Detail hlášky #55841

<a> Sem včera od 8 rano este nespal ty vole
<b> To ses mach
<a> Ne, to sem magor

Informace o hlášce

Datum přidání: 8. 2. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Andurit (51 hlášek)
Hlasování: Sejsel, Krysoletka, Gobledon, vlaczech, profa, ciakval, valovaverca, chazz, spaly 9 pro a Scr1899, Einherjar, jimmiczek, Smetak, ALiEN, Cestmir, Rooza, Foo_Fighter, Queller, Beledhwedh, Bakys7, Diplomat, Deneb, M4rtin, Moneta, kuras, Funin, Hammer, Celer, DarkAngel, kabakov, kadibudka, Inf1n1tyy, Sha-a-kaa, ajwn, lerra, Nevermore, Ondra_99, mickelangello, kafcak, Snowy, ivus_ka, picis, Fidla, srobka, If-if, smrduty_kojot, Atlantis, ChuckNorris, LittleOmig, Kaissy, Slim2, kbtmichal, Altair, Vidlos, kamen911, duchypuchy, TommyGun, Wery, Schmeeczko, Nohiki, sparasis, Reiki, Sinn, Danny991, Cleen, krutoslav, hossa, Frit, Kogaku, cocrhell, Frisbeeman, Pista_Hufnagl, Sobik_Andus, DeathsDream, alaqella, Math3s, riddick09, parez, burka, ubozak, dikobraz, Eduard, abouttabs, GRIF, KW42, Svorrok, ludekvodicka, Alf, Highlander, SuPPoRTiDioTS, hAssassin, TidO, PajinkaKox, SkyHaven, Psycho_O, w3m, kecal_op, DominiQuiz, MistrBuBak, zaefrim, MrAmazing, mmax, Pooka, Sinistra, t-fuse, HateMePls, Harys, Mairiel, Zidane, joolana, Blast, Marcus7, ELXEL, TheCorrimation, Tristy, luciferrus, Raptore, Mishar, GICaesar, joocker, Sotna[A], Kakodemon, Traitor, Dandynes, suah, Maty991, merlinovic, bosorka, wotas, Mirator, LosFilipos, Ella, Neuromancer, robbo99, pitufo, Justice, Meimei, Edu, Humr, Pazzi, Meer, trepka, MartinezZ, Fenris, redog, Derienn, maryjane, Witek, wax07, fatman, freaky_tomato, lilo, iNs3cT, CrazzYdiot, Moskva, Zlatushiq, Ripper, belisek, kakino1991, Cureman, DarthOptimus, selmi, Tutanken, Mania, Pajusa, Airy, pavelnop, machulka, rain, chachan, Ondruch, Slay, diablo, Vendelina, BMJackal, czHONAN, simply_v, Krepi, Wlk, teye, crazy_sisky, blueW200, paapi, lentiilka, huhulesny, Doktor, zelvak, ibex, Vevoda_Wolf, Tceld, caarymary, kidli, Sed, Coolak, vasek004, Astaroth, Zelvi
188 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 2,42 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

15:39
Fidla: gratuluji
Fidla
gratuluji
16:48
GRIF: 1) Ano máš pravdu. 2) Obzvlášť
GRIF
1) Ano máš pravdu.
2) Obzvlášť pokud je <a> Andurit ;-)
"Jistota, že jsme inteligentnější než ostatní je povážlivá už proto, že ji s námi sdílí tolik pitomců."
17:12
Andurit: Re: 1) Ano máš pravdu. 2) Obzvlá...
Andurit
niesom ani <a> ani <b> . prosim urazky si nechaj pre inych :) je to hlaska ktora sa zdala mne funny, tak som to sem hodil je to na dalsich par stovkach ludi posudit ci je to funny aj pre nich ak nie tak sa to proste neschvali ...a nieje podla mna dovod niekoho urazat mily GRIF:)
17:54
Deneb: Re: 1) Ano máš pravdu. 2) Obzvlá...
Deneb
Souhrnné počty mínusů u tvých hlášek jdou do tisíců. A ty si pořád myslíš, že tu je někdo zvědavý na to, co se tobě zdá "funny"? Chlapče, ty nejsi magor. Nabízí se úplně jiná slova.

"Prostě neschválí" znamená, že svou hláškou obtěžuješ těch několik set lidí, kteří si ji musí přečíst na cestě za něčím rozumnějším. Kdyby se jejich vztek dal sečíst a vyjádřit fyzicky, po svých bys neodlezl. Nevýhodou internetu je, že to takhle nefunguje. Jak by si lidi dávali pozor na to, jakou břečku vypustí do světa.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
23:08
nk8215: Re: 1) Ano máš pravdu. 2) Obzvlá...
silhouette
Ehm...menší chybička se vloudila :)
Ty hlášky není nutné číst, v takové té nudli napravo je vidět nejen číslo hlášky, ale právě i nick autora. Pokud jde o nějakého podobného vytrvalce jako Andurit, může si člověk říct "jo, to je zas tenhle <x>, od toho nic nečtu" a přesunout se plynule o hlášku dál...ale jinak souhlasím, 36 hlášek s tisíci mínusy, to už je těžkej kalibr, já jako autor bych to teda takhle daleko dojít nenechal :)
Wie nennt man ein um Hilfe rufendes Ferkel? Notrufsäule
12:34
Andurit: Re: 1) Ano máš pravdu. 2) Obzvlá...
Andurit
Takze , nikoho nenutim citat "hlasky" ktoré sem poseialm , ved ak nechces citat LOW hlasky ako su moje jednoducho necitaj frontu a pockaj si az kym dojdu ehm povedzme kvalitnejsie hlasky do schvalených a najdes si ich v NAJNOVSICH :)

Netrim ani ze moje halsky su super, podla mojho skromneho nazoru ma kazdý iny zmysel pre humor a o to čo pride mne zabavne sa chcem podelit neviem preto čo riesis.

Dalej sa odvolavas ze mam 36 hlasok stisickami minusov, ano a? su tam aj necele 2 tisicky plusov co pokladam za slusne číslo (aj ked samozrejme minusov bude zrejme viac)

Takže bud tak dobrý a nespravaj sa ako 12 rocny pubertiak ktorý si boosti ego, a hlavne nie ak sám neprispel žiadnou hlaskou. Je lahke kritizovat ak sám nic neprispejes
01:36
nk8215: Re: 1) Ano máš pravdu. 2) Obzvlá...
silhouette
Ech, předpokládám, že první dva odstavce měly být určeny Deneb a ne mně - s jejich obsahem souhlasím :)
A to s těmi 36 hláškami - tam šlo jen o vyjádření názoru, ničeho egoboosterského (ufff...) jsem si tam nevšiml - ano, každý máme nejen jiný smysl pro humor, ale i celkově jinou povahu, ty se i tváří v tvář tisícovkám mínusů nevzdáš a zkoušíš to dál, na což já povahu nemám (i když to vzhlrdem k oněm necelým dvěma tisícům plusů chápu), toť celé poselství toho posledního odstavce :)
Wie nennt man ein um Hilfe rufendes Ferkel? Notrufsäule
17:51
MrAmazing: Tohle smrdí jako Batrachus
MrAmazing
Tohle smrdí jako Batrachus
Nuže vstup, jsi přijat. Tvým chlebem jest božské oko, tvým pivem jest božské oko, oběti tobě dávané na zemi jsou božské oko.
velmi_vtipny_navstevnik
A kde má Šebestovou?
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1233 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1538 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1889 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2094 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2309 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 21 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 64 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.