Detail hlášky #69198

<a> Asi začnu hrát v kasínu ruletu.
<b> No ty jo, to není jak ta dětská ruleta z hračkárny.
<a> Ale já se to naučím.
<b> Jasně. Řekl gambler a otevřel obálku od exekutora.

Informace o hlášce

Datum přidání: 1. 10. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: Kohaves (22 hlášek)
Hlasování: Miguel, matrix17, Milhauzz18, Rocker-Tialk, Lentylka, ajwn, Eurostoxx, Loxcom, Precho, kukis, Kagero, Schade105, Barel603, Sidi, finnean, Katand, Imzadi, Bumerank, smejdy, exree, Satan__666 21 pro a ZdenekH123, lennyd, Rukof, hocikto19, smrduty_kojot, popik34, bosorka, Dx, ESESEL, millcEK, izzi_cz, peanutka, frlo, Herda, Maty991, Hroner, pute, romanpazout, Matesss, Harys, def84, Rimmer, kudli, queeny31, zelvak, Zelvi, genesiss, perfect, Nobodies, Notie, emkac, MallBare, zgrossl, Shubol, Dyfer, Elephie, yannush, DarkAngel, ilyria, Mishar, suah, ScH0ll_kIll3r, Dovi, robbo99, Remixxx, odiiin, Sed, freaky_tomato, SaburaZera, Diplomat, alaqella, MistrBuBak, mala_mys, mhx47, Alf, majlos91, Schmeeczko, arxarios, sparasis, Komaar, Najte, KaseO, Kogaku, jiripudil, crooty, Rupreecht, CrazzYdiot, Flame, toop, Pajusa, kbtmichal, Bakys7, ruslandsm, Sha-a-kaa, MartinezZ, HateMePls, Lorddreath, DarthOptimus, Cubis, Brambor, Tutanken, killercat, hmmc, Hamagen, Paegas, Marcus7, Justice, Aelin, Beerius, kuras, jing-jang, Kolouch, despy, Metzgermeister, Chosen, krutoslav, Sotna[A], xjack, SkyHaven, Deneb, nevim333, YDraigGoch, steinham, Ejmin, vooten, broty, tristaver, Cureman, chachan, doombo, Suerte, Moskva, Universal, takylama, eagle7, Renee, nwkt, Hammer, darkknight, razden, mismas, Milda90, Petr640, xkox, Heriel, chernobyl, ErrorJoe, Somik, ric4rd, honeybw, Artifox, Sousuke_, nitram1234, Blast, mrcl, shine, Darmy, TidO, Ondruch, Math3s, DARTHPraetorian, borekj, kapoka, puki, cha4ser, Neuromancer, K-NinetyNine, Micha, Altair, Whorfin, Kriz22, DanDan, jezzy, vaevictis, Ripper, lilo, Bendom, vasek004, janson, Myrdin, lerra, vinczenzo, gebik, cervenka91, hasahm, SmallMongoose, HOLAS, Yukina, Ninjer, teye, sg_sysel, Finarfin, DivkaHromu, ReadyHC, DAran, cacadore, jurda, Coolak, Milos1913, SuPPoRTiDioTS, shishak, angie-metalbee, Metis, SantuS, Witek, Marsian, Markuus, Lemra, Lolek95, mdonaat, Tceld, Puni, Somzmeteny, Blanch, pavelnop, GRIF, h0das, genevieve, hanes87, FrenkyB, MessY, Hal9000, CarpeNoctem
203 proti
V oblíbených: KenR 1 uživatel
Oblíbenost: 6,21 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

21:54
kudli: Hrát ruletu je až příliš jednodu...
kudli
Hrát ruletu je až příliš jednoduché. Stačí mít dostatečný počáteční kapitál a ovládat Martingale. Určitě je to jednodušší, než najít vtip v téhle hlášce.
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
22:14
emkac: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
emkac
Hrat ruletu je naozaj jednoduche. Dvojnasobne vsadzanie je tiez jednoduche. Mat dostatocny pociatocny kapital je mozno tiez jednoduche. A skoncit s obalkou od exekutora je potom asi to najjednoduchsie.
Ziaden Martingale (a priznam sa, musel som si vyguglit, ci je to naozaj to, co poznam pod inym menom) nikdy nebude mat dlhodoby uspech. Nikdy.
Hlaska je teda pravdiva, ale zial viac smutna ako vtipna.
Quis custodiet ipsos custodes?
22:21
kudli: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
kudli
Není tomu, jak říkáš. Pouze je potřeba počáteční kapitál dost velký na eliminaci možnosti ztráty všech peněz. Tzn. buď hodně peněz nebo hodně malé sázky. Jediná nevýhoda je malá efektivita.
Ale je pravda, že spousta lidí končí tak, jak uvádí hláška.
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
22:31
Teramon: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
Teramon
Nekončí. Kasina se nebudou obtěžovat se soudy a exekutory, na to jsou speciální ukrajinské a albánské firmy. A ty se s nějakými dopisy neobtěžují.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
12:08
deWolf: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
deWolf
V kasinu se nechá hrát na dluh?
Lupus in fabula
22:59
ooouki: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
silhouette
Ruletou jsem se zabýval, stejně tak se zabývám matematikou. Martingale není výhodný. Dlouhodobě vyděláváš sumy, ale pak prohraješ všechno najednou. V každém kole sázíš proti pravděpodobnosti a Martingale ti akorát odkládá ztrátu! Snad si nemyslíš, že ty spamy a desítky internetových stránek, kde se ukazují lidi s bavorákama a popisují, jak pracují tři hodiny denně, že existují, aby ti pomohli? To je prostě jen marketing kasin! Vím moc dobře, o čem mluvím!
23:08
emkac: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
emkac
matematika je kurva. nepusti.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Martingale
,ozes mat penazi kolko chces, prehras.
vsimni si z daneho odkazu nasledujucu vetu:
Stoly bez limitů si mohou dovolit jen velmi velká kasina, jejichž zisk je dostatečně velký na to, aby jim nevadilo v několika hrách vyplatit velké částky. Hráči užívající Martingale budou v takových kasinech vřele vítáni.
a preco? urcite nie preto, ze oni su ti blbi a "kudli" je ten spravny, co vie, ako vyhrat. skratka raz pride ten cas, kedy prehras.
Quis custodiet ipsos custodes?
07:29
kudli: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
kudli
Každý věřte, čemu chcete, já vám to neberu. Jsou to moje peníze, moje výhry, a vám to nenutím. Už pár let hraju, a ještě nikdy jsem neodešel s méně, než jsem přišel. Možná, že někdy prohraju, ale i tak je mi to jedno, protože ruleta není zdaleka největší zdroj příjmů.
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
09:52
Deneb: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
Deneb
Jasně, větší zdroj příjmů jsou ti troubové, které nalákáš do kasina a máš za to provizi, viď? Jo jo, pohádka o letadélku Káněti, tu děti milují...
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
12:29
Sethiel: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
Sethiel
Vždycky, když čtu ty "zaručené metody" na ruletu, je mi strašně líto těch lidí, kteří to čtou taky a nechají se tím zblbnout. Nedokážu se moc vžít do člověka, který těm kecům uvěří, ale určitě je takových dost. Nerozumím tomu, jaká naivita je k tomu vede ... kdyby existovala takhle triviální matematická cesta k vydělání peněz, tak by na tom profesoři matematiky byli mnohem líp než teď.
Představte si, jak blbej je průměrnej člověk. A teď si představte, že polovina lidí je ještě blbější!
17:25
Jana: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
Jana
Prosím, prosím, Deneb, potřebovala bych od tebe poradit. Napsala bys mi na jana@lamilide.cz? Dík :-)
"MNĚ se to nelíbí" vs. "MĚ to nezajímá" - cítíte ten rozdíl? | Lokomotiva |
18:35
Deneb: Re: Hrát ruletu je až příliš jed...
Deneb
Zkoušela jsem to, ale mail se mi vrátil jako nedoručený. Jestli je to stále aktuální, moji mailovku najdeš na mém profilu.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
10:14
himself: Vtip je jen v té závěrečné hlášc...
silhouette
Vtip je jen v té závěrečné hlášce? Něco jako "uvidíme, řekl slepej a šel do temné komory", jak říká moje žena fotografka? Na lamera je to trochu málo, ne?
Toto je podpis
15:30
Dryft: Pro ty, co si myslí, že Martinga...
silhouette
Pro ty, co si myslí, že Martingale je výdělečný - ano, pokud byste měli neomezené množství peněz a neomezený limit sázek..ale zkuste si spočítat, kolik musíte vsadit, když začínáte na 1kč a sázíte třeba červenou a 15x po sobě padne černá? A že už jsem tento případ na ruletě viděl a to jsem chodil tak 5x za rok... ;)
21:07
Milos1913: Re: Pro ty, co si myslí, že Mart...
Milos1913
Já viděl i 40x po sobě, vždycky jsem si říkal, teď už se to otočí a furt nic, riskuješ tisíce, abys vyhrál třeba jen jednu korunu.
21:09
Milos1913: Martingale
Milos1913
Čím delší hra, tím větší matematická výhoda pro ruletu, proto když už si občas zahraji pro zábavu, tak to hned osolím, seberu výhru a končím...

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1230 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1535 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1886 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2091 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2306 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 18 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 49 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 70 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.