Detail hlášky #69072

<cryostasis> Tak začínám vážně uvažovat o inteligenci dnešních dospívajících
<Míša> to mi povídej - dneska jsem slyšela pár náctiletých mluvit tak, jak jsme to pře 10 lety neznali
<cryostasis> to máš recht holka, ale ať si mluví jak chtějí, to není to nejhorší
<Míša> ono může být něco horšího?
<cryostasis> si piš - dneska jsem jel po meetingu později, tak jsem se ješte stavil v obchodaku pro par kravinek.
<cryostasis> vedle mně nějakej borec s kšiltem přes půl haly - bavil se tam asi s kamarádama či co. Pak prohlásil, že nechápe, jak se na methanol můze umřít - vždyť se to prej dáva do ustních vod, žvejkaček, zelený a pod.
<cryostasis> jsem myslel, že se po**ru smíchy :))
<Míša> tak ja nevím nikdy jsem si nečetla složení žvejkaček ale asi tam je minimum množství ne?

Komentář: aneb aféra methanolu v čechách

Informace o hlášce

Datum přidání: 12. 9. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: mr_sulu (16 hlášek)
Hlasování: sukuban, cylindr, Schade105, lilo, rosoll, bosorka, Suerte, Metzgermeister, User007, hasa, Miguel, sulthan, milanfenix, logout, kancik, Kagero, nepoveda, mdonaat, JerichoBM, Taboard89 20 pro a angie-metalbee, Alf, Dyfer, reny, Sha-a-kaa, alaqella, HolluB, def84, razden, MistrBuBak, pute, Najte, matrix17, Diplomat, HateMePls, Finarfin, Deneb, kudli, kbtmichal, Altair, Ejmin, Moskva, Dovi, popik34, ajwn, sea, joocker, peanutka, SmallMongoose, lennyd, Harys, zelvak, DanDan, Sed, emkac, Trillian, Dx, filom3n, CrazzYdiot, arxarios, SaburaZera, Moti, Rupreecht, Ninjer, borekj, ReadyHC, Lorandel, Marcus7, Witek, Hejbl, Koriss, yannush, Heriel, Rimmer, Aelin, Matesss, Eldee, zakolu, Beerius, Kriz22, freaky_tomato, Chosen, Sejsel, Zelvi, Wlk, Artifox, janson, DrBrain, GICaesar, Juggernaut, Myrdin, izzi_cz, Atanono, suah, Markuus, MallBare, Toblakai, Herda, Frankie111, Kogaku, Bendom, queeny31, Zuza-chan, Yukina, Niah, maia, Schmeeczko, KaseO, Lee, Keeehi, Imzadi, Flame, cha4ser, tsal, smrduty_kojot, theSlayer, Neuromancer, hmmc, Eslinecka, Einherjar, ZdenekH123, PHiLiPZ, PinkFOX, Rukof, millcEK, krutoslav, Darmy, Notie, DODIIIK, SkyHaven, vooten, LosFilipos, UnLiMiTeD, ErrorJoe, Coolak, Maty991, scarlaxx, Metis, shitcool, doombo, Hammer, chernobyl, Faloleen, tristaver, steinham, chachan, DarthOptimus, Tutanken, puki, Suril, nwkt, kuras, Lukino, WellBloud89, majlos91, jiripudil, mhx47, Ondruch, Foo_Fighter, wegas, hellequine, Ciselnak, jurda, t-fuse, Sousuke_, Sotna[A], toop, sliwowitz, lerra, mrcl, CarpeNoctem, kapoka, luciferrus, sparasis, cacadore, Slim2, Whorfin, vinczenzo, Kolouch, Renee, kapriiik, Ripper, Cercly, Shubol, mismas, Math3s, w3m, wailord, TolSinion, YDraigGoch, genevieve, ESESEL, Puni, GRIF, Blanch, hanes87, FrenkyB, MessY, togi, Hal9000, Annacerv, SkweerookL
182 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 6,50 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:37
reny: Je to překlep, mělo to být menth...
silhouette
Je to překlep, mělo to být menthanol...
19:39
mr_sulu: Re: Je to překlep, mělo to být m...
silhouette
jo, mas pravdu, pointu to ovsem nijak neovlivnuje :)
19:41
Eskymak: Když je někdo
silhouette
menthál...
19:43
SantuS: Ehm......my na to máme jedno pří...
silhouette
Ehm......my na to máme jedno přísloví: "Co to sakra meleš ty vořechu?". A teď trochu vážně. Aferá skrze methanol mně moc netankuje, já si vychutnávám pivo, ovšem chování a inteligenci dnešních dospívajících se upřímně dost děsím.
22:27
mkraty: Re: Ehm......my na to máme jedno...
silhouette
No za sebe musím říct, že mě docela tankuje, že na to zařvalo 16 lidí...
Když Pythagoras objevil svou poučku, obětoval sto volů. Od těch dob se všichni volové chvějí, když se objeví nová pravda
11:29
enrey: Re: Ehm......my na to máme jedno...
enrey
To opravdu neni moc. Napr. v roce 2005 zemrelo 15 lidi na "Zlomenina ramene a paže (nadloktí)". Takze to vypada ze sance na to, ze umres na spatnej alkohol, je priblizne stejna, jako ze bys v roce 2005 umrel na zlomenou ruku.
Televize te jenom strasi, neboj se ji, je to jen plastova krabicka.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
11:34
hanule7: Re: Ehm......my na to máme jedno...
silhouette
Rok má 365 dní, methanol zabil těch 16 za poslední cca týden. Pokud to takhle bude pokračovat, bude to za rok přes 800 a to mluvíme jen o mrtvých, ne o těch, kteří mají nenávratně poškozený mozek, jsou slepí a tak dále. Jo, možná je kvůli tomu až moc velká bublina, ale zase úplně bych to nezlehčovala.
11:47
enrey: Re: Ehm......my na to máme jedno...
enrey
Mkraty ale psal, ze ho tankuje, ze na to jiz 16 lidi zemrelo, ne na to dalsich 800 za rok zemre. To nemuzes takle brat. Vem si ze zabit se v aute trva asi pul vteriny. Podle statistiky, kdyz to pujde takle dal, tak to jsou dve smrti za vterinu, 120 smrti za minutu, 7200 smrti za hodinu, 172 800 smrti za den, 63 milionu 72 tisic smrti za rok. Nemuzes vzit kratkej cas kolem aktualni udalosti a roznasobit to na dlouhej cas, to pak ti vyjde akorat te strasak kterej muzes vysilat na nove a babicky z toho dostanou infarkty.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
12:10
hanule7: Re: Ehm......my na to máme jedno...
silhouette
Myslím, že to tak brát můžu. Pokud by se methanolem otrávilo 16 lidí za rok, tak dobře – jde o nějaké blbé nehody. Ale pokud je to 16 lidí během týdne a k tomu další desítky v ohrožení života v nemocnicích, tak si myslím, že je důležité nebrat to na lehkou váhu. Nikdo neví, kolik závadných lahví ještě někde koluje a pokud se s tím nic dělat nebude, třeba to brzo nebude už jen vodka a tuzemák. A tvé přepočítívání u autonehod je trošičku mimo, nemyslíš?
12:30
enrey: Re: Ehm......my na to máme jedno...
enrey
No muzes to tak brat :) kdyz se chces bat, tak se boj. Ale tohle je nesmysl, ten pristup k problemu jak k rakovine, ze kdyz to rychle neodstranime, nesvolame ctyri vybory a krizovy stab, tak se to zacne rozsirovat. Proc by se to melo rozsirovat? Nekdo proste podelal paleni, par lidi na to umrelo, proc by mel ten clovek opakovane palit spatny alkohol? Naopak si myslim ze ten problem odejde sam i kdyz si toho nikdo vsimat nebude.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
12:59
hanule7: Re: Ehm......my na to máme jedno...
silhouette
Tak né že bych se o tom nějak výrazně zajímala, ale někde říkali, že špatným pálením až takové množství methanolu nevznikne a všude říkají, že jde o pančovaný alkohol – někdo tam prostě místo ethanolu leje methanol, který je asi levnější, aby na tom více vydělal. Takže jo, je možné, že to samo odezní, ale taky nemusí, pokud to těm lidem projde, tak to třeba příště zkusí znovu, nebo někdo jiný. A kdyby někdo těch 16 lidí zastřelil a zbytek postřelil a běhal na svobodě, tak bys byl v klidu?
13:10
Deneb: Re: Ehm......my na to máme jedno...
Deneb
Souhlas, tohle není výsledek špatného pálení. Musí to být buď šílený omyl (např. barely nakradené někde ve fabrice v domnění, že jde o etanol? ale to je divoká spekulace) nebo vědomé obecné ohrožení. Nejspíš tedy ne s vražedným, jako spíš zištným úmyslem.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
13:23
enrey: Re: Ehm......my na to máme jedno...
enrey
Nevim, neprijde mi realny aby tam schvalne lil metanol. Kdyby chtel prodavat padelky, nejlevnejsi co tam muze nalyt je cista voda - proda tisic lahvi, nez to praskne tak utece a hrozi mu maximalne naka pokuta za podvod. Ale s metanolem, kde zas tolik penez neusetri, navic po par prodanych lahvich se to rozkrikne, diky tomu by si sam snizoval vlastni trzby, navic by mu hrozil daleko horsi trest.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
19:15
Araoth: Re: Ehm......my na to máme jedno...
Araoth
Na vysoký krevní tlak ročně umře přes 1000 lidí... takže bych se radši nerozčiloval a v klidu dál popíjel.... protože je menší pravděpodobnost, že tě zabije metanol než vysokej krevní tlak...
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
09:57
hanule7: Re: Ehm......my na to máme jedno...
silhouette
Jestli to má být reakce na mě, tak já se nerozčiluju :) Je rozdíl umřít na vysoký tlak, zlomeninu ruky, autonehodu a hromadná úmrtí kvůli tomu, že někdo pančuje alkohol. Za něco si lidé mohou sami, něco jsou jen blbé nehody, ale tohle je mnohonásobné zabití, za které je někdo zodpovědný a měl by tu zodpovědnost nést, proto si myslím, že je blbost to úplně házet za hlavu a srovnávat s nesrovnatelným tak, jako to dělá enrey. Možná je kvůli tomu velká mediální bublina, ale na druhou stranu, pokud nějaké závadné flašky ještě kolujou, tak si myslím, že je více než vhodné o tom veřejnost informovat. Neznám nikoho z "poškozených" osobně, ale znám lidi, kteří některé z nich znali/jí a byla jsem ubezpečena, že se nejedná o žádné alkoholiky nebo bezdomovce. Doplatili na to normální lidé, kteří se rozhodli se známými něco oslavit a bohužel si vybrali špatnou "značku". O sebe se fakt bát nemusím, protože tvrdé téměř nepiju.
09:42
hanule7: Re: Ehm......my na to máme jedno...
silhouette
Věřím tomu, že se najdou i lidé, kteří neví, že methanol je škodlivý. A pak je sousta lidí (včetně mě), kteří neví v jak velkém množství je škodlivý. Jestli si někdo někde přečetl, že v takovém a takovém množství, při počítání, kolik ho teda může nalít do láhve se sekl v desetinné čárce... To už mi docela reálné přijde. Když to naředíš vodou, tak to hned (skoro) každý pozná.
20:20
Taboard89: Aneb další rádobyinteltkuální ko...
silhouette
Aneb další rádobyinteltkuální komentář začíínající slovem "aneb". Tohle lamerovský klišé už mě začíná docela vytáčet. Vy se těm pubertálním frikulínům nemáte moc co vysmívat ani jeden.,
23:50
Satan__666: Re: Aneb další rádobyinteltkuáln...
silhouette
Tak jim to teda nandej, baby.
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.
21:47
Micha: Mentol, nebo methanol. Ono je to...
Micha
Mentol, nebo methanol. Ono je to všecko přeci to samé.
"Uvědomte si, že jestli jste paranoidní, ještě to neznamená, že vás nikdo nesleduje ..."
00:35
Suerte: Re: Mentol, nebo methanol. Ono j...
Suerte
Nebo mentos :-) Alkohol jako alkohol... a dement jako dement
Non omnes eadem mirantur amantque. Ne všichni obdivují a zbožňují totéž.
19:04
Araoth: Re: Mentol, nebo methanol. Ono j...
Araoth
Tak když už jsme u toho, tak mentol se taky řadí k alkoholům...
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
08:58
krutoslav: Před deseti lety? to znamená, že...
krutoslav
Před deseti lety? to znamená, že Vám je 30? .) No nevím, mě je 29 ale necejtím se nějakej starej abych moralizoval, jak je dnešní "mládež" zkažená. Tuhle zábavu si nechám do důchodu... :)
Tyhle stránky mě baví, díky za ně :)
10:38
Hammer: Mluva
Hammer
Hlavne ze si jel po "meetingu" do obchodaku.
I'm not weird. I'm limited edition

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1230 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1535 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1886 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2091 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2306 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 18 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 49 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 70 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.