Detail hlášky #50317

<a> Čus, nepůjdeš v děvet do hospody?
<b> čau, zejtra dodělávám klasifikaci, dneska bohužel nemůzu...
<a> Ja dělam zejtra reparát
<b> ...ok, fér argument, tak v devět tam.

Komentář: Poctiví studenti

Informace o hlášce

Datum přidání: 29. 8. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: Drnqonovich (3 hlášky)
Hlasování: darebak464, McBobr, misule, Gianni, anezkaceska, Lucius007, Vlk, JannBaill, srandik, queeny31, ScH0ll_kIll3r, horato, Saint, lanoxx, Eurostoxx, zelvak, necro, Judy24, Lidulinka, Raffaell, wary, marak, fantomasox 23 pro a Zidane, Ptolemaios, Sed, paapi, Derfight, Ripper, Foo_Fighter, Svorrok, Sochi, Harys, SkweerookL, sparasis, Eriq, spacak, fatman, robdrak, SteveTR, LosFilipos, Goues, freaky_tomato, Judzeen, Alf, simply_v, mickelangello, Microft, shaggy, lentiilka, Wery, trepka, tLama, Bleckie, Cala, Pooka, Sheppy, Fafner, wraX, Noschool, MistrBuBak, Inf1n1tyy, Cernunnos, SkyHaven, Schmeeczko, Nemii, ZweisteinX, DarkAngel, PavelB, woody, Atlantis, ChuckNorris, arain, Smetak, Tristy, bosorka, DeathsDream, Groove, Blast, mmax, wegas, Sotna[A], Morho, jjub, lerra, Danny991, umpalumpVbikinach, BerendeBracy, TheCorrimation, wgs, sawyer12, Nekromancer, Cooler, sodzer, soustruh, love--sucks, joocker, sukuban, Araoth, CrazzYdiot, kakino1991, nations113, sevenjetc, miloso, RooTan, Tutanken, ychty, masozravapalma, redog, BearPeter, Slay, Niika69, Hammer, akbelx, Funin, NoxArt, w3m, kozlik92, czKarlos, Frawd, pavelnop, kecal_op, t-fuse, ALiEN, Sha-a-kaa, Fidla, Tazzrius, krutoslav, nitram1234, Frattelli, Ondra_99, Highlander, rain, chachan, speedy89, DarthOptimus, sigma, ubozak, Al-ik, Wlk, JiMi89, RiBo, Rimmoncze, Mirator, BMJackal, melounovycukr, woski, Diplomat, DAran, WaRi, jerzi, Sobosss, arxarios, cuskokos, WhiteDragon, Jozxyqk, alaqella, celerek, Nevermore, belisek, Maty991, kbtmichal, suah
140 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 9,59 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

20:43
Zidane: "dodělávám klasifikaci", to je h...
Zidane
"dodělávám klasifikaci", to je honosně nazvané "dělám reparát"? Něco jako když se při poptávce na vrátného napíše do inzerátu "hledáme recepční", protože na "vrátný" nebude zájem, zatímco na "recepční" se s pipkami 18-25 blbými jak troky, ale hlavně reprezentativními a čekajícími, že tam budou sedět, lakovat si nehtíčky, na návštěvy se zahihňají a zavolají tomu, za kým návštěva jde, ať si pro ně přijde, se dveře netrhnou?

Popř. že se účetní říká "ekauntent", sekretářce čili vařkafe a občaspodržšéfovi "esistent menedžr a už jen chybí, aby se hajzlbábě říkalo "menedžr of hajdžín depártment"?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
20:45
Altair: Re: "dodělávám klasifikaci", to...
Altair
Díky bohu za komenty
Hy, Погоди !
20:49
11wizards: Re: "dodělávám klasifikaci", to...
silhouette
Nie. Doklasifikaciu robi ziak, ktoreho napr. vo februari zrazilo auto a on prelezal 3 mesiace v nemocnici. Nakolko potom nema dostatok znamok na to, aby mu mali z coho vypocitat znamku, riesi sa to bud neoficialne dohodou, alebo oficialne doklasifikaciou.
20:49
Drnqonovich: Re: "dodělávám klasifikaci", to...
silhouette
'Reparát' je za nedostatečnou na konci druhého pololetí školního roku.
'Dodělání klasifikace' je za N neboli neklasifikaci z daného předmětu; více jak 30% absence na hodinách daného předmětu...
21:37
Zidane: Re: "dodělávám klasifikaci", to
Zidane
Aha, děkuji za upřesnění.

Za mne se na mé střední na procenta absence nehrálo do té doby, dokud měl člověk dost známek na to, aby mu z toho profas vypočítal známku a to si to profesoři hlídali stylem "aha, Novák, Petrák, Šilhánová, Derková chyběli na poslední písemku, hned jak budou přítomni si tu písemku napíšou" a bylo, to už muselo být, aby někdo neměl dostatek známek.

Tahle procentuální přítomnost na hodinách je zřejmě nějaká novota, já byl na střední 1992-1996 a to viz výše, jediné důležité byly známky a pokud člověk přišel za profesorem "pane profesore, já tu neklasifikaci nechci, nemohl bych si tu písemku, která mi chybí, napsat někdy vhodně?", tak to obvykle šlo, udělalo se to stylem že dotyčný měl mít volnou hodinu, profesor měl hodinu někde jinde, dotyčný přišel do té jiné třídy, sedl si někam do rohu, dostal zadání a psal písemku... ono to šlo, když se chtělo, tahle procenta mi přijdou na hovno.

Na co trvat na přítomnosti na hodinách, není ono důležité jen to, jestli umím nebo neumím? Pokud se to naučím jinde, proč tupě sedět na hodinách předmětu a pokud jsem blbej, stoprocentní přítomnost mi nepomůže.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:45
SteveTR: Re: "dodělávám klasifikaci", to
SteveTR
U nás na gymplu se nepřítomnost při písemce řeší přesně tak, jak popisuješ na konci prvního velkého odstavce :)
21:54
Zidane: Re: "dodělávám klasifikaci", to
Zidane
Tak tak. Jak říkám, k čemu přítomnost, důležité je co umím. Mám kamaráda rodilého Rusa, ale od šesti let tu žije, umí perfektně rusky i česky. V devítce hledal po celé Praze gympl, kde by mu ZARUČILI, že tam otevřou prvák s výukou ruštiny, všude to bylo takové "když bude zájem...", pak jeden našel a když se tam dověděli, že je rodilý Rus a umí rusky líp než jejich učitelé, slintali blahem a přemlouvali ho, jestli by jim nepomáhal s výukou jako rodilý mluvčí.

No ale k tématu - proč on by měl tupě sedět na hodinách ruštiny, když mu to nemá minimálně v prvním roce dvou, možná i třech co dát? Nestačilo by, kdyby si udělal rozdílové zkoušky na postup do dalšího ročníku a pokud by je složil, tak proč ho nutit k tupému sezení ve třídě, když se tam nic nového nenaučí?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
23:36
Drnqonovich: Re: "dodělávám klasifikaci", to
silhouette
'Moderní' ministerstvo školství na tom trvá... Ať už jsou známky jákékoliv.
22:34
SkweerookL: Re: "dodělávám klasifikaci", to
SkweerookL
Nj, tak se to mezi inteligentními lidmi dělá dodnes. Taky jsme měli na gymplu tyhle praktiky - umíš, tak mi je to fuk.
Pak jsem přišel na konzervatoř plnou blbců a ejhle. Za to, že nejsem blbej mám hnedle 2 neklasifikace...
V životě každého muzikanta nakonec vždy přijde chvíle, kdy musí zodpovědět jednu otázku: "Ještě jedno?"
04:41
sevenjetc: Re: "dodělávám klasifikaci", to...
sevenjetc
Na každá recepční je nutně pipka, ale jaks to popsal, ode dneška tvrdím, že jsem vrátný, jestli je to ta funkce, kdy sedíš, občas někoho pustíš nahoru a píšeš při tom diplomku(bohužel nemám lak na nehty).
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
01:37
Zidane: Re: "dodělávám klasifikaci", to
Zidane
Jo, to je ono, a ještě si u toho pouštění myslet "padej, zdržuješ" a až pak půjde zpátky a v náruči ponese například bednu výrobků, děláš-li v továrně, ještě mu podržet bez ptaní dveře :-)
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
20:45
Ptolemaios: achjo, v té frontě už se člověk
Ptolemaios
achjo, v té frontě už se člověk nezasměje ani starým vtipům, ani komentářům.. kam ten lamer zase spěje.. už dospěl
"To já jsem na koncertu Neila Diamanta od chlapa jménem Spona zas dostal přes držku!"
21:03
SteveTR: Asi jsem pochopil, ale stejně mí...
SteveTR
Asi jsem pochopil, ale stejně mínus.

btw, kdo mi upravil podpis? :)
21:53
wraX:
wraX
A já si celou dobu myslel, žes to udělal schválně - v rámci pozitivní konstruktivní kritiky :].
"Mažeme pouze hlášky a diskuzní příspěvky, které porušují pravidla (...)"
22:02
SteveTR: Re:
SteveTR
Neudělal, předtím jsem tam dokonce neměl ani EPIC FAIL, ale jen FAIL :)
21:04
SteveTR: zkouška
SteveTR
zkouška...
01:49
Araoth: Vtip bude v tom, že se před důle...
Araoth
Vtip bude v tom, že se před důležitou zkouškou/reparátem neučej? Já jsem před maturou dělal spoustu blbostí, abych se neučil a nepostoval jsem to tady... Teda jako hlášky... možná se něco najde v komentářích. :-)
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1241 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1546 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1896 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2102 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2317 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 29 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 59 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 71 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 80 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 90 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.