Detail hlášky #45476

<a> Ahojky_=))..Vrrrrr jsi Fakt Krásná holka Moc Moc =)).. Rád bych si s tebou psal a i Seznámil tEda jestli budeš chtít_=)).. Jsi určo Super holka Rád bych byl tvůj KáMoš_=)).
<b> 11. Diagnostika dysgrafie – co je a co není dysgrafie s ohledem na vývoj dětského rukopisu. Akreditace MŠMT ČR č. j. 15 617/2007-25-308 Lektorka: PhDr. Emílie Šranková. Program: – vývojové etapy dětského rukopisu a jeho zlomová stádia v souvislosti se stádii zrání osobnosti; – varovné znaky v dětském písmu, týkající se osobnosti dítěte, a typické znaky dysgrafie ve stejném období; srovnání mnoha dětských rukopisů v minimálně desetiletém období, dětí velmi problémových i bezproblémových a dětí se speciálním poruchami učení; výklad dětského rukopisu jako materiálu, který obsahuje mnoho aktuálních informací o eventuálních vývojových poruchách a zvratech, se kterými se může a mělo by se pracovat a které má každý z pedagogů, rodičů i poradenských pracovníků k disposici; úskalí diagnostikování dysgrafie a argumentace pro nepřiměřené množství takto diagnostikované poruchy; – dětské písmo je bráno pro diagnostiku dysgrafie jako primární signál této specifické poruchy učení; je důležitým signálem o psychomotorickém vývoji dítěte; psaní je velmi náročný pohyb s fixovanou stopou, ve které lze rozpoznat odchylky tvarů, plynulosti tahu, sklonu a dalších prvků písma, které lze prediagnostikovat jako dysgrafii; na základě identifikace těchto varovných markantních odchylek lze s dítětem dále individuálně pracovat a vystopovat i další doprovodné poruchy, související s dysgrafií. Určeno: psychologové

Informace o hlášce

Datum přidání: 13. 5. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: MrAmazing (2 hlášky)
Hlasování: Moskva, Qwar, Nekromancer, Hermisek, burundunguru, Matesss, Bety888, Cuthalion, Snowy, grandimir 10 pro a aalfred, Sousuke_, Herda, liennie, muzo, Ripper, virusak, arxarios, Schmeeczko, mickelangello, kbtmichal, Sochi, Inf1n1tyy, Eriq, Paul_SK, janko52, Amaranth, Backup, rionka, DeathsDream, Sotna[A], Rimmon, mikulda, Markuus, Snake, drake, fido63, sliwowitz, Fenris, lORD_Jajator, Harys, luciferrus, Boomer, Piskot, kecal_op, Wlk, MartinezZ, El_Presidente, convex_hull, Hammer, OmeGa, ubozak, Al-ik, sea, Georgo10, Tutanken, bitter_lollipop, kudlajz, snake2323, jsemvpraci, florda, Dan, pitufo, stenli, diabllo, incucu, Highlander, Cala, pejda, simpe-cz, Frisbeeman, PSK, mixhail, voda, akbelx, Ondra_99, blueW200, Jozxyqk, chachan, wegas, lilo, Vincent, lerra, Nuwis, czHONAN, SkyHaven, z0nt0r, Maranov, akroma, rotten77, arain, Goues, jerzi, Alf, woski, CZ_StRider, Miruska23, PetLahev, HollyFury, ruslandsm, JiMi89, BMJackal, Kapino, f430, cooly, Sh4d0W, WhiteDragon, AMD, sukuban, Alve, MrAmazing, doupi, DanDan, q, Thab, shaggy, MAGEman, Katschaba, robdrak, Zilin, Beezer, ciakval, mmenie, love--sucks, ChromN, Bubu, celerek, Rimmoncze, insaina, Derfight, wraX, peaceices, Wery, Nevermore, Maty991
125 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 4,07 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

23:32
liennie: Tipy pro nováčky na Lamer.cz
liennie
1. Citace nemusí být v původním znění
Nikoho zde nebaví číst citaci na dva a půl monitoru. Pokud možno ji osekejte pouze na tu část, kde je vtipná pointa.

2. Smajlíci
Zárověn s prvním bodem doporučuji smazat všechny smajlíky, pokud nejsou součástí pointy citace.

3. Pravopis
Další dodatek k bodu č.1; Tím, že si citaci po sobě projdete a opravíte gramatické chyby, rozhodně nic nezkazíte.

4. Diakritika
Samozřejmě, že když su píšete s kamarádem, diakritiku většinou nepoužíváte. Pokud by ale absence diakritiky vedla k nějakému dvojsmyslu, který by zavinil nepochopení vtipu, radši obětujte pár minut svého času a diakritiku doplňte.

5. Čas
Není potřeba přidávat do citace časy jednotlivých řádků, pokud nejsou součástí pointy. Je pěkné vědět, že <a> řekl ve tři hodiny odpoledne, že se jde učit PHP, ale v tomto případě čas některé lidi zmate, a budou hledat pointu tam, kde nemá být.

6. Jdeš na lamera
Tím, že do citace napíšete řádek "<a> lol jdeš na lamera" si rozhodně nepomůžete, ba právě naopak.

7. komentář NENÍ povinný
Do komentáře pište pouze věci k objasnění citace (např. ono slavné "vysočina = salám"). Komentář typu ":D", "icq", "FB", "bez komentáře" atp. Vám pomůže asi tak, jako bod číslo 6.

8. Herní terminologie
Snažte se nepoužívat termíny z her, popř. je vysvětlete v komentáři.

9. Před přidáním si citaci přečtěte
Chápu, že spousta věcí se může v první chvíli zdát jako nesmírně vtipná. Mnoho těchto citací se ovšem pro nezůčastněné osoby vtipná zdát nemusí, proto si ji přečtěte po dnu nebo dvou, zda Vám bude stále připadat stejně vtipná, jako předtím.

10. Opakovaný vtip přestává být vtipem
Některé citace se můžou opakovat. Samozřejmě, že se někteří budete vymlouvat na to, že jste zde noví, ale citací typu "Ďábelský Windows", "Spolužačka neví, co je harddisk", či "To jsem se zase ožral/zhulil" je tady opravdu spousta a mnohým už to nepřijde vtipné.


Pokud Vám nějaká citace neprošla, nezoufejte. Projděte si přidané hlášky a komentáře k nim, ať víte, co se většině Lamerů líbí a zkuste to znovu s citací, která pobaví nás všechny.
23:34
MrAmazing: Re: Tipy pro nováčky na Lamer.cz...
MrAmazing
Supr, znění textu mi nedošlo.. Jinak je vše přesně přepsané podle originálu
Nuže vstup, jsi přijat. Tvým chlebem jest božské oko, tvým pivem jest božské oko, oběti tobě dávané na zemi jsou božské oko.
00:01
sg_sysel: Re: Tipy pro nováčky na Lamer.cz...
sg_sysel
Tak tohle je další Bible Lamera!
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
00:14
mickelangello: Re: Tipy pro nováčky na Lamer.cz...
mickelangello
neříkám že nesouhlasím, ale je smutný kam až se to dostalo...dřív bylo jedno jestli jsou tam pravopisný chyby, citace končí řádkem na kterým je jenom smajlík a komentář je úplně zbytečnej...bylo to vtipný, tak prošla, zatímco dneska i kdyby byla sebelepší, tak lidi budou mínusovat, protože citace pochází z Facebooku, obsahuje jeden z výše uvedených "nedostatků", je "převyprávěná" atd...samozřejmě souhlasím s tím, že min. 95% citací jsou naprostý píčoviny bez pointy a vtipu, ale čím dál víc si všímám, že to zdejší kritici docela dost přehání, už i sami moderátoři brání některý typy citací...vsadil bych se, že kdyby měly projít starší citace znovu "frontou", tak jich neprojde ani zlomek...tímhle bych chtěl vzkázat - vykašlete se na hnidopišství, důležitý je pobavení

mimochodem mínus -> nenašel jsem vtip
inteligence lidstva je konstantní, ale lidí stále přibývá...
01:45
drake: Re: Tipy pro nováčky na Lamer.cz...
drake
moderátoři už nemoderátorujou...
Everytime you add a crappy quote God kills a kitten. Please, think of the kittens !
10:17
mickelangello: Re: Tipy pro nováčky na Lamer.cz...
mickelangello
já vím, narážel jsem třeba na tohle -> http://www.lamer.cz/quote/44904#comment_141781
inteligence lidstva je konstantní, ale lidí stále přibývá...
19:23
q: Re: Tipy pro nováčky na Lamer.cz...
q
Ale prdlajs "dřív bylo". Myslíš si, že je to nějaké spiknutí? Ne, co se nelíbí, to se prostě nelíbí.
Jak jinak...
00:19
Eriq: Re: Tipy pro nováčky na Lamer.cz...
Eriq
S tím se dá v zásadě souhlasit, jen z té diakritiky bych nedělal nepřekonatelný problém - přepisovat nediakritický text na diakritický je docela fuška (pokud to nejsou dva krátké řádky).

http://www.lamer.cz/quote/44744#comment_139732
Damn, cítím se jak Darwin, když ještě nevydal "O původu druhů" a nějaký Alfred Wallace najednou přišel s podobným nápadem. :-D
folklóry: vzrušuju tě, deš na lamera, komentář:xD/ICQ/FB, pica vs pizza, neuvěříš co se mi stalo, to jsem se zase zkalil...
12:03
liennie: Re: Tipy pro nováčky na Lamer.cz...
liennie
Samozřejmě, že diakritika není takový problém, ale pokud by kvůli tomu byl nějaký zmatek, tak je lepší ji tam doplnit.
18:10
MrAmazing: Tak jsem si na to i sám po úvaze...
MrAmazing
Tak jsem si na to i sám po úvaze dal minus. :D
Nuže vstup, jsi přijat. Tvým chlebem jest božské oko, tvým pivem jest božské oko, oběti tobě dávané na zemi jsou božské oko.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1233 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1538 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1889 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2094 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2309 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 22 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 64 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.