Detail hlášky #67766

<a> hele az budu mit e-shop s botama, tak moje objednaci tlacitko bude [NASRAT MANZELA]

Informace o hlášce

Datum přidání: 19. 3. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: adlet (12 hlášek)
Hlasování: Eamaneth, kopix, scarlaxx, Aggie, Pajasas, TolSinion, bosorka, tomikdvorak, Crix, Metlina, zgrossl, kurzatko, Crazy_Ivan, ramfis, Sousuke_, sandmancze, Rocker-Tialk, Cercly, Lorddreath, srayzka, Witek, popik34, henry_007, kudli, TidO, Danny991, Eurostoxx, DeathsDream, JannieUchiha, WolfCZ, Loty, Niah, Scr1899, esquisse, jumbee, FlloiD, abraham, toop, Jumbo, Frankie111, vooten, Alf, Stek, Schade105, Dorflow, beran, Tina, Dovi, Kriz22, Mari05, MartinezZ, filom3n, Hoyohoyo, killercat, Lorandel, Evzenecek, cloxy, gebik, CrazzYdiot, Isador, mfc, jardasobo, Zuza-chan, Eskymak, Grungy, Wwebka, ciakval, SuPPoRTiDioTS, Winters, Dalicek, Petriik, nitram1234, Erwin, darebak464, Allka, Feenux, cha4ser, hmmc, Widzney, Rudla, PikoPirat, maryjane, DAran, Tutanken, Kolouch, Yukina, Akemi4, SkyHaven, ReginaPhalange, Tominas, chachan, Piskvor, PavlinII, takylama, chearius, eagle7, bubhak, Bramblerose, Renee, Lei, mdonaat, Eirin, Ondruch, Ruprecht, Ellrohir, Vrchov, bender123, Loxcom, hanule7, peanutka, profa, anezkaceska, zelvak, Puni, Altair, FrenkyB, YDraigGoch, Paigik, Morv, Kapitan 118 pro a Ninjer, Maddy, kecal_op, Einherjar, Harys, steinham, ErrorJoe, Tceld, chernobyl, shadowinek, Kabuto5, HateMePls, Ripper, razden, S1mon, Hammer, Sha-a-kaa, kabakov, bratix, Skar, Lidulinka, Chosen, tik-tak-cz, Slim2, tristaver, Coolak, Darmy, Schmeeczko, lerra, Filek, Suerte, M4rtin, vizistep, sevenjetc, Smrsta, Cureman, WaRi, Somme, euromen, Najte, horry, Blast, zakolu, Dyfer, ubozak, Atanono, sliwowitz, SPOK, def84, angie-metalbee, vasek004, Lee, smrduty_kojot, Neuromancer, majlos91, PetrK, queeny31, yannush, DanDan, Rimmer, Moskva, vinczenzo, BlastFX, julius, MKlein, perfect, Marcus7, hocikto19, ZdenekH123, MistrBuBak, Kogaku, izzi_cz, silvergold, KaseO, mickgyver, diktator, Universal, Matesss, DARTHPraetorian, LittleOmig, ric4rd, Cejda, fatman, Maty991, robbo99, kbtmichal, w3m, Suril, pitufo, SaburaZera, Markuus, DarkAngel, Sturnus, ChromN, Juggernaut, Faloleen, batduck, Hombre, Bigi, Sotna[A], Hroner, belisek, Oskar, miloso, Taran, arxarios, sheninho, suah, Toblakai, DarthOptimus, krutoslav, selmi, hasahm, shitcool, kuras, t-fuse, ajwn, elephant, MistX, Neal, Herda, Shark94, Notie, PSK, DrBrain, Blanch, Marsian, alaqella, GRIF, Feenix, Doktor, freaky_tomato, Sed, JSH, Einhasad, MessY
136 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 40,42 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

14:20
kalmar: a až ti on bude posílat peníze z...
silhouette
a až ti on bude posílat peníze ze svýho účtu, tak tam bude mít tlačítko [nasrat manželku], který zruší transakci :) ne, vážně. proč by ho to mělo štvát? on snad chodí bos?
16:31
velmi_vtipny_navstevnik: Re: a až ti on bude posílat pení...
velmi_vtipny_navstevnik
Pokud má manželka boty na desítky párů a/nebo šíleně drahé, protože musí honit módu, to by naštvalo každého.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
21:31
kalmar: Re: a až ti on bude posílat pení...
silhouette
každýho ne, protože ne každej by s takovou byl...
13:31
sandmancze: Re: a až ti on bude posílat pení...
silhouette
Ty bys s někým nebyl, protože má desítky párů bot?
13:46
bender123: Re: a až ti on bude posílat pení...
bender123
To, že má desítky párů bot vypovídá něco o charakteru. Obecně řečeno člověk, který má na žebříčku vyšších priorit módní oblečení nebude ta pravá volba. Tedy alespoň pro některé.
I don't want to live on this planet anymore. ... Actually ... I like this planet, you get off!
14:00
DrBrain: Re: a až ti on bude posílat pení...
DrBrain
Fakt, že má žena desítek párů bot, ještě neznamená, že je má na žebříčku nejvyšších priorit. Prostě má ráda, když se v těch botách líbí lidem a hlavně sama sobě. Taky mám spoustu bot a kabelek a absolutně si nemyslím, že by to vypovídalo něco o mém charakteru. A to, že mám ráda módní oblečení, neznamená, že nevezmu krosnu, spacák a stan a neprojedu stopem třeba Velkou Británii. Abych to uzavřela, ne, boty skutečně o lidském charakteru nic nevypovídají. A propos, naštvat manžela? Možná je to v mé mladší generaci už jinak, ale já si neumím představit, že bych jednou byla finančně závislá na manželovi. Chci boty? Koupím si je ze svého.
Když každý moudřejší ustoupí, potom si hlupáci budou dělat, co se jim zachce.
14:54
velmi_vtipny_navstevnik: Re: a až ti on bude posílat pení...
velmi_vtipny_navstevnik
Chci vidět, až budeš na mateřské, jak budeš nezávislá na manželovi. Leda bys měla práci typu překlady, čili práce z domova a pracovní doba klouzavá, pak by to jakžtakž šlo. Ale jinak si to nedokážu představit, protože s dětma je práce jak na kostele a to mám JENOM strýčkovskou zkušenost.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
15:35
hanule7: Re: a až ti on bude posílat pení...
silhouette
Souhlasím s vvn, navíc kdykoli se ti může stát, že se ocitneš bez práce. A co se týče tvé mladší generace - z diskuzí jsem nabyla dojmu, že jsme zhruba stejně staré (možná mylný dojem) a já si nedokážu představit, že bych měla s někým žít a řešit peníze na moje / tvoje. Peníze, stejně jako všechno ostatní (snad kromě těch bot, oblečení a zubních kartáčků), jsou naše, nehledě na to, kdo kolik vydělá - takže kdybych z našeho utrácela nepřiměřené částky za své boty, tak bych se asi taky s úplným pochopením nesetkala.
15:43
jumbee: Re: a až ti on bude posílat pení...
jumbee
Uff, už jsem se bála, že to jediná vnímám takhle :). Jinak já jakožto žena, která módu miluje a zajímá se o ni a ráda ladí barvy a kdovícovšechno, mám víc než třeba troje boty... Ale nejsem přece magor, abych si kupovala zbytečně drahý a zbytečně moc věcí na sebe, když ty peníze se daj užít v tom vztahu rozhodně příjemnějc a líp :).
20:01
velmi_vtipny_navstevnik: Re: a až ti on bude posílat pení...
velmi_vtipny_navstevnik
Máš recht. Já měl bejvalku a ta to brala stylem "buď budeš vydělávat dost - tzn. kolik já uznám, že je dost - anebo se živ z toho, co vyděláš, já ti nepřidám ani korunu" a podobně, to bys ji musela poznat. A stačilo i to, že vyznávala heslo "hned po šestinedělí do práce a ty taky, dítěti najmu chůvu, pro dítě je nejlepší, když rodiče vydělávají hodně peněz a může mít vše, co potřebuje" - nepochopíš. A když jí říkám "jo, a ty partičky na sídlištích, kdy v nich jsou i právě děti, co mají první poslední, ale nuděj se, protože jim chybí pozornost rodičů, kteří na ně nemají čas, to nic?", tak mávla rukou "moje dítě takovéhle nebude, já vyrostla podobně, máma taky furt v práci a nechytla jsem se žádné party, to je výchovou" - no představovala si to jak Hurvínek holocaust. Chudáci její děti, pokud nedostane rozum.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
18:04
kalmar: Re: a až ti on bude posílat pení...
silhouette
ano, boty skutečně o lidským charakteru vypovídají hodně. jestli to chceš vysvětlit, taksi řekni. je to delší povídání a já se nerad namáham zbytečně...
19:22
DrBrain: Re: a až ti on bude posílat pení...
DrBrain
Tak já to shrnu a odpovím takhle všem, kteří na mě reagovali. Samozřejmě bych nerada jednou dělila peníze na moje/tvoje. Jako dobrý mi ale připadá způsob, kdy se peníze z výplaty dávají dohromady a určitou část své výplaty si oba nechají pro sebe. Připadá mi absurdní, abych někomu jako dospělý člověk musela skládat účty. Od malička jsem byla vychována tak, že jsem dostala šanci si peníze něčím vydělat (třeba nadstandardní pomocí v domácnosti) a pak jsem si s nimi hospodařila. Sama. Takové to socialistické "všechno je společné" mi taky nepřipadá šťastné. Takže já jsem pro kompromis: dávat peníze "na hromádku", ale část si každý nechá pro sebe. K té mateřské - nikdy jsem neříkala, že mám v plánu na nějakou jít ;) Že bych se ocitla bez práce, to snad ani moc nepředpokládám, v tomto jsem si vybrala skvělý obor. A krom toho bych ráda podotkla, že jsem vůbec nepoužila výraz "horentní sumy". Já mám třeba v šatníku oblečení, kabelek a bot dost, ale kolikrát by se člověk divil, za jak lacino se mi to podařilo nakoupit. A už jsem se setkala i s takovými páry, kde <on> prostě nedokázal pochopit, proč si <ona> stále kupuje nové a nové boty. Nenechal si vysvětlit, že je při návštěvě své londýnské kamarádky nakoupila za pár liber. Hlavně, že on stále utrácel za posedávání v hospodě. To mi vadí. Jen proto, že to vám (některým mužům) může připadat hloupé a zbytečné, prostě to zkuste tolerovat. Vsadím se, že každý z vás si občas rád vyhodí z kopýtka a koupí si něco ne úplně potřebného (objektivně vzato).
Když každý moudřejší ustoupí, potom si hlupáci budou dělat, co se jim zachce.
20:27
hanule7: Re: a až ti on bude posílat pení...
silhouette
Já nikomu účty neskládám :) Ale kdyby se mi každý týden doma objevovaly nové a nové boty, tak by si toho asi všiml. Nesypeme všechno na jednu hromadu, každý platíme něco a když jednomu peníze docházejí, řekne si u druhého. Ale bylo by mi blbé říct: promiň, vím, že jsi platil inkaso, poplatek za psa, kupoval novou pračku, benzín,... ale já mám 10 nových párů bot, takže jsem už taky na nule :)
A co se týče levných bot - ne, že bych žádné neměla, ale na běžné nošení si raději koupím jedny drahé kvalitní, které se hodí ke všemu a nebudu z nich mít zničené nohy, než 10 krásných, levných, bez jakékoli klenby a s teňoulinkou podrážkou (jiné zkušenosti bohužel u levných bot nemám).
20:41
velmi_vtipny_navstevnik: Re: a až ti on bude posílat pení...
velmi_vtipny_navstevnik
Prostě musím dodat - u nás přijít partnerka s tím, že nemá peníze, protože platila poplatek za psa, řeknu jí "dobře ti tak, když musíš mít v paneláku čokla, tak si ho taky plať ze svýho, dobře víš, že JÁ toho psa nechtěl a přitáhla sis ho sama, tak si ho plať a nezajímá". Zní to možná hnusně, ale moje heslo je, že do paneláku pes nepatří a na tom trvám. A když si miláček něco přes můj nesouhlas dotáhne, ať si to taky venčí, uklízí po tom hovna a platí VEŠKERÉ náklady s tím spojené. Ze svého. A jestli mi ten čokl bude lézt do postele, buď se to hodně rychle odnaučí nebo poletí jak mastnej papír do průjezdu.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
18:31
kalmar: Re: a až ti on bude posílat pení...
silhouette
ehm. chápu, že ti ten pes vadí. ale proč to píšeš zrovna sem?
20:44
DrBrain: Re: a až ti on bude posílat pení...
DrBrain
Samozřejmě, v případě bot je lepší si připlatit. Ačkoli já docela často jezdím do Anglie (ne kvůli nákupům), a když tam člověk koupí kvalitní (i značkové) boty ve slevě, kolikrát je to oproti české nabídce doslova za hubičku. A to nejen v případě bot. Každopádně hlavní je, aby člověk věděl, na co má. A když na to má, ať si utrácí, za co chce. Někdo má módu, někdo náhradní díly na auto, někdo cestování (přiznávám se, na tom nejvíce ulítávám já, ani ta móda to nepředstihne), prostě každému dle jeho gusta. A samozřejmě za jeho peníze :)
Když každý moudřejší ustoupí, potom si hlupáci budou dělat, co se jim zachce.
18:02
kalmar: Re: a až ti on bude posílat pení...
silhouette
proto ne. nebyl bych s ní proto, že utrácí moje peníze za takový zbytečnosti. je 1000 lepších věcí, za co se dá utrácet, než je povrchní móda... to dost vypovídá o povaze člověka, za co utrácí...
17:41
beran: Po dlouhé době
beran
hezká sexistická hláška založená na stereotypu.
Kdo chce kam, chuj s nim...

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

berounskej
před 2528 dny

Hláška #73876

<a> Kocoure půjčila jsem si ten


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1234 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1539 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1890 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2095 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2310 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 22 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 53 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 65 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 74 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.