Diskuze

22:23
Taboard89: Achjo.....fakt je tohle pubertál...
silhouette
Achjo.....fakt je tohle pubertální rádobytrollení nutný?
09:46
Apophis: Re: Achjo.....fakt je tohle pube...
Apophis
Taboarde, dříve jsem se do Tebe několikrát obul kvůli tomu, že jsi hrubě napadal autory hlášek.. Rád bych Ti napsal, že v případě tohoto *** bych byl první, kdo by Ti k hanlivému příspěvku na jeho adresu dal plus..... :)
20:35
Satan__666: Re: Achjo.....fakt je tohle pube...
silhouette
Já už ho taky plusuju dlouho ...
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.
22:37
mhx47: Až ti bude 19 rokov a viac, bude...
mhx47
Až ti bude 19 rokov a viac, budeš sa za podobné chovanie na internete hanbiť.
Teda, v tom lepšom prípade..
22:40
uiihaa: Vyvolání diskuze
silhouette
Ok, uznávám, toto už je vyloženě spam, který je zavrženíhodnou provokací z mé strany, ale ...

Lamer sleduju už pěknou řádku let a celkem nedávno jsem se znova zaregistroval, protože jsem si nepamatoval staré heslo a o e-mail už jsem přišel. To co je zde v současnosti k vidění, to je bezprecedentní dehonestace ducha lamera. Když pominu jedince, kteří se zde pohybují, tak nemohu pominout současnou úroveň balastu který se zde vyskytuje. Ty textové průjmy které se vyskytují ve schválených, to vyjadřování diskutérů ...

Kdysi dávno, když lamer býval lamerem, tak byl tento server nejen zdrojem zábavy, ale i informací a pouček. Nekecám, člověk se tu mohl lecčemu přiučit. Ať už to bylo z oblasti IT, nebo nonverbální písemné formy českého/slovenského jazyka. Jak to vypadá dnes?

Komunita je téměř mrtvá. Poukazování na pravopisnou chybu nebo nesrovnalost je považováno za nežádoucí flejm a přepsané vtipy a historky se staly běžnou záležitostí, která je obhajována zástupem nové generace uživatelů. A kde je kurvafix nějaký admin? Ten už to také zabalil? Chcete snad lamera zabít?

Můžete tvrdit, že nemám smysl pro humor, ale ruku na srdce - když si projdete schválené hlášky, tak nevidíte ty absolutní sračky, které se zde vyskytují? Některé hlášky prošly jen díky třináctiletým dětem, které se smějí každé hovadině a které Facebook vychoval k tomu, aby pro ně kliknutí na tlačítko znamenalo orgasmickou slast. Je mi lamera líto.

Konec proslovu.
22:55
kry-shot: Re: Vyvolání diskuze
kry-shot
S tímto proslovem souhlasím, s každým jeho písmenem. Většinou diskuze jen čtu, ale toto mi nedalo a musím se taky vyjádřit. Je mi občas trochu divně z toho, co prochází. Jsou to věci, který by z velké většiny třeba i jen 2 roky zpátky velmi pravděpodobně neprošly. I dnes se sem tam objeví nějaký ten záblesk originality, ale mám takový neodbytný pocit, že za chvíli bude lamer záležitostí cool kidů a swaggerů. Je mi z toho smutno.
http://www.lamer.cz/quote/22075, http://www.lamer.cz/quote/29219#comment_37725
23:02
nakopnuta_sova: Re: Vyvolání diskuze
nakopnuta_sova
Ono taky přiznejme si, že dost z hlášek s čtyřcifernými či raně pěticifernými čísly by taky neprošlo a velmi pravděpodobně by bylo rozcupováno na kousky.

A přepsané vtipy? První nalezen třeba už http://www.lamer.cz/quote/8. Ale jinak s proslovem souhlasím. Jen mám pocit, že lamer záležitostí cool kidů a swaggerů už je... co dřív bylo součástí komunity, je dnes odsuzováno...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:02
nakopnuta_sova: Re: Vyvolání diskuze
nakopnuta_sova
Z linku si odmázněte, pokud vám to nefunguje, tečku.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:27
mhx47: Re: Vyvolání diskuze
mhx47
Ja teda neviem koľko rokov už sledujem lamera, ale povedal by som, že posledné minimálne 2 roky to stojí za prd.

K tej otázke či chcú zabiť lamera.. Už to tu nie je o tom, čom to bolo. Nikdy nebude a nikto s tým nedokáže nič urobiť.
23:56
Jana: Re: Vyvolání diskuze
Jana
Musím se přiznat, že hlášce jsem se zasmála v souladu s odkazem na http://www.lamer.cz/quote/73244 ... A jinak bych to zas tak neprožívala. valita hlášek odpovídá kvalitě zbývajících uživatelů. Ať se nám to líbí nebo ne, každá éra, každá společnost má svůj zlatý věk, který prostě pomine. Nic nikdy nezůstane tak dobré, jako to jednou bylo.
"MNĚ se to nelíbí" vs. "MĚ to nezajímá" - cítíte ten rozdíl? | Lokomotiva |
09:25
Bzaba: Re: Vyvolání diskuze
Bzaba
Tohle mi nedá?

Kdy byla ta zlatá éra lamera?

Prvopočátky: Prošla spousta hlášek, která by dnes neměla nemenší šanci. Ale to lze přičíst jen malé "komunitě"

Rozmach lamera a nové mechanismy schvalování příspěvků: V tu dobu bylo ve frontě cca 100 hlášek denně. Schváleno bylo max 5 za den. I v tuto chvíli prochází hlášky, které považuji za sračky a neprochází jiné, které považuji za zajímavé. (Mimochodem lamer v tu dobu sbíral "vtipné nebo jinak zajímavé" hlášky. Žádná "jinak zajímavá víceméně neprošla"

Teď: Málo hlášek, ve frontě, občas nějaká z nostalgie projde i když by neměla.

Kde je ta zlatá éra?
09:52
Apophis: Re: Vyvolání diskuze
Apophis
Proslov částečně zajímavý, ale rozhodně kvůli němu není nutné dělat takto trolující hlášku, která je totálně mimo..
uuiihaao (dopr, jak se to skloňuje? :D ), musím souhlasit s komentem "Bzaby", spousta hlášek, která dnes neprochází by v té Tvé "zlaté éře" bez pochyby prošla, a naopak spousta těch, které dříve neprošly by mohly projít..

Navíc, na lamerovi se objevila určitá skupina "haterů", kteří prostě hází mínusy úplně ke všemu (jako pokud má někdo poměr třeba 200 plusů a 6000 mínusů, tak je opravdu "něco špatně"), a proto se třeba někteří uživatelé (jako např. já) snaží tyto hatery u "nerozhodných" hlášek vyvažovat..
A mimochodem, můj poměr plusům k mínusům neberte zase tak vážně, protože ten obrovský počet u plusů je daný tím, že jsem zpětně oplusoval obrovské množství již schválených hlášek právě z té zlaté éry (kdybych měl brát hlasování ve frontě, tak je to tak cca jeden plus na 4 mínusy)...
08:34
Teramon: Re: Vyvolání diskuze
Teramon
No vidíš, ty sis nasbíral plusy na zlatém fondu, já zase jedno odpoledne sbírala mínusy na hnoji abych vypadala jako velký drsňák.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
17:02
Taboard89: Re: Vyvolání diskuze
silhouette
Bojovat proti duševnímu průjmu dalším duševním průjmem....seems legit.
23:16
Tlustej: No
silhouette
A ona ta "stará generace" něco přidává? Lamer tak, jak fiongoval kdysi, fungoval především díky nadšené komunitě a, přiznejme si, specifikům tehdejší doby. Dneska jsou specifika jiná, komunikace probíhá jinak a především jinými prostředky - vyjadřování je také jiné, smajlíky jsou běžnou součástí komunikace... JE dost těžké někoho za to odsuzovat - koho taky, dobu?

A závěrem - nevidím tu několikastránkovou frontu, z níž by bylo možné vybírat jen perly a ostatní s klidným svědomím odmítnout do zatracení. Naopak - vydím tu sem tam nějakou blbost a mezi tím se jednou, nebo dvakrát za měsíc zatřpití něco, co je alespoň trochu normální. A já jsem celkem vděčný za to, že to frontu vůbec ještě čte dost lidí na to, aby odfiltrovaly ty úplně hlouposti. A že se nad každým novým "schváleným" příspěvkem nerozchechtám? To už nějak přežiju...
00:30
nakopnuta_sova: Re: No
nakopnuta_sova
Stará generace se většinou řídí heslem, že lepší dvě hlášky ve frontě, kterým se zasměju než dvě stránky hlášek, u kterých mám chuť mlátit hlavou do zdi a chová se podle toho.

Také bych byl radši, kdyby toho ve frontě bylo víc, ale přepsané vtipy nebo hlášky založené na "to jsem se zase zkalil/zhulil/sjel/někoho krutopřísně setřel" proto vkládat nebudu.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
09:12
pukinko: Re: No
silhouette
Fronta je tu na to, aby sa vytriedil odpad od dobrych hlasok. Keby sa sem rovno pridavali len take citacie co by isli hned do schvalenych nemusela by tu byt. Netreba sa mlatit hlavou do zdi, staci kliknut na minus a hotovo. Viem ze to bolo s tym mlatenim len obrazne povedane a casto tu je vo fronte poriadny odpad no pravidla su raz take a kazdy si moze pridat hlasku.
life will kill you
02:28
nakopnuta_sova: Re: No
nakopnuta_sova
Máš pravdu. Fronta je tu na třídění hlášek. Ale to neznamená, že by autor neměl před přidáním hlášky do fronty zapojit autocenzuru.
První krok:
Nechat hlášku minimálně den dva uležet a pak se sám sebe zeptat: "Je to pořád ještě vtipné?" a pokud odpověď je "ano", položit si pár otázek:
"Je hláška vtipná i pro osoby, které u toho nebyly, nezažily to a jen to budou číst?"
"Je hláška vtipná i pro osoby střízlivé, popř. pro osoby nejsoucí pod vlivem jakýchkoliv drog?"

a pokud si i na tyto dvě otázky autor odpoví "ano", pak ať hlášku vloží a ono se ukáže.

Víš, kdyby se všechno mělo třídit ve frontě, to bychom se tu mohli dočkat i

<a>"šli dva a prostřední upad"
<b>"loooooooooooool, bře ty!"

a stojí TOHLE za kliknutí na mínus? Nebolela by tě ruka a neměl bys dojem, že ti tu někdo má nahradit pár desítek sekund života ztracených čtením tohoto a klikáním na mínus?
Ano, přeháním, ale to je záměr ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
10:41
pukinko: Re: No
silhouette
Suhlasim ze autor by sa mal nad hlaskou zamysliet kym ju sem prida. Vseobecne by mal asi kazdy kto nieco zverejnuje na internete popremyslat nad obsahom toho co zverejnuje. Lenze ako to docielit, akym pravidlom? To je cisto basnicka otazka a mozno ani nie stastne polozena, ale snad je jasne na co narazam.

Co sa tyka nahradenia stratenych sekund zivota, neberiem to nijak tragicky ak si precitam nevtipnu hlasku a zabijem tym par sekund. Keby som na to nemal cas, alebo si ho zamerne neurobil (kto by sa hned z rana ucil na skusku) tak tu nie som.
life will kill you
16:09
nakopnuta_sova: Re: No
nakopnuta_sova
Druhý odstavec - ano, lze jen podepsat. To se ztracenými sekundami života byl jen příklad, samozřejmě.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
02:20
Mermeoth: V poslední době prošli dost slab...
silhouette
V poslední době prošli dost slabý věci, ale že by to bylo o zas tak moc horší se nedá říct. Ono spousta starých hlášek co prošlo není žádná sláva a věřim, že by se mezi nimi našlo plno těch, který by ani dneska neprošlo.
02:34
nakopnuta_sova: Re: V poslední době prošli dost...
nakopnuta_sova
To máš pravdu. Dost ze začátku by toho neprošlo, ale co jsem se tu dověděl (nejsem úplně lameří fosil) vím, že ze začátku nebyl systém schvalování, takže co se sem dalo, to tu bylo.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
11:22
Komunard: Re: V poslední době prošli dost
Komunard
To máš sice pravdu, ale když si dáš nejnovější od konce, tak tam nemáš všechny hlášky z té doby (ve všech jsou, takže nebyly smazány), takže byly patrně přefiltrovány dodatečně, řekl bych že podle oblíbenosti (ta se snad měřila už tenkrát, nebo se mýlím?).
Politické vtipy hodnotím v souladu se svým nickem.// Všechno je politika, kdo to popírá, dělá politiku.
12:24
Mermeoth: Re: V poslední době prošli dost
silhouette
Moc si nevzpomínám jak to tu vypadalo kdysi a ani nesleduju Lamera od začátku, ale vzpomínám si, že to dřív museli odhlasovat i admini nebo tak nějak.
17:39
uiihaa: Re: V poslední době prošli dost
silhouette
Kdysi se zasílaly hlášky adminům na e-mail a ti pak rozhodli, zda půjde hláška na Lamer.cz, to byl tehdy ještě bíločerný a neobsahoval zelenou. :-D
22:34
pute: Ale to víš, že souvisí. Však nev...
silhouette
Ale to víš, že souvisí. Však nevidíš, jak je tady málo českejch hlášek?

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

Anonym
před 6341 dny

Hláška #2256

<Ichey> musím vymyslet rozlučkov


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1868 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2073 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2288 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 8 hodinami

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 31 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 61 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.