Detail hlášky #71381

<a> Vypadalo to jako normální cesta letadlem s jedním přestupem v Oslu. Praha -> Oslo -> Trõmso. Začalo to už v Praze, kde nám řekli, že o kufry během přestupu se musíme postarat sami. Ok, ale když máte hodinu, tak to se moc nedá stihnout, zvlášť, když má letadlo zpoždění a v Oslu je o 10 min. pozdějc, takže než se všichni vyhrnou z letadla, je to už 20 minut. Pak se čeká dalších 15 minut na normální zavazadla a 10 min na speciální. Jasně, že byla fronta u celní zóny, takže min.5 minut čekání. Naštěstí jsme měli gate na druhým konci letiště, takže 10 minut chůze a samozřejmě že gate akorát zavírali a ta k*áva nás už nepustila. Ok, jenže naložili naše kufry bez nás, což podle dámy v informačním centru je nelegální, protizákonné a v žádným případe se to nemohlo stát. No... stalo se. Nevadí, čekali jsme 3 hoďky na další let v 10. V tom letadle v 10 nám po hodině čekání řekli, že mají technickej problém a že poletíme jiným letadlem, za další hoďku jsme dostali další letadlo a ve 2 ráno jsme byli v Trõmso. Naše kufry tam leželi pohozeny v rohu. Jenže byli jen 3 z osmi. Ok, to ze naložili kufry bez nás bych ještě pochopil, ale ti k*eteni naložili půlku z nich a přitom byly všechny identický. Ve 3 rano našli na letišti v trõmso jeden náš další kufr, ale nikdo nedokázal říct, kde je zbytek. Půl hodiny jsme vyplňovali formulář, a ve 4 ráno jsme byli v hotelu bez věcí na sebe, protože ty kufry, co jsme našli, byly zrovna s rybářskejma věcma.
<a> Spali jsme asi tak 2 hoďky, jelikož nás v 7 měl vyzvednout taxik. Ten v 7:20 zavolal, že se mu rozbilo auto, a že jede jiným. Nevadí, dorazili jsme na ferry (loď), kterou jsme měli plout. Už to vypadalo celkem normálně, když jsme zjistili, že ta ferry jede jednou za měsíc okružní jízdu, která trvá o 2 hodiny víc. Večer jsme byli konečně na místě.
<a> Uběhl týden a jedem domů. Z campu zase na ferry, dorazíme do přístavu a co se nestane... z lodi skáčou 4 potápěči s plnou výbavou pod loď. Za chvíli cedule: odjezd v 12 zrušen kvůli vzniklému problému na lodi. Odjezd přesunut na 14:10. Naštěstí nám letadlo letělo až druhej den.
<a> Jo ještě bych mohl zmínit, že dneska s nama v tom letadle do Osla letěli 4 muslimové v tradičních hábitech, pěkně zarostlí a podezřele se smějící na cestující.
<b> To si děláš srandu?! :D
<b> A co ty kufry? Našli se?
<a> Za 2 dny nám je poslali. Zjistili jsme, že byly v Moskvě, takže přisly v dřevěné krabici ještě s ruským razítkem...

Informace o hlášce

Datum přidání: 25. 7. 2013
Kategorie: Hlášky
Autor: papuce (3 hlášky)
Hlasování: blipik123, Alf, Antik, Tommij, Rocker-Tialk, Schade105, bosorka, takylama, Chopper911, oprs, PL75, JSH, Eurostoxx, neo177, Adri, ScH0ll_kIll3r, Apophis, JerichoBM, konohamaru44 19 pro a Dovi, noeight, Krysaczek, peanutka, CrazzYdiot, jiripudil, Dx, hater, sevenjetc, While, arxarios, kbtmichal, Ejmin, GICaesar, Lorandel, Niah, piol, togi, Somme, Metis, suah, smrduty_kojot, HateMePls, Rimmer, Sed, CarpeNoctem, Kontrash, vinczenzo, MessY, Zelvi, SmallMongoose, popik34, Vevoda_Wolf, M4rtin, Sousuke_, lennyd, Sten, perfect, angie-metalbee, Fremaner, Stickman, Schmeeczko, naituf, Atanono, wegas, bradl3y, bender123, hellequine, izzi_cz, Dyfer, matrix17, Hekross, Ozzelot, LosFilipos, cylindr, Ciselnak, fatman, Myrdin, Komaar, majlos91, Math3s, hanes87, Universal, Slim2, Pooka, Zuza-chan, vooten, ottoflick, Rimmoncze, zelvak, mala_mys, Renee, vasek004, tristaver, uSmlJn, DivkaHromu, Darik, Altair, freaky_tomato, Einherjar, Correy, Marcus7, Somik, Flad, hmmc, Chosen, rain, Lorddreath, crooty, SkyHaven, Mermeoth, Neuromancer, K-NinetyNine, Kolouch, krutoslav, toop, Annacerv, manikmanik, steinham, Eskymak, frlo, Crazy_Ivan, chachan, hasa, robbo99, honeybw, YDraigGoch, ErrorJoe, Beerius, Hammer, xkox, puki, Goodlike, AffoEx, PetrK, lilo, Edu, kudli, Kogaku, Puni, Marty008cz, Najte, Maty991, Markuus, Eveni, shine, def84, Jozxyqk, Psycho_O, carmine11, GRIF, killercat
132 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 8,21 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

17:55
noeight: ve zkratce: letěli sme letadlem
silhouette
ve zkratce: letěli sme letadlem a ztratila se nám zavazadla lol co?
10:33
berounskej: Re: ve zkratce: letěli sme letad...
berounskej
Slovy nesmrtelného klasika: "Kolega Čepelka vás tu obšírně seznámil s tím, že jsme se do Liptákova vypravili auty a že jsme cestou brali benzín..."
17:56
peanutka: Standardní storka z výletu, jaký...
peanutka
Standardní storka z výletu, jakých už každý slyšel/zažil několik. Jenom to mělo začínat "Neuvěříš, co se mi stalo."
Pobody's nerfect.
18:38
arxarios: Re: Standardní storka z výletu,...
arxarios
a XD a "to jde na lamera" a mali sa popritom este opit, pozvracat, s niekym/niecim zasulozit a uz by to bolo komplet. Alebo som nieco vynechal?
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
18:36
Teramon: Nejtepleji bylo v Oslu
Teramon
Nejtepleji bylo v Oslu.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
13:14
honeybw: Re: Nejtepleji bylo v Oslu
honeybw
A od té doby, co byl zatčen Zákopčaník za opakovaný styk se zvířaty, se někteří velmi přiklánějí k nesklonné variantě osla... ehm, pardon, Osla. A ještě poznámka pro autora, ferry se běžně překládá jako trajekt. V českém textu totiž vypadá "ferry (loď)" poněkud hloupě (možná ne ani přímo ten výraz, jako spíše jeho autor).
18:51
papuce: Díky za každý hate, co tu je
papuce
Díky za každý hate, co tu je... Ale zkuste někde vzadu na hlavě najít tlačítko ON/OFF a přepnout do druhé polohy. ;-) Nevím, proč urážíte s nějakýma hloupostma, co tam vůbec nejsou.
Prostě mi to napsal, tak jsem to sem dal, protože kdo z vás, znalců "běžných historek z letu", něco takového zažil? Prosím pěkně, abyste si to přečetli, než začnete komentovat... Do Moskvy měli místo těch kufrů poslat vás... achjo :D
18:57
togi: Re: Díky za každý hate, co tu je...
togi
další znevážený autor? No a co, tak se citace nelíbila. Ta moje se taky nelíbila,ikdyž mně připadád pořád vtipná. Píšu snad takovýhle slátaniny jako ty, protože ostatní se nesmějou?
V dnešní uspěchané době jsou někteří lidé IN, někteří OUT. My jsme OFF ROAD.
19:29
papuce: Re: Díky za každý hate, co tu je...
papuce
Píšu to proto, že můžou dát mínus, můžou napsat konstruktivní připomínky, ale napsali totální kraviny, ze kterých si stejně nic nevezmu, ani se nezasměju... :-/ Tak na co to píšou?
20:43
peanutka: Re: Díky za každý hate, co tu je...
peanutka
Jaká kravina? Jsem napsala reálný popis tvé hlášky na dva řádky. A jestli je to největší dobrodrůžo, co kdy ty nebo tví přátelé na dovolené zažili, tak máte nudné dovolené. A i kdyby to bylo zajímavé a neobvyklé, vtipné to rozhodně není.
Pobody's nerfect.
20:53
bender123: Re: Díky za každý hate, co tu je...
bender123
Kde je tu napsáno, že je diskuse určená pro autora? Pokud je hláška nudná, dlouhá, nesmyslná, gumová, granátisticky nekorektní, děláme si tady z ní humor, aby tu vůbec nějaký byl. Ruku na srdce, když si pročteš frontu, tak je to bída sama o sobě, a to co projde nestojí taky za moc.
I don't want to live on this planet anymore. ... Actually ... I like this planet, you get off!
21:27
piol: Re: Díky za každý hate, co tu je...
silhouette
no vidíš, my sme sa nezasmiali na príspevku, ty si sa nezasmial na diskusii :-) 1:1
18:58
hater: Re: Díky za každý hate, co tu je...
silhouette
Velice dojemné.
20:17
Sten: Re: Díky za každý hate, co tu je...
Sten
Podobnou historii jsem zažil v Dillí a ještě jednou v Moskvě (tam včetně čtyřhodinového spánku v hotelu na účet Aeroflotu). Pokud častěji létáš, tak je to fakt celkem obvyklé.
20:42
wegas: Re: Díky za každý hate, co tu je...
silhouette
v tom pripade bych prestal letat uplne, to jen tak na okraj
23:53
mala_mys: Re: Díky za každý hate, co tu je...
mala_mys
A pokud ma clovek kuprikladu cestu mezi Evropou a Amerikou, tak ji navrhujes absolvovat lodi?
20:37
naituf: Re: Díky za každý hate, co tu je...
silhouette
Úplně každý, kdo někdy letěl letadlem, tak tohle zažil. Není na tom nic vtipnýho. Je to spíš tragický, zvlášť při ceně letenek (a poplatků).
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
19:56
enrey: Jestli kazdyho muslima v letadle...
enrey
Jestli kazdyho muslima v letadle povazujete za buhvico ho povazujete, tak to teda jsou chudaci muslimove.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
23:50
mala_mys: Re: Jestli kazdyho muslima v let...
mala_mys
A vubec, treba to byli krestani, nebo buddhisti, nebo ateisti, kterym se libily ty oblecky.
08:20
DerrickCuster: Re: Jestli kazdyho muslima v let...
silhouette
Proč jsou prosím pěkně ti 4 muslimové chudáci, když si o nich autor, jeho kamarádi nebo kdokoliv jiný myslí, že by třeba mohli chtít tím letadlem přestavět nějakou výškovou budovu? Pokud ty lidi kvůli své domněnce neuráží/nezmlátí/whatever, je to jejich názor a nikomu do toho nic není. Stejně jako si radikální muslimové můžou myslet, že si všichni bezvěrci zaslouží rozprostřít po okolí nějakým vhodně voleným výbušným zařízením.
Vždy vstaňte, když do místnosti vstoupí granát.
20:46
papuce: S tím plně souhlasím :D
papuce
S tím plně souhlasím :D
13:44
TmaSvetlo: Říkejte si co chcete, mě to přiš...
TmaSvetlo
Říkejte si co chcete, mě to přišlo zajímavé. Ne něco, co by se sem hodilo, ale stejně jsem ráda, že jsem si to přečetla.. + nedám, ale nestěžuju si.
Nemlať blbce do hlavy baterkou, stejně se mu nerozsvítí.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1867 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2072 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2287 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 30 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 68 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.