Detail hlášky #67368

<A> Jsem ateista...
<B> A já nevěřím v bezdrátový přenos signálu, podle mě jsou ty drátky jenom dobře schovaný.

Informace o hlášce

Datum přidání: 4. 2. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: slaviator (12 hlášek)
Hlasování: wegas, zelvicka, PavlinII, Pista_Hufnagl, blink_fan, hanule7, Metlina, filom3n, Lidulinka, bratix, arnie654123, Jenonka, jumbee, SM4JL, Somme, TheCorrimation, ilus, gebik, Katand, wavixtreme, ruslandsm, Schade105, Bendom, Dzejna, casper568, peanutka, Hagalaz, Sturnus, Kuker, slintlama, zelvak, Loty, Tutanken, Kolaczek, monica03, DivkaHromu, DanBlack, dorten, zgrossl, Juggernaut, Hammer, Cory, Hrabosh, ReginaPhalange, Moskva, TmaSvetlo, Crusher, Franx, lanoxx, ipek007, Cinvor, pajiinka, bender123, SantuS, horry, grysom, shooter_vm, jedloun, shaggy, KeeperX, bepa, Finarfin, Jumbo, Lorandel, Padres, stuffcze, Putas0000, ScH0ll_kIll3r, Ruprecht, Akiwa, Maenea, CIMBI, Anti, JackSwigert, Mimalu, kocicak, Caaslav, Danik02, killercat, rallyemaniac, spike09, ips1, Shadowmaster, richie_troll, noonick, on-no, Piskvor, jardasobo, Dorflow, Evzenecek, Inf1n1tyy, vinczenzo, TheOnek, Staga, YDraigGoch, vooten, Altair, CrazzYdiot, Gasert, vasek004, Kapitan 101 pro a Sha-a-kaa, Myrdin, Justice, TolSinion, Tceld, emkac, razden, Neuromancer, Witek, Keeehi, kbtmichal, Dovi, Universal, arxarios, Rupreecht, Foo_Fighter, Maty991, suah, BlastFX, cha4ser, tik-tak-cz, Kriz22, Slim2, ZdenekH123, Mari05, radsem, Notie, Mysharr, Toblakai, smrduty_kojot, Chosen, HateMePls, Blast, Atanono, Alf, izzi_cz, cacadore, kudli, Ripper, Sidi, Marcus7, Maddy, miloso, Kawka, ChromN, romanpazout, Harys, Ryom4, kecal_op, Najte, crooty, riddick09, bradl3y, silvergold, darkknight, hasahm, M4rtin, frlo, Winters, Flyer, Dyfer, matrix17, MegaCHLUP, WolfCZ, Cernunnos, Matesss, trepka, PikoPirat, sliwowitz, Diplomat, BMJackal, DMRaper, Rimmer, vilg, angie-metalbee, Ondruch, Kogaku, chachan, Micha, popik34, SmallMongoose, lilo, DeathsDream, odiiin, freaky_tomato, Coolak, robbo99, tristaver, nonamer, Herda, Org, Markuus, fatman, DrBrain, jiripudil, alaqella, CZ_StRider, yannush, GRIF, maryjane, Somik, MistrBuBak, redog, lerra, Remetak, Pokemon, chernobyl, Brambor, queeny31, Lee, Tirael, kapoka, Wlk, nitram1234, Sed, Ejmin, Danny991, Rukof, Smrsta, sheninho, MartinezZ, Slay, Michalowic, Filek, Sousuke_, MKlein, Darmy, sparasis, Atlantis, Diefly, Niah, Houmi, cooly, Lei, def84, Tinnarr, speedy89, DarthOptimus, ubozak, Kaissy, Marsian, durmmi, Somzmeteny, Puni, Blanch, lentiilka, Zelvi, FrenkyB, MessY
147 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 34,80 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

01:51
zelvicka: teologie
zelvicka
Na tuhle filozoficko-teologickou otázku je dneska asi příliš pozdě, v každém případě to není ani tak moc vtipné, jako spíš chytré, což sem podle mě patří taky.
+
11:59
Cernunnos: Re: teologie
Cernunnos
chytrý? čím je to jako chytrý?
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
12:15
Araoth: Re: teologie
Araoth
Protože mu dokázal, že když někdo něco nemůže pochopit, tak to neznamená, že to tak není. Ale do technologicko-teologických debat se tu taky pouštět nebudu, protože jedno se vždy rozjede v hádku a v druhém nejsem dostatečně znalý...
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
12:18
Cernunnos: Re: teologie
Cernunnos
Jo takhle. Škoda že tam tu analogii nevidím. Ale souhlasím, nemá smysl to rozebírat.
dík
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
07:24
Pista_Hufnagl: Zjevení :) +
silhouette
Zjevení :)

+
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
11:48
darkknight: z tebe bude jednou vyborny fyzik...
darkknight
z tebe bude jednou vyborny fyzik :) vysvetlujes i laikovi pojem superstruny
Powered by Oldschool
12:30
velmi_vtipny_navstevnik: Já v Boha nevěřím. Ono se to tot...
velmi_vtipny_navstevnik
Já v Boha nevěřím. Ono se to totiž má takhle - dokažte, že existuje, dokažte, že neexistuje. A věřící mají právo mi vysvětlit, v čem dělám chybu, když nevěřím. Ale když já jim řeknu "děkuju za vysvětlení, ale já si budu žít po svém", oni si pak můžou jen pomyslet "však on ti to Bůh sečte" a nechat mě být. Tomu se totiž říká tolerance. Já jim taky nehustím do hlavy, že věřit je dle mne blbost, tak ať mě nechají být :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
12:31
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
velmi_vtipny_navstevnik
A vůbec:

Náboženství je jako penis.
Je v pořádku, že ho máte. Je v pořádku, že jste na něj hrdí. Ale nevytahujte se s ním na veřejnosti a neposmívejte se těm, kdo ho nemají. A opovažte se, opakuju, opovažte se tím krmit moje děti.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
15:41
nightRaven: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
silhouette
Tolerancia je to najlepšie, čo môže byť. Ale nesúhlasím s tými deťmi. Predpokladám, že ty ako neveriaci tiež nebudeš učiť svoje deti modliť sa, alebo chodiť do kostola... Prečo by som to ja, ako veriaci, nemohol robiť?
A bola tma a bol BAN.
19:06
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
velmi_vtipny_navstevnik
Porozuměls mi? Já tím chtěl říct, aby mi věřící nekrmili děti vírou - pokud budu chtít, udělám to sám. Já bych taky tvým dětem nevysvětloval, proč si myslím, že věřej v něco, co není. Ať si věřej a mě a moje děti nechaj nevěřit.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
15:49
Rimmer: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
Rimmer
http://www.youtube.com/watch?v=EaEDLPNMRak tento clovek o tom ma spoustu zajimavych videii :))
Popripade moc krasne to rekl Ricky Gervais:
Proč nevěřím v Boha? Ne, žádný takový – proč TY věříš v Boha? Břemeno důkazu by mělo ležet na věřícím. Vy jste to začali. Kdybych k vám přišel a řekl: “Proč nevěříš, že umím létat?” řekli byste: “Proč bych měl?” a já bych odpověděl: “Protože je to otázka víry.” Kdybych pak řekl: “Dokaž mi, že neumím létat. Vidíš, nemůžeš to dokázat, co?” nejspíš byste odkráčeli pryč, zavolali ochranku nebo mě vyhodili z okna a křičeli: “Tak ukaž, jak umíš lítat, ty magore.”
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
16:07
Araoth: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
Araoth
Já jsem pro házení z okna... :P
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
18:02
DanDan: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
DanDan
Já do propasti... ~
Ten s kapsou... Je zpět!
17:04
nightRaven: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
silhouette
Stále si ale nemyslím, že je zlé, ak svojmu dieťaťu odovzdám svoj názor. Keď vyrastie, samo začne rozmýšľať nad tým, čo je pravda a čo chce prijať. Veriť neznamená byť hlúpym :).
A bola tma a bol BAN.
17:22
Rimmer: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
Rimmer
Samozrejme, kazdej ma pravo na to vychovat sve dite jak uzna za vhodne a pro me za me treba svym detem vypravej o velkem letajicim karbanatku, ktery pozira deti a musis mu kazdy mesic obetovat pixlu horcice, ale VVN psal "opovazte se tim krmit moje deti", to znamena, ze nechce aby mu nekdo cpal nabozenske hlody do hlavy :) Taky me nebavi, kdyz me zastavi nejaky papalas a cpe mi kecy o zemi zaslibene a pak po me jeste chce penize, protoze kvuli sve vire nepracuje -.- Zvlast me nezajimaji nazory nekoho, kdo nedokaze akceptovat nazory ani nabozenstvi jinych (samozrejme zdaleka ne vsichni, ale je jich dost takovych)... Zkratka at si kazdy uctiva co chce, ale at me nenuti s nim souhlasit a verit v to taky, ja taky po nikom nechci, aby veril v to same co ja :))
kazdopadne jeste se mi vybavil jeden obrazek k diskusi :)
http://kecy.roumen.cz/archived/software_license.png
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
19:08
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
velmi_vtipny_navstevnik
Ohledně náboženství je dosti přesné http://henryho-prdel.net/ - to sedí.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
17:14
kalmar: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
silhouette
co se náboženství týče, tak až historie z něj udělala to čím je dnes. původní nauka křesťanství je úplně o něčem jiným. nepokradeš, nezalžeš, nezabiješ, pomáhej slabým a chudým... s těmahle věcma asi nikdo nemá problém a každej to považuje za "správný". náboženství, to je každýho věc, ať si věří v co chce a říká co chce


s bohem je to trochu složitější. před několika sty lety taky neexistoval důkaz, že je Země kulatá nebo že obíhá kolem slunce. přesto je to pravda. stejně tak lidi nevěřili, že nemoci způsobujou bakterie a viry. dokonce chlápek vypil skleničku plnou bakterií cholery, protože byl bytostně přesvědčenej, že mu to nic neudělá. nakonec teda fakt nic neudělalo, ale dneska už víme, že v 99,99% případů by taková sklenička byla vstupenkou do nemocnice. neexistence důkazu neni důkaz neexistence. osobně nevěřim na žádnýho chlápka na obláčku, to je absurdní. ale věřim, že existuje něco, co je mimo naše smysli i naše chápání a že v tom něčem leží počátek vesmíru i existence všeho. je to jako kdyby rybka v akvárku chtěla popsat vnější svět. jako se snažit podívat svým okem na svojí duhovku bez použití zrcadla. vim, že tam ta duhovka je, ale bez zrcadla pro to žádnej důkaz nemam... pochopitelně existuje celá řada nepřímých důkazů potvrzujících existenci něčeho, co by zřejmě šlo nazývat bohem, ale to by bylo na dlouhý lokte :)
17:19
kalmar: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
silhouette
*smysly
17:33
Rimmer: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
Rimmer
Ja verim v mocne Kvejgáry! ^^

Tak urcite... :) Kazdy si boha muze realizovat, verit v nej a uctivat ho jak jenom bude chtit a nikdo nema pravo mu to brat... I ten fanatismus budiz, kdyz to ty lidi bavi, alespon maji nejaky smysl zivota, ale nemam na nabozenstvi rad to oveckarstvi, to jak neakceptujou jine nabozenstvi, jine nazory(jak jsem psal vyse) a vedou naprosto zbytecne valky... Proc si lidi nemuzou uctivat jak chteji a dat svobodnou volbu v co verit i ostatnim?
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
18:05
nightRaven: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
silhouette
Ja takýchto ľudí nenazývam pravými kresťanmi / veriacimi /whatever.
Už len ten, kto posiela všetkých ateistov do pekla, u mňa nie je dobrým. Ja razím cestu tolerancie.
Všetky náboženské cesty vznikli viac-menej za účelom vysvetliť si, čo nastane po smrti. Ja ako katolík verím v nebo a peklo. Možno to znie naivne, ale predsa len...

Boh je pre mňa Dobro. V okamihu, keď sa rozhoduješ o tom, či veríš v dedka na obláčiku / rôzne energie / panteóny / whatever, nevyberáš si Dobro a Zlo.
To si vyberáš svojimi skutkami. Dobrý je u mňa ten, ktorý sa správa tak, ako ho učili od malička a v rámci svojich rozhodnutí sa snaží urobiť svet lepším. Možno neveríš v Boha ako takého, ale určite nepovažuješ za dobrého človeka, ktorý olúpi, znásilní a zabije starú ženu. Nemusíš veriť, ži svoj život tak, aby si nikomu neubližoval, ale svet zlepšoval.

Nezatracujem ani Cirkev, i keď je pravda, že dnes to nie je žiadna sláva. Aj napriek tomu ale poznám viacerých kňazov, o ktorých môžem bezpochyby povedať, že sú naozaj dobrými ľuďmi a určite nie žiadny úchyláci, zlodeji a ktoviečo ešte ;).
A bola tma a bol BAN.
19:06
kalmar: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
silhouette
Nemusíš veriť, ži svoj život tak, aby si nikomu neubližoval, ale svet zlepšoval.



to je přesně ono a přesně tohle je i základem všech náboženství. žij v harmonii s ostatníma i s přírodou a konej dobro. tyhle základní principy většina lidí zapomněla, ale poslední dobou se k těm hodnotám zase začínají vracet, protože bezduchej materialistickej život už je naplňuje. k tomuhle se vztahuje to "magický" datum 21.12.2012, má to bejt den probuzení, kdy si lidstvo uvědomí svoje kořeny, svojí propojenost s přírodou a že život je něco víc, než dokážeme vidět svýma očima. hlavní je číst a přemejšlet. získávat co nejvíc informací úplně o všem co jde a pak si člověk postupně udělá obrázek, o čem ten život vlastně je...
19:07
kalmar: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
silhouette
*bezduchej materialistickej život už je NEnaplňuje, pochopitelně...
21:03
peanutka: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
peanutka
Whow, tak pozor. Prapraprapůvodní náboženství nebylo o peněžích a moci, protože lidi v tu dobu o penězích a moci bez použití hrubé síly neměli ani tušení. Ale jakékoliv "moderní", náboženství přes všechna svá pozitiva (hygiena u židů, prevece breberek u islamistů, minimální morální zásady křesťanů, boží mlýny u hinduistů a já nevím co) sloužilo hlavně k získání moci nad běžným člověkem, který prostě věřil, že dělá správně, když pošle peníze "na chrám", nebo ve "jménu Boha" zabije pár lidí. Stejně jako se tomu děje dnes.
Pobody's nerfect.
21:35
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
velmi_vtipny_navstevnik
Kde je v islámu prevence breberek, jako že v tom, že "žena je majetkem muže a musí ho poslouchat a nesmí bez něj ani vynést koš, pokud je kontejner mimo oplocený prostor patřící k domu", tak že si to těžko někde rozdá s nějakým jiným a tím pádem nepřitáhne breberky? Možná záslužné, ale pokud chlap taky není monogamní, chytne breberky jinde a bohulibý záměr nevyšel :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
00:26
peanutka: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
peanutka
Spíš jsem měla na mysli cizopasníky pocházející z vepřového, ale tohle je taky možnost (:
Pobody's nerfect.
16:16
Staga: Re: Já v Boha nevěřím. Ono se to...
silhouette
Och, tos mně připomněl, jak se mi kdysi coby prtěti povedlo odkudsi vyhrabat bibli. Mámu málem kleplo a já nechápala proč, dyť to přece byly tak hezký pohádky... :D
Zidane a velmi_vtipny_navstevnik jsou jedna a tatáž osoba. Jo, je to smutné, ale je to tak.
20:34
JackSwigert: Orwell hadr, paranoia hadr, kons...
JackSwigert
Orwell hadr, paranoia hadr, konspirace hadr...
Houston, we've had a problem here...

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1894 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2314 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 27 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 57 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 69 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 78 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 87 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.