Detail hlášky #70469

<A> Idem sa učiť...
<B> Jak dlho to porvá ???
<A> Podľa toho ako rychlo to stiahnem
<B> He ??
<A> Podľa toho za jak dlho stiahnem album ... zatiaľ to vyzerá na 2 min :D

Komentář: Tak treba využiť ten čas keď sa nedá hrať online na niečo užitočné :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 2. 4. 2013
Kategorie: Hlášky
Autor: Cocaines (3 hlášky)
Hlasování: staccey, BledaRuze, mdonaat 3 pro a YDraigGoch, Marcus7, Frostys, Sousuke_, vasek004, Rimmer, nasty, Kontrash, Vevoda_Wolf, matrix17, hater, peanutka, kbtmichal, suah, tristaver, honeybw, ironicwomen, Zelvi, Trigger, Marty008cz, naituf, Lorandel, kudli, Imzadi, Ejmin, MallBare, Nadneseny, HateMePls, strops, toop, Kriz22, SaburaZera, fatman, Rupreecht, Markuus, angie-metalbee, CrazzYdiot, Altair, Kraken5, mala_mys, Chosen, Bubli, SmallMongoose, Metis, Hammer, popik34, bosorka, razden, majlos91, jumbee, chernobyl, Universal, Matesss, hanes87, Somik, Moskva, Cejda, Crazy_Ivan, uSmlJn, Atanono, zelvak, Edu, jurda, Dovi, Somme, bender123, Bakys7, Dx, arxarios, lennyd, Foo_Fighter, Mishar, Nikeman, PHiLiPZ, smrduty_kojot, perfect, MartinezZ, Hamagen, steinham, PikoPirat, Slim2, JSH, freaky_tomato, Tutanken, wegas, Petr640, Einherjar, Chopper911, Dyfer, puki, hmmc, filom3n, SkyHaven, Bzaba, BMJackal, ErrorJoe, PetrK, Tewet, Lolek95, Elisabetha, Brambor, zuzka2727, Rimmoncze, marsal_vorosilov, Eurostoxx, LosFilipos, frlo, kakino1991, krutoslav, Remixxx, xkox, Stevie, nitram1234, ladys91, speedy89, Aelin, Edgarix, Maty991, Ciselnak, Schmeeczko, hasa, makr009, Mermeoth, CarpeNoctem, noonick, sevenjetc, killercat, Stickman, Correy, Deianeira, ZdenekH123, MoiJe, TheFlyingman, Koriss, Loxcom, Milda90, sliwowitz, Kogaku, Artifox, CIMBI, cooly, Neuromancer, chachan, teye, emkac, Finarfin, kapriiik, Vrchov, dominikmatus, bradl3y, Einhasad, Arachnos001, sparasis, bolak, Puni, Heriel, lerra, pavelnop, vinczenzo, Beerius, HardLock, Psycho_O, Jozxyqk, MessY
164 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 0,61 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:01
vasek004: ach ty novoty
vasek004
Možná jsem už tisící tazatel, ale proč najednou lamer blbne a proč u všech ráhen a kosatek přidal dělení hlášek? Je to neestetické, (IMO) nelogické, nepraktické a lidi se s tím naučí až za dlouho, je-li to vůbec možné a v našich silách.
Když na 9gagu před rokem a něco odstranili "trending", tak se zvedla vlna odporu, která byla vyslyšena a vrátili to k starému (sic ne k devíti gagům na stránku).
A k hlášce...nic moc.
Hi, I'm captain Jack Harkness. And who are you?
20:06
honeybw: Re: ach ty novoty
honeybw
Já jsem si právě myslel, že ty kategorie jsou apríl. Dost jsem se dnes vyděsil, když jsem sem přišel dnes.
21:15
enrey: Re: ach ty novoty
enrey
Kategorie dobry, aspon se tu po dlouhy dobe neco pohnulo... jinou veci je je, ze to nefunguje, to je trochu problem..
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
09:44
Anfy: Re: ach ty novoty
silhouette
Já ale nechci, aby se tu něco pohnulo, nemám rád nečekané změny.. Moje sympatie tím rozhodně nezískali.
02:23
DRSON: Re: ach ty novoty
DRSON
Kategorie jsou dalším logickým krokem ve vývoji lamera. Po devíti letech se kromě rozvoje IM komunikace taky dost změnil její obsah a míra závislosti na dalších zdrojích (články, obrázky, videa) a kvalitních rozhovorů tak pomalu ubývá. Nechceme tu v honbě za návštěvností dělat skladiště typu roumen, loupák, 9gag, ale nabídnout něco nového.
Dlouhá léta jsme kritizování, že se pomalu vzdalujeme IT komunitě na které jsme vyrostli a která je nám blízká. Proto jsme pro ně připravili prostor na publikování vtipných útržků zdrojového kódu, nad kterými zůstává rozum stát. Ruku v ruce s kódem jdou i webdesignové prasárny, kterých jsou někteří autoři i v dnešní době schopni, ale tuto kategorii možná transformujeme na screenshoty obecně.
Pro ostatní smrtelníky je tu možnost sebereflexe v Mozkových errorech nad tím, jak šli venčit vodítko a pes zůstal doma, nebo strčili mobil do ledničky atd. V ostřejší variantě FML pak už jen čekáte až vás někdo z milosti zastřelí ;)
Chceme podporovat vlastní tvorbu a původní příspěvky, ale nemůžeme zůstat stát na místě. Musíme jít kupředu.
Anfy: Tobě upřímně přeju pevné nervy, za oknem čeká svět plný překvapení ;)
I see banned people...
09:01
vasek004: Re: ach ty novoty
vasek004
No, uvidíme. Jen bych měl pár připomínek. Od Apríla jste spravili ty nejhorší chyby, ale navrhoval bych nepřestávat: Například dát lidem návod, co která kategorie znamená (Třeba FML jsem si musel vygooglit a nebyl jsem sám) a jak se má používat (a jeden komentář por neúspěšnou hláškou nestačí). Jen se podívejte, jak to doposud vypadalo a stále vypadá s nepovinnými komentáři! Lidi se s tím naučí až za dlouho, jestli vůbec.
Další věc je čistě estetická: Zařazení do kategorií bych nedal tak explicitní, ale to tabulky s datem přidání, autorem, hlasováním, oblíbeností atd. Možná to je jen osobní dojem, ale když je umístění v kategorii hned pod hláškou, tak to snižuje její vtipnost, obrušuje hrany. Komentář slouží na bezprostřední doplnění nebo vysvětlení. Když je hned pod hláškou (nebo příspěvkem jiné kategorie) ještě Kategorie: Hlášky (nebo jiná kategorie), tak od toho čekáme nějakou vtipnou hodnotu. Proto bych to dal méně viditelné (ale stále funkční, když tedy ty kategorie musí být.
Nezažil jsem oranžový lamer, možná ještě kdysi dávno, když jsem měl jen velice matnou představu co to je chat, a takhle tu mudruju (-: Každopádně doufám, že se udrží i dál a že zůstane na úrovni (Tj v diskusích busou stále ti inteligentní lidé s kapsami plnými sarkasmu, jako tu jsou.)
Hi, I'm captain Jack Harkness. And who are you?
09:30
DRSON: Re: ach ty novoty
DRSON
Popisky a návod určitě doplníme, jen jsem to tu nechtěl nechat viset bez odpovědi.
Přesun kategorie ještě zvážíme. Každopádně díky za připomínky.
I see banned people...
14:48
vasek004: Re: ach ty novoty
vasek004
Ty kráso, to bylo rychlé (-: Moc děkuji.
Hi, I'm captain Jack Harkness. And who are you?
09:40
Anfy: Re: ach ty novoty
silhouette
Já mám nervy (zatím) pevné :) jen se mi líbil Lamer takový, jaký byl před poslední změnou a nelíbí se mi rozdělení na kategorie. Stejně každé ráno čtu všechny rádoby hlášky ve frontě a ne jen některé (nebo v náhodných), takže takové rozdělení je pro mě bezpředmětné, pouze vypadá jako druhý komentář. Co například rozdělení nechat, aby bylo možné příspěvky filtrovat, ale nebylo by u každé hlášky připsané o co vlastně jde? Změna bude, pokrok také a nebude to vadit nám, šťouralům? Ale asi, stejně mi nezbude nic než si zvyknout, protože chodit sem kvůli tomu nepřestanu - takže tolik od Anfyho :) mimo jiné, jsem "za oknem" více než bys možná čekal, ale díky za přání, tady ve světě jsou pevné nervy potřeba ;)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1243 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1548 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1899 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2104 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2319 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 31 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 62 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 92 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.