Detail hlášky #55979

<a> cus
<b> Zdar
<a> ze neuhodnes co se mi stalo na zpatecni ceste z chorvatska?:D
<b> Povídej :)
<a> no, zrovna jsme prejeli cesky hranice,stavime na benzine a ja bezim s piskem...a jelikoz sem stydlivej a u musle uz nejakej chlap stal, zalezl sem do kabinky
<b> Hmm?
<a> no a v kabince pri moceni sem si vsiml na zdi napisu: Podívej se doleva
<a> nedalo mi to a podival jsem se doleva, koukam, na zdi napsano: Podívej se doprava
<a> otocim hlavu doprava a koukam na napis: Podívej se dozadu
<a> tak dokonam potrebu, otocim se a tam na dverich napsano: Ser a nečum vokolo:D:D:D
<b> :D:D

Informace o hlášce

Datum přidání: 10. 2. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: BeatMaker (1 hláška)
Hlasování: bosorka, Shadowmaster, lentiilka, kilca, Neuromancer, hkc_moris, Draky, sg_sysel, joolana, Dorflow, CIMBI, rikiki, ChuPPa, Slay, Soulman, Mysharr, bartik09, fifik87, snowflake, kuras, xjendax, spiderpig, dReam, Ondruch, Severina, madgod, Bety888, chachan, Vendelina, redog, Krysoletka, SuPPoRTiDioTS, kadibudka, mickgyver, Marin, ajwn, Matesss, Lidulinka, Kratter, maucelka, 8laz3r, PavlinII, SpeOp, Laurelinad, machulka, AdamNuclear, shaggy, Gobledon, Andysik, zelvak, Raptore, Morv, Sellina, Zuza-chan, bounick, blueW200, Elik7, Tina, Dargen_Scorpio, pali6, ccaaggii, Lahvout, Dodi, crazy_sisky, huhulesny, bkbosorka1, Kapitan 67 pro a Svorrok, mfc, sparasis, SkyHaven, Derienn, jogino, q, iNs3cT, Sinn, DeathsDream, Katschaba, Diplomat, Kogaku, GICaesar, Tominas, Kakodemon, mickelangello, Atlantis, Schmeeczko, Sotna[A], maryjane, alaqella, CrazzYdiot, joocker, LittleOmig, olloboy, SantaSatan, duchypuchy, Traitor, Ella, ChuckNorris, Harys, Fenris, TidO, Nevermore, Nohiki, ALiEN, Queller, smrduty_kojot, DarthOptimus, ubozak, Tanaki, Pista_Hufnagl, Krepi, freaky_tomato, krutoslav, Novyrok, Cureman, Marcus7, euromen, Funin, Maty991, Wery, selmi, Einherjar, Math3s, rain, zaefrim, teye, Wolfeek, tomPD, Deneb, Altair, hellequine, Hammer, M4rtin, Frisbeeman, nicre, Nadneseny, Celer, promne, magalhao, simply_v, DarkAngel, Ondra_99, jimmiczek, picis, shaby, Sha-a-kaa, Fidla, kafcak, Smetak, t-fuse, pocitujlasku, Humr, soustruh, Bakys7, kecal_op, HateMePls, Moskva, Beledhwedh, Danny991, kocird, diktator, Mania, nitram1234, Psycho_O, love--sucks, Inf1n1tyy, jezzy, Sousuke_, Lecco, millcEK, Mirator, robbo99, Vitas, sexymeda, Justice, Rimmer, Edu, Wlk, booxly, Highlander, Nufik, trepka, jose, ChromN, HOLAS, Taran, lerra, Thab, Alf, w3m, suah, LosFilipos, Sed, Sinistra, Nefik, twr42, GRIF, Ripper, Meer, Witek, fanCZy, paapi, Doktor, kbtmichal
137 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 26,77 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

23:14
Derienn: Pokud by někdo sral, tak pozice
Derienn
Pokud by někdo sral, tak pozice "vzadu" při močení by byla na dveřích, tudíž by to každý hned viděl a nedávalo by to smysl.
23:24
BeatMaker: Re: Pokud by někdo sral, tak poz...
silhouette
Můžeme se pouze hádat o tom, zda si příchozí všimne nejdříve nápisu na zdi před ním, nebo má tak naspěch, že ho prostě nic jiného než sraní nezajímá...
23:41
Derienn: Re: Pokud by někdo sral, tak poz...
Derienn
Nechápeš to. Pozice při chcaní/sraní je jiná. Tudíž pokud byl <a> chcát, nemohl se dostat k té zprávě a pokud se k ní dostal tak v případě, že by sral, byla by hned před ním sotva by si sedl.
01:23
Kolikokoli: Re: Pokud by někdo sral, tak poz...
Kolikokoli
Jo, ale když vejdeš do kabinky, tak si všimneš nápisu před tebou - na zdi. Ale stejně, tohle je přepsaný vtip, ale bohužel už ho nemůžu najít :(.
You can't take the sky from me... // R.I.P. Z. The Force will be with you, always...
01:39
BeatMaker: Re: Pokud by někdo sral, tak poz...
silhouette
Přepsaný není, je to z konverzace tak jak jsem ji zažil.. Pokud se podobný vtip již někde objevil, je to nezávisle na tomhle...
12:56
Kolikokoli: Re: Pokud by někdo sral, tak poz...
Kolikokoli
Objevil se např. tady - http://bicaii.blog.cz/0605/napisy-na-zachodkach, ale jsem si jistá, že to bylo i někde jinde (amk?). Každopádně stát se to mohlo, takže nehodnotím...
You can't take the sky from me... // R.I.P. Z. The Force will be with you, always...
13:48
t-fuse: Re: Pokud by někdo sral, tak poz...
t-fuse
A co když močí vsedě? ;-)
01:47
Nixy: Derienn ma pravdu. Nereste tu kd...
silhouette
Derienn ma pravdu. Nereste tu kdo se kam prvni podiva, kdyz sere, to neni podstatne, navic at kouknes prvni pred sebe, doleva ci doprava, navede te to vzdy na podivej se dozadu (za sebe opravdu malokdo kouka prvni :D) Je to proste kravina. Kdyby to tam nekdo napsal, pro ty co se dou vysrat, tak podivej se za sebe neznamena rozhodne podivat se na dvere, ty mas pred sebou, kdyz seres a ne za sebou, takze ten napis nemohl byt na dverich.
09:59
bitbit: Re: Derienn ma pravdu. Nereste t...
silhouette
Naopak, toto je nasměrováno na to, že ti říká, že tam máš srát a ne dělat cokoli jiného. Když přijdeš a otevřeš dveře, tak koukáš na mísu a všimneš si nápisu podívej se doleva, tak se koukneš doleva, uvidíš podívej se doprava, podíváš se doprava a tam uvidíš podívej se za sebe (ještě si se totiž neotočil, tak máš stále dveře za zády), tak se podíváš za sebe a tam si přečteš nápis "Ser a nečum vokolo". Pokud nemáš hoňku, tak to vychází dobře. Pokud máš hoňku, tak nekoukáš kolem sebe a jen si sedneš, v tomto případě uvidíš jen ten poslední nápis.
18:58
BeatMaker: Re: Derienn ma pravdu. Nereste t...
silhouette
Nejspíš to bylo psáno v očekávání, že každý kdo tam vleze si prostě nejdříve všimne zdi před sebou...
07:42
Holub: No hlavně je to hoooodně starý v...
silhouette
No hlavně je to hoooodně starý vtip...stejnou hlášku jsme měli na toaletách na ZŠ již před 16 lety...jen se týkala močení a byla napsáná tak, jak měla být :)
08:31
Pista_Hufnagl: Tak to je hodně fousatej fór
silhouette
Tak to je hodně fousatej fór...

P.S. Vždycky se těším, že jednoho dne se bude citace začínající "neuhodnes co se mi stalo" dále odvíjet asi takhle: "Mno... Tak schválně... Zrovna jste přejeli český hranice, stavíte na benzince...."
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1895 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2315 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 27 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 69 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.