Detail hlášky #73818

<a> Heej! Kámo! Sem slyšel že ta tvá přítulkyně udělala nějaký protestní happening proti vaší poště.
<b> Ahoj. Hele ne, jen se prostě nasrala ;).
<a> A co to teda provedla? Zaslechl jsem jen nepřesné informace.
<b> No prosimtě. Objednala si nový sedlo na tu svojí kobylu. Dle sledování zásilky jí mělo dorazit domů v určitý den, tak si vzala volno a čekala, ale doručovatel se ani neobtěžoval balík dodat, a jenom jí hodil do schránky lístek k vyzvednutí. Jenže ona nemá auto a nechtěla tu bednu tahat přes celé město domů. Tak na tu poštu vyrazila na koni.

Informace o hlášce

Datum přidání: 21. 10. 2016
Kategorie: Hlášky
Autor: polymorf (12 hlášek)
Hlasování: Hanach80, despy, rain, staccey, CarpeNoctem, Elgurth, ramfis, pavelnop, suah, nevim333, insaina, Komunard, Zelvi, Kukensius, takylama, kry-shot, Ghool, Ripper, freferg, Apophis, Gego, KairiRatten, Vrchov, Shubol, ursus, anezkaceska, Tutanken, MINiOn, Finarfin, zgrossl, mxiq, Voldik, Natsumii, archaon, DanBlack, Brambor, Hammer, selmi, xkox, CIMBI, Ghaarf, ScH0ll_kIll3r, domvala, Morv, elvellon, arxarios, ciakval, Goodlike, Milhauzz18, Sarka, Goues, shaggy, Abdul_Hasan, GorTavaro, chearius, Finer5950, TidO, davidt, kajsd, Ella, bartishe, Kwisatz_Haderach, mladek2, Alf1983, oprs, bosorka, Mermeoth, Trungsi, zelvak, tobytja, Marty008cz, Thargas, tomcoko, IllidanS4, SkweerookL, nitram1234, Cejda, w3m, Majkl26, Nyan, reep, Rocker-Tialk, Lorandel, ramon, Ejmin, anela, buchvi, Komaar, DakuHonoo, LittleOmig, Dejf21, Pajusa, Bumerank, krisikowa, dwander, inkara, mike2406, wegas, kapoka, bradl3y, Maty991, PikoPirat, Deianeira, Ruprecht, _CJ_, Rutule, KrizovaN, DMRaper, lennyd, ottoflick, koso, Mungo, mord_cour, Crazy_Ivan, WodreSs, Math3s, Kosta, krutoslav, bebecha, Witek, Mirator, puki, robdrak, mrMys, Ruwik, joocker, czHONAN, hakim, Liman, RodneY, vinczenzo, h0das, PSK, sendvo, Kolouch, Bazim, TheOnek, Evunka, Kid, Haja024, MoiJe, kuras, charssy, Wolklor, CPY, Becher1, Lothaire, vooten, kocicak, Marthy, spiderpig, Groove, Lee1503, viacik, Schrodinger, skylinex, leos, jogino, Kerrika, fabiocz, chudst, Kenapuc 162 pro a nasty, WellBloud89, Slim2, Marcus7, Notie, piol, JackSwigert, kudli, Krokodyl, makr009, Tinnarr, While, Stickman, frlo, Keeehi, matrix17, Altair, Coolak, ladys91, xificurk, Annacerv, JindNovo, mopak, Frostys, Sobosss, myyysha, tristaver, BMJackal, sasagin, HollyFury, nwkt, SkyHaven, naituf, skriva, Dyfer, ErrorJoe, PavlinII, rushid, Blast, BearPeter, rotten77, jabadabaduuu, subzero, hmmc, potas, Cubis, lerra, LUCYcz, Flad, HOLAS, Macounek, AMD, Sousuke_, hafi, wyDra, perfect, SmallMongoose, scarlaxx, Sotna[A], xxkenny, Artcorist, Tlustej, silvergold, Edgarix, logout, assim, jezzy, killercat, LosFilipos, Matesss, DMDave92, ententeak, FrenkyB, shaby, Kurosawy, Maddy, yannush, Tonco, Vincent, Stevie, belisek, Somzmeteny, psychous3, Wabbit, Blanch, Bilbo_Turambar, Beezer
87 proti
V oblíbených: qirix, fenos19, Apophis, Ghaarf 4 uživatelé
Oblíbenost: 58,95 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

09:39
JackSwigert: To není vtipný, to je spíš hodně...
JackSwigert
To není vtipný, to je spíš hodně smutný. Aneb pošta má prostě monopol, tak se můžeme stavět třeba na hlavu -_-
Houston, we've had a problem here...
12:39
Komunard: Re: To není vtipný, to je spíš h...
Komunard
1. Nemá.
2. Ostatní doručovatelé to dělají taky.
Politické vtipy hodnotím v souladu se svým nickem.// Všechno je politika, kdo to popírá, dělá politiku.
14:24
While: Re: To není vtipný, to je spíš h...
While
Souhlasím, co se ve firmě navztekám u reklamací zásilek. Většina ostatních firem je na tom podobně a někdy i hůř. Česká pošta je ještě zlatá oproti některejm depům.
I don't know and I don't care.
14:44
CarpeNoctem: Re: To není vtipný, to je spíš h...
CarpeNoctem
1. Má. Akorát ne zrovna na balíky.
16:37
JackSwigert: Re: To není vtipný, to je spíš h...
JackSwigert
Dík za poučení... Nicméně o to je to horší -_-
Houston, we've had a problem here...
22:02
nakopnuta_sova: Re: To není vtipný, to je spíš h...
nakopnuta_sova
Carpe má pravdu, vem to logicky - balík můžeš poslat či si nechat poslat třeba DPD, PPL a podobnými, dopis jinak než poštou nepošleš, poštovní holuby pomíjím.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
07:27
polymorf: Re: To není vtipný, to je spíš h...
silhouette
Don't forget to send the raven.
16:16
Gianni: Re: To není vtipný, to je spíš h...
silhouette
MediaServis dopis nedoručí? Já bych řekl, že ano.
18:50
CarpeNoctem: Re: To není vtipný, to je spíš h...
CarpeNoctem
Doručí, ale tipuju, že když po nich budeš chtít dopravit 1 kus vánočního přáníčka babičce do Huslenek, tak se nebudou tvářit dvakrát přívětivě :-)
10:33
himself: Bojovali jsme s naší doručovatel...
silhouette
Bojovali jsme s naší doručovatelkou rok nebo dva. Taky házela rovnou lístek, že nejsme doma. Odhadovala to podle aut, což někdy nefugovalo. Jindy zazvonila, ale dala nám čas asi tři vteřiny na otevření.
Tak jsem si 3x stěžoval na poště, k čemuž měla vtipné výmluvy, jako že je tam stavba, a není řádně označeno, kdo v domě bydlí.
Zajímavé na tom je, že nakonec to začalo fungovat a už se ani netváří, že nám chce vyškrábat oči z důlků.
Hláška je docela vtipná, ač nevím, jak moc uvěřitelná. Nestalo se to u nás? Jsou tu několikery stáje :)
Toto je podpis
22:12
nakopnuta_sova: Re: Bojovali jsme s naší doručov...
nakopnuta_sova
Tak já mám zatím v novém bydlišti - panelák - zkušenosti dobré. Pošťačka si vždycky připraví rekomanda pro celej vchod, zazvoní na všechny zvonky a kecafonem už se dozvím, že mám poštu.
Ve starém bydlišti to bylo horší, i když ne ani s dopisama, ale právě s balíkama... taky se mi stalo, že jsem čekal balík, nic a druhej den lístek na vyzvednutí, který tam hodila pošťačka (balíkáři se na to první den vysr... a pošťačka druhý den roznášela oznámení).
A dokonce byla s pošťačkou i domluva, když máma v invalidním blbě chodila, tak se pošťačce řeklo, že máma je doma každodenně, pač si sama nedojde ani pro housky, takže ať pošťačka zazvoní a čeká... že máma doma je, ale než se dopajdá k oknu a hodí jí klíč, že to trvá. No a taky to fungovalo. Takže jak píšu o kousek jinde, všechno je o lidech a jestli narazíš na slušného nebo na hovado.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
19:46
mxiq: Běžná poštovní praxe
mxiq
Správné řešení. Chtěl bych vidět koně v typické frontě na poštovním úřadu, to by byla najednou rychlost :-)
14:29
polymorf: Re: Běžná poštovní praxe
silhouette
Ona ji (kobylu) tam chtěla vzít, ale ta odmítla jít po schodech a do dveří už nechtěla vůbec. Tak ji přivázala venku. Ale vzala si komplet své závodní jezdecké oblečení... a na koně šlo z pošty vidět taky dobře (nemluvě o tom půlhodivnovém přemlouvání, jestli přecijen kobylu neukecá, aby šla dovnitř s ní :D.
Vzala krabici, vybalila sedlo, hodila na kobylu a odjela do lesoparku. :D
22:07
nakopnuta_sova: Inu, dneska podáte,
nakopnuta_sova
zítra si pro to blbečku dojdi na poštu, my nemáme čas, my musíme nabízet běžné účty a hypotéky a autopojištění a lékárničky a pastelky a omalovánky, co nějaké trapné doručování zásilek, nezajímá...

Aneb

Taky jste jako děti zazvonili na zvonek a utekli?
Česká pošta z toho udělala byznys.

Ale abych jen nehaněl, poslední zkušenost s pošťákem dobrá. Zavolal, že veze balík a dorazí mezi druhou třetí. Tak já mu povídám, že v půl třetí musím odmáznout do práce a jestli by to nešlo dřív - prý bohužel ne, ale domluvili jsme se, že mi to přiveze po třetí hodině do práce a bylo, přivezl, takže chválím. Holt to není ani tak o instituci ale hlavně o lidech.
A to často ani ne o doručovatelích, ale o těch nahoře, co by nejradši, aby jeden pošťák dělal práci za dva, samozřejmě za jeden plat a manažerkovia nahoře by si mohli dávat odměny za to, jak pěkně šetřej na mzdových nákladech...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
21:12
nakopnuta_sova: Re: Inu, dneska podáte,
nakopnuta_sova
A nejhorší je, že už jsem párkrát četl, že normálně choděj kontroly v civilu, jestli paní za přepážkou skutečně nabízí losy nebo "něco ke čtení" a běda, když ne... takže jim za to nenadávám, vím, že musej.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
14:01
jitushka: Což o to, balík asi vždycky nako...
silhouette
Což o to, balík asi vždycky nakonec nějak dojde, ale zkuste dohledávat pohlednice. V létě došla jedna za tří.
Taky nechápu smysl toho, že na poště nabízejí bankovní hovadiny. A sázky. Kdyby místo toho třeba nabízeli krabice a normální papírnictví, když chce člověk něco poslat.
21:08
nakopnuta_sova: Re: Což o to, balík asi vždycky...
nakopnuta_sova
Tak krabice na poštách, kam jsem chodíval či chodím, k dispozici mají.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
16:23
Araoth: Nejúčinnější je si stěžovat... o...
Araoth
Nejúčinnější je si stěžovat... oni se spoléhají na to, že se nikdo neozve, nebo že se ozve jeden člověk a to pošta odmávne. Ale jakmile se za den, nebo týden sejdou dva, tři, tak už má průser a příště si dá hodně bacha nebo se taky může pakovat...
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
07:48
Zelvi: Re: Nejúčinnější je si stěžovat....
Zelvi
Nemůže se pakovat. Nebo teda nevim, jak na poště, ale třeba my máme v obchodě zároveň výdejnu DPD, GLS a Geis. V jedný z nich jezdí doručovatel, co na to docela kašle, případ za všechny: dovezl nám tam v pondělí smotaný matrace, že paní je na dovolený, matrace tam do pátku překážely, paní přišla a hrozně se divila, protože byla celou dobu doma. Stěžovali jsme si na něj i my i ti lidi, kterým balík nedoručil a museli se hnát k nám, ale kurýr vesele jezdí dál. Podle jeho kolegy dostal sprďana, ale jinak mu nic nemůžou. Prostě podle hesla "lepší někdo, kdo udělá aspoň něco, než vůbec nikdo". Nejsou lidi.
Ddim crwban yma.
19:06
nakopnuta_sova: Re: Nejúčinnější je si stěžovat
nakopnuta_sova
Tak aspoň sebrat prémie by mohli, člověk doufá... sprďáka člověk odmávne, protože "si mě vyhoďte, dobře vím, že nejsou lidi, haha", ale když mu sáhneš na peníze, už to pocejtí...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
19:44
Zelvi: Re: Nejúčinnější je si stěžovat
Zelvi
No jo, ale to je to samý, šáhnete mi na peníze a já můžu jít a nazdar. A to už se tam snažili pár novejch týpečků zaučit (u všech tří služeb), většinou se u nás ukázali jednou dvakrát a pak se na to vybodli.
Ddim crwban yma.
22:18
nakopnuta_sova: Re: Nejúčinnější je si stěžovat
nakopnuta_sova
Docela bych chtěl těmhle vyčuránkům uvažujícím stylem "zkuste mi vynadat a já můžu jít" viděl do hlavy.
Kam by s tímhle přístupem chtěli jít a hlavně se tam udržet? Ve chvíli, kdy se po nich chce PRÁCE, tak to začnou ojebávat jak to jde a polibte mi, dobře vím, že nemáte náhradu?
A co kdyby tu náhradu měli a rozloučili se s ním?
Dobře, nejsou lidi, jinou práci vždycky najde. Ovšem s tímhle přístupem, pokud se tedy nechce co chvíli stěhovat, mu za chvíli zdroje pracovních míst v okolí bydliště jaksi dojdou... ale chápu. To se dřív najde zaměstnavatel, kterej si radši nechá i tohohle flákače, protože flákač udělá aspoň něco, čili jak říkáš - lepší někdo, kdo udělá aspoň něco, než vůbec nikdo"... a na to tihle flákači, které by zaměstnavatel za normální situace hnal bičem, hrajou :-/
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1202 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1507 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1857 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2063 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2278 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 20 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 32 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 41 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.