Detail hlášky #73795

<on> Kolik chceš dětí?
<ona> Zatím bude stačit jedno.
<on> A pak uvidíš, jestli chceš druhý?
<ona> Ne, jako že pak třeba nebudu chtít ani to první.

Informace o hlášce

Datum přidání: 6. 9. 2016
Kategorie: Hlášky
Autor: scyther (61 hlášek)
Hlasování: ooouki, Kylee, Elgurth, arxarios, Footler, CarpeNoctem, Kapitan, Apophis, insaina, freferg, Ripper, Sousuke_, Brambor, ladys91, despy, piol, SkyHaven, rain, lennyd, LukiF, WellBloud89, Finer5950, Gego, davidt, CIMBI, Lorandel, matrix17, makr009, mopak, Schmeeczko, Annacerv, Hammer, nevim333, puki, Marty008cz, Staga, Tlustej, staccey, Dyfer, Goues, Mermeoth, SkweerookL, Cohen, DanBlack, czHONAN, Natsumii, Komunard, GorTavaro, Rocker-Tialk, DakuHonoo, paapi, Morv, LittleOmig, Vrchov, PSK, hmmc, BearPeter, ramfis, zelvak, DMDave92, ciakval, ErrorJoe, Goodlike, Tutanken, ememtal, Moskva, ottoflick, Notie, Kwisatz_Haderach, olejovka, Aki-chan, potas, krutoslav, anela, elvellon, Matesss, Atlantis, Majkl26, peca, chearius, OttoCZ, JackSwigert, Botis, Ruwik, mike2406, DragoonX, ToRtiK, BooBee, Coolak, Lahvout, PavlinII, Thargas, tomcoko, fatalixi, Cejda, sendvo, ursus, MINiOn, Finarfin, ScH0ll_kIll3r, Kaissy, nwkt, Abdul_Hasan, TidO, thielson, kajsd, Ella, bartishe, mladek2, oprs, bosorka, Blast, xbatbat, Cubis, subzero, Hanata, niiemand, nitram1234, Kubis88, Evunka, w3m, Banan, reep, ramon, Dejf21, Pajusa, hafi, wyDra, perfect, krisikowa, dwander, inkara, PikoPirat, Deianeira, Namram, Ruprecht, xxkenny, _CJ_, Imzadi, Rutule, KrizovaN, DMRaper, koso, Hi-An, Mungo, mord_cour, Crazy_Ivan, l0v3, Kosta, bebecha, Witek, Mirator, assim, mrMys, Kukensius, LosFilipos, ententeak, hakim, Liman, rionka, RodneY, vinczenzo, h0das, Kurosawy, Bazim, Allka, TheOnek, Georgo, Haja024, emwee, RastoS, kuras, charssy, KaseO, belisek, Somzmeteny, CPY, vooten, kocicak, Marthy, spiderpig, Blanch, Groove, viacik, Liquor, Bilbo_Turambar, leos, jogino, fabiocz, Pazdy, chudst, Juggernaut, Kenapuc 193 pro a Stickman, suah, kudli, While, xkox, kapoka, Zelvi, razden, Ghool, HOLAS, PL75, pavelnop, Nasty2, logout, Flad, shaggy, KairiRatten, manikmanik, Tinnarr, Shubol, AMD, Keeehi, Sobosss, zgrossl, sasagin, brumla, HollyFury, fatman, rotten77, sliwowitz, silvergold, Altair, Zuza-chan, tristaver, FrenkyB, Math3s, jezzy, Flower, shaby, Macounek, serminator, Schrodinger, kesch, tubler, Komaar, rushid, Milhauzz18, Marcus7, BMJackal, domvala, Sarka, Sotna[A], psychous3, tobytja, Nyan, LUCYcz, Ejmin, Bumerank, SmallMongoose, bradl3y, Maty991, scarlaxx, Artcorist, Edgarix, robdrak, killercat, joocker, Kolouch, wegas, Maddy, yannush, MoiJe, Tonco, Vincent, Stevie, Wabbit, Beezer
77 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 65,82 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

14:21
himself: Je to teda pro mě nějaký kostrba...
silhouette
Je to teda pro mě nějaký kostrbatý, ale pointa je dost vtipná :)
Toto je podpis
21:17
Zelvi: To už jsem někde četla. Ale nev...
Zelvi
To už jsem někde četla.
Ale nevim kde.
Aha, před třema dnama na twitteru.
Ddim crwban yma.
21:32
nakopnuta_sova: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
nakopnuta_sova
Twitter nemám a stejně mám pocit chytrého cikána, tzv. "Deža ví"... a ví i ujo Google... https://twitter.com/BaruSuomi/status/772113616732577792 například.

Proforma to nahlásím, ač přemýšlím, zda je to proti pravidlům... ale je to odkazovatelné, čili "neodkazovatelná internetová komunikace" to není. Facebook sice povolen je, ale "pouze statusy s diskusí a chat" a neřekl bych, že kdybych Facebook zaměnil za Twitter, že tweet toto pravidlo splňuje. Chat to není a na první pohled mi to přijde, že se na Twitteru komentovat tweety nedá - čili to není ani "status s diskusí".
No a protože web je zakázán a výše zmíněná výjimka se na to vztáhnout nedá... ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
11:34
Zelvi: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
Zelvi
Tvíty se "komentovat" daj. Problém je v tom, že tohle je vyloženě jen její tvít, takže jakási komunikace sice proběhla, možná si to i s někým psala, ale jak to dala na twitter, bžum.
Ddim crwban yma.
12:45
baffiak: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
silhouette
ono len potvrdzuje to moje predchadzajuce tvrdenie - v casoch FB, google+, twitter a vsetkeho podbneho, lamer.cz je mrtvy projket, kde uz ludia nezdielaju svoje vtipne konverzacie, ale objavene vtipne konverzacie

a bud nam to prestane vadit, alebo ...
15:23
nakopnuta_sova: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
nakopnuta_sova
Jestli tu z toho máme udělat místo na sdílení objevených vtipů, tak to můžu na tu ksichtoknihu, twitter atp. chodit rovnou... a jestli to tak má být - že se lamer posouvá, chtělo by to aspoň upravit pravidla, aby odrážela dnešní dobu, protože původní jsou tedy minimálně ohledně přepsaných vtipů zastaralá...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
22:40
kudli: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
kudli
Zásadní problém je v tom, že není nikdo, kdo by ta pravidla upravil, neboť admini se tu nevyskytují. Tudíž vlastně není ani nikdo, kdo by zajistil, že jsou dodržována.
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
01:20
nakopnuta_sova: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
nakopnuta_sova
O vymáhání dodržování pravidel a s tím spojených (zřejmě nutných) dalších moderátorech zde již pár dní hovoříme, Mlho... ;-)

Jen ne v této diskusi, viz http://www.lamer.cz/quote/73787 .

A ano, je zde, když o tom tak přemýšlím, i šance, že se směřování lamera změní, jak píše kousek nade mnou baffiak - buď bude lamer směrovaný na "vlastní vtipné konverzace" a bude tu jedna dvě hlášky za měsíc nebo se zaměří na "objevené vtipné konverzace" a pak se tu tedy bude něco dít, ale staré jádro typu nejen já to tu asi přestane brzo bavit, protože přepsaných vtipů je plný internet a pokud si tu mám číst přepsanosti z FB nebo Twitteru, to na tyto servery můžu chodit rovnou... ale to jsem já, jiní to mohou vidět jinak.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
08:55
baffiak: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
silhouette
ja nehovorim ani tak o zmeneni pravidiel, ale napr. pridani dalsej/dalsich kategorii,

napr - prepisane vtipy do konverzacie, objavene konverzacie - komu to bude vadit, len si odskrtne, ze ich nechce zobrazovat. samozrejme, to by ludia museli byt schopny citat pravidla kategorii (aby neboli nezmysli v programatorskych perlickach, mozgovych erroroch apod) - ale to zasa ciastocne vyriesi aktivny moderator, co to presunie tam, kam to patri
11:34
Annacerv: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
silhouette
Přesně, ono by přinejmenším stačilo, kdyby byl moderátor, který aspoň přesune do už existující správné kategorie.
14:23
nakopnuta_sova: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
nakopnuta_sova
Anebo. Doba se mění a lamer by bez "objevených konverzací" zašel na úbytě? Dobře, tedy přidejme kategorie, kam se takové "objevené konverzace" budou dávat a je to.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
15:27
baffiak: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
silhouette
ono, ked si pozries zaciatky lamera, tak tam najdes mnoho veci, ktore by dnes nepresli

a ak budes mat tu tie kategorie tak:
1. mozes si odfiltrovat co je skutocne vtipne a zaujimave
2. nemusis mat a chodit na twitter, FB a na fora.

osobne, pravidlo o neodkazovatelnej internetovej komunikacii pomaly prestavam chapat - a to teraz kazdy z nas sedi na nete a chodi na vsetky diskusie, chaty, fora a pozna vsetko? ked je to zaujimave a vtipne, tak preco nie. no ak si chceme stat za tymto pravidlo, tak by bolo dobre pridat kateogoriu, alebo upravit pravidla - ja som za nove kategorie.

ludia - najdite adminov a presvedcte ich, ze chceme nove kategorie, alebo len premenovat a upravit pravidla pre webdesign , FML a mozgove errory
15:31
nakopnuta_sova: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
nakopnuta_sova
To je pravda - pokud vím, tak v začátcích se hlášky neschvalovaly, ale daly se sem a byly tu, takže dost z prvních pár set nebo možná tisíc hlášek, které tenkrát prošly, by dneska neprošlo. A druhá věc je, že se i posunula "náročnost" uživatelů, v jakési diskusi jsem četl, že dneska by dost možná měl potíže projít i bitevní tank... na čemž taky něco je.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
13:36
Nechic: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
silhouette
Však kolikrát si tu stěžovali, co to tu je za "programátorský citace, to nikoho nezajímá" apod. Po připojení sociálních sítí to šlo opravdu do háje, protože se sem nahrnuly "masy". Co pamatuju, tak starý lamer.cz spíš tak koloval po různých online a webových hrách a po IT univerzitách. Hrál jsem Ogame, Trackmanii, chodil na MUNI a v těhle světech to znali, mimo kamarádi minimálně.
Asertivní právo č. 1 : Právo říct "To se mi nelíbí"
16:27
Annacerv: Re: To už jsem někde četla.Ale n...
silhouette
Tak to chodí ve všech společenstvích. Na začátku je čiré nadšení a kamarádské porozumění - však všichni víme, co chceme, pravidla nepotřebujeme - a jak se osazenstvo proměňuje, nemusí se nutně měnit zaměření ale zkrátka se třeba lidi už neznají, mají různá očekávání a tak, ohání se tím, jak to bývalo nebo naopak jak by to bylo lepší - pak už ty pravidla začínají být potřeba, už se to "institucionalizuje". Žádný projekt nemůže dlouhodobě fungovat nahodile a "tak, jak se nám to zrovna líbí", to se dřív nebo později bez pravidel rozpadne.
Já mám tu chaotickou, přátelskou fázi hrozně ráda, ale bohužel vím, že nevydrží věčně. Tak jde o to, jak se k tomu pak ta další generace postaví.
Ale třeba zrovna tady na lamerovi mi vůbec není jasné, kam by měl směřovat dál. Asi proto ani nikam nesměřuje, protože to nevidí nikdo.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1202 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1507 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1858 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2063 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2278 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 21 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 32 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 59 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.