Detail hlášky #70178

<a> kámo vím že je Internet Explorer pomalý ale že se mi otevře s oficiální stránkou torrentu až 3 hodiny potom co jsem torrent nainstaloval jsem fakt nečekal :DDDDDDDDD

Informace o hlášce

Datum přidání: 25. 2. 2013
Kategorie: Hlášky
Autor: jupik (2 hlášky)
Hlasování: Elisabetha, finnean, vaevictis, janabubu, Kagero, cinderella, Derrotado, Apophis, mdonaat 9 pro a hater, Alesh, joocker, Marty008cz, tristaver, xxkenny, Yukina, cylindr, millcEK, Shubol, ilyria, Sed, vilg, razden, majlos91, MartinezZ, popik34, Blast, Chopper911, kuras, Dovi, vasek004, Herda, peanutka, Dx, Niah, Inf1n1tyy, Markuus, Heriel, Toblakai, Somme, zelvak, izzi_cz, arxarios, Ciselnak, Imzadi, sg_sysel, Atanono, Rukof, Remixxx, Rupreecht, kudli, Trigger, Altair, TheFlyingman, Suril, Pooka, Diplomat, jurda, bender123, filom3n, Matesss, KaseO, def84, HateMePls, sparasis, kbtmichal, Koriss, Bakys7, Schmeeczko, Somik, soustruh, lerra, Komaar, speedy89, kuchi13, Chosen, Milhauzz18, lennyd, smrduty_kojot, steinham, Lolek95, Petr640, wegas, Einhasad, chernobyl, DarthOptimus, Gasert, Tutanken, hmmc, freaky_tomato, mmkk, suah, chachan, SPOK, sevenjetc, While, Eurostoxx, zuzka2727, Coolak, SkyHaven, ErrorJoe, Marcus7, strops, CPY, Elephie, YDraigGoch, Milda90, Faloleen, Hroner, puki, logout, Sousuke_, Ejmin, Maty991, Rimmoncze, LudeCZek, queeny31, Dyfer, hasa, Bzaba, fatman, sliwowitz, Kethryn, robbo99, TidO, kapoka, Frostys, xkox, Meer, Cipisk, naituf, Einherjar, Correy, ric4rd, cooly, Schade105, Darmy, honeybw, vinczenzo, Edu, ZdenekH123, scarlaxx, Stickman, Beerius, ZdenekPaul, Hammer, Zuza-chan, Vevoda_Wolf, Stevie, borekj, togi, Finarfin, lilo, SmallMongoose, Artifox, Kriz22, Tlustej, krutoslav, nitram1234, Kirke, Neuromancer, Sellina, Zelvi, nevim333, jiripudil, Ripper, cha4ser, PetrK, GICaesar, Crazy_Ivan, Bazim, matrix17, perfect, SaburaZera, Deianeira, cacadore, hellequine, DanDan, toop, Lorandel, cechiiino, kapriiik, Kerrika, Moe, DarkAngel, Moskva, Kogaku, Juggernaut, emkac, FrenkyB, Witek, Foo_Fighter, MallBare, genevieve, UnLiMiTeD, Puni, ESESEL, pavelnop, HardLock, Psycho_O, Jozxyqk, MessY, oprs, killercat
195 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 2,34 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

22:06
Teramon: Můj IE je taky hodně pomalý. Asi...
Teramon
Můj IE je taky hodně pomalý. Asi to bude tím, že jsem mu od poslední instalace windows před 3 lety nedopřála ani jednu aktualizaci. V práci je IE jako výchozí prohlížeč a běží bez větších problémů.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
11:16
Bzaba: Re: Můj IE je taky hodně pomalý....
Bzaba
Bezpečnost především, že?
22:33
tristaver: minus
tristaver
Nemáš krást, nýbrž kupovat originály.
Dog person.
00:27
Ahura: Re: minus
silhouette
Krást? ono někde něco chybí?
02:04
enrey: Re: minus
enrey
To je zajimava myslenka, pri kradeni softwaru neni obet a bez obeti neni zlocin !!!
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
02:11
Taboard89: Re: minus
silhouette
To je nejdebilnější možnej argument, co může člověk v tomhle případě použít. Když se zadarmo vplížíš do kina, nebo do divadla, tak filmu, nebo hry nějak ubude? Když z bordelu zdrhneš bez placení, tak sociální pracovnice zmizí? Když majitelovi baráku nezaplatíš nájem za bydlení, tak se byt vypaří? A takhle můžeme pokračovat ještě dlouho.....to, že si nic hmotnýho neodneseš ještě neznamená, že nekradeš....
08:01
Ahura: Re: minus
silhouette
Ale vůbec ne. Kino má omezené množství míst, takže když jedno obsadíš bez placení, ukradl jsi na dobu toho filmu to místo. Stejně tak v bordelu jsi ukradl na daný čas prostitutku, která nemohla vydělat. To samé s bytem, použil jsi ho, nemohl ho použít někdo jiný. A tak můžeme pokračovat ještě dlouho...
Zatímco když "ukradneš" software, nikomu jinému tím nebráníš v jeho používání, takže jsi nic neukradl. Nikdo mi navíc ještě nevysvětlil, čim způsobím autorovi škodu, když bych si jeho dílo nikdy nekoupil za peníze (kdyby nebylo dostupné "nelegálně"), ale zadarmo si ho stáhnu. Podle mě mu tím naopak pomůžu, kdyby to nešlo sehnat jinak, ani o něm a jeho díle nebudu vědět, takhle má nějakou nepatrnou šanci, že se mi třeba zalíbí natolik, že za další dílo budu ochotný zaplatit.
09:07
sevenjetc: Re: minus
sevenjetc
Aha, takže programátor, případně firma programátory zaměstnávající, investuje svůj čas a peníze do vývoje softwaru a ty mu pomůžeš tím, že si ho potom zadarmo nelegálně stáhneš? Pokud chceš stahovat programy zdarma, na světě běhá téměř pro všechno open source alternativita. Samozřejmě, dalo by se polemizovat o tom, že kdyby například takový photoshop nestál ruku a nohu, tak by si ho koupilo více lidí. Ale tohle, že nepůsobíš škodu a autor by měl ještě být rád, že kradeš jeho dílo, to je nejdebilnější argument, jaký jsem dnes slyšela.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
10:28
Ahura: Re: minus
silhouette
Stále jsi mi nevysvětlila, jakou škodu jsem autorovi způsobil, když si nelegálně stáhnu jeho program a pak ho používám, pokud bych si ho za jím požadovanou cenu nikdy nekoupil? Podle mě jsem já získal a on nic neztratil.
10:54
Sousuke_: Re: minus
Sousuke_
Tym, ze kupis program umoznujes, aby sa tento program dalej mohol vyvijat a udrziavat.
To iste by sa dalo aplikovat na knihy, ked si nelegalne stiahnes knihu, tak vlastne nikomu nic neubudlo, ale zabudas na to, ze niekto musel na tom pracovat, aby ta kniha vznikla a keby si nikto autorove knihy neukupil tak ich nebude citat a tak iste je to s programom ak by ho nikto neukupil tak by sa neudrziaval a nevylepsoval.

A ako by sa tebe pacilo keby si nieco v praci vymyslel a potom by prisiel sef a ukradol ty to a predstavil ako svoj napad?
Ved ty vlastne nevznikla skoda a on len ziskal, vsetci mozu pouzivat ten sposob.
Arguing on the internet is like running in the special olympics. Even if you win, you are still retarded.
11:02
Ahura: Re: minus
silhouette
Ten první odstavec nerozporuju, samozřejmě je slušnost autora nějak odměnit, když využívám jeho nápad. Moje myšlenka je jen taková, že stáhnutí knížky/filmu/hry/čehokoliv není krádež, protože při krádeži musí někde něco chybět. Pokud bychom to chtěli tahat do extérmu, tak by krádež muselo být jakékoliv kopírování - koupil jsem si hnědé džíny a vzal si k tomu červenou bundu a černou čepici a tobě se to líbí a koupil sis taky a chodíš stejně oblíknutý jako já? kradeš mi nápad, zaplať...Jediný rozdíl je v tom, že tohle není právně ošetřené a že se "nápady na outfit" neprodávají za násobně předražené částky:)

To druhé přirovnání kulhá na obě nohy - já nikomu žádný nápad nekradu, já ho využívám. Když už bych to chtěl přirovnávat k podniku, tak by to spíš bylo takhle - já něco vymyslel, firma to začala používat, uvádí mě jako autora, ale nic mi za to neplatí.
13:42
sevenjetc: Re: minus
sevenjetc
To první - ano, způsobuješ škodu, jsou na to dokonce zákony. Samozřejmě vidím velký rozdíl mezi stáhnu si ráno seriál a možná si někdy v budoucnu koupím DVD a kdyby existoval systém jako Netflix, tak to vůbec neřeším a předplatím si to, a mezi ukradnu si MS Office, protože za ně nechci platit, protože jsem dement, který je líný místo toho zdarma používat google docs nebo Libre Office. Nekradeš nápad, kradeš skutečnou věc se skutečnou hodnotou a jen proto, že se dá lehce zkopírovat nemůžeš tvrdit, že to nikoho nic nestálo.

To druhé kulhá tobě, protože firma tě zaplatila už za to, že jsi to vymyslel, protože právě proto tě zaměstnává. Představ si to takhle - uděláš si design stránky, strávíš tím několik hodin při progrmaování php, css, grafiky ve photoshopu. Někdo si zkopíruje tvůj kód, grafiku atd. a nahraje si je na svou stránku. Tobě nic neubylo, nic ti nechybí, pořád máš svůj design stránky, ale nějaký šulín, kterého to nestálo žádnou práci, má teď úplně tu stejnou stránku. Jak by ses potom přesně cítil?
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
11:14
deWolf: Re: minus
deWolf
Podmínka, že by sis to za požadovanou cenu nekoupil je blbost. Pokud bys ty Windows nemohl ukrást, tak si je prostě koupíš - nebudeš koukat na vypnutej počítač.
Lupus in fabula
11:19
Bzaba: Re: minus
Bzaba
Nebo použiju linux?
12:33
deWolf: Re: minus
deWolf
Von Ti za chvíli někdo vysvětlí, že to je nepoužitelná varianta, protože na tom neběží Photoshop.
Lupus in fabula
13:42
sevenjetc: Re: minus
sevenjetc
Ale běží na tom GIMP :)
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
14:42
Bzaba: Re: minus
Bzaba
Přesně tak. běží tam GIMP. Photoshop nemam, protože pro mě není cenově dostupný a ani ho nepotřebuji. A co si budeme nalhávat, pokud jsem ochoten zaplatit za Photoshop, tak Win si koupím taky (pokud už je dávno nemam "zadarmo" k počítači).
13:58
Araoth: Re: minus
Araoth
Kdybys nemohl nelegálně stáhnout žádný software, hru... Tak přeci nebudeš jen tak koukat jen na zapnutý počítač - buď budeš hrát freeware hry a využívat freeware programy nebo si něco koupíš.... a přesto, že by sis pravděpodobně nekupoval každej tejden jinou hru, přestože u stahování to nevadí, stále by sis jich pravděpodobně koupil víc, než teď. :)

Na druhou stranu s tím, kolik stojí špičkový SW a nové hry se nikdo nemůže divit, že lidi kradou. A protože lidi kradou, tak to stojí tolik. A protože to stojí tolik, tak lidi kradou. A protože lidi kradou....
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
12:43
vp123: Re: minus
silhouette
Prosim vas, jak vite ze neco ukraddl ? Torrent lze pouzivat i ke stahování legálních věcí, namátkou třeb J. Nohavica na svém webu sdílí své písně přes torrent
13:11
deWolf: Re: minus
deWolf
Statistika?
Lupus in fabula
23:41
bender123: Ještě že jsme dostali znamení k
bender123
Ještě že jsme dostali znamení k smíchu, jinak bych dal mínus. Ne počkat, já dal mínus. Tak zase nic. Příště bez atributů D prosím.
I don't want to live on this planet anymore. ... Actually ... I like this planet, you get off!
02:15
Taboard89: Já teda ještě v životě neviděl s...
silhouette
Já teda ještě v životě neviděl stvoření s devíti bradama. A doufám, že ho ani neuvidím. Evokuje mi to představu toho, že by náš pan prezident měl dítě s maminkou Sweet honey boo boo child.....
08:37
mmkk: Co to je oficiální stránka torre...
silhouette
Co to je oficiální stránka torrentu? Jak se torrent instaluje?
09:09
sevenjetc: Promaz si tempy, updatuj si IE
sevenjetc
Promaz si tempy, updatuj si IE.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1238 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1543 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1894 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2099 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2314 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 27 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 57 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 69 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 78 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 87 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.