Detail hlášky #73150

<a> "Ako som zistila u kolegyn, tak ani jedna netusi, co je movember"
<b> "Treba sirit osvetu :)"
<a> "Upovedomila som ich o movembri, su znechutene z decembeaver-u..." :D

Komentář: Ani dobrocinnostou sa niekomu nezavdacis :)

Informace o hlášce

Datum přidání: 24. 11. 2014
Kategorie: Hlášky
Autor: Zero-2 (6 hlášek)
Hlasování: WellBloud89, CIMBI, yzan, Chosen 4 pro a Blast, hasa, suah, Annacerv, Ripper, sebastian_hardie, piol, krutoslav, Alf, honeybw, chachan, Wabbit, PSK, fatman, ErrorJoe, vinczenzo, Hammer, Bilskernir, Dyfer, wegas, CindyChambell, Atanono, bender123, HonzaRez, KaseO, Brambor, starbuck, Skay, arxarios, rotten77, CarpeNoctem, sasagin, Edgarix, Einherjar, kudli, Nevermore, Stickman, MartinezZ, nevim333, Dovi, TidO, Sousuke_, Remixxx, razden, Frostys, joocker, togi, While, Tutanken, SmallMongoose, baffiak, angie-metalbee, Beerius, vooten, madbaker, SkweerookL, Vevoda_Wolf, ladys91, HOLAS, zelvak, Marcus7, Bellatrix, swan972, Kaissy, Kurosawy, Stevie, Flurius, Flad, Cejda, Finarfin, Sed, pute, crooty, oprs, Juggernaut, matrix17, freaky_tomato, Lorandel, Apophis, peanutka, Zelvi, naituf, lennyd, jiripudil, Matesss, vasek004, rain, lerra, PL75, Maty991, Rimmer, Tinnarr, kbtmichal, kapoka, Moskva, Ejmin, Edu, GRIF, Komaar, Schmeeczko, pavelnop, KorYi, Puni, insaina, belisek, mrMys, killercat
106 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 1,42 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

09:57
Zero-2: Sorry za tie zabudnute uvodzovky...
silhouette
Sorry za tie zabudnute uvodzovky, no najskor som to prepisoval kamaratovi do chatu. A potom Ctrl+C, Ctrl+V, -brain... :)
Jsem sice blbej, ale ne az tak moc! Na tohle ti neskocim...
12:06
HonzaRez: Hnutí na podporu potlačení práv...
silhouette
Takže mocinky kchůlovoučké věcičky... A co manža, čvachtal mimískovi...?
12:22
Brambor: Co je to movember a decembeaver?...
Brambor
Co je to movember a decembeaver?
Zwov je drak!
14:46
nakopnuta_sova: Re: Co je to movember a decembea...
nakopnuta_sova
Movember je akce, kdy si chlapi nechávají narůst v listopadu kníra - november - moustache ==> movember. No a decembeaver někdo vymyslel jako ženskou obdobu tohoto.

Taky ovšem nechápu totéž co CarpeNoctem - kde je v tom dobročinnost, že se neoholím? Dost lidí ani neví, co ten knír symbolizuje.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
15:26
Brambor: Re: Co je to movember a decembea...
Brambor
Není to něco jako polívání se vodou z kýblu, či co to bylo?
Zwov je drak!
16:53
baffiak: Re: Co je to movember a decembea...
silhouette
no dopadlo to rovnako.

a prave to je tym zmyslom, ze vela ludi nevie, preco sa niekto neholi, no ten clovek by mal o tom sirit osvetu, alebo aspon vediet nasmerovat ludi, kde si dalsie info zistia
13:24
CarpeNoctem: Mohl by mi někdo vysvětlit, kde
CarpeNoctem
Mohl by mi někdo vysvětlit, kde je ta dobročinnost v tom, že se někdo měsíc neoholí? K nám, co nemáme fejsbuk, se o těhle hurá akcích dostanou jen kusé informace... Díky.
13:46
Einherjar: Re: Mohl by mi někdo vysvětlit,...
Einherjar
Někdy tím uvolníš pracovní místo jiným.
14:54
Komunard: Re: Mohl by mi někdo vysvětlit,...
Komunard
Tak minimálně je to propagace té organizace. A myslím, že účastníci přispívají (to by bylo na přesdržku, kdyby ne).
Politické vtipy hodnotím v souladu se svým nickem.// Všechno je politika, kdo to popírá, dělá politiku.
03:15
Taboard89: Re: Mohl by mi někdo vysvětlit,
silhouette
Aha.....fakt si myslíš, že ty stovky stupidních hipsterů z Náplavky, co se nechaj zarůst, aby vypadali cool, někomu něco posílaj? A takhle trošku naivní náhodou nejsi?
14:16
madbaker: Pomoc!
madbaker
Tak nejen ze nechapu prispevek, ale ja nechapu ani diskuzi :..(
14:22
madbaker: Tak jsem shrnul vsechny indicie
madbaker
Tak jsem shrnul vsechny indicie a vyslo mi, ze Zero-2 ma nador na mozku, ovlivnujici jeho kognitivni funkce a my se mu to bojime rici. Je to tak?
14:32
grgin: tomu, kdo neví co je movember, b...
silhouette
tomu, kdo neví co je movember, bych prál rakovinu prostaty -.-
"Cizí neštěstí potěší víc než vlastní úspěch"
16:51
baffiak: Re: tomu, kdo neví co je movembe...
silhouette
tak prave toto je typ akcie, ktora je o tom, aby sa ludia na to pytali, ze co to je (preto musi byt viditelna na prvy pohlad) a oi. este aj prispejem

no najhorsie na tom je, ze v dnesnych casoch socialnych sieti sa siri len cast informacie - napr "ice bucket challenge" - stalo sa z toho, len oblievanie vodou
15:22
DarkDream: Re: tomu, kdo neví co je movembe...
DarkDream
Já zaznamenal i nebezpečnou variaci boiling water challenge, která mě zanechala s čelistí proklatě nízko. O jakékoli prospěšnosti této se nedá ani hovořit.
Já se sem asi neměl zaregistrovat
15:42
nakopnuta_sova: Re: tomu, kdo neví co je movembe...
nakopnuta_sova
I taková akce může být prospěšná. Ale blb toto provozující by se musel opařit k smrti a tím vylepšit lidský genofond.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
03:15
Taboard89: Re: tomu, kdo neví co je movembe...
silhouette
Fajn....až tu rakovinu prostaty chytnu, tak doufám, že mě taky nějakej zarostlej hipster vyléčí....
16:49
Zero-2: O hura akcii pre FB ignorantov
silhouette
Movember je hura akcia, fungujuca uz niekolko rokov, ked sa chlapi v novembri neholia, na pripomenutie problemu rakoviny prostaty. Podobne ako rozne farebne stuzky kvoli AIDS, Parkinsonovi, Alzheimrovi, zlomenine lavej ruky a cojaviemcoeste.
Decembeaver je len provokacia pre zeny :)
Ale skryvat nedostatok vseobecneho rozhladu za antiglobalisticke ignorovanie fejsbuku je mega kuuul...
Jsem sice blbej, ale ne az tak moc! Na tohle ti neskocim...
16:55
baffiak: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
silhouette
to nie je nedostatok vseobecneho rozhladu, obcas je to len nedostatok casu, tych akcii je prilis vela a mnoho z nich je pokazenych ich "socialnostou"
18:37
CarpeNoctem: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
CarpeNoctem
Jelikož jsem tu jedinej, kdo výslovně zmínil FB, tak to asi mluvíš ke mně.

Nuže věz, že konkrétně moje "ignorace" fejsbuku není podmíněna ani antiglobalismem, ani snahou být kuuul. Účet na FB jsem měl, sice mi byl k ničemu, ale měl. Blokli mi ho, když po roce zjistili, že Carpe Noctem asi není úplně běžný český jméno... Když má pro ně větší cenu správnost mých nacionálií než prachy za reklamu, kterou mi mohli prodat, tak s nimi odmítám ztrácet čas. Tož tak.

A plést si všeobecný rozhled se znalostí jedné konkrétní akce, to myslíš vážně? Pamatuješ si konto Míša? Ne? Tak jsi ignorant. Takhle nějak jsi to myslel?
23:19
nakopnuta_sova: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
nakopnuta_sova
Já ano! To byla ta holčička, kvůli které se kupoval gamma nůž či se přispívalo na to, aby se jím mohla nechat operovat, pamatuju si to dobře? U takovejch sbírek se totiž vždycky nakrknu... kdejaká fetka vyfetovaná má jehly zadarmo a na takovéhle děti, které si za svůj stav, na rozdíl od fetek, nemůžou, se máme sbírat, protože jinak na to NENÍ? No kur...!!!
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
00:08
honeybw: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
honeybw
Aha, odborník na drogovou problematiku. Jsem rád, že se zajímáš a snažíš se prozkoumat věc až na dřeň, kéž by všichni byli jako ty. Taky tě jistě velmi žere, že ze svých daní živíš akorát Cigány, co?
15:11
nakopnuta_sova: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
nakopnuta_sova
Nejen cigány. Nemakačenka celkově. Takové ty, co se navenek tváří, jak zoufale hledají práci a přitom si dávají pozor, aby nedej Bůh o nějakou nezakopli.
A na barvě pleti nezáleží.
Nějakých patnáct let zpátky jsem byl něco podobného a proto vím, jak je to jednoduché, když se to umí - nemít práci, navenek si zoufat a ve skutečnosti mnout ruce.

Já to říkám takhle - rád pomůžu těm, kteří si problémy nezpůsobili sami. Nemocní a většina nezaměstnaných za to nemůžou a snažej se s tím něco dělat. Těm pomůžu rád.
Ale proč živit nemakačenka, která prostě makat NEBUDOU a jen natahují ruku? A že taková byla, jsou a budou a je mi jedno, zda takové nemakačenko je bílé, černé nebo zelené s růžovými puntíčky.
A nějaký feťák za to taky nemůže, že je feťák? On mu někdo držel pistoli u hlavy a řval "píchni si to nebo ti ustřelím palici!"?
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
15:15
nakopnuta_sova: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
nakopnuta_sova
Kdysi jsem to sem určitě psal - přišel bezďák a jestli bych mu nedal dvacku na polívku. Nedal. Ale povídám mu "peníze nedám, ale tamhle je bufet, pojďte, vám tu polívku koupím." Nešel. Prý peníze, peníze. Tak nedostal nic. Kdyby fakt měl hlad, byl by za tu polévku rád, ne?
A takhle to s pomáháním potřebným prostě mám. Polívku mu klidně koupím, ale na krabičák ať si hledá jiného sponzora.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
19:32
baffiak: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
silhouette
tak to ja sa ho este aj opytam, ci to je na chleba alebo na alkohol - ked sa prizna, ze na alkohol, tak za uprimnost obcas tych par korun dostane (iba obcas, peniaze zo sebou zvycajne nenosim), horsie to je, ked je tesne pred vyplatou, ledva si kupim "veceru" pre seba a prave vtedy stretnem takeho, ktoremu nevadi, ze mu dam tie rozky miesto penazi

a ono s tymi fetakmi, tiez by som vsetkych nehadzal do jedneho vreca - ano, je vela takych, ktori zacali fetovat, len kvoli tomu, ze je to "cool", no najde sa aj taky, ze nevidel ine vychodisko a nam, co sme take stavy nezazili, je tazko sudit, ze sa zopsul (nemat par ludi, ktori mi pomohli, ked som bol na tom najhorsie, asi tiez skoncim podobne)

ale inak suhlasim s tebou tak ako sa da v ramci moznosti
23:21
nakopnuta_sova: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
nakopnuta_sova
Tebe blokli za tohle? Co já už nahlásil účtů malých miminek, kterým tam rodiče dávají každodenně fotku a váhu každé stolice atd. (proti pravidlům, pod třináct let věku účet mít nesmíš) či účtů domácích mazlíčků (FB je pro osoby, tedy pro lidi) a řeší to někdo? Ale tebe bloknou za tohle... pokrytci.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
00:17
CarpeNoctem: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
CarpeNoctem
Blokli no. Asi jim vadilo, že tam na sebe nepráskám každou číčovinu jako ostatní, a usoudili, že jsem pro ně nezajímavej. Ten srdcervoucí mail, kde mi s lítostí oznamovali, že mi bohužel museli zablokovat účet, protože jsem byl eanej a lhal jim, ale že nemám zoufat a poskytnout jim pravdivé údaje, ten snad do smrti nezapomenu. Na copy paste dost slušná práce :-)

Ad Míša: jo, to je ono. Už nevím, jestli to začalo k vůli holce, nebo klukovi, ale vybralo se. Jak vidno, šlo to i bez FB.
21:49
ESESEL: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
ESESEL
Když se někdo neholí, buď si nevšimnu, protože tomu moc nedá ani jindy, anebo usoudím, že chtěl změnit vzhled, řeknu si dobrý/blbý a jdu dál. Fakt mě nenapadne, že je to akce na podporu něčeho, max. prohraná sázka.
To proti Ice-Bucket jsem nic neměl - když se někdo polévá ledovou vodou, tak už si řeknu, že k tomu má asi nějaký jiný důvod než momentální rozmar. Navíc, Ice-Bucket dával smysl - ledovou vodou si znecitlivíš tělo, což je tak nějak i obsahem ALS. Jestli má holení něco společného s rakovinou prostaty, tak se za tento argument omlouvám, ale zatím mi tu spojitost nikdo nevysvětlil.
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
22:02
Komunard: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
Komunard
Knír si může nechat narůst jen chlap.
Rakovinu prostaty může dostat jen chlap.
Politické vtipy hodnotím v souladu se svým nickem.// Všechno je politika, kdo to popírá, dělá politiku.
23:17
nakopnuta_sova: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
nakopnuta_sova
S tím knírem bych si nebyl tak jist aneb málo jsi ještě viděl ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
03:18
Taboard89: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
silhouette
Knír si může nechat narůst jen chlap? Vy jste ve škole neměli jídelnu? A pokud měli, tak jsi nikdy neviděl kuchařky?
11:44
HonzaRez: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
15:06
nakopnuta_sova: Re: O hura akcii pre FB ignorant...
nakopnuta_sova
Dík. Na tohle jsem si vzpomněl už včera, když jsem psal příspěvek, ale zaboha jsem si nemohl vzpomenout, kde jsem to viděl (na roumenovi ne, nyx nebo něco takového). Přesně tohle jsem hledal.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:51
beran: Movember
beran
S ohledem na módní trendy dnes většina chlapců s knírem vypadá jako jelito. A když se jich někdo zeptá proč mají pod nosem tu opičárnu, tak mají rozvířit diskuzi o rakovině prostaty a varlat. Hezká myšlenka a cíl movemberu.
Diskutijící <a> ovšem zabil myšlenku movemberu tím, že si s kolegyně dělá prdel místo aby dělal to co je cílem movemberu. Tudíž je to kokot a nikoliv účastník movemberu.
Kdo chce kam, chuj s nim...
20:21
Zero-2: Re: Movember
silhouette
Kedze <a> "zistila", tak asi velmi ucastnikom byt nemoze :) Preto aj bol navrhnuty decembeaver... :)
Jsem sice blbej, ale ne az tak moc! Na tohle ti neskocim...

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

berounskej
před 2528 dny

Hláška #73876

<a> Kocoure půjčila jsem si ten


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1234 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1539 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1890 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2095 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2310 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 23 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 53 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 65 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 74 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.