Detail hlášky #73648

<finance> Ahoj, šťastný a veselý nový rok! Neválí se ti tam nějaké faktury (např. k počítačům, které byly objednané v prosinci)? Potřebovala bych je, abych mohla vytvořit accrualy :)
<IT> Ahoj, diky moc, tobe taky :) o zadnych nevim, dneska jsem dve prehazoval do vasi schranky, jeste nejake chybi?
<finance> na ty jsem koukala - "prestrojeni racku" :D - jako laik jsem si představila párty s rackama v oblečku :D

Komentář: rack vs. racek, vysocina vs. salam

Informace o hlášce

Datum přidání: 6. 1. 2016
Kategorie: Hlášky
Autor: Rimmer (22 hlášek)
Hlasování: Apophis, Krokodyl, jkacmacek, CarpeNoctem, kudli, jeffsos, vasek004, arxarios, izzi_cz, Komunard, ottoflick, sebastian_hardie, vinczenzo, While, Ella, Coolak, togi, Aggie, Footler, kapoka, Kukensius, ladys91, Bellatrix, WellBloud89, MartinezZ, despy, drtikol, Satan__666, Ripper, honzikec, Hroner, razden, Stickman, kabakov, Kwisatz_Haderach, tristaver, Finarfin, Natsumii, Michus001, Kosta, PSK, Lorandel, naituf, paapi, ciakval, w3m, GorTavaro, ramfis, dwander, pavelnop, Georgo10, potas, hafi, Rimmoncze, Marthy, nwkt, Liman, kocicak, scyther, binex, PavlinII, Morv, Vrchov, Rocker-Tialk, suah, Los, smejdy, Milhauzz18, zgrossl, doombo, wyDra, DMDave92, HonzaRez, e-jirka, Ziidane, Acorp, Tlustej, freferg, staccey, ChuckNorris, SkyHaven, Groove, Goues, sendvo, nevim333, bartishe, sark, Radek9, GrayLite, Mirator, Mungo, lerra, lennyd, chearius, reep, zelvak, DakuHonoo, Tutanken, Mervin, kuras, rotten77, psychous3, Imzadi, Marty008cz, anezkaceska, peca, Bart, Altair, tomcoko, Perun, LittleOmig, Cejda, rushid, buchvi, hasa, Nyan, Hanzik, mrMys, fatalixi, Sweetus, Thargas, hostar, CindyChambell, DragoonX, Hi-An, ramon, Sidi, Bumerank, elvellon, archaon, Georgo, CPY, Namram, anela, Zuza-chan, ententeak, Ejmin, jas, JackSwigert, inkara, Kerrika, Blanch, Witek, Ruprecht, Chosen, Nasty2, h0das, dabelskyzjev, _CJ_, bradl3y, Pajusa, secsec, bebecha, Marcus7, nitram1234, unchained, logout, kajsd, YDraigGoch, charssy, Moskva, Botis, Abdul_Hasan, tobytja, Kubis88, fraktik, koso, rionka, Haja024, Vincent, xkobram, skylinex, jogino, chudst 174 pro a Mermeoth, Tinnarr, donny, HOLAS, crooty, SmallMongoose, Sousuke_, baffiak, Elgurth, Zelvi, matrix17, insaina, Sed, Ruwik, Flad, Brambor, bender123, kbtmichal, Slim2, rain, ErrorJoe, puki, piol, Goodlike, wegas, Dovi, xificurk, KairiRatten, Matesss, SkweerookL, LuckeRcz, Notie, mopak, Finer5950, Royce, HollyFury, sasagin, BearPeter, LUCYcz, Kriz22, serminator, Wabbit, olejovka, LosFilipos, pute, shaby, shaggy, AMD, pepa1d, Suerte, Annacerv, Gego, xkox, Sobosss, jabadabaduuu, Blast, hmmc, TidO, Hammer, Majkl26, skriva, Nevermore, dorry, Skay, spiderpig, Atanono, subzero, Maddy, Keeehi, CrazzYdiot, Thab, oprs, Maty991, Deianeira, joocker, jezzy, niemand, TheOnek, Dyfer, ubozak, domvala, Kolouch, AllOs, brumla, Lemra, CIMBI, Komaar, yannush, Math3s, fabiocz, Piitr, BooBee, TheReptalek, BMJackal, Trungsi, makr009, Beezer, Schmeeczko, johny2000, MoiJe, krutoslav, noonick, angie-metalbee, alik55, t-fuse, OttoCZ, Suril, Artcorist, silvergold, ScH0ll_kIll3r, Dejf21, FrenkyB, mord_cour, leos, DMRaper, luciferrus, hAssassin, Tewet, calexman, Stevie, Sarka, manikmanik, scarlaxx, mike2406, Tonco, KrizovaN, Schrodinger, Fantuch, chap, millcEK, Sotna[A], ilyria, kabul, Zbleb, czHONAN, sliwowitz, Macounek, Lahvout, assim, killercat, Somzmeteny, viacik, Bilbo_Turambar
142 proti
V oblíbených: Eldax 1 uživatel
Oblíbenost: 49,55 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

15:53
Apophis: Určitě se najdou tací, co budou
Apophis
Určitě se najdou tací, co budou tuto hlášku shazovat kvůli "oduševnělému" komentáři (vzhledem k odkazu na jeden z asi nejvíce negativně probíraných komentářů na lamerovi to chápu jako určitý druh parodie), ale faktem je, že ta hláška je kouzelná.. :) Krásné "holčičí" myšlení.. Po dlouhé době mě něco ve frontě opravdu pobavilo...

(a ano, vím, určitě bude odpověď na tento můj koment něco jako "to mě to tedy vůbec nepobavilo, mínus")
15:57
Krokodyl: Re: Určitě se najdou tací, co bu...
Krokodyl
To mě to tedy vůbec nepobavilo, mínus
Nevěřte mrkvím, věřte Celeru.
01:31
Apophis: Re: Určitě se najdou tací, co bu...
Apophis
Krokodyl: Přesně tak jsem to myslel.. Až na to, že Ty jsi dal plus.. :D
13:36
nakopnuta_sova: Re: Určitě se najdou tací, co bu...
nakopnuta_sova
A co když ten mínus dal tvému komentáři? Není jasné, zda ho dal, víme jen, že hlášce dal plus.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
18:12
Apophis: Re: Určitě se najdou tací, co bu...
Apophis
A sakra..to by potom znamenalo, že bych ho musel dát na seznam lidí, které zlikviduji, až se stanu světovládcem... Sakriš, byl mi tak sympatickej.. Přecijen Apophis má k těm krokodýlům blízko - bral jsem ho jako kamaráda Sobeka... :P :D
22:54
Krokodyl: Re: Určitě se najdou tací, co bu...
Krokodyl
Jako na boha sem na sebe zatím nepohlížel, ale nakonec proč ne. Výš jen výš! Tam já mířím.
Komentář jsem ti zatím nehlasoval, ale jako bůh bych se ani nemusel bát zničení kvůli mínusu.. Ještě si to promyslím. Rawr.
Nevěřte mrkvím, věřte Celeru.
16:11
Rimmer: Re: Určitě se najdou tací, co bu...
Rimmer
U komentare jsem vahal dlouho, aby nastval co nejmin lidi a pochopilo to co nejvic lidi. Nedam tam nic - nekdo bude nadavat, ze nezna pojem rack a nepochopil to. Dam tam odkaz na wiki/vysvelteni - kazdej bude nadavat na vysocinu, tak jsem to pojal takhle nostalgicky.
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
16:15
Krokodyl: Re: Určitě se najdou tací, co bu...
Krokodyl
Což o to, pěkné to je, ale dvakrát si to vážně posílat nemusel :D
Asi nejlepší přestrojení, který jsem našel. Lepší nidke není, protože je tak kvalitní, že jsou k nepoznání.
http://4.bp.blogspot.com/-9B6bPqdHDEU/TrlCFQuEp-I/AAAAAAAADVs/HixPkVq_UUA/s1600/Funny+Seagull_4.jpg
Nevěřte mrkvím, věřte Celeru.
16:18
Rimmer: Re: Určitě se najdou tací, co bu...
Rimmer
Schvalne jsem to urcite neposlal dvakrat, jedine, ze by mi mys, svina jedna, udelala dvojklik na tlacitko "pridat" a tim se to pridalo dvakrat. Bud to, a nebo chyba v Matrixu.
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
01:29
Apophis: Re: Určitě se najdou tací, co bu...
Apophis
Spíše ta chyba v matrixu.. ;) Občas se to stává, že se různě příspěvky pošlou 2x..
Může to také být mobilem - kupříkladu zprávy na fotopátračce se standardně vždy posílají 2x, pokud použiješ mobil.. ;)

Jinak já Tě chápu, také bych s komentáři měl své problémy.. Já bych to osobně vyřešil tak, že bych tam jen suše napsal "Rack=blabla (znalým se omlouvám)"..
Ale správně jsi napsal, že tady se asi nikdo nikdy nezavděčí všem.. ;)
17:59
Komunard: Re: Určitě se najdou tací, co bu...
Komunard
Proč holčičí, mě to taky napadlo.
Komentář je kontroverzní. Nelíbí se mi. Ale přesto plus.
Politické vtipy hodnotím v souladu se svým nickem.// Všechno je politika, kdo to popírá, dělá politiku.
16:17
baffiak: ked to ma tak pozitivne hodnoten...
silhouette
ked to ma tak pozitivne hodnotenie, pockam este chvilu, ci to pobavi, alebo nie. ale tak zasa chapem - u nas sa nasa sekretarka musi preluskat chemickymi/biochemickymi a este obcas aj IT objednavkami. minule sme z AJ sa snazili prepisat/popisat co to je "Safety House" za asi pol miliona korun.
16:19
baffiak: Re: ked to ma tak pozitivne hodn...
silhouette
a inak - nemam rad tieto formalne konverzacie a zdelenia typu: "Ahoj, šťastný a veselý nový rok!... potrebujem" - aj ked v tomto pripade to zvladla v jednej vete, iny maju vo zvyku sa pol hodinu vykecavat a potom zacat, ze nieco potrebuju (a medzitym mi skonci polhodina casu, kym mam moznost im odpovedat/pomoct, potom sa uz venujem inym cinnostam)
14:20
Annacerv: Re: ked to ma tak pozitivne hodn...
silhouette
Taky to nemám ráda a ty přání, jak se máš a podobně nechávám až na konec, abych druhýmu dala prostor konverzovat bezstarostně aniž by čekal, že asi něco potřebuju. Případně prostor konverzaci ukončit.
01:30
Apophis: Re: ked to ma tak pozitivne hodn...
Apophis
Pokud chceš nějaký důvod, proč tomu dát plus, tak třeba ten, že ta reakce té holky je jednoznačná "lameřina" v prapůvodním slova smyslu.. ;) Už jen za to si to plus zaslouží.. ;)
13:56
nakopnuta_sova: Komentář rack vs. racek budiž. N...
nakopnuta_sova
Komentář rack vs. racek budiž. Někoho by to netrklo. Mě zas netrklo, co mají být "accrualy" a musel jsem si to vygooglit. Takže ono to není jednoduché, rozhodnout, co je nejlepší dát do komentáře. Možnost "nedat tam nic" je sice často též nejlepší, ale tentokrát ji pomíjím.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
16:05
Rimmer: Re: Komentář rack vs. racek budi...
Rimmer
Akorat, ze sam netusim co accrualy jsou a pro hlasku dulezite nejsou, takze nevysvetlit je do komentare byla jasna volba :)
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
22:29
IllidanS4: Jakej rack? Takové slovo v češti...
IllidanS4
Jakej rack? Takové slovo v češtině neznám.
11:03
baffiak: Re: Jakej rack? Takové slovo v č...
silhouette
neviem ci to slovo ma aj nejaky cesky/slovensky ekvivalent
11:04
baffiak: Re: Jakej rack? Takové slovo v č...
07:11
Darmonlor: Tohle asi bude častější… Já zas
silhouette
Tohle asi bude častější… Já zas chtěl klíče do serverovny… „Jo, vy myslíte klíč k holubům!“ „Holubům?“ „Ne, pardon, vlastně k rackům“
12:23
baffiak: Re: Tohle asi bude častější… Já...
silhouette
to neviem ci je stastny napad, aby kluce od takehoto miesta vlastnil a spravoval clovek, co ani netusi co sa tam nachadza.
17:30
nakopnuta_sova: Re: Tohle asi bude častější… Já
nakopnuta_sova
Tak třeba to může být interní slang a dotyčný se poté, co zjistil, že to druhá strana nechápe, radši opravil ;-) Něco jako když se třeba říká hospodě posilovna, protože se tam posilujou bicáky zvedáním kryglů, modří vědí, co je to za slang ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
18:01
Darmonlor: Re: Tohle asi bude častější… Já
silhouette
To jaksi nebyla má starost :)
10:44
HonzaRez: Re: Tohle asi bude častější… Já...
silhouette
To zní dobře, nic nedej na plkání těch, co to prvoplánově nechápou...
15:40
Blanch: Rimmer
Blanch
Rimmer zase ožil! I s hláškami! :D
Jsem lama, ovce si buďte sami! | Holt vzdejme hold Zidanemu! | *IRONÍK*
18:40
Rimmer: Re: Rimmer
Rimmer
Rimmer nikdy neumrel! Stale tu krouzi jako sup nad zdechlinou, jen uz tu nema kumpany s kterymi by mohl proklinat nesmyslnost hlasek, kterych je take poskrovnu :/
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
20:17
Blanch: Re: Rimmer
Blanch
No jo, doby jsou krušný, brachu...

Já už ani neloguju, málokdy už se přemluvím k něčemu cokoliv napsat. Je to jedna zhovadilost vedle druhý. To je škoda plýtvat slov.
Jsem lama, ovce si buďte sami! | Holt vzdejme hold Zidanemu! | *IRONÍK*
21:30
nakopnuta_sova: Re: Rimmer
nakopnuta_sova
Blanch!!! To jsou věci bez dvou deci, já mám snad halucucanice a to su střízlivej ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:37
Blanch: Re: Rimmer
Blanch
To ja ne, to vetricek.

Btw, Eso, jak to, ze ti nejde seznam zhrzenych autoru?
Jsem lama, ovce si buďte sami! | Holt vzdejme hold Zidanemu! | *IRONÍK*
06:25
While: Re: Rimmer
While
Eso sem zavítá jednou za uherák, takže to se načekáš a co se týče seznamu....

...

Musíme ti oznámit smutnou událost, seznam už není. Níže přeposílám vyjádření samotného Rimmera.

http://www.lamer.cz/quote/73919#comment_424890
I don't know and I don't care.
22:49
Blanch: Re: Rimmer
Blanch
Na ja. To mam za to, ze sem vlezu taky jedou za rok.
Takove nadeleni, utru slzu v oku.
Jsem lama, ovce si buďte sami! | Holt vzdejme hold Zidanemu! | *IRONÍK*
17:06
Rimmer: Re: Rimmer
Rimmer
Mmmm... Uherák!
https://www.youtube.com/watch?v=VslRTJdPMIc
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
16:38
YDraigGoch: Re: Rimmer
YDraigGoch
A hádej, ovečko, kdo je ještě zpět!?!
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
01:46
nakopnuta_sova: Re: Rimmer
nakopnuta_sova
Kéž by ti to vydrželo, rádi tě tu vidíme - a rádi tě uvidíme i víš kde jinde, pokud tě tam, naše milá dračice, křídla náhodou zanesou... tak tu hlavně zůstaň ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

berounskej
před 2528 dny

Hláška #73876

<a> Kocoure půjčila jsem si ten


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1234 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1539 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1890 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2095 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2310 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 22 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 53 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 64 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 74 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.