o kvalite jidla, medicine, vitaminech a nemocnicich :)
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
17:06
Rimmer: Re: Jasne, pro 96% lidi je dulez...
Rimmer
s tou dietni kolou jsi mi pripomnel http://www.youtube.com/watch?v=rnOU51nPUo4 ^^
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
15:19
Taboard89: Pro 96 procent lidí že je důleži...
silhouette
Pro 96 procent lidí že je důležitá kvalita, jo? A proto všichni žerou "eidam" z Billy a podobný dobrůtky? Tohle hjsou jen kecy-drtivá většina lidí na kvalitu kašle, hlavní je, aby to bylo levný a bylo toho hodně.
21:38
While: Re: Pro 96 procent lidí že je dů...
While
Moje řeč, vítězí kvantita ne kvalita,... :D
I don't know and I don't care.
22:00
Sethiel: Re: Pro 96 procent lidí že je dů...
Sethiel
Drtivá většina lidí na kvalitu nekašle, ale peníze jsou omezený shora a potřebná kvantita zespoda. Moc velký rozmezí na kvalitu nezbývá.
Představte si, jak blbej je průměrnej člověk. A teď si představte, že polovina lidí je ještě blbější!
13:55
MrTarget: Šmarja to je web tohle. Člověk c...
silhouette
Šmarja to je web tohle. Člověk chce pobavit lamerským ftípkem a přispět svou troškou do mlýna, místo toho půlku lidí nas*re s tím, jakou blbost si vůbec dovolil přidat (povětšinou lidi, co sami nic nepřidávají - to je tu folkór?), a druhá půlka lidí řeší genetické termíny a socioekonomickou situaci.

A tak mi dovolte se zeptat: Co na to Jan Tleskač?
14:24
Deneb: Re: Šmarja to je web tohle. Člov...
Deneb
Pokud se mohu zeptat i já, tentokrát ne Jana Tleskače ale tebe: co jsi čekal? Přidal jsi dvojsmyslný vtípek na hranici zábavnosti či mírně pod ní, dostal 11 plusů a neschytal prakticky žádnou kritiku. Dokonce se tu řeší obsah hlášky a ne autorova snížená inteligence, jak poslední dobou bývá zvykem (sice se to většinou blíží pravdě, ale je otravné to pořád číst). Co jsi myslel, že se v diskuzi bude probírat? Že se budou všichni řezat smíchy a virtuálně tě poplácávat po ramenou? Ujišťuju tě, že tak to nefunguje ani u mnohem úspěšnějších hlášek.

Ode mě jsi sice dostal těsné plus, poněvač jsem poslední dobou nějak měkkosrdcatá a plusuju cokoli, v čem najdu víc humoru než vulgarismů, ale kdybych věděla, jakých zhrzených povzdechů se tu dočkáme, asi bych mířila spíš k opačnému znaménku.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
14:52
MrTarget: Re: Šmarja to je web tohle. Člov...
silhouette
Díky za vysvětlení :o)
Tak já si pořád stojím za tím, že úroveň diskuze je dost nízká na celém webu, k čemuž směřovala má myšlenka, pouze sem ji demonstroval na svém případu. A když se ptáš co jsem čekal - sám nevím. Ale vážně jsem netušil, že se mám radovat, když mě někdo sprostě nenadává za to, že ho chci pobavit... Není nad přátelskou komunitu!:o)
15:35
enrey: Re: Šmarja to je web tohle. Člov...
enrey
Ale tady to neni primarne o diskuzich, tady je to hlavne o citacich. A jak jsem jiz rikal, citaci tu brzo bude 70 000. Kvantitu mame, chybi to druhe.
Btw. diskuze byly pridany po tom, co se lamer rozsiril a lidi zacli pridavat uplne nesmysly. Byly pridany hlavne proto, abysme autorum mohli vysvetlit, ze nektere citace sem nepatri. Tvoje neurazila. Ale opravdu jsi cekal nejaky supr uspech?
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
19:02
Deneb: Re: Šmarja to je web tohle. Člov...
Deneb
Na druhou stranu - když si vezmeš, čím nás zásobují autoři ve frontě, nemůžeš v diskuzích čekat všeobjímající lásku. Pamatuju, když to tu byl ajťácký web se vzdělanou komunitou a já byla spíš z těch méně chápavých (nebo přinejmenším lamáčtějších v oblasti IT). Pak Lamera objevili puberťáci a cesta do pekel byla otevřena. Každá druhá hláška o chlastu, zvracení, sexu,... Část původních uživatelů odešla, zbytek propadl skepsi a více či méně zoufalým pokusům o odražení náporu puberťáků a alkáčů. Což je to, co tě tak udivuje, ale historický vývoj to snad objasňuje. (Podle mě je Lamer v háji, ať už ho plně obsadí puberťáci nebo ne, protože původní komunita a zaměření se nevrátí, ale to je vedlejší.)
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1232 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1537 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1888 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2093 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2308 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 20 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 62 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.