Detail hlášky #41752

<a> Dedek me ted zdupal v buse
<b> Povídej .. :)
<a> Total napraskany bus,tak jsem stal u dveri
<a> A on mi nadal do blbcu,ze stojim ve dverich atd.a ja mu rekl,ze me mel pustit sednout,ze bych tam nestal :P
<b> :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 29. 12. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: Jonnyseek (3 hlášky)
Hlasování: Edgarix, Deefik, Sargon, Harys, Dan, PavlinII, Tolsimir, aalfred, RodneY, dany8, cubik, Acorp, ubozak, JohnySkelet, mickelangello, Danik02, Se7h, -TooM-, Radek9, corwin_x, R4c3rCz, fordob, lerra, oOJoKeROo, Wauder, incucu, kejhal, Danol, Zeepo, Majesty1982, blow, McBobr, blueW200, Pepi13, Sobosss, Snowy, wegas, riwy, CZ_StRider, tomikdvorak, Accept, Cejda, DMDave92, Dexter, Orlan, -Bellina-, Cyclosarin, robbo99, fabiocz, _CJ_, Mackie, Schyzis, Lemra, Imzadi, Speedlo, abouttabs, Pazdy, Wimpo, Severina, Mysharr, Cinvor, Griffon, zzuzu, Rutule, fifik87, kosmogirl7, smoulinka, kecal_op, Slay, domvala, queeny31, chylex, Aya17, zgrossl, DragoonX, barney33, dwander, love--sucks, jituli123, JiMi89, kojak, Fatal1t, gensilver47, AMD, tocra, monicas, Jehudo, Mirator, Groove, If-if, Marcel230, N3mesis, djmikky, glitter, Ondruch, Snake, yackiee, mike2406, machulka, Leanne, soony20, Euriass, bumbik, forceLord, JerichoBM, hasahm, cocker, cha4ser, zakolu, jurda, srobka, Lugi, Morv, duchypuchy, T3RM1T, kocird, czKarlos, bradl3y, besanek, n3olin3, Eriq, fatalixi, mismas, ScOrPiOn9, Taran, Matesss, TomEF, jfk, soustruh, prateta, zzuzi, jksdf, aewin_cz, HonzaRez, Kanniy, balone, Waco, Nekromancer, Pajasas, bkbosorka1, nations113, kachnis25, shaggy, Herda, zulik, DMRaper, bosorka, tomzi, SilSil, Kurosawy, Gasert, ladys91, matrix17, Reiki, Winters, albona, freferg, Liman, tommander, Goues, _Juan_, Shark94, Cubis, tarzan123, trepka, Mango, Marty008cz, Metodej, Matrin, krokodilova, ciakval, Komaar, Ozzy, Andysik, Highlander, Crix, Goodlike, Bartimaeus, rendlik, spiderpig, Derevin, vinczenzo, Neuromancer, Witek, kocicak, zelvak, genius920308, jogino, freibo, Kagero, WellBloud89, user1234n, Maty991, Marcus7, BahnoCZ, Lorddreath, Katand, FrenkyB, Keeehi, hinogary, Sally, ScH0ll_kIll3r, Zelvi, calexman, Honya, Einhasad, 350ztom, Bety888, Deianeira, Shadowmaster, Lorandel, Denebola, inkara, Kethryn, kapriiik, dohaje, Beerius, Hroner, KorYi, anezkaceska, Rimmoncze, Krokodyl, tobytja, Abdul_Hasan, Radmen, Komunard, marsu7, TidO, Skay, Kwisatz_Haderach, Danad, Sejsel, sark, Kapitan, piol, Elisabetha, Alcesia, Finarfin, CrazzYdiot, GorTavaro, pavelnop, mrMys, jozovec, Elgurth, Lee1503 405 pro a SkyHaven, Alf, B-ree-m, Leblanc, chudst, Finer5950, Kogaku, Tinnarr, JanHonJan, w3m, jerzi, GH0ST, Celer, Ptolemaios, alaqella, qwertzuio, yannush, Hammer, Gego, snake2323, Wery, deemarc, Sib, hasys, Nevermore, jursmi, crooty, teye, Maduser, tristaver, repley, kuras, Korialis, caarymary, Exxclussive, DaUr, horry, staflik, Trotl, kbtmichal, lentiilka, Meer, Megot, Cassidy, Ejmin, Lei, Lida79, anela, Ella, beorn, BMJackal, smrduty_kojot, lilo, HateMePls, Allka, vasek004, Metzgermeister, joocker, Almion, freaky_tomato, Moneta, Altair, Aelin, vaevictis, petya, Stickman, Apophis, despy, Flad, beeeee, dorry, perfect, Tartalus, killercat, CarpeNoctem, slovenska_koruna, Annacerv, Artcorist
175 proti
V oblíbených: sheppard21, -Bellina-, Alcesia 3 uživatelé
Oblíbenost: 65,97 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

20:07
silhouette
Sakra zůstalo mi tam jméno :P
20:24
PSK: soucitim s tebou.. Kdysi kdyz
PSK
soucitim s tebou.. Kdysi kdyz jsem jeste pouzival mhd tak sem si rikal ze by ty duchodci - kdyz uz musej jet ve spicce - meli nechat sednout lidi v produktivnim veku. Precijen cim vic sily mlady clovek nacerpa cestou do prace tim vic teoreticky vydela a tim vic odvede do duchodoveho systemu... A nez mi nekdo zacne spilat ze taky budu starej - pokud nejakym zazrakem ano, tak to tak hodlam praktikovat. Davam ti plus - ani ne tak za citaci, ta je spis prumerna, ale za vzdor proti duchodcum.
20:38
Sousuke_: Re: soucitim s tebou.. Kdysi kdy...
Sousuke_
Myslím, že staroby sa nikto z nás báť nemusí lebo sa jej aj tak nedožijeme.
A tí dôchodcovia sú fakt niekedy riadne trafení, ale nájdu sa aj svetlé výnimky.
Arguing on the internet is like running in the special olympics. Even if you win, you are still retarded.
21:35
the_domingo: Re: soucitim s tebou.. Kdysi kdy...
the_domingo
Nejhorší jsou starý báby, který mají pocit, že jim patří svět. Když vidím nafrněnou seschlou rašpli, jak je schopná prosmýknout se tím nejužším prostorem ve vidině prázdného sedadla a koukat na člověka s výrazem "jen si postůj, to máš za to, že jsi mladej, hajzle", tak se mi otevírá kudla v kapse :)
Bojovat za mír je jako souložit za panenství.
09:41
rain: Re: soucitim s tebou.. Kdysi kdy...
silhouette
Já zas jela tramvají kde byli všeho všudy 3 lidi včetně mě, jeden klučina seděl na tom místě pro tělesně postižené (znovu připomínám - úplně prázdná šalina), nastoupil chlap s berlema - soudě dle toho že se o ně tak maximálně opíral bych řekla že je moc nepotřeboval, ale budiž - a začal na toho kluka příšerně ječet, co si to dovoluje na tom místě sedět a ať ho tam okamžitě pustí, protože on je hrozně nemohoucí :-/
Přísahám že kdybych nebyla 55kg holka tak ho vyfackuju.
18:03
PSK: Re: soucitim s tebou.. Kdysi kdy...
PSK
Tak na mista pro invalidy si vetsina lidi neseda, ale demence je kdyz vpredu jsou ty mista pro ne volny a on/a si stoupne nad tebe dozadu ze chce pustit sednout. Rekl jsem jednou takove starsi dame at si jde sednout tam dopredu, ze tam ma volno - no chytnul sem holi pres holen (jiste nedopatrenim) ze sem tam mel modrinu snad tejden.
20:57
anezkaceska
Dobrá reakce :-)
Neumět pravopis je jako jít na rande ve starých hadrech - trestné to není, ale vypadáš jak blbec.
09:47
Nechic: Dobrá reakce a stejně nečekám,
silhouette
Dobrá reakce a stejně nečekám, že jako důchodce bych někdy měl na rúžích ustláno (pokud vubec)
Asertivní právo č. 1 : Právo říct "To se mi nelíbí"
10:36
NeilArmstrong: Dobře mu tak, někteří důchodci
silhouette
Dobře mu tak, někteří důchodci, a hlavně důchodkyně, jsou neskuteční kokoti.
14:33
JohnCZ: Re: Dobře mu tak, někteří důchod...
JohnCZ
Nejlepší kombinace "parta cikánů" a "důchodci jedoucí z nákupů". Bába na celej autobus řve jaký má střevní problémy, pak si položí tašku a začne na vás ječet, co si vůbec dovolujete sedět, když staří lidé stojí. Pokud by se normálně zeptala, samozřejmě jí pustím, ale za tohle se ještě víc na tu sedáčku roztáhnu. Hlavně, že jezdí nejvíc v době, kdy studenti/lidé z práce jezdí domů. Nemůžou si nakupit ráno. Navíc, pokud se doslova nacpou do busu,dřív než studenti/pracující, tak jednomu důchodci zaberou dvě místa tašky a ještě navíc má tu drzost si sednout o sedadlo dál a ještě navíc si sedne do uličky aby si nikdo nemohl přisednout (ikdyž tohle nedělají jen důchodci). Sedět si můžou celej den doma. To my, studenti/pracující makáme celej den ve škole/práci. Tímto nenadávám na důchodce obecně, jee to mířeno jen na tu specifickou skupinu. Na pěst ale toto.
Live together, die alone...
14:59
Nechic: Re: Dobře mu tak, někteří důchod...
silhouette
kdo byl sv*ně za mlada (tehdy za komančů), bude sv*ně pořád
Asertivní právo č. 1 : Právo říct "To se mi nelíbí"
15:25
4s400ls: Re: Dobře mu tak, někteří důchod...
silhouette
takhle se vyháněj lidi z mhd http://www.youtube.com/watch?v=QXauk7IKkbs
01:27
nakopnuta_sova: Re: Dobře mu tak, někteří důchod...
nakopnuta_sova
Souhlas. Jen vymaštěnej debil dává tašky vedle sebe na sedadlo. To si je nemůže dát na klín? A jestli je má tak strašně zasviněný, že se nechce zašpinit, tak na sedadlo nepatřej tuplem.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:30
Vivi: Taky
Vivi
Takový dochodce taky potkávám...mor na ně!

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

berounskej
před 2528 dny

Hláška #73876

<a> Kocoure půjčila jsem si ten


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1234 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1539 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1890 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2095 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2310 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 22 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 53 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 64 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 74 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.