Detail hlášky #70897

<1> Hele kdo vlastně vymyslel android ?
<2> nevím.
<1> Jo kdybych vyrobil něco takového, taky bych se k tomu radši nehlásil :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 19. 5. 2013
Kategorie: Hlášky
Autor: scamp (1 hláška)
Hlasování: jensiiik, hemmond, SpeOp, finnean, arxarios, Rimmoncze, anezkaceska, cha4ser, czKarlos, Schade105, Eurostoxx, Crazy_Ivan, chudst, Greendroid, konohamaru44 15 pro a joocker, perfect, Rukof, JerichoBM, Brambor, Freedom-soldier, matrix17, bradl3y, crash01, bender123, Chopper911, razden, Mat3s_, hanes87, Lorddreath, robbo99, soustruh, Somme, MessY, slydo, takylama, Ripper, filom3n, Altair, peanutka, M4rtin, toop, Aelin, masozravapalma, Alf, nasty, Marcus7, Deianeira, zelvak, popik34, LosFilipos, Cejda, Ondruch, chernobyl, Dovi, Natsumii, zivocich, czHONAN, strops, Inf1n1tyy, Stickman, hasahm, Kogaku, sparasis, Matesss, killercat, HateMePls, Rupreecht, mhx47, Koriss, JanW, Dx, ooouki, Myrdin, Schmeeczko, tristaver, Bellatrix, DreiPunkte, Diplomat, honeybw, Hekross, boncee, vooten, kbtmichal, PHiLiPZ, smrduty_kojot, Zelvi, kudli, bosorka, TidO, frlo, wegas, DarthOptimus, pocitujlasku, MartinezZ, Maty991, Grepy-Rodgers, Notie, millcEK, freaky_tomato, despy, Tutanken, suah, ric4rd, hasa, Niah, Slim2, Atanono, Einherjar, jurda, Bzaba, ErrorJoe, Dyfer, Correy, Hamagen, Chosen, Finarfin, SkullmanCZ, Stenly, Edgarix, DanBlack, Mermeoth, queeny31, Lolek95, Hammer, ciakval, sliwowitz, crooty, krutoslav, ReadyHC, zgrossl, While, Lukino, SkyHaven, Bubli, Komaar, Beerius, Suril, Markuus, Rimmer, Sousuke_, Trigger, Milda90, YDraigGoch, Frostys, Vevoda_Wolf, hater, mirak2, krpajda, naituf, Remixxx, Metis, elvellon, Loxcom, sevenjetc, steinham, Neuromancer, pute, LilianRedbird, Mari05, MKlein, CarpeNoctem, Moskva, togi, chachan, cacadore, Artifox, hellequine, chearius, kapriiik, Sed, Renee, lilo, cylindr, Blast, Imzadi, Najte, majlos91, SmallMongoose, Somik, JSH, srobka, BMJackal, Stevie, sg_sysel, izzi_cz, Ciselnak, nitram1234, xkox, jiripudil, Lorandel, vasek004, peca, fatman, CrazzYdiot, Apophis, Eveni, Math3s, vinczenzo, MallBare, Finer5950, Puni, Psycho_O, mdonaat, Marsian, Jozxyqk
191 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 4,46 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

22:31
MessY: Muzes mi rict aspon tri rozumne
MessY
Muzes mi rict aspon tri rozumne argumenty, proc by ses k androidu nehlasil?
Na "mínus" klikám víckrát... pro jistotu.
22:38
Einhasad: Re: Muzes mi rict aspon tri rozu...
silhouette
Taky by me zajimalo proc by se k tomu nehlasil.. Ja bych se k tomu hlasil tak moc, ze by o mne vedel celej svet ;-)
Rejpu do všeho.. Máte-li s tím problém, nechte si ho pro sebe ;-)
23:18
chernobyl: Re: Muzes mi rict aspon tri rozu...
chernobyl
Netuší ani kdo ho vyrobil, takže... ne, nemůže Ti to říct. Je to stejný, jako když se nadává na Windows, iPhone, IKEA... vyber si.
Nemám rád lidi.
00:03
kalmar: Re: Muzes mi rict aspon tri rozu...
silhouette
Že produkty microsoft jsou dělaný tak, aby z uživatelů vyždímaly co nejvíc peněz nemůžeš popřít. Že iPhone je za tu cenu nestydatě předraženej je taky fakt. A že IKEA vyrábí nekvalitní krámy jsem zjistil na vlastní kůži. Uznávam, že na spoustu věcí se nadává jenom proto, že je to zrovna moderní. Ale v mnoha případech je to pravda... Samozřejmě u výše zmíněné trojce lze nadávat i na jiné věci, než které jsem napsal já. Potom bychom o pravdivosti každého tvrzení mohli diskutovat. Já chtěl spíš ukázat na to, že spousta tohoto "folklórního" nadávání má kořeny v opodstatněných stížnostech. Že kvůli několika výtkám ke konkrétním věcem někdo odsoudí celou společnost a celou myšlenku té věci, to je věc jiná. V tom s tebou souhlasím, to se děje dost často...
08:21
millcEK: Re: Muzes mi rict aspon tri rozu...
millcEK
Všechno spotřební zboží je dělaný tak, aby z uživatelů vyždímalo co nejvíc peněz. Nikdo nechce aby sis koupil telefon a ten ti vydržel až do hrobu.
10:00
kalmar: Re: Muzes mi rict aspon tri rozu...
silhouette
Velmi správně, nikdo kromě mě :( :D
10:05
enrey: Re: Muzes mi rict aspon tri rozu...
enrey
MS nezdime z lidi co nejvic, naopak je microsoft relativne levnej a jejich produkty maj "podporu" po dlouhou dobu. Ale vyrabej strasny smejdy, napul nedodelany, nezabezpeceny domecky z karet, kterym rikaj system. To neni az takovej problem, pokud by to nechali na osobnich pocitacich, ale oni to pak propagujou a nacpou do vlaku, bankomatu, volebnich automatu, proste na mista kde je potreba 100% spolehlivost... A oni tam strcej xpecka, to je proste na prezdrzku... Naopak apple zdime z lidi strasne moc, clovek si koupi drahej ipad, ono mu to za 2 roky prestane aktualizovat system, ze pry 2 roky stary hardware neni dostatecne silny, blablabla... O ikee nevim, do nabytku nedelam. No ale tahle moda, nadavat na ty vyrobky pochazi z naprosto realnejch frustraci. Problem je, ze nez ti zasveceni vykrici "x REALLY SUX" ∀ x ∈ {ms, apple, ikea,...} do sveta dostatecne hlasite, uplyne par let, duvody se zmeni/zapomenou, situace se zmeni a pak je z toho jen "moda"... No ale to nic nemeni na tom ze ms i apple stale sux :)
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
10:15
chernobyl: Re: Muzes mi rict aspon tri rozu...
chernobyl
Samozřejmě chápu, když někdo má povědomí o problematice a produktech, plus má osobní zkušenost, tak na kritický názor má plné právo. Sám jsem například odpůrce iPhone, ale serou mě lidi, kteří na něj nadávají jen protože je to iPhone a neuvádí argumenty. Stejný případ jako u citace, to jsem se spíš snažil říct :).
Nemám rád lidi.
11:22
Rimmer: Re: Muzes mi rict aspon tri rozu...
Rimmer
To mi pripomnelo http://archiv.roumen.cz/a/-_The_internet_view_on_J_Bieber_-______02.01.2013.jpg na toho je taky moderni nadavat ^^
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
13:40
elvellon: wat
elvellon
podejte mi toho kluka umlátim ho jeho ajfounem..
Co nejde silou, půjde ještě větší silou...
14:04
sevenjetc: Android Inc. byl zalozen Andy Ru...
sevenjetc
Android Inc. byl zalozen Andy Rubinem, Richem Minerem, Nickem Searsem a Chrisem Whitem za ucelem vyrobit operacni system pro smartphony, ktery by konkuroval Symbianu a Windows Mobile v prediPhonovych dobach. Vyvoj OS probihal potaji, navenek se spolecnost tvarila, ze vyviji software pro uz existujici OS. V roce 2005 je koupil Google a tym pod Rubinovym vedenim vyvinul prvni verzi platformy pro mobilni zarizeni zalozenou na Linux kernelu, jehoz puvodnim autorem byl Linus Torvalds (1991). Linux Kernel pouzival vetsinu uzivatelskych nastroju puvodne z GNU projektu, ktery ma pocatek v roce 1983 a byl odstartovan Richardem Stallmanem. Takze si to <1> a <2> muzou prebrat, zauvazovat, kdo je tedy "na vině" za Android a priste si to muzou zjistit sami zadanim slov Android OS do wikipedie.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
14:29
MessY: Ja osobne celkove nesnasim komer...
MessY
Ja osobne celkove nesnasim komercni znacky, ktere jsou predrazene. Proto si nekupuju ani Samsung telefony atp. kdyz za 2x mensi cenu mam telefon se stejnym vykonem. Na apple se mi libi jedine - sic je vetsina veci placena, tak mate kvalitu, kdezto na google marketu najdete SEMTAM neco kvalitniho.. to uz je ale otazka vkusu. Mnohem casteji se mi stava, ze lidi nadavaji, ze je jejich ANDROID zasekanej, ze je pomaly, ze pada atp. kdezto zde je zcela jiste na miste zvazit, zda je opravdu nutne instalovat na starou herku 4.1ku, nebo mi 10 ploch a kazdou totalne zasranou widgetama. A k Microsoftu ... kdo vam brani vybrat si distribuci linuxu, dat si s tim trochu prace a slapat stejne, ne-li mnohem kvalitneji nez na winech.
Na "mínus" klikám víckrát... pro jistotu.
15:15
Sycak: Re: Ja osobne celkove nesnasim k...
Sycak
Naštěstí nikdo a proto už několik let používám výhradně Linux.
Má to ale i své stinné stránky. Občas se stane, že se vrtám v počítači zákazníka a najednou si nemůžu vzpomenou, jak se dělá/kde najdu ve Win to či ono. Když je zákazník u toho, celkem mi to sráží renomé. Někteří kolegové kvůli tomu raději zatnou zuby a drží se Woken.
15:50
sevenjetc: Re: Ja osobne celkove nesnasim k...
sevenjetc
Kamaradka me tlaci do koupe ohryzkobooku, ale ja v praci potrebuju pouzivat Win, u sebe potrebuju mit nainstalovane Visual Studio a i kdyz verim tomu, ze ji ohryzek jako uzivateli word-email-internet-video vyhovuje, nekoupim si ho, protoze mam jine potreby nez ona.

MessY: No, on kdyz si nekdo natlaci do iPhonu 3GS iOS 5 a vyšší, tak na tom neni o moc lip.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
18:53
crowley: Re: Ja osobne celkove nesnasim k...
crowley
A nebo si ze sadomasochistických důvodů držet někde v koutě windows a občas si zavzpomínat na zapomenuté kletby :)
It's Time. Time to face what we all believe in.
18:03
scamp: Nepochopili
silhouette
Šlo o jedinou věc :) byl jsem jenom zvědavej kolik lidi se v komentářích postaví na stranu androidu a kolik na stranu iOS :) proti androidu ani iOS opravdu nic nemám :) byl to jenom pokus. Díky za pochopení :)
18:06
Jana: Re: Nepochopili
Jana
Flejmy si běž vyvolávat jinam, děkujeme.
"MNĚ se to nelíbí" vs. "MĚ to nezajímá" - cítíte ten rozdíl? | Lokomotiva |
09:09
chernobyl: Re: Nepochopili
chernobyl
S tím běž na youtube komentáře, tady jsou dospělí. Většinou.
Nemám rád lidi.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1867 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2072 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2287 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 30 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 68 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.