Detail hlášky #64780

<a> tvl dneska si tak hraju ve škole při chemii wowko a zbystřil mě učitel :D
<b> takže zákaz nosit ntb do školy? :D
<a> právě že ne :D jenom se mě zeptal jestli skilluju alchemku aspoň, když už je ta chemie :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 1. 10. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Neubik (36 hlášek)
Hlasování: momo, DAran, Mysharr, Quzkol, ZAMEK_T6M_, Matrin, Foo_Fighter, Kriz22, Kauschimi, Rudolf247, paalenkaa, Crazy_Ivan, Arath, filom3n, Dragi, wegas, Drmol, Ctlam, Herda, Superman, krisikowa, sunakasi, Lorandel, noonick, Rukof, Piitr, Myrdin, anikini, pajiinka, DanBlack, oktud, Dorflow, selmi, xjendax, Morv, Atanono, frlo, sabre0121, tomcoko, splinak, anezkaceska, lanoxx, wotas, Taran, Finarfin, Ransom, Psycho_O, starbuck, Adri, Kolaczek, fatalixi, zodiaclol, Chosen, x3nd3r, mattus, vlkousI 56 pro a Svorrok, Bendom, Flyer, Rimmer, MallBare, Datel, Smrsta, smrduty_kojot, grungelover, teye, mecakar, doupi, cacadore, grysom, GICaesar, bozk, Danny991, izzi_cz, Kolodej, Kaissy, Kurosawy, PinkFOX, trepka, DivkaHromu, tristaver, kecal_op, Wendigo, HateMePls, Mart-Ule, ibex, Ondruch, While, Neuromancer, Kawka, Kogaku, Dovi, Edu, Sha-a-kaa, Lukino, Nevermore, Diplomat, Trny, BMJackal, Vevoda_Wolf, crooty, Witek, Ejmin, M4rtin, 8laz3r, freibo, Micha, romanpazout, booxly, 11wizards, Dani_California, STFU, Coolak, SaburaZera, PetrK, Kudykam, andyo, Justice, Raky, Altair, Teramon, Santara, cha4ser, CIMBI, popik34, tomzi, Snake, Winters, Frostys, ememtal, OverdoZz, def84, perfect, Montechito, Lekan, alaqella, MKlein, Addie, james125, Moskva, kbtmichal, Beluga, vasek004, sparasis, DeathsDream, Tceld, Wolfeek, CZ_StRider, angie-metalbee, Lookas, LukasK, Spiderwoman, Funin, steinham, Slim2, Blanch, robbo99, Niah, ubozak, JarousFCB, hasahm, Wlk, queeny31, chearius, sliwowitz, kapoka, Ruwik, Sidi, bender123, hellequine, SPOK, zelvak, Ryom4, arxarios, jezzy, TolSinion, henry_007, Sotna[A], Tannie, Maty991, DarkAngel, t-fuse, razden, Harys, Hammer, LittleOmig, niemand, Celer, Bakys7, Liquor, Sousuke_, WaDa, tari, Markuus, Bumerank, MistrBuBak, Pospec_CZ, broty, freaky_tomato, bosorka, lentiilka, tomca, Maddy, Suril, TommyGun, iNs3cT, Maerlyn0, miloso, Ripper, Nadneseny, Somik, manik, Wabbit, woski, Kouty, genesiss, Remetak, Mat3s_, riddick09, magalhao, ManSlayer, suah, bradl3y, Universal, BubblyBubble, SkyHaven, Eskymak, speedy89, wax07, Schmeeczko, Baris, Doktor, cluso, Puni, Klotylda, Somzmeteny, Somme, Zelvi, Allka
183 proti
V oblíbených: cluso 1 uživatel
Oblíbenost: 18,51 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

12:18
mecakar: To je přístup, panečku
silhouette
To je přístup, panečku.
12:38
tristaver: minus
tristaver
Za tohle bych ho z té školy vyrazil.
Dog person.
14:15
Altair: Re: minus
Altair
Proč? Učitel k tomu přistupuje jako profesoři na vysoké: Nechceš se nic naučit? Je to tvoje blbost!... Však ono mu časem dojde, že tenkrát měl ve škole víc dávat pozor ;)
Hy, Погоди !
14:52
Tominas: Re: minus
Tominas
Přesně... A tak to je podle mě správně :)
If you want to appear smarter, hang around someone stupider.
15:29
mecakar: Re: minus
silhouette
Správně? Hm... Pokud vám nevadí, že bude půl národa hovno umět a zbytek budou cigáni a děti + důchodci, tak prosím. Pokud vám nevadí, že se z České republiky stane pouze skladiště a odpadiště Evropy, protože nikdo nebude nic umět a všechnu výrobu tu povedou cizí fabriky a my za mrzký peníz budem otročit, pak je to v naprostém v pořádku.
16:38
Tominas: Re: minus
Tominas
A proč by to tak mělo bejt? Ty lidi v 15-19 letech už snad maj dost rozumu na to, aby věděli, že nějaký vzdělání je potřeba... Už jenom proto, že na tu střední šli, vždyť přece neni povinná... A když to už na střední zvládnou i bez toho, aby tam chodili, tak proč ne? :)
If you want to appear smarter, hang around someone stupider.
16:42
mecakar: Re: minus
silhouette
Vidím to kolem sebe - v 15 na to kašlou rozhodně.
22:37
Fishie: Re: minus
silhouette
Njn pane chytrej. Ted se z toho vsichni posadime na prdel a budem ditka nabadat aby se ucila. Kdepak. Nikdo kdo neco dokazal to tak nedelal. Zivot je o specializaci a o tom zamerit se na to co umis a v cem si nejlepsi. Mj. to je soucast procesu dospivani.
Ze z nas bude skladiste a odpadiste z evropy to se stane tak jako tak. Protoze kvuli danovemu zatizeni a pripocitatelnym polozkam nejsme v konkurenci zapadu konkurenceschopni jiz nyni.
Nevadi mi ze narod umi hovno. Ony i ty fekalie jsou treba aby bylo cim pole hnojit. Takze i to hovno je uzitecne. Takovy ridic fekalniho vozu take neni k zahozeni. Nevadi mi ze narod umi hovno, ale vadi mi ze to hovno neumi prodat a misto toho doji socialni system.
Kdo si hraje nezlobi:) A vubec co ti dava pravo posuzovat bez vstupnich informaci uroven vzdelani prispevatele? Kdyz mela segra na skole chemii tak rikala ze vzdycky pri hodine chrape a nebo se uci na jiny predmet, protoze chemikarka mele samy ptakoviny. Ejhle. Duvod byl ten ze ovladala chemii jako kdyz bicem mrska a ted dela na VS farmacii.
00:08
enrey: Re: minus
enrey
se odstehuj, kdo te tu drzi?
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
15:52
Teramon: Re: minus
Teramon
Jenže na vysoké má člověk dost rozumu, aby se k učení donutil, protože ví, že mu to k něčemu bude. Na základce a povětšinou i na střední to chce bič.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
15:56
w4rr10r: Re: minus
silhouette
Nemá. Vysvětluje se tím, proč aspoň u nás tolik lidí nedodělá ani prvák.
20:38
Magnus: Re: minus
silhouette
Přesně můj názor... pokud je to vyšší škola, jak základní, pak je nepovinná, tudíž je rozhodnutí žáka, zda tam chce chodit nebo ne. Udělal bych to tak, že se žák učit nemusí, ale musí zvládnout test. Když test nezvládne, vyletí brzy ze školy, pokud ho zvládne, tak se nějakým způsobem na test musel připravit => musel se naučit.
20:51
def84: Re: minus
def84
Nezažil jsem na střední, žeby nás učitele nutili se učit... nechceš vyletět? měl bys dávat pozor a učit se...
Stultitia excusationem non habet.
12:46
srnka: No ja som síce Slovák, ale silne...
srnka
No ja som síce Slovák, ale silne pochybujem, že v češtine slovo "zbystřil" znamená "zazrel". To je zase nejaký nový slang čo vznikol vďaka nulovej slovnej zásobe u deciek, či je blbý len tento konkrétny <a>?
12:49
mecakar: Re: No ja som síce Slovák, ale s...
silhouette
Ne, tak to opravdu není. Zbystřit = zpozorovat, zahlédnout. Žádný puberťácký slang.
13:21
Juggernaut: Re: No ja som síce Slovák, ale s...
silhouette
Nikoliv. Zbystřit znamená zpozornět. V té hlášce je skutečně použité nesprávně.
22:54
Sethiel: Re: No ja som síce Slovák, ale s...
Sethiel
Nikoliv, zbystřit se používá i v tom významu, co píše mecakar, a to docela často. Možná je to nářeční záležitost, každopádně je to tak.
Představte si, jak blbej je průměrnej člověk. A teď si představte, že polovina lidí je ještě blbější!
12:50
tristaver: Re: No ja som síce Slovák, ale s...
tristaver
Naopak, slovo "zbystřil" je poměrně dost intelektuální a najdeš ho v každých pravidlech.
Dog person.
13:01
srnka: Re: No ja som síce Slovák, ale s...
srnka
To síce nájdem, ale aspoň v slovenčine (a mal som doteraz dojem, že aj v češtine) je "zbystriť" == "zosilniť, zintenzívniť", najčastejšie používané vo fráze "zbystriť zrak" (prípadne sluch alebo krok). Je to od slovného základu "bystrý", čo približne znamená "rezký, prudký" a nemá samo o sebe nič so zrakom.
13:05
mecakar: Re: No ja som síce Slovák, ale s...
silhouette
Možno vieš, čo ktoré slovo znamená ve slovenčině, no čeština ti tolko nejde...
16:11
zaefrim: Re: No ja som síce Slovák, ale s...
silhouette
srnka ma uplnu pravdu, mecakar - tato veta je polocesky a poloslovensky?
00:05
enrey: Re: No ja som síce Slovák, ale s...
enrey
teda, ze se pod kazdou hlaskou najde nekdo, kdo komentuje pravopis jsem si uz zvyk... ale aby si slovak stezoval na spatnou cestinu - to je gol.. jinak je to doopravdy trochu sleng nebo nespisovne, ale 'zbystrit' se pouziva se 'zrakem' tak casto, ze to tvori jakesi "podvedome synonymum" k 'zahlednout'
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
13:17
Nevermore: S tímhle přístupem ke škole to d...
silhouette
S tímhle přístupem ke škole to daleko nedotáhne. Znám takové z naší školy a nikdo z nich se do konce nedostal, myslím.
13:46
8laz3r: je tam slovo WoW, citace nesmí p...
8laz3r
je tam slovo WoW, citace nesmí projít !
V komentáři očekávejte známky podráždění.
18:45
scarednoob: A ted vsichni ruku na srdce - ne...
silhouette
A ted vsichni ruku na srdce - nerikam, ze jsem hral wowko, ale kdo z vas daval pozor pri hodine, u ktery vedel ze mu je naprosto k nicemu...? Nekoho chemie nezajima, tak si lusti krizovky, nekoho zas nezajima treba fyzika nebo zsv...
"Neberte život tak vážně, stejně z něho nevyváznete živí..."
19:01
mecakar: Re: A ted vsichni ruku na srdce...
silhouette
"Hliník se odstěhoval do Humpolce." - Toho nebavilo nic :)
23:53
anezkaceska: Re: A ted vsichni ruku na srdce...
anezkaceska
Mě nebavila třeba matematika, ale jestli jsem chtěla aspoň prolízt, musela jsem dávat pozor, protože sama jsem se doma zrovna matiku nebyla schopná naučit. A krom toho, v každém předmětu se dá nalézt něco zajímavého či užitečného, takže důvod, proč se učit i neoblíbené předměty je. Jak už na to tady byla citace - jednou se to může hodit :-)
Neumět pravopis je jako jít na rande ve starých hadrech - trestné to není, ale vypadáš jak blbec.
11:55
Snake666: prejsť strednou školou sa dá aj
silhouette
prejsť strednou školou sa dá aj bez toho aby si dával väčší pozor či sa pravidelne učil. Samozrejme ale závisí aj od toho na akej škole si. Mňa osobne nebavila matika, prišla mi hrozne nudná a nezaujímavá a viem že ju viacmenej potrebovať nebudem. No ajtak v prváku na strednej som bol na mat olympiáde kde s našej vekovej kategórie som skončil siedmy na celoslovenskom kole.. Zo školy a aj s okresného kola som postúpil s prvého miesta. A pritom známkami som bol vždy tak na 3 - 4 ... Btw, nieje vždy potreba škola pre úspech v živote. Ja osobne teda zatiaľ žiadna výhra, ale poznám prípady kde človek čo má len strednú školu je omnoho úspešnejší než človek s vysokou. Neni to len o vzdelaní, ale aj o schopnosti presadiť sa
jedu snuffporn gore, pornorap a HORRORCORE !!!
20:59
srnka: Re: prejsť strednou školou sa dá...
srnka
V matematickej olympiade je celostatne kolo len v jedinej kategorii, a to najvyssej (A -- pre tretiakov a stvrtakov). Teda si bud vymyslas, alebo mas v spomienkach gulas.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1246 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1551 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1902 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2107 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2322 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 34 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 65 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 76 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 86 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 95 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.