Detail hlášky #50898

<zezimacz> ahoj;)
<lucíík> nerkkej na mě!! :D
<zezimacz> dobře tak já nebudu rkkat:D
<lucíík> mrekat
<lucíík> mkat!!
<lucíík> mrakat!!!!
<lucíík> se*u na to!!
-!- <lucíík> has quit

Komentář: chudák holka:D

Informace o hlášce

Datum přidání: 18. 9. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: zezimacz (1 hláška)
Hlasování: gregi, indexak, radhol13, Majdule, KeeperX, fekalmaster, patnal, Posky, Andrel, TomEF, wegas, Bumerank, yannush, Brtak 14 pro a Svorrok, PIL, soustruh, tepich, Rape, jjub, woody, Derfight, M4rtin, dalai-llama, DanDan, lentiilka, wraX, NiaWolf, LosFilipos, Wery, Kogaku, Danny991, mfc, Diplomat, tomzi, Jana, Fatality, tLama, tomis, Sheppy, maroshka, Kukac55, Noschool, Myrdin, diktator, Dani, Spoteny_programator, Pooka, Zidane, Harys, Dan, Smetak, sparasis, Moranius, Ness, Lyachtu, TheCorrimation, Goues, NoxArt, DeathsDream, trepka, mmax, Alf, Altair, Petriik, ToyMachine, Kuba027, someone_else, Slay, Celer, simply_v, Moskva, gredo, bosorka, RaiserCZ, robdrak, Sotna[A], oteeec, lORD_Jajator, Inf1n1tyy, Mysterio, q, frlo, HOLAS, Microft, Naake, Jumbo, masozravapalma, Fenris, Ripper, Blast, Lanzik, Schyzis, Daysi, Nausike, Kaissy, Georgo10, alaqella, love--sucks, MacHonzee, necro, w3m, kecal_op, luciferrus, SkyHaven, wotas, Frisbeeman, Maty991, Nevermore, Rimmoncze, Ondruch, Witek, Sha-a-kaa, chachan, miloso, Vendelina, zvejkaL, Schmeeczko, Morho, sodzer, Zuza-chan, kraml, Zaragoza, Snake, Lucius007, WaRi, Wlk, lucyen87, CptBilsn, paapi, Eriq, BerendeBracy, DarkAngel, Arinka123, ChuckNorris, ScH0ll_kIll3r, aiwi, Lorddreath, Edu, woski, Markuus, spacak, theSlayer, kozlik92, krychlik, euromen, fatman, buchvi, pavelnop, sea, McBobr, MartinezZ, beeeee, Judzeen, mickelangello, Lahvout, Lucky, Pajusa, lerra, SkweerookL, nitram1234, wary, Zilin, RiBo, ubozak, Jozxyqk, BearPeter, Ondra_99, celerek, belisek, Snowy, kbtmichal, zelvak, tristaver, suah
161 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 4,82 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

21:33
Svorrok: překlep/y po kolikáté už?
Svorrok
překlep/y po kolikáté už?
Are you an idiot? ... http://googleforidiots.com/readme.swf
21:35
zezimacz: já jsem tady poprvé tak nevim je...
silhouette
já jsem tady poprvé tak nevim jestli tady nějaký jsou
21:35
Rape: -
Rape
Chudáci my všichni, kdo tuto rádoby citaci spatříme..
Mám vagínu, tedy jsem žena.
21:42
DanDan: Dívám mínus.... Mávám mínus... K...
DanDan
Dívám mínus.... Mávám mínus... Kašlu na to... Dávám mínus!
Ten s kapsou... Je zpět!
22:09
tomis: Kam se ztratil Drak? Předtím, ne...
tomis
Kam se ztratil Drak? Předtím, než si ho poddá DanDan s Chňáchalem by to chtělo trošku připálit... Ale klávesnice se ti pomstí!!!
A bude hůř. Protože lépe už bylo. - Až vám skončí nějaká klávesa v oku, vzpomeňte si na mě...
00:53
oteeec: ma to jedno plus(vlastne tri)
oteeec
ma to jedno plus(vlastne tri)... ze moze byt hlaska ktora zkombinuje vsetky klavesy naklavesnici.... a samozrejme jedno minus(...uz 63) a to odo mna {ajtak som sa nedozvedel ake slovo bolo myslene...}
Friendship ends where your balls begin - William Shakespeare.
01:24
Mysterio: luciik
Mysterio
jestli někdo dokáže udělat 4 překlepy za sebou na jediném slově, tak je to fakt debil
01:49
oteeec: Re: luciik
oteeec
To ta dnesna mladez, deti by mali najprv ucit pisat na pc bez toho aby sa pozerali na klavesnicu a az potom ich ucit chodit na lamera. Aj mne sa to stava ze nedokazem napisat nejake slovo na prvy pokus ked som na*ebany, ale ak dokazem zapnut v takom stave pc, dokazem aj po sebe chybu precitat a opravit, a aj ked nie na prvy pokus opravit ale na stvrty... sorry ale to je aj na mna vela!
Friendship ends where your balls begin - William Shakespeare.
16:15
theSlayer: Hele zezimocz, vysvětli mi jednu...
silhouette
Hele zezimocz, vysvětli mi jednu věc. Proč všichni mají potřebu kopírovat nick zezimy (pro většinu, která nehrála runescape - zezima byl jednoho času nejlepší hráč v tomto javovém MMORPG, jestli ještě je, netuším). Tak dobří, jako on, nebudete tím, že mu zkopírujete nick. Fakt ne.

A k citaci - trapný, nudný, o ničem. Fakt si myslíš, že to projde? V tom, že někdo udělá pár překlepů, už vážně nic vtipnýho nenajdem. Možná řekneš, že jsme zdegenerovaný frontou, někteří z nás to říkají i sami o sobě. Ale vtip pořád poznáme dobře.

Jinak řečeno - Joke or GTFO!
I am T.H.E.S.L.A.Y.E.R. I'm bigger on the... outside. :-D
17:06
zezimacz: yey:D
silhouette
slayere já nemám potřebu být stejně dobrej jako zezima. nechápeš ten nick? to má bejt jako zezima česka ;) jinak nevim jestli to přijde vtipný vám, ale mě to vtipný v tu chvíli přišlo... nemyslím si o tobě nic špatnýho a nevaděj mi záporný komentáře. nemyslím si že nepřežiju to že tahle "hláška" neprojde. mě stačí když jsem to mohl ukázat kámošům nebo těm kteří o to stojej. vy lidi toho lamera moc hrotíte....
19:29
theSlayer: Re: yey:D
silhouette
K odpovědi je ta zelená šipečka :) A jinak: ten nick opravdu nechápu, to nemáš fakt žádnou invenci, aby sis vymyslel svůj nick? Jako je to sice tvoje věc, ale leccos to o tobě ukazuje. A jestli jsi chtěl ukázat tu hlášku kámošům, tak jsi jim ji měl poslat jen tak (i když by pak tady možná byla od tvýho kámoše jako hláška typu "Neuvěříš co se mi stalo").

Aaale nehrotíme... Akorát když je tu téma překlep už snad tisíckrát, tak nás to fakt nepobaví. A sem se dávají hlášky hlavně proto, aby pobavily většinu.

Tvůj přístup "přežiju to" je dobrej, ale lepší by byl "příště postnu něco, co bude opravdu vtipný" :) Možná by ses dostal i do síně slávy, protože kvalitních citací tu moc není :-P
I am T.H.E.S.L.A.Y.E.R. I'm bigger on the... outside. :-D
16:28
zezimacz: Re: yey:D
silhouette
nikde jinde nevystupuju pod nickem zezimacz ani jeho variacemi. tohle jsem dal jen tak.Chápu že když už hlášku tohoto typu vidíš poněkolikátě že tě nepobaví, ale jak už jsem řekl, tak tahle hláška není určená pro vás, ale pro kámoše. Přeci jen přečíst si to z lamera je větší zážitek než jen prostý kopírování. Jinak komu se to nelíbí tak ať si p*del políbí;)
23:48
theSlayer: Re: yey:D
silhouette
Ukončeme to, než nás ukončí admini. Poslední můj dovětek - pokud není určená pro nás, tak tady fakt nemá co dělat, když ji dáváš na lamera, dáváš ji všem. :-) Tak se měj, příště třeba u jiné, lepší citace :-)
I am T.H.E.S.L.A.Y.E.R. I'm bigger on the... outside. :-D
18:48
zezimacz: Re: yey:D
silhouette
dobrý napád. chápu že co je na lameroj je pro všechny ale zkus to chápat;) jinak zdarec a přejdu hodně dobrejch úlovků (btw. sem už nikdy nejdu:D)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1247 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1552 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1902 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2107 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2322 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 35 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 65 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 77 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 86 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 95 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.