Detail hlášky #68972

<A> *status ohledně přistání Curiosity*
<Matka A> *Tohle se mi líbí*
<Matka A> keď už konečne budeme ,my ľudstvo,na takej urovni, že zvladneme vyliečiiť rakovinu, a podobne neliečiteľne choroby, ktoré nas sužujú, tak potom sa možme pýšit aj takýmito pokusmi o prežitie......nie ?
<B> <Matka A> mno ono je pekne, ze v jednom oboru by pro lidstvo mohlo bejt neco dulezitejsiho, ale mezitim, co ten jeden obor bude hledat reseni, tak ostatni obory budou sedet a nedelat nic? Nebo se snad vsichni vedci na svete maj soustredit na jeden obor, i kdyz to vetsine vedcu moc nerika a treba delaji svuj obor, protoze je to bavi?
<Matka A> Škoda filozofovania <B>........ak ste ešte nebol v situacii, ked ste sa museli bezmocne prizerat na umieranie svojich najbližších, tak vám držím palce ,aby ste to nezažili a modlite sa , aby ste také niečo nikdy nezažili.......ja som len svojim komentárom chcela vyjadrit čisto moj názor, ako velmi ma nezaujima za kolko miliard dolárov pristane vodzidlo na Marse :-)))).......keby sme mali účinné lieky, ovela vacsí prinos pre ludstvo by to bolo, ako pristatie vozidla na Marse.....to je všetko......
<B> a) Uz jsem v takovy situaci byl, ale netruchlim nad tim b) Kdyz vas to nezajima, tak proc davate like? c) Hledani leku je nekonecny boj, to ze se najde lek v podstate nic nevyresi d) I takovahle vec, jako je pristani na vozidla na Marsu muze vest k nasledkum, ktere v budoucnu zachrani miliony/miliardy zivotu...
<A> vo vede objavy v jednom odbore mozu roznymi sposobmi posobit na druhy... samotne pristatie vozidla na Marse este pravdepodobne nic nezmeni, ale moze najst nieco, co by bolo zaujimave pre ludi na zemi, ktori by sa potom snazili vyvinut sposob, ako sa tam dostat a prezit, tym padom zlepsenia aj v oblasti podpory zivota celkovo. Proste, co sa tyka vedy, neda sa povedat, ze by to boli okamzite vyhodene peniaze.
<Matka A> 1) like dávam preto, lebo sa mi ten článok páči, tým, že som ho komentovala, som nevylúčila , že sa mi nemože páčit.
<Matka A> 2) chcela som len povedat, že radšej by som bola, keby tie lieky vynašli ......to mi snád nebudete vyčítat....
<B> A cemu to pomuze, ze se najde lek?
<Matka A> na rakovinu zomieraju ludia čoraz mladší.....su stále agresivnejšie, predpovedá sa, že na nu zomrie v blízkej buducnosti skoro každý......som lekárka , hovorí sa o 100 percentách.....to znamená každý.....tak snad by to pomohlo.., nemyslíte ?
<B> 100% to nebude. Az se najde lek, tak se objevi neco horsiho, imuniho na stare leky, co pak?
<Matka A> ano, viem aj o tom.....
<Matka A> preto som napísla .....v prvom komentári, že škoda filozofovania
<B> Takze rikate, ze chcete aby se nasel lek, ackoliv vite, ze to ve sve podstate nikomu nepomuze a zaroven vas absolutne nezajima clanek, ktery se vam libi?
<Matka A> to som nepovedala, to ste práve napísali vy......
<B> ja jenom shrnul, to co jste napsala vy
<Matka A> mate potrebu si dokazovat svoju pravdu ? nebolo by lepšie, keby lekáerska veda, bola na takej vysokej urovni, že by ludia nemuseli umierat mladí na civilizačné choroby?
<B> A) ja si nepotrebuju dokazovat svoji pravdu, jenom nechapu vasi logiku, snazim se ji pochopit B) neshodli jsme se prave na tom, ze takove urovne v lekarske vede nelze dosahnout?
<Matka A> nemusite chapat moju logiku, hlavne vas ja o to nežiadam a je mi to jedno, či ma pochopíte alebo nie.......
<B> Vam je to jedno, ale me to jedno neni, zatim jste mi dokazala, ze to co rikate poprete behem nekolika minut. Ja tu logiku proste nechapu a rad bych ji pochopil
<Matka A> <B>, nemám potrebu Vám dokazovat nič .......možno raz pochopíte.....možno si spomeniete na tento rozhovor a prajem pekný den.........idem sa kupat, teplo je....
<B> Achievement Unlocked: Won an argument against a woman

Komentář: Matka A je zubarka

Informace o hlášce

Datum přidání: 27. 8. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: melichor (23 hlášek)
Hlasování: Barel603, Suerte, mmn, Metzgermeister, Hamagen 5 pro a Blast, LosFilipos, honzikec, thepope, vasek004, peanutka, cha4ser, Sed, DanBlack, cacadore, arnie654123, chachan, MistrBuBak, chernobyl, DarkDream, Flyer, CarpeNoctem, soustruh, Dyfer, Schmeeczko, vinczenzo, mmkk, Ondruch, Kaissy, tristaver, While, emkac, Rimmer, niiemand, Atanono, nwkt, M4rtin, kbtmichal, mrcl, Marcus7, Niah, Moskva, shine, queeny31, majlos91, kapriiik, Lorandel, bratix, Bendom, genevieve, Dovi, Spybot64, MallBare, DanDan, Herda, Harys, matrix17, Najte, Hejbl, izzi_cz, HateMePls, Frankie111, nitram1234, Coolak, Chosen, Koriss, razden, Dx, Bakys7, DODIIIK, Wlk, SLoN, Hammer, Nadneseny, Aelin, Mat3s_, Juggernaut, sparasis, Justice, freaky_tomato, Rocker-Tialk, perfect, lennyd, Altair, jiripudil, Metis, Flame, Witek, Maty991, arxarios, t-fuse, Sotna[A], Myrdin, fatman, yannush, Ejmin, millcEK, nevim333, tsal, zgrossl, Universal, GRIF, jing-jang, Math3s, Keeehi, vooten, Deneb, CrazzYdiot, Inf1n1tyy, Sha-a-kaa, Mishar, masozravapalma, sg_sysel, Markuus, Diplomat, suah, User007, DarthOptimus, Alf, Einherjar, steinham, austin, freibo, Tutanken, Artifox, kuras, sevenjetc, Sidi, Kolouch, bosorka, krutoslav, Darmy, ErrorJoe, Eurostoxx, SkyHaven, smrduty_kojot, zelvak, puki, Faloleen, frlo, Cercly, ajwn, Blanch, Zelvi, Foo_Fighter, Cureman, PHiLiPZ, hanule7, PinkFOX, Finarfin, finnean, Lee, Feenix, SPOK, angie-metalbee, bady, janson, wax07, SpeOp, Wolfeek, alaqella, Klotylda, Kogaku, broty, def84, ubozak, pavelnop, zemko, Heriel, kapoka, h0das, Puni, YDraigGoch, Elephie, JerichoBM, hanes87, FrenkyB, Vevoda_Wolf, MessY
174 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 1,20 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

16:14
honzikec: Bůhví proč jsem to přečet celý
honzikec
Bůhví proč jsem to přečet celý. Sice jaksi sympatizuju s <B> - taky mám vždycky radost, když se mi podaří vyhrát hádku nad ženskou, ale jinak je to strašně dlouhý, nudný a o ničem :)
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
16:41
DarkDream: Re: Bůhví proč jsem to přečet ce...
DarkDream
Po tom co <b> odsoudil lékařskou vědu kvůli tomu že se i bacily vyvjíejí, jsem spíše sympatizoval s matkou, která se IMHO neuměla bránit než že by mlela nesmysly.
Já se sem asi neměl zaregistrovat
17:20
honzikec: Re: Bůhví proč jsem to přečet ce...
honzikec
Jo, to celkem souhlasim :)
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
19:53
ruslandsm: Re: Bůhví proč jsem to přečet ce...
silhouette
Jak jste mohli souhlasit s <B>? Připadal mi jako omezený hlupák, který strašně filozofuje nad běžnou konverzací. Jaké vyhrávání hádky?...ten Blbec mě sral každým slovem!
Odejdu do nekonečna a pak se vrátím. Nevolte prosím mezitím komunisty!
22:10
srnka: Re: Bůhví proč jsem to přečet ce...
srnka
Precitane. Lutujem stratu casu. B zacne rozumnym argumentom ale potom sa prepne do modu "musim vyhrat debatu" a uz melie len kraviny. A na zaver si pogratuluje ako "vyhral" debatu (zjavne vyhrat je dnes ekvivalentne s tym, ze to ten druhy vzda). Matka A je mimo s nazorom ze zalezi len na medicine, a jej nasledne prispevky maju nulovu informacnu hodnotu navyse k tomuto faktu. Debatu nevyhral nik + prehrali sme vsetci co sme to docitali.
16:29
Sed: Snad každý řádek, ne-li co pár s...
Sed
Snad každý řádek, ne-li co pár slov, jsem si říkal, že bych měl přestat číst. Tedy nevím, proč jsem to dočetl, ale byla to chyba.
Kappa
16:31
melichor: Re: Snad každý řádek, ne-li co p...
silhouette
protoze tu nejsou hlasky, tak jsi to cetl dal, protoze se nudis a protoze jsi doufal, ze v tom neco bude :-D
17:21
honzikec: Re: Snad každý řádek, ne-li co p...
honzikec
Out of Curiosity? :)))
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
16:30
enrey: lecit rakovinu? v Cine uz to umi...
enrey
lecit rakovinu? v Cine uz to umi :)
http://www.youtube.com/watch?v=fmMNlmn1DPc
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
16:42
chernobyl: Vnitřně souhlasím, taky mívám te...
chernobyl
Vnitřně souhlasím, taky mívám tendenci dokazovát pravdoláskařům a idiotům (nevím čím to je, ale podezřele často to bývá jedna a ta samá osoba) proč nemají pravdu. Protože mě ignorance a omezenost velice štvou. Ovšem pokud to nemá nějakou údernou a čtivou pointu, tak sem bych to nedával.
Nemám rád lidi.
17:03
Bzaba: Achievement Unlocked
Bzaba
Achievement Unlocked? Nebyl bych si tak jistý, jestli je to ženská, tak se ještě vrátí...
19:16
Micha: Hm ... pán se chtěl akorát hádat...
Micha
Hm ... pán se chtěl akorát hádat a vyhrát nad ženskou, která to myslí se světem dobře ... nic víc.
"Uvědomte si, že jestli jste paranoidní, ještě to neznamená, že vás nikdo nesleduje ..."
19:26
chernobyl: Re: Hm ... pán se chtěl akorát h...
chernobyl
Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly.
Nemám rád lidi.
19:18
Micha: http://nd01.jxs.cz/254/782/1c35b...
Micha
http://nd01.jxs.cz/254/782/1c35b0eaf5_29985342_o2.jpg
"Uvědomte si, že jestli jste paranoidní, ještě to neznamená, že vás nikdo nesleduje ..."
22:29
tsal: Ne každá debata s idiotem je vti...
tsal
Ne každá debata s idiotem je vtipná.
Až vyrostu, chci být tak chytrá, úžasná a dokonalá jako průměrný uživatel Lamera.
23:06
caslavak: Tahle "hláška" na lamera nepatří...
silhouette
Tahle "hláška" na lamera nepatří. Ale pokud jde o obsah. K čemu bude lék na rakovinu? Pokud mě nezabije rakovina, tak něco jiného. Navíc nemám rád tyhle názory typu: "Přistáli na Marsu, ale hladové děti v africe to nenakrmí..." Ale co když tam naleznou něco, co si ani nedovedeme představit a co změní život i obyčejnému člověku. Navíc, většina těchto lidí využívá technologie a věci, jejichž výzkum zavrhovali. Pokud se vrátím k rakovině, co by medici dělali bez dnešních technologií a materiálu, které vznikly v souvislosti s vesmírným programem.
No, nemá cenu řešit.
23:31
Deneb: Re: Tahle "hláška" na lamera nep...
Deneb
Ad "k čemu bude lék na rakovinu" - kdybys ji měl ty nebo někdo z tvých blízkých, modlil by ses za každou vteřinu, o kterou dříve bude lék vynalezen a rozšířen na trh.

Jinak s tebou ale do značné míry souhlasím.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
12:24
caslavak: Re: Tahle "hláška" na lamera nep...
silhouette
má, ale vím, že i kdyby teď našli lék, tak bude minimálně 10 let trvat, než projde testy a dostane se na trh. Holt i toto je součást života.
23:56
Suerte: Re: Tahle "hláška" na lamera nep...
Suerte
nepatří, protože je moc dlouhá,
ale jinak ve své podstatě je ta matka lamer jak vyšitá...
Non omnes eadem mirantur amantque. Ne všichni obdivují a zbožňují totéž.
17:29
melichor: Uznavam, je to moc dlouhy, na dr...
silhouette
Uznavam, je to moc dlouhy, na druhou stranu jsem si rikal, ze kdyz uz to tu vypada tak, jak to vypada, tak by to mohlo projit...
02:21
def84: Re: Uznavam, je to moc dlouhy, n...
def84
Ono to dostane mínus jen z principu... že to je dlouhé...
Stultitia excusationem non habet.
10:29
melichor: Re: Uznavam, je to moc dlouhy, n...
silhouette
Je fakt, ze jsem to sledoval a asi pul minuty po tom to uz dostalo minus, neni mozny, aby to nekdo tak rychle precetl, takze ano, dostane to minus z principu, ze je to dlouhe bez precteni, opravdu se pak nedivte, ze to tu vypada tak, jak to tu vypada

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1233 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1538 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1889 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2094 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2309 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 22 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 64 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.