Detail hlášky #73933

<a> OMW drz ten bod!
<b> ty si taky noob!! co ty mi mas co nadavat kkte?
<b> vubec nic si za celou hru neudelal a mne nadavas noobe!!!
<a> wtf? ... O.o

Komentář: OMW x OMG = On my way x Oh my god

Informace o hlášce

Datum přidání: 15. 10. 2018
Kategorie: Hlášky
Autor: While (9 hlášek)
Hlasování: Apophis 1 pro a Cejda, Elgurth, despy, Stickman, Brambor, fatman, Kaissy, insaina, DanBlack, CarpeNoctem, zgrossl, Zelvi, SkyHaven, oprs, Flad, xkox, naituf, piol, ErrorJoe, pavelnop, Asmot, rotten77, Hammer, Artcorist, Haja024, arxarios, Komaar, Maty991, Sobosss
29 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 0,59 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

13:38
Brambor: Po měsíci čekání jsem zase ztrat...
Brambor
Po měsíci čekání jsem zase ztratil trochu naděje.
Zwov je drak!
14:58
While: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
While
No, já doufal, že to rozproudí trochu diskuzi. Jinak rád jsem pomohl,... ;)
I don't know and I don't care.
14:51
CarpeNoctem: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
CarpeNoctem
Diskuzi? To nevím. Leda by sem odněkud zabloudily ty dva divný přízraky ti vysvětlit, že hry jsou špatné, áááno...
17:08
While: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
While
Jop, postnout to o cca tři/čty měsíce dříve, tak tu máme diagnózu mého psychického stavu s neprůstřelnými argumenty, které poukazují na údajné mnohaleté průzkumy, ke kterým stejně nedostaneme ani link, abychom si to mohli ověřit.
I don't know and I don't care.
06:44
nakopnuta_sova: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
nakopnuta_sova
Asi tak... vsjo jásno a hotovo, akorát u mě teda uznali, že závislej na lameru nejsem, aspoň podle toho, jak jsem v té debatě nastínil svůj pohled na závislost - obejdu se bez něčeho? Nejsem závislý :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
18:05
CarpeNoctem: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
CarpeNoctem
To je stejně nápad...závislost na lameru :-D
20:46
While: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
While
Možná tak na přidávání příspěvků na internetu,... :D
I don't know and I don't care.
20:10
Nasty2: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
Nasty2
Možná kdyby jste vy plantážníci namísto hraní připitomělých her pohledali na internetu, nějaké zdroje byste jistě našli. Např. https://psychologie.cz/kamarad-pocitac/
Věřím, že když máte na herní mašiny, máte i na to dočíst si ten článek do konce. Tedy jestli na to vůbec máte čas a hlavu. Ahjo ... děti, děti, ...
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
01:19
While: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
While
A hele ho. :) Tak tady bude ještě veselo. :P
I don't know and I don't care.
02:24
CarpeNoctem: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
CarpeNoctem
Necítím morální povinnost ve svém volném čase a zadarmo hledat zdroje podporující cizí argumenty :-)

Článek hezkej, no. V postatě ho napsali už před staletími naši předci, když vymysleli rčení "všeho moc škodí". Něco přesvedčivějšího bys tam neměl?
06:23
Nasty2: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
Nasty2
Tak nějak necítím potřebu tě přesvědčovat a obecně to spíše nedělám. Přeci jenom jablko padá ze stromu dolů. Není nutně, abych o tom někoho přesvědčoval, je to fakt a jednoho dne, to dotyčný zajisté pochopí. Jinak samozřejmě, že nejen ty, ale také lidé ve tvém okolí mohou být úplně normální, to není nic proti ničemu. Na druhé straně to nic nemění na faktu, že počítačové hry jsou problém. V ČR (a nejen u nás) dokonce hraní na PC bylo tento rok uznáno jako závislost viz https://www.lidovky.cz/relax/zdravi/who-poprve-zaradila-zavislost-na-pc-hrach-mezi-mentalni-poruchy.A180103_160938_ln-zdravi_krku
Omlouvám se za tento zdroj, ale nic lepšího jsem v tu chvíli po ruce neměl. Dále také například v Japonsku je obecně závislost na technologiích, tedy nejen her, ale těch poměrně velikým procentem, velký problém. Jak říkám, že nemáš problém ty a tvé okolí neznamená, že ten problém neexistuje a neřeší se.
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
09:55
CarpeNoctem: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
CarpeNoctem
Mám dojem, že tohle tady nikdo nikdy nepopíral. Jenom jsme se ti snažili vysvětlit, že ten problém definuješ špatně, a že navážení se do nás za vlastnosti cizích lidí, je od tebe chucpe.

Přeformuluj "hry jsou problém" na "někteří lidé mají s hraním problém" a budu s tebou poprvý v životě v něčem souhlasit.

Někteří lidé jsou závislí na cukru. Může za to cukr, nebo ti lidé?
12:06
Nasty2: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
Nasty2
Jestliže definuji problém špatně já, tak co asi ta hromada jiných mnohem, mnohem více vzdělaných lidí v oboru psychologie než já. Totiž abych to nějak více rozebral.
Samozřejmě, že každá věc nebo obecně výtvor (nevím, jak nejlépe to nazvat) je sama o sobě neškodná. S tím souhlasím. Bohužel existují věci, které mají ze své podstaty předpoklad být používány ke zlým (špatným) účelům. Co si budeme povídat. Asi nebude moc lidí zabitých vibrační bruskou než zabitých nožem. A to je gró toho o co mi jde. Prostě na pěstování brambor moc lidí závislých není, byť je to ve své podstatě stejně neškodná činnost jako hraní počítačových her, na kterých je závislých tolik lidí, že kdyby tito obdělávali pole brambor, lidstvo by umřelo na přesycení. (= všeho moc škodí).

Říkat, že nůž, cukr, pistole, počítačové hry apod. jsou nebezpečné je z jistého pohledu samozřejmě špatně, ale také je špatně o nich mluvit jako o dobrých věcech. Nahlíženo stále ze stejného úhlu pohledu.

Ale abychom se bavili čistě na jedno téma. Když počítačové hry neexistovaly, lidé závislí na PC hrách nebyli. Pak se hry objevily a lidé najednou závislí jsou.
= Samozřejmě je to tím, že se mi lidé (každý jednotlivec za sebe) neumíme ovládnout a spadneme "do toho" se vším všudy.
Na druhou stranu, vím jakým způsobem se vyvíjejí dnešní hry (některé). Jde o to udělat danou hru, co nejvíce hratelnější, protože ... nyní si dovolím citovat několik svých kamarádů, kteří programují nejen hry, ale ty také "musí to být promakané, aby se od toho lidi nechtěli odtrhnout a hráčů bylo víc a víc a za hru zaplatili víc peněz." = nebudeme se snad dohadovat o tom, že to je v podstatě definice závislosti na PC hrách. A také že v tuto chvíli se CÍLENĚ dělá z her nedobrých a nešpatných hra špatná. Je to tím, že již do ní vnášíme aspekt, o kterém víme, že není dobrý a nám lidem neprospívá.
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
14:44
CarpeNoctem: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
CarpeNoctem
Takže jsme se shodli na tom, že závislost si lze vypěstovat prakticky na čemkoliv, a problém neleží v tom čemkoliv, ale v závislém člověku? Hezký, pokrok.

Škoda, že už se asi neshodneme na tom, jaký závěry z toho vyvodit :-)

Něco velmi podobnýho, co si ty myslíš o PC hrách, si já myslím o fotbalu. Přijde mi hloupej, hrát ho mě nebavilo ani jako malýho kluka, celý to vidím jako obrovskou zkorumpovanou ždímačku na prachy a fandění považuju za projev stádnosti. Ale nikdy mě neuvidíš, že bych tu sovu posílal k psychiatrovi za to, že je sparťan.

Ano, v herním businessu se děje spousta špíny. A (někteří) hráči, teda ti chudáci, co podle tebe neumí ani pořádně mluvit, proti tomu aktivně vystupujou a občas se nám i podaří nějaký malý vítězství. To už ale ty nevidíš, protože to celý znáš jenom z venku.

Ale je od tebe vážně hezký, jak nás máš za kokoty, ale s developery, kteří za to můžou (nebo aspoň pracujou pro ty, co za to můžou), se kamarádíš. Bravo :-/
15:06
Nasty2: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
Nasty2
A tak Sova fotbal nehraje ne? Za Spartu... Jestli se nepletu, tak já se tady s tebou bavím o hráčích, ne o těch, co jim fandí. Abychom se nějak domluvili, dohodněme se, že nebudeme míchat jablka a hrušky. Toto je zase jiné téma a načínat nové, když máme stávající otevřené, není rozumné.

Samozřejmě, že nevidím vše a neznám veškeré pozadí. Pokud ho někdy poznám, někdo mi ho ukáže, jsem schopen, dle náležitosti své stanovisko přehodnotit.
Zatím jsem však o žádných "vítězstvích" neslyšel a to ani za dob, kdy jsem na hry nahlížel z úplně jiného úhlu pohledu. A nyní si teď neumím ani představit, o co přesně mohlo jít. Můžeš mi nějaké případy nastínit? Já si to klidně někde dále dohledám. Díky

Jinak o developerech a kamarádství jsem se nikde nebavil. Debata byla o kamarádech, kteří se učili se mnou na škole programovat a prostě šli svojí vlastní cestou. Dva z nich prostě programovali a asi i programují hry nadále. Jinak zadání, co programovat mají z jiných míst. Jinak je dobře, že jsi tím mimo jiné potvrdil, že hry jsou špatné. Ale máš pravdu, nemusejí to dělat, je to jejich volba. Na věci, kterou řešíme, to sice nic nemění, protože vždy se najde někdo na jejich místo, ale co ... jsme zase o kus dál.
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
15:55
CarpeNoctem: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
CarpeNoctem
Hráč = konzument obsahu
Fanoušek fotbalu = konzument obsahu

Battlefront 2 lootbox controversy

NĚKTERÉ. A některé z těch špatných by dokonce byly i velmi nešpatné, kdyby z nich byly odstraněny některé špatné praktiky. Chjoo, to nemá cenu. Tady se to zase za chvíli zacyklí...

BTW: Zavřel bys Hollywood? Odtamtud nic pozitivního taky nepřišlo už asi tak 30 let.
19:07
Nasty2: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
Nasty2
hm... máme tady hráče, počítačových her, fotbalu, tenisu, kuželek. Dále tady máme fanoušky, tedy ty, co právě výše zmíněným hráčům fandí apod. = obě dvě skupiny jsou konzumenti obsahu. Opravdu mícháš vodu a půdu a děláš z toho bahno. Nějak smysluplně to asi v diskuzi musíme rozlišit, aby jsme se domluvili ne?
Sova fotbal nehraje, pouze fandí HRÁČŮM sparty. Pán XYZ hraje počítačové hry a jeho mladší bratr ABC mu fandí, aby vyhrál. Chápeme se? Ale jak říkám o tom se bavit nechci.

Jinak, např.
Deskové hry = reálná hra s reálnými lidmi. Ve hře se plně zapojuje mozek a také další smysly jako oči, hmat, čich, někdy i sluch. Hráč se musí učit vyrovnat se situacemi v rámci jiných protihráčů nebo spoluhráčů. Je nucenený se prosadit ve skupině apod., to závisý na typu hry. Ovšem celá hra je reálná a nelze jen tak "odejít" ze skupiny a poslat všechny do prdele nebo je nazvat dementy apod.

Počítačové hry = nereálná hra s reálnými lidmi. Ve hře se zapojuje mozek, ostatní smysly ztrácí váhu, protože nejsou propojeny s konkrétním reálným prožitkem. Mačkání čudlíků na klávesnici opravdu není nic světoborného, to zvládne i měsíční dítě. Oči dostávají "zabrat" při dlouhodbém hraní, samozřejmě. To samé záda i šlachy, karpály apod. Pokud se daný hráč nevěnuje hraní her nadmíru dojde k těmto jevů také, ale po delší době, třeba i 20 let apod. Výhody PC her spočívají v tom, že hráč muže všechny poslat s klidem do prdele, může hru opustit, když ji nezvládá aniž by musel mít nějaký problém, že jiným nepomůže, pokud hraje v kolektivu. Další výhoda PC her je jejich jednotvárnost. Hrá je velmi omezená, spočívá to v naprogramovaných možnostech.

V životě jsem nepotkla moc lidí, kteří hrají jednu hru 5 let nebo i 10. Oproti tomu u deskovek je to naopak. Mnoho deskovek, co mám doma, jsem hrál i více než 5 let a sehrál i více než 500 her.

Aniž bych byl jakkoliv zujatý, protože ty lidi neznám, když s nimi poprvé hraji deskovky. Lidé, co hrají převážně PC hry, jsou v deskovách jednoduchý soupeři. Jejich myšlení je spíše velmi jednotvárné a obecně složitější hry jako např. Terra Mystica, nedávají. Prostě to jejich hlava nedává. Protože jsem velmi omezení možnostma. Naopak to není problém, to je zajímavé. Taky jsem hrával hry, ne že ne, ale nikdy jsem neměl problém hru hrát a dohrát a nejen já.
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
20:15
CarpeNoctem: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
CarpeNoctem
Chápeme, ale jako obvykle nesouhlasíme. Už jsem se chvíli fakt bál, že by tomu mohlo být jinak :-) Obsah=produkt, to, co si pořídíš za účelem konzumace. U PC her je to ten kus kódu a konzumentem je hráč. U fotbalu je to zápas včetně hráčů a konzumentem je divák. V tvém případě jsou sice konzumenti opravdu oba, ale oba taky konzumují stejný obsah - hru - XYZ aktivně a ABC pasivně. Pak jsou tu ještě e-sports, tam by se ale XYZ stal obsahem a konzumentem by byl jen ABC. Stejně tak, aby mohl hráč fotbalu být i jeho konzumentem, nesměl by být profesionál, jinak se automaticky stává obsahem :-)

Zapomněls na nereálnou hru bez reálných lidí. Ty jsou vůbec nejlepší. Ale bohužel tvoji spolužáci se usilovně snaží o jejich likvidaci a nahrazení pravě tím svinstvem, který ti nejvíc vadí, a nechtějí ho ani hráči. Svinskej svět, tohleto :-)

Ano, nepotřeba zapojovat čich je jeden z hlavních důvodů, proč s těma reálnýma lidma radši hraju ty nereálný hry :-) Cos tím chtěl říct? Že deskovky a PC hry jsou každý o něčem jiným a budou v nich vynikat úplně jiný lidi? To asi jo, no. Jinak záda a hemorhoidy trpí úplně stejně při jakýmkoliv sezení, u PC i nad šachama. Člověk byl vymyšlenej k tomu, aby běhal po lese a honil zvěř, ale k tomu už se dneska vrátíme jen stěží...
20:55
While: Nasty2 - 19:07
While
Rád bych se připojil do debaty. Mám pár věcí se kterými tak úplně nesouhlasím.

1. odstavec - je to docela pochopitelný a rozumný požadavek.

2. odstavec - jakožto vášnivý hráč deskovek částečně souhlasím, ale osobně nevidím rozdíl mezi mačkáním kláves a držením karet, pokládáním vlaků v ticket to ride. Kooperací např v Company of heroes a Eldritch horror. Nevyhladověním lidí ve Frostpunku a Le Havre. Nebo strategickým obsazováním políček v Civilizaci a tebou zmiňované TerraMystice.

Od stolní hry můžeš kdykoliv "odejít" ze skupiny a poslat všechny do prdele nebo je nazvat dementy apod. Pak jsi za burana a vola s nesportovním chováním ty a příště s tebou možná nikdo nebude chtít hrát.

3. ostavec - Potřebuješ kromě mozku zrak a sluch. Pomáhají s orientací v prostoru, dneska už podle zvuku už dokážeš zjistit, kde a jak daleko na v prostoru je problém. A tím opravdu nemyslím, že ti to někdo řekne.

Mačkat klávesy opravdu dokáže měsíční dítě. Ale dokáže to dítě přesně kliknout na místo o velikosti špendlíkový hlavičky vzdálené cca 5 cm od aktuální pozice kurzoru během 0,5 vteřiny? Dokáže dítě zkoordinovat prsty tak, aby během jedné/dvou vteřin zmáčklo náhodnou kombinaci čtyř kláves, jak to situace zrovna vyžaduje? Dokáže se dítě rozhodnout, jestli obětuje 75% zdrojů svých surovin pro nakrmení svých lidí nebo za jejich bezpečí, protože to požaduje silnější soupeř?

Od počítačové hry hry můžeš kdykoliv "odejít" ze skupiny a poslat všechny do prdele nebo je nazvat dementy apod. Pak jsi za burana a vola s nesportovním chováním ty a příště s tebou možná nikdo nebude chtít hrát (na to existuje tlačítko: avoid this player). S tím rozdílem, že na tebe nikdo nevidí.

Jednotvárnost PC her. Evidentně doopravdy nehraješ. Třeba takové RPG legendy jako: Zaklínač, Mass Effect, Dragon age a The Elder Scrolls V Skyrim můžeš hrát kolikrát chceš a pokaždé je příběh úplně jiný, podle tvých voleb. Ve strategiích jako třeba Company of Heroes 2 je inteligence NPC, tak vysoko a přizpůsobuje se, že ti opravdu zatopí. World of tanks, je o hodně geometrii, jak nastavit pancíř, aby se to odrazilo, vystihnutí správné chvíle. Co teprv taková Crusader Kings II, kde si bez znalosti diplomacie a mezinárodních vztahů středověkých států ani neškrtneš.

Fakt nevím jaké hry jsi hrál, pokud to ale bylo něco bezduchého pro masy lidí, co absolutně nepotřebují přemýšlet typu: Counter Strike, Call of Duty, Need for Speed, tak chápu, že jsi ten dojem nabyl.

5. odstavec - statistiku si nevedu, ale zjistil jsem, že záleží na typu hráče. Pokud na PC hraje převážně střílečky, arkády atd,..., tak ve stolní hře není takový člověk žádný soupeř. Pokud potkáš, ale hráče co hlavně hraje strategie nebo RPG, tak to už je mnohem těžší oříšek.
I don't know and I don't care.
10:42
Zelvi: Re: Nasty2 - 19:07
Zelvi
Já se do toho teda nechci moc zapojovat. Ale zkoušela jsem Fallout a po opuštění Vaultu, kde jsem pokradla úplně všechno, co šlo sebrat (ano, včetně hrnečků na kafe a vidliček), a následným složení se po objevení raiderů, který po mně šli plamenometem a na ulicích měli pověšený těla bez končetin, mi můj milý upravil chování npc, aby po mně nikdo nešel, a velikost inventáře, abych mohla nerušeně prozkoumávat a sbírat zrezlý plechovky, špinavý talířky, spálený knížky v opuštěný škole a tak. (To, že jsem pak našla testovací automat s nejlepšíma energozbraněma ve hře - resp. z módu, protože jsem prostě šla jinam, než choděj lidi, je vedlejší.) Ale samozřejmě, že to jsou omezený možnosti a musíš prostě jít a vymlátit všechno, na co přijdeš a nic jinýho ti ta hra nedovolí. I když vlastně jo, daleko víc by mě potěšilo, když bych někomu mohla tu sebranou skleničku hodit do obličeje nebo měla zbraň, co vystřeluje vidličky. Ovšem měna za ten prodanej odpad se taky hodí, takže co.

Nasty2, prostě s tebou nesouhlasím. A jestli si kvůli tomu budeš myslet, že jsem závislák [když tři čtyři dny v tejdnu jsem ve škole od rána do večera a potřebuju se taky někde odreagovat, sport nesnášim (a to už odmala, kdy jsem pomalu ani nevěděla, co je počítač), knížek mám plný zuby ze školy, na tv koukat odmítám a jsem sociálně vyčerpaná, takže ani nějaký setkávání se s dalšíma lidma nepřipadá moc v úvahu], tak je mi to asi jedno. Užij si svou bublinu.
Ddim crwban yma.
19:02
While: Re: Nasty2 - 19:07
While
Tak nějak, přátelé a rodina mi nevadí, ale pak je tu moje disociální porucha, menší averze vůči lidem celkově. Což je psychicky dost náročné, když se nimi celý den musíš v práci jednat, ale jsou ti vlastně ukradení a sociální kontakt ti absolutně nic nepřináší.

Tohle je způsob, jak odvést myšlenky alespoň na chvíli jinam a zbavit se stresu a těch otravných tvorů, alespoň na dálku.
I don't know and I don't care.
19:05
While: Re: Nasty2 - 19:07
While
Když s nimi musíš v práci jednat* přepisoval jsem to tak dlouho, že jsem se do toho zamotal.
I don't know and I don't care.
19:52
nakopnuta_sova: Re: Nasty2 - 19:07
nakopnuta_sova
Můžu jen souhlasit.
Jen bych o "knížek mám plný zuby ze školy" dodal, že to je chyba učitele vybírajícího totálně "nahovno" povinnou četbu.

Měl jsem takového.

I když jsem jako dítě četl i jízdní řád (když nebylo v tu chvíli nic jiného a klidně ti, když mě o půlnoci vzbudíš, vyjmenuju všechny stanice a zastávky na železniční trati Česká Lípa - Turnov a Český Brod - Praha, tak ten tvor dokázal vybrat povinnou četbu, kterou jsem nedočetl, protože to se nedalo...

Na TV taky nekoukám, maximálně z archivu kabelovky na sportovní zápas, který jsem zameškal a sociálnost? Ech... cožpak nejsem dost sociální po netu? :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
10:33
Zelvi: Re: Sova 19:52
Zelvi
Konrád Wallenrod. Nepřečetla jsem ani tři strany, lebo to nešlo. Spolužačka si to půjčovala v knihovně a řekli jí, že od roku '85, co tam tu knihu maj, je PRVNÍ, kdo si ji půjčil.
Bábrle od Boženy, na kterou jsem ještě furt nenašla dost odhodlání, a další věci od JKT, KHB a KJE.
Pozdní léto či co, o kterým nám sám učitel řekl, že je to děsně tlustá a děsná nuda, ale přečíst to musíme. Dtto Buddenbrookovi.
Nemluvě o hromadě jinejch povinnejch textů a k ničemu prezentací (taky byste čekali, že učitelka pod 30 bude znát zásady tvorby prezentací?). Ne že by mi vadilo čtení, koneckonců je to obor i o literatuře, ale vadí mi ten "výběr".
Ddim crwban yma.
11:06
CarpeNoctem: Re: Sova 19:52
CarpeNoctem
Babička se dá. Je to sice nuda, ale nebude ti z toho fyzicky zle.

Ten zbytek, no..good luck :-)
18:55
nakopnuta_sova: Zelvi 10:42
nakopnuta_sova
kde jsem pokradla úplně všechno, co šlo sebrat (ano, včetně hrnečků na kafe a vidliček)

To bych (minimálně jako nováček jdoucí po penězích) dělal taky - i hrnečky a vidličky se (předpokládám) dají prodat, jinak proč by bylo možno je sebrat? A pokud bez možnosti prodeje, tak proč by mi hra umožnila sebrat jich třeba padesát? Aby mě vytrollila "no tak máš padesát hrnečků, co s nima budeš dělat?"

No vlastně i to je možné, programátoři dokážou být zmije: http://www.lamer.cz/quote/41577#comment_111598 ;-) (ano, soví paměť strikes back, pokud sova na nějaké téma nevytáhne vtip nebo lameří komentář, tak to neexistuje :-D)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
19:01
nakopnuta_sova: Re: Zelvi 10:42
nakopnuta_sova
I když vlastně jo, daleko víc by mě potěšilo, když bych někomu mohla tu sebranou skleničku hodit do obličeje nebo měla zbraň, co vystřeluje vidličky.

Taky pravda. Seberu to a mám možnost to za pár stříbrňáků prodat nebo to hodit někomu do ksichtu, i kdyby za pár bodíků zranění, takže spíš jako ukázka "ty hajzle, tumáš, kulomet si na tebe vezmu až potom!"... i když zbraň střílející vidličky zní zajímavě... vidličkomet... hmmmm :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:38
Zelvi: Re: Zelvi 10:42
Zelvi
Tak jako ono zas to takovou value nemá, proto musim mít spešl zvětšenej inventář, nebo spíš co unesu, jinak bych je tam musela nechávat. :D Ale přece tam ty ohnutý starý plechovky nemůžu nechat, někdo by se mohl zranit. A starý knížky můžu ekologicky zlikvidovat, že o. (Ano, je v plánu vycraftění zbraně, která tohle všechno nějak využije, ať nemusim vendorovat.)
Ddim crwban yma.
22:21
nakopnuta_sova: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
nakopnuta_sova
Sova fotbal skutečně nehraje, Sova by byl, řečeno dnešní terminologií, kdy se na cokoliv, co člověk neumí, najde nějaká ta dys-, zřejmě "dysfotbalik" :-)
Z tělocviku jsem měl trojky prostě proto, že "čtyřku jsem ještě nikomu nedal a vidím, že se snažíš", tělocvikářova slova, takže asi tak :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
05:09
nakopnuta_sova: Re: Po měsíci čekání jsem zase z...
nakopnuta_sova
Ne každej, kdo má počítač, má automaticky herní mašinu. Ten můj abakus s 2 GB RAM se seká pomalu i u Knihovníka - https://www.hry.cz/hra/knihovnik a už když jsem ho kupoval, nebyl novej (repasák za tehdy čtyři a půl, neočekávaně jsem přišel o na svou dobu - 2014 - slušnej notebook a na něco aspoň srovnatelného v tu chvíli nebylo a stále momentálně není... jsou prostě důležitější věci.

A herní mašinu jsem nikdy neměl a vlastně ani nepotřebuju, mně jde spíš o užitnej výkon - slušná ramka a tak, aby se s tím počítačem dalo fungovat bez náběhu na mrtvici. Když už hraju, tak na Playstationu 2. Což vzhledem k tomu, že nejnovější je čtyřka, taky není žádnej výkřik herní techniky :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
11:00
Zelvi: A proto je lepší mít chat vypnut...
Zelvi
A proto je lepší mít chat vypnutej.
Ddim crwban yma.
21:30
While: Re: A proto je lepší mít chat vy...
While
A tak ano i ne. Záleží na koho člověk narazí. I když toxickejch lidí je víc než těch slušnejch hráčů. Asi mám evidentně potřebu se trestat. :D
I don't know and I don't care.
10:09
nakopnuta_sova: Re: A proto je lepší mít chat vy...
nakopnuta_sova
S těmi toxickými lidmi máš pravdu - inu internetová anonymita, proč by si nezanadávali a nepouráželi spolu/protihráče, po netu je za to nikdo nepropleskne... :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
14:23
While: Re: A proto je lepší mít chat vy...
While
Já vím, že mám pravdu. ;)
I don't know and I don't care.
17:14
CarpeNoctem: Re: A proto je lepší mít chat vy...
CarpeNoctem
Asi hraju nějaký divný hry, já se s tímhle setkávám minimálně. Blbců je sice všude dost, ale většinou jsou slušný.

Nebo to bude tím, že nehraju s Čechama. Když natrefím ve hře na krajana, šance, že to bude kokot, je tak fifty fifty. Horší skóre už maj snad jenom rusáci... Zajímavý, že u amíků je kokot tak jeden z deseti. Čím to si bude?
18:12
While: Re: A proto je lepší mít chat vy...
While
Well, taky záleží na hře. Když jsem hrával lolko, tak to bylo neskutečný, co se tam dělo v chatu prakticky každou hru. Smite jsem přestal kvůli toxicitě komunity hrát. V podstatě každá MOBA, od Lolka přes Hots, Smite a Dotu má tenhle problém.

Před pár lety jsem přesedlal na Overwatch a vrátil se k WoT a tam to zas tak pravidlem není, ale na blbce narazíš i tam a v podstatě jich je taky větší procento než těch, co ti poradí nebo tě pochválí, na konci hry i když prohrají napíšou: gg. To jednak.

Druhá věc je. Já hraju na Evropských serverech, takže amíky nepotkávám. Nemohu tedy posoudit. Ale ze zkušenosti tady po Evropě se dá říct, že máš pravdu. Čím víc na východ, tím se množství toxických lidí zvedá.
I don't know and I don't care.
18:23
While: Re: A proto je lepší mít chat vy...
While
A skill klesá. Což by mi až tak nevadilo, radši si zahraju s lamou, která toho moc neumí, ale bere to sportovně a v přátelském duchu. Než s magorem, byť má skill, co pořád ječí do chatu, že ostatní jsou banda neschopnejch dementů. V přátelském kolektivu má člověk větší tendenci spoluhráči pomoct, magor ať se z toho vylíže sám.
I don't know and I don't care.
18:29
While: Re: A proto je lepší mít chat vy...
While
Teda, samozřejmě že kvůli tomu nezahodím výhru. Ale taky ať nepočítá, že na něj budu plýtvat energií víc než je nutné.
I don't know and I don't care.
19:10
CarpeNoctem: Re: A proto je lepší mít chat vy...
CarpeNoctem
Overwatch mi přijde celkem v klidu. Za večer tam potkám míň debilů, než kdybych šel u nás do hospody. Taky EU, protože ping... Ale je fakt, že jako Mercy/Brigitte main mám drobnou výhodu. Chceš healing? Tak sklapni :-) Co se děje v mobách komentovat nemůžu, nehraju je.

Na EU jsem hrával ještě Diablo 3, a je teda fakt, že tam to bylo peklo, ale to je tím, jakej typ lidí tahle hra přitahuje.

Hraju primárně MMORPG a tam je excesů fakt minimum. Americký servery můžu doporučit, kde nevadí dlouhej ping, volím US automaticky. Amíci to berou nějak víc s nadhledem. V Evropě má hraní ještě furt negativní stigma, i kvůli lidem, jako ten nahoře, takže EU servery jsou plný hlavně malých děcek. Na US není problém potkat důchodce, to se mi na EU snad nikdy nepovedlo.
06:19
nakopnuta_sova: Re: A proto je lepší mít chat vy...
nakopnuta_sova
Jo, malý děcka jsou kapitola sama pro sebe. Sprostý jak kanál "protože můžou" a dokazujou si tím dospělost, pač vědí, že pár facek dostat nemůžou a hřešej na to...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:10
While: Re: A proto je lepší mít chat vy...
While
Svět je malej, zdravím kolegu suppa. Ana/Mercy main. :)
I don't know and I don't care.
20:28
CarpeNoctem: Re: A proto je lepší mít chat vy...
CarpeNoctem
Supports of the world, unite!

Ale bacha, dokážu vyhrát deathmatch jako Widow...jednou za rok :-)
21:19
Zelvi: Re: A proto je lepší mít chat vy...
Zelvi
Tak já sama jsem lama, byť mám v HotS Li-Ming na 37, tak nějak nemám pocit, že jsem nějak extra dobrá :D, ale pokud mám občas náhodou zapnutej chat a někdo napíše víc jak dvakrát něco !*@#, tak ho reportuju. A když nadává víc lidí, tak na ně pak kašlu a chodim si po svejch, ty výhry až tolik nepotřebuju. <: (A k OW se vyjadřovat nebudu, neb z něho můj pc dělá kostičky, takže ho neznám.)
Ddim crwban yma.
21:57
While: Carpe 20:28
While
Widow, Widow,... To jsem byl main na betě, když byla neskutečně OP. :D Ona je OP i teď, jen je pekelně těžká. V deathmatch s ní končím poslední rok, co jsem se k ní vrátil a začal ji poctivě trénovat, pravidelně v top 4, cca 45% acc za hru. Takhle mám na ní (celkově) nejvíc nahráno, akorát do competitive ji netahám, je to jiná liga. :D
I don't know and I don't care.
22:43
nakopnuta_sova: Re: Carpe 20:28
nakopnuta_sova
Právě jsem pochopil známého nepolíbeného angličtinou (ale německy umí slušně), když mi kdysi na anglický vtip řekl něco ve smyslu "cože?" ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:17
CarpeNoctem: Re: Carpe 20:28
CarpeNoctem
Widow není těžká, to jenom ty nepřátelský hlavy jsou moc malý :-D

Do top4 se s ní dostanu tak ve třetině, možná polovině her, ale vyhrát jako vyhrát...to je jiná. Jako McCree vyhrávám výrazně pravidelnějc. Asi bych dokázal být lepší, ale to bych OW musel hrát častějc. Je to jediná FPS, co hraju, a to ještě jen občas. V competitive téměř výhradně support. Když musím, tak off tank nebo Orisa, ale dps nechávám ostatním, ať za tu prohru kdyžtak může někdo jinej :-)
21:48
While: Re: Carpe 20:28
While
No právě, bez tréninku hlavu nedáš. Ale v betě měla neskutečnej hitbox, snad dvakrát větší a mnohem větší DMG.

Každopádně já radši supportim nebo tankuju ve všech hrách. DPH není nic pro mě a fragy mě moc neberou dokud nemusím a heslo: "Leave no man behind." se stalo mým hlavním krédem. :D

I don't know and I don't care.
21:48
While: Re: Carpe 20:28
While
DPS*
I don't know and I don't care.
22:03
While: Zelvi 21:19
While
Takže nepoužíváš slova Li-Ming: I am so good, I astound myself! ?? :D
I don't know and I don't care.
10:25
Zelvi: Re: Zelvi 21:19
Zelvi
Už jsem se zmiňovala, že kromě chatu mám obvykle vypnutý i zvuky?
Ddim crwban yma.
20:39
nasty: o čem je prosím řeč?
nasty
ve zkratce prosím. ostatně tu „hlášku“ taky nechápu. ztracená generace. zatracená generace.
nasty (představte si to psacím písmem)
22:53
While: Re: o čem je prosím řeč?
While
<b> si myslí, že mu <a> nadává. Přitom mu jen říkal, že je na cestě za ním.
I don't know and I don't care.
23:09
nakopnuta_sova: Re: o čem je prosím řeč?
nakopnuta_sova
Jo tydle vidle, já v tom (zřejmě jako i jiní) viděl překlep z OMG a hledal vědu typu chybějící čárka před noobe a přemýšlel jsem, zda to má být "mně nadáváš, ty noobe" nebo "mně nadáváš do noobů" a ono to OMW nebyl překlep :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:14
While: Re: o čem je prosím řeč?
While
A já myslel, že ten komentář je dostatečnej. :D
I don't know and I don't care.
23:20
CarpeNoctem: Re: o čem je prosím řeč?
CarpeNoctem
Já pro změnu nechápu, proč by se měl nasírat, i kdyby tam fakt bylo OMG. Jestli je někdo takhle přecitlivělej, tak by ve vlastním zájmu neměl lézt na internet :-)
10:24
Zelvi: Re: o čem je prosím řeč?
Zelvi
Tak ono v zápalu hry by se asi dalo přečíst "bod" jako "noob", párkrát už se mi taky něco takovýho povedlo, ale jak mi to nedávalo smysl, tak jsem si to přečetla znovu a ejhle.
Ddim crwban yma.
22:21
nakopnuta_sova: Re: o čem je prosím řeč?
nakopnuta_sova
Asi tak. Ne nadarmo se říká "musíš číst to, co tam je a ne to, co mozek vidí" :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
22:26
nasty: Re: o čem je prosím řeč?
nasty
děkuji. já to tak i na první dobrou chápal, jen mi ani teď není jasné, proč povzdechnutí OMG považuje někdo za nadávku. a otázku jsem spíš myslel na diskusi, ta je moc složitá a k neučtení.
nasty (představte si to psacím písmem)
21:44
While: Re: o čem je prosím řeč?
While
Upřímně? Překlad diskuze se mi fakt dělat nechce. ;)
I don't know and I don't care.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1895 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2315 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 27 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 69 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 78 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.