Detail hlášky #73621

10:46 <a> Zdravím, mám problém s CS:GO, pomůžete mi?
13:06 <Steam Podpora CZ/SK> Určit, pomůžeme s čímkoli. :)
13:07 <a> Hra se mi nechce asi týden zapnout.
18:15 <Steam Podpora CZ/SK> Tak s tím vám nepomůžene, pardon.

Komentář: Steam podpora.

Informace o hlášce

Datum přidání: 22. 12. 2015
Kategorie: Hlášky
Autor: Irithol (8 hlášek)
Hlasování: Komunard, Natsumii, MasterjokerX, matrix17, ciakval, despy, Goodlike, Lemra 8 pro a Zelvi, sebastian_hardie, rain, vinczenzo, puki, Annacerv, sasagin, While, lennyd, Dovi, CarpeNoctem, tristaver, KaseO, Stickman, Daysi, HOLAS, crooty, SmallMongoose, baffiak, kapoka, xkox, suah, Tinnarr, MartinezZ, kudli, piol, Notie, arxarios, izzi_cz, bender123, kyrmon, LosFilipos, Ripper, Tutanken, insaina, Kurosawy, zelvak, SkweerookL, Apophis, Mirator, Sed, Altair, PSK, Flad, Matesss, Hammer, oprs, w3m, Coolak, krutoslav, pavelnop, kbtmichal, naituf, Maty991, mrMys, Witek, killercat
57 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 6,37 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

18:13
Kapitan: Microsoft podpora není o moc lep...
Kapitan
Microsoft podpora není o moc lepší, člověk jim volá, že se mu strašně pomalu stahují aktualizace na Windows 7 a po X hodinách mu poradí, že si má odinstalovat antivir.
When you are dead, you don't know that you are dead. It is difficult only for the others. It is the same when you are stupid.
19:53
baffiak: Re: Microsoft podpora není o moc...
silhouette
je naozaj vynimocne narazit na kvalitny support, predovsetkym pri takychto masivnych/obrovskych veciach. mnohokrat su tam ludia po znamosti a potom to tak vyzera.
21:33
CarpeNoctem: Re: Microsoft podpora není o moc...
CarpeNoctem
Support nemá čas pomáhat lidem, je plně vytížen psaním hlášek "jak jsem drsně utřel BFU" na lamera...
22:32
Satan__666: Re: Microsoft podpora není o moc...
silhouette
Ti, co tu psali hlášky na Lamera většinou o tom alespoň něco věděli.
Jak už jsem psal jinde, jsem radši, když mě někdo "utře", ale poradí, než s přáním příjemného prožití jenom připraví o čas a na konec vím ještě méně než před "supportem". (Zákazníkům, kteří na všechny otázky odpovídají "NIC" se pak taky blbě radí.)
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.
02:27
CarpeNoctem: Re: Microsoft podpora není o moc...
CarpeNoctem
Víš proč tam ten support je? Protože většina lidí není jako ty. U tebe si troufnu tvrdit, že si většinou poradíš sám a když už bys volal na helplinku, tak bys uměl problém popsat. Toho ale naprostá většina lidí konkrétně ohledně IT není schopná. Jestli jde někdo dělat na support a očekává, že bude jednat se samými inteligentními lidmi, kteří se v oboru alespoň rámcově orientují, tak je buď lehce naivní nebo těžce blbej.

A stále trvám na tom, že za utírání placení nejsou. I kdyby stokrát problém vyřešili, tak s blbejma kecama pořád splnili úkol jen na 50 %.
09:14
baffiak: Re: Microsoft podpora není o moc...
silhouette
popisanie problemu zvycajne vedie k prepojeniu na kolegu, lebo to aj tak nema v prirucke. a ten kolega mozno prave nekomunikuje s klientom ako prvy, lebo sa niekto stazoval na blbe keci no aj tak je jediny kto tam vie nieco realne spravit.

ked mam problem, ktory potrebujem vyriesit, je mi naozaj jedno ake reci bude mat okolo toho, ak ten problem vyriesi.
11:33
CarpeNoctem: Re: Microsoft podpora není o moc...
CarpeNoctem
Když si chcete nechat za svoje prachy srát na hlavu, vaše věc pánové :-)
15:15
baffiak: Re: Microsoft podpora není o moc...
silhouette
za svoje peniaze chcem mat vyrieseny problem.

ak by si si mal vybrat support co hovno vie, ale povie ti to s noblesou alebo support, ktory vyriesi aj ten najnepravdepodny a najneriesitelny problem, ale bude robit si pri tom vtipky, tak ktora alternativa je lepsia? (nieco medzitym nezvykne existovat, jedine tak, ze hovno vie a este ma aj blbe reci (v tomto pripade su to uz blbe reci, lebo mi ani neporadi))
16:44
CarpeNoctem: Re: Microsoft podpora není o moc...
CarpeNoctem
Tak schopnost vyřešit problém považuju za samozřejmost, od toho tam sakra jsou. Realita je sice často jiná, to ale pořád ani těm, co něco umí, nedává právo zákazníka ponižovat.

Support, co hovno vie, i support, co má blbý kecy, jsou oba špatně a nevím, proč bych si měl mezi nima vybírat. Já požaduju support, co vie viac ako hovno a blbý kecy nemá. Já pracuju dobře, s klientama jednám slušně a jsem na to hrdej. Od ostatních očekávám to samý. To je fakt tak těžký tohle pochopit?
21:21
Satan__666: Re: Microsoft podpora není o moc...
silhouette
Opět on-line.
Určitě je nezbytnou součástí dovedností technické podpory i schopnost "vypáčit" z volajícího potřebné informace. Pokud ale někdo zvolí metodu partyzán, ani genius mu nepomůže. Ale v tomto ohledu tu opravdu nevládne nějaký zásadní rozpor.
Jen tak mimochodem, v podstatě jsi to tam už i naznačil: Ve správně formulovaném dotazu je už často ukryta i odpověď.

Nicméně si opravdu nejsem jistý, jestli je technická podpora i pro ty, kteří jsou jen líní myslet. Ono se za ní skutečně platí. Ale existuje několik různě placených úrovní a být milý na úplné pitomce v základní sadě za 15 hrubého určitě nebude.
Technická podpora může pomoci jen tomu, kdo si pomoct nechá.

Malá anketa pro všechny zúčastněné na závěr:
Co byste řekli lidem, kteří přiběhnou (tři v jednom týdnu) s rozsypaným NB (či HDD) se slovy "Mám na něm hrozně důležitá data, která nemám nikde zálohovaná." ?
(hezký oxymoron, že?)
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.
22:34
CarpeNoctem: Re: Microsoft podpora není o moc...
CarpeNoctem
Tak s inteligentním člověkem se obvykle jedná snáz než s blbcem, na tom se opravdu shodneme :-) V praxi ovšem zákazník nemá povinnost nebýt blbcem, naproti tomu support má povinnost i blbci poskytnout podporu, pokud za ni zaplatil. Jistě sám uznáš, že ponižování klienta o schopnosti vypáčit z něj informace nesvědčí.

Osobně bych za 15 hrubýho nevstával z postele, takže chápu, že za ty prachy být usměvavý a v dobré náladě není snadný, ale...co je mi kurva po tom? To ať si vyřeší s vykořisťovatelem. Zákazník zaplatil a očekává službu.

Co bych jim řekl, no...že se pokusím, ale nic neslibuju. Co jim chceš říkat jinýho?
22:39
Satan__666: Re: Microsoft podpora není o moc...
silhouette
Přestože v zásadě souhlasím, je to při podrobnějším zkoumání opravdu trochu složitější téma a to i třeba na akademické půdě, kde zas až tak úplní blbci nejsou.
Pokud totiž člověk v omezeném čase chce odbavit alespoň ty smysluplné dotazy (tedy opravdu být ten "support"), musí trochu třídit. A když by se zasekl buď na někom, kdo vytrvale odpovídá "nic" (viz jiná hláška) nebo prostě je jen líný a "support" tu má suplovat čítanku, je to naopak nekorektní vůči těm rozumnějším, na které pak nezbyde čas ani energie.
A jak jsem naznačil výše, málokterý zákazník je tak bohatý, aby si zaplatil ten nejvyšší stupeň, "podporu pro blbce". (Tím ovšem nechci zpochybňovat, že neslušnost je v každém případě selháním nezávisle na "ceně", ale na druhou stranu, kde jinde dnes hledat psychoregeneraci. </nadsazka>)

Ještě ke tvém dotazu na konci: Pokud ti tazatel "umožní" alespoň takovou odpověď, pořád se řadí mezi velmi slušné a rozumné. (Pokud je někdo hloupý a zároveň útočný, může to vyvolávat obranu.)

PS: Ještě existuje taková kompromisní, nevinná verze, že si z tazatele vystřelíš (a tím se uspokojíš), ale zároveň ho neurazíš, protože on to nepochopí (a pak to dáš ještě na Lamera a potěšíš tím další podobně postižené.
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1234 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1539 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1889 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2094 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2309 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 22 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 64 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.