Detail hlášky #69054

<A> Tak jestli to správně chápu, tak mám z maturitního slohu dvojku..... :D :D Hlavně že mi nejdřív dali pětku... To jsou fakt komedianti....
<B> Co dodat, asi jsi zmoudrel?:D Co jsi psal za tema?
<A> Vypravování svého adrenalinového zážitku. ;) Tak jsem psal jak jsem šel v obleku ku-klux-klan napříč Vansdorfem... :D

Komentář: prepis z FB, Ako ho poznam tak to fakt spravil :-D

Informace o hlášce

Datum přidání: 10. 9. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: malec1984 (3 hlášky)
Hlasování: B-a-r-u-s, Remixxx, JerichoBM, zugda, Schade105, xkox, Collin367, wegas, marsu7, SpeOp, Eurostoxx, Metzgermeister, milanfenix, Miguel, nepoveda, mdonaat, TT1905 17 pro a Sed, pute, wlada1254, akta-fix, tristaver, Artifox, nwkt, queeny31, DivkaHromu, M4rtin, chachan, Koriss, jiripudil, shine, angie-metalbee, Rukof, DrBrain, ErrorJoe, Darmy, Herda, Dyfer, razden, mismas, Sotna[A], kudli, arxarios, Dx, vilg, kbtmichal, kapriiik, MallBare, Lukino, mhx47, chernobyl, Deneb, Niah, Marcus7, Ninjer, Lorandel, Zelvi, HateMePls, iTom, Bzaba, Suril, Shadow606, Atanono, AMD, popik34, Beerius, Chosen, zelvak, janson, Diplomat, bender123, Inf1n1tyy, Kriz22, steinham, Slim2, tubler, Heriel, izzi_cz, K-NinetyNine, Cercly, fatman, DanBlack, Shubol, Witek, Imzadi, darebak464, SantuS, Kogaku, Matesss, Dovi, alaqella, Wlk, Myrdin, GICaesar, Ripper, Hammer, SaburaZera, soustruh, ReadyHC, Lorddreath, Smrsta, wailord, Cernunnos, matrix17, gebik, Brambor, Schmeeczko, Harys, Ejmin, Ondruch, Coolak, DAran, Najte, Altair, Cejda, hasa, freaky_tomato, Universal, Math3s, robbo99, Micha, ESESEL, Rupreecht, zgrossl, sparasis, speedy89, TheFlyingman, TolSinion, lerra, Januska, drtikol, emkac, peanutka, DanDan, PinkFOX, Hejbl, IvcaKoudy, Rimmer, Sha-a-kaa, WodreSs, Spybot64, smrduty_kojot, Flame, Rillana, SuPPoRTiDioTS, Mishar, CrazzYdiot, Alf, ilyria, ajwn, rosoll, majlos91, Bakys7, Komaar, Aelin, cha4ser, User007, hmmc, Metis, redog, Milhauzz18, Notie, Tutanken, Einherjar, despy, millcEK, suah, UnLiMiTeD, def84, Kolouch, lennyd, SkyHaven, Eduard, B3CrAZy, lilo, LosFilipos, KaseO, sliwowitz, Loxcom, Maty991, kuras, Hamagen, Lee, puki, Suerte, perfect, jurda, vinczenzo, kidli, CarpeNoctem, Crazy_Ivan, Zuza-chan, Nadneseny, SPOK, mrcl, hellequine, bosorka, yannush, Eveni, Markuus, Foo_Fighter, genevieve, Puni, GRIF, Blanch, YDraigGoch, hanes87, FrenkyB, MessY
191 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 5,17 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

16:02
enrey: Normalne bych to jen odminusoval...
enrey
Normalne bych to jen odminusoval, ale trochu to rozeberu.
Jestli to fakt udelal nebo ne, nezjistim. Ale co je bezne, ze starsi lide - jako napr. ucitele - nerad(i/y) i jen premysli o rasizmu, nasili a jinych tabu. Takze je docela realne, ze ti dali napred za 5 a po nejake stiznosti za 2. Podle me se to stat mohlo, navic si nepamatuju podobnou hlasku. Takze to je i originalni a teda ma sanci na uspech. Bohuzel tam stale jeste chybi vtip, bez ktereho ta sance na uspech zustava velmi mala. Vubec me to neurazilo (prekvapive), ale ani nepobavilo. Ja to proste hodntit nebudu, a vono to nakonec neprojde i beze me :)
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
16:31
razden: Re: Normalne bych to jen odminus...
razden
me jen napada, ze jestli je tato situace soucast prehodnocovani maturit, jak se to nedavno resilo, vcetne zalob atd., tak to je snad nejvetsi blbost, co jsem vposledni dobe slysel. Kdyz je nekdo takovy osel, ze propadne napoprve, tak by se mel ucit, ne si stezovat a nechat prehodnocovat prace. Jen kvuli tomu, ze loni tech oslu bylo neco vic.
Btw mel sem z cestiny za 4, takze podme flame :)
kdyz chces blabolit, pocitej s bolesti
16:38
kudli: Re: Normalne bych to jen odminus...
kudli
Ono totiž hodně těch pětek bylo za odchýlení se od tématu, takže když se ti trochu prolínaly 2 slohové styly, tak máš automaticky za 5, bez ohledu na kvalitu textu. A na většině škol se to tolik neřeší, takže spousta studentů to ani neví. A pak není divu, že se jim hodnocení nelíbí.
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
18:46
Taboard89: Re: Normalne bych to jen odminus...
silhouette
Dodržení zadání bylo nejdůležitější část slohovky už za našich nestátních maturit. Prostě, mohl jsi napsat povídku jako od Puškina, ale pokud v zadání byl fejeton, tak to bylo za 5 a nikdo se s tebou nebavil. A přijde mi to v pořádku, protože naučit se rozeznat pár literárních žánrů by se měl naučit i šimpanz.
21:12
cylindr: Re: Normalne bych to jen odminus...
silhouette
Tak ono ne každého ty literární žánry zajímají. Stejně tak bych mohl já, jakožto technik říci, že rozebrat a složit (do funkčního stavu) motor by se měl naučit i šimpanz. Tohle je opravdu věc názoru a úhlu pohledu...
Nicméně se slohy jsem nikdy problém neměl, spíš mi připadají přitažená za vlasy ta témata která Cermat zadává, je to takové... jak jen to popsat... na první pohled nicneříkající a máš víceméně štěstí když tě na to téma něco smysluplného napadne.
01:35
enrey: Re: Normalne bych to jen odminus...
enrey
Ja ti dam simpanze :) Rozeznavat literarni zanry je nekdy pekelne tezke. Nehlede na to, ze je to taky IMHO naprosto zbytecne. Kdyz napises satyru, nikdo prece nerekne, ze ses minul tematem, ze to mel byt navod na peceni kolacu. A uplne nehlede na to, ze ty literarni pociny jsou vetsinou fikce, tudiz dulezitosti srovnatelne s temi holywoodskymi rachotinami.. Nevidim jediny duvod ucit se to rozeznavat, ale oprav me jestli se pletu.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
11:04
hanule7: Re: Normalne bych to jen odminus...
silhouette
Jenže oni i učitelé jsou jen lidi a každý má trochu jiný vkus. Navíc hranice mezi jednotlivými slohovými útvary asi nejsou úplně ostré, že... Asi bude rozdíl ve vyprávění a uměleckém vyprávění, ale každý může vidět hranici trošičku jinde. A pokud ty se za ty čtyři (a víc) roky na střední naučíš psát slohovky svému češtináři do vkusu a dostáváš pravidelně jedničky dvojky a pak se to nějakému opravujícímu z cermatu, jehož vkus a vnímání hranic můžou být posunuty úplně někam jinam, nelíbí, tak asi moc spokojený nebudeš.
18:09
bender123: Nechci nějak podceňovat gramotno...
bender123
Nechci nějak podceňovat gramotnost obyvatel Vansdorfu, ale tipnul bych si, že i kdyby to udělal, nikdo mu tam neřekne ani popel (přeci jen KKK je záležitost spíše amerických dějin).
I don't want to live on this planet anymore. ... Actually ... I like this planet, you get off!
18:42
Taboard89: Re: Nechci nějak podceňovat gram...
silhouette
Nehledě na to, že většina lidí by ho měla za Bílou paní.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1232 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1537 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1888 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2093 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2308 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 21 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 63 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.