Detail hlášky #56186

<Vyucujici> Pane <student>e, Váš písemný projev svědčí o tom, že česky mluvíte zcela svrchovaně. Na interpunkci nedbáte jako většina Čechů i Slováků, kteří usilují o vysokoškolské vzdělání, a slovenštinu píšete protisystémově s velkým S jako zástupy Čechů i Slováků zblblých nedomyšleným učením angličtiny. Po stránce slohové je Vaše odpověď katastrofální: lijete na mě škopky banalit a o té jediné věci, o kterou skutečně jde, totiž zda jistý postoj je správný a mravný, jen tak mimochodem prohlásíte, že na ni kašlete. Tímto jsem Vás z funkčního jazykozpytu už vyzkoušel korespondenčně a shledal nedostatečným: nedokázal jste pochopit smysl zadaného konkrétního textu o pouhých čtyřech větách a nedokázal jste v odpovědi na něj zvolit ani odpovídající textové postupy ani přiměřené jazykové prostředky. Z opravného termínu jsem Vás odhlásil ve shodě s pravidly vyhlášenými na počátku. Osvědčte svůj deklarovaný zájem o můj předmět příští rok znovu.
<Vyucujici> -podpis-

Komentář: Poprvé v životě jsem dostal F ze skoušky ještě před jejím konáním. Bylo to hodnocení mé omluvy -Proč jsem se nedostavil na řádný termín.-

Informace o hlášce

Datum přidání: 15. 2. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: blob (1 hláška)
Hlasování: sulthan, fekalmaster, Phate, duchypuchy, LudeCZek, ajwn, mattysek_com, Schade105, sevenjetc, Lidulinka, Rooza, Nini92, redog, maryjane, nicre, LosCatmanos, iann, kafca, OmeGa, selmi, Pista_Hufnagl, Monisek, JohnDoom, Mairiel, jirdano 25 pro a Deneb, ChuckNorris, smrduty_kojot, DragoonX, Smetak, alaqella, cocrhell, Math3s, Snowy, Traitor, masozravapalma, peca, huhulesny, Lahvout, kafcak, Sha-a-kaa, CrazzYdiot, Doktor, Diplomat, Schmeeczko, JohnyDVega, Sinistra, Alf, Queller, highbinder, Harys, ubozak, Funin, Darmy, sexymeda, Neuromancer, w3m, Highlander, Moe, Cernunnos, GICaesar, Svorrok, Vendelina, teplice, burka, jimmiczek, Keeehi, mmax, Hroner, Lorandel, Sotna[A], rain, Ondra_99, Nufik, Marcus7, LosFilipos, millcEK, picis, Scr1899, Beledhwedh, Zidane, Bakys7, robbo99, SkyHaven, KW42, LittleOmig, Slay, ScH0ll_kIll3r, Kogaku, Pankew, on-no, bradl3y, machulka, DarkAngel, Ripper, ivus_ka, Blast, TidO, Maty991, SuPPoRTiDioTS, Mirator, kapoka, Frisbeeman, Hans, sukuban, Inf1n1tyy, M4rtin, Cassidy, HateMePls, crazy_sisky, janson, wotas, Altair, Justice, Nohiki, Daysi, Nevermore, Ondruch, Mysharr, fatman, Celer, lerra, theSlayer, Tanaki, Moskva, kadla, MartinezZ, Orlan, martanko, Cinvor, Nadneseny, nitram1234, nations113, Witek, Kew, Fenris, iNs3cT, Danny991, Nekromancer, Wery, schizonti, Derrotado, MistrBuBak, DarthOptimus, Cureman, freaky_tomato, PikoPirat, Milda90, Hammer, Sinn, Mania, jogino, Vidlos, kecal_op, z0nt0r, CPY, t00thy, chachan, fifik87, simply_v, Krepi, Wolfeek, drcain, KaseO, DeathsDream, mirak2, N3r0, srobka, krutoslav, Lamateam, teye, joocker, paapi, zelvak, kbtmichal, suah
150 proti
V oblíbených: duchypuchy 1 uživatel
Oblíbenost: 9,87 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

15:57
smrduty_kojot: To se máš čím chlubit
silhouette
To se máš čím chlubit.
I´m the GREATEST!
17:12
blob: Re: To se máš čím chlubit
silhouette
Tak mě tam příde docela vtipná ta část, kde je možné člověka ze skoušky vyrazit na základě toho, že mě někdo "z funkčního jazykozpytu už vyzkoušel korespondenčně a shledal nedostatečným" ... ale abych tu zkoušku udělal, musím tam přijít a nechat se dusit.

Ale to s tím humorem mě mrzí. Nedá se to nějak operovat?

17:19
Cernunnos: Re: To se máš čím chlubit
Cernunnos
hej... t-t-to jsem .. to jsem chtěl říct jááá
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
17:20
Svorrok: Re: To se máš čím chlubit
Svorrok
Tak to řekni
Are you an idiot? ... http://googleforidiots.com/readme.swf
17:27
Cernunnos: Re: To se máš čím chlubit
Cernunnos
dady-dady-da .... to je "vtipné"
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
17:30
Kubiczk: ještě sem postni tvou "omluvu"
Kubiczk
ještě sem postni tvou "omluvu"..možná se zasmějem víc
v husté šťávě chuť ovocná, Kubík zdravý, Kubík chutná..
17:45
blob: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
silhouette
Ani ne... Omluva je v tomhle směru běžná - na řádný termín jsem se nedostavil, protože jsem se necítil dobře. Což taky byla pravda - špatné stravování a nevyspanost dělají své. Na druhou stranu nevidím důvod omlouvat se za neúčast na řádném termínu písemné zkoušky. Prostě mám "-" a hotovo. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle nebyl jediný předmět, který jsem měl zapsaný. Systém prostě jednou nějak funguje a já ho využívám do té míry, do které to mám oficiálně povolené. Docela mě štve, že systém funguje jenom pro studenty. Vyučující se ho evidentně držet nemusí.

Abych to nějak přiblížil :) nenárokoval jsem si o žádný extra termín. Prostě jsem nebyl na řádném, protože mi bylo špatně. Pak jsem se přihlásil na opravný, všechno v souladu s pravidly.
17:55
Kubiczk: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
Kubiczk
a o čem všem to tam teda píše ? Zdá se mi, že takhle se na omluvenku prostě odpovědět nedá..co znamená třeba tohle : "nedokázal jste pochopit smysl zadaného konkrétního textu o pouhých čtyřech větách" ?
v husté šťávě chuť ovocná, Kubík zdravý, Kubík chutná..
17:59
blob: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
silhouette
> > Nedostavil jste se ke zkoušce z jazykovědy v žádném z řádných termínů a
> > tento
> > svůj postoj jste se nijak nepokusil vysvětlit, natož omluvit. Nyní Vás vidím
> > přihlášeného v termínu opravném. Buď jste nečetl v příslušném
pastýřské
> > listu,
> > že kdo se bez omluvy a vysvětlení neobtěžoval k řádné zkoušce, nemá se
> > zapisovat ani k opravné, nebo toto mé sdělení nechcete brát vážně. Prosím,
> > vysvětlete mi to, totiž: vysvětlete se mi

- pravdou je, že "pastýřský list" mi unikl. Objevil jsem ho až před pár dny. Na druhou stranu studijní řád po mě něco chce a na oplátku něco poskytuje.
18:03
Kubiczk: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
Kubiczk
totiž: vysvětlete se mi :D:D..sorry, ale to mě dostalo .)
v husté šťávě chuť ovocná, Kubík zdravý, Kubík chutná..
19:23
Cernunnos: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
Cernunnos
no a není to jasné? opravný termín ... oprava něčeho co se nepovedlo řádně ... tam je implikace jasná a samozřejmá ... ne tak pokud na řádném člověk není přítomen, kterážto situace si logicky žádá vysvětlení nikolivěk samozřejmé zařazení k termínu opravnému ... jednoduše řečeno: Kačere kvákni
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
19:28
Zidane: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
Zidane
Správně. Opravovat mohu něco, co se mi nezdařilo, ne něco, na co jsem se vysr.., to je logické.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
19:44
blob: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
silhouette
Takže chápu-li to správně... studijní řád říká, že mám nárok na dva termíny. Pojmenovány jsou řádný a opravný. Ve výjimečném případě je ještě třetí opravný. A nedostavím-li se na první z nich, nemám automaticky nárok na žádný?
Pánové jsem si docela jist, že vaše oborové zaměření je humanintného charakteru. Dokonce bych si dovolil tvrdit, že to bude obor, kde myšlení je sekundárním požadavkem pro složení zkoušky :). Důraz je kladen na přikyvování kantorovi a žádná kritika /předpokládejme, že JE co kritizovat/ se nepřipouští. Po ukončení studií tuhle politiku přesazujete, nebo hodláte přesazovat dál. Jste typ lidí, který nedělá věci lépe ze zásady. Nakonec, proč taky? Pokrok je pro někoho jiného, já budu ortodoxný.
20:26
Cernunnos: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
Cernunnos
tady nejde o ortodoxitu a už vůbec ne o to že nemáš nárok .. ale když nedojdeš na řádný termín tak aspoň o sobě kváknout aby profák věděl co se děje pak je to v pohodě. Prostě líná huba holý neštěstí ... o nic jinýho nejde :)

A ne naštěstí nejsem na humanitním oboru které jsou přeplněné neužitečnými mysliteli bez mozku a pak se musí kvůli nedostatku profesorova času na takovej počet lidí rvát o jeden termín řádný a další případný opravný ... jsem v pohodě na technickém oboru kde máme svoje 3 termíny jistý a každýmu je šumák na kolik z nich a proč nepřijdem ...
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
21:21
blob: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
silhouette
njn... já zase normálne studuju Aplikovanou Informatiku... to je tak nějak důvod k hromadě podivností, které jsem zažil po tom, co jsem se zapsal na studium na FF (chci si udělat papír na tlumočníka a byl jsem zvědav, co po mě eventuálně mohou chtít. Dnes už vím, že na papíry na tlumočníka nepotřebuju VŠ Q.Q)
20:34
Zidane: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
Zidane
Nejsem na VŠ. Jen beru význam slova přesně tak, jak je slovo psáno. OPRAVNÝ znamená, že chci OPRAVOVAT. OPRAVOVAT lze něco, co jsem zkonil, ne něco, na co jsem se vysral. Takže nedostavím-li se na řádný termín, měl bych skutečně dát profesorovi vědět, proč jsem se nedostavil a že jsem měl vážný důvod. Neudělám-li to, nemohu se pak divit, když to profesor vezme jako "kašle na to, nechce zkoušku dělat" a zařídí se podle toho.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:28
blob: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
silhouette
Podle toho, jak to bereš. Celé to nějak vysí na tom, jestli vycházíš z toho, že profesor si na to potrpí, nebo ho to jenom otravuje. A samozřejmě je rozdíl mezi písemou zkouškou, kde vyučující ten termín děla pro hafo lidí a ústní, kde má na mě vyhrazený čas osobitně. A v tom to právě je. Byla to písemná zkouška. Ne moc náročná /alespoň dle mého názoru ne/. Akorát kdybych tam šel tak tam buď pobliju stůl nebo pos*ru židli. Ale psát "Pane docente, promiňte, ale bolelo mě břicho" mi připadalo docela trapné.

Kdybych byl sehnla omluvenku a zadal ji na studijním a profesorovi nenapsal ani řádku, měl bych dokonce nárok na jiný termín. Já jsem se práve tohohle chtěl vyvarovat. Omluvenku jsem si mohl nechat poslat, jelikož moje lékařka je ochotna vypisovat omluvenku na cokoliv, když jí o to člověk řekne. A to jsem zase nechtěl.
10:24
Kubiczk: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
Kubiczk
asi bych to bral tak, že neznalost neomlouvá :)..v tomhle případě toho "pastýřského listu", kde to bylo, zdá se, jasně napsané ;)
v husté šťávě chuť ovocná, Kubík zdravý, Kubík chutná..
13:55
Zidane: Re: ještě sem postni tvou "omluv...
Zidane
Tos ovšem udělat měl. Já bych to udělal. Je mi blbě? Tak to buď profesorovi popravdě napíšu nebo si to i nechám potvrdit od doktora. Pořádek musí bejt (řekla babička a kopla hovno pod postel).
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
17:37
Legoldos: Nechapu
Legoldos
Tohle chovani ja nechapu, kdyz nekdo udela chybu, treba i jen drobnou, tak za to dostane i ten nejvetsi trest, ale kdyby tu omluvu napsal spravne, tak se vsadim, ze by mu ten ucitel nedal za 1.

Podle me si hledal jen nejakou vymluvu, protoze ho nastvalo, ze neprisel na radny termin, ale me to prijde ubohe.
I used to be polite internet user then I took an arrow in the knee.
17:40
Cernunnos: Re: Nechapu
Cernunnos
no pokud se jednalo o zkoušku z funkčního jazykozpytu a ten mail byl po této stránce katastrofální ... tak se není čemu divit ... proč by měl učitel předpokládat že na zkoušce předvede něco lepšího?
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
17:48
blob: Re: Nechapu
silhouette
Katastrofální nebyl. Ale Čeština není můj mateřský jazyk, takže tam pár chyb možná bylo. Maily a do diskuzií už ze zvyku píšu v mé poměrně nedokonalé češtině. Zkoušky, kde je forma důležitá stejně jako obsah píšu ve slovenštině >.>
17:50
Cernunnos: Re: Nechapu
Cernunnos
no dobře no .. to aspon vysvětluje to S ne slově zkouška ... ale u oficiálních emailů by si přece jen měl člověk dát záležet
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
17:55
blob: Re: Nechapu
silhouette
To jo, jenomže ten mail jsem psal zrovna po několika hodinách vyhledávání, konzultování s pár kolegy přes IM a programování. Ať po mě nikdo nechce, abych bez očišťovací fáze psal bezchybně. Ale na druhou stranu jsem si nedovolil neodepsat ASAP.
19:31
Cernunnos: Re: Nechapu
Cernunnos
ostatně tomu učiteli nešlo o chyby, ale o formu a nepochopení situace z jednoduchého zdělení ... pokud tomu tedy správně rozumím ... zajímavý je že máme mail, který incioval tvou zprávu ... i mail který reagoval na tvou zprávu, ale svatý grál oné komunikace nám je zatím skryt
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
19:54
blob: Re: Nechapu
silhouette
Svatý grál :) je od toho, že o něm všichni ví, mnozí ho hledají, ale ještě nikdo ho nenašel. Můj mail sem posílat nebudu, neboť si nemyslím, že je natolik relevantní. Ano, je v češtině, ano, není gramaticky 100% korektní. Na možnou nekorektnost jsem upozornil na konci mailu, jelikož, čeština není můj mateřský jazyk. První část říká, že mi bylo špatně a říká proč mi bylo špatně a že ve měste, kde studuju nemám ošetřujícího lékaře. Nevím, kam mám jít, není-li nutné mě řezat.
Druhá část říká, že mi připadalo stupidní říct, že jsem blil celou noc aniž bych chlasta, ale nemám na to papír.
Tím že mám nárok na 2 termíny jsem se rozhodl jít pouze na opravný, protože se mi to nechtělo rozmazávat... Kdyby se jednalo o zkoušku ústní, je to jiná situace.
17:43
scarednoob: Uaah, proč furt všichni píšou "s...
silhouette
Uaah, proč furt všichni píšou "skouška"? Co to je za nesmysl?
"Neberte život tak vážně, stejně z něho nevyváznete živí..."
17:44
Cernunnos: Re: Uaah, proč furt všichni píšo...
Cernunnos
proto ji taky neudělal ani tam nemusel jít
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
17:49
blob: Re: Uaah, proč furt všichni píšo...
silhouette
překlep... a navíc : jak už jsem byl uvedl - čeština není můj mateřský jazyk.
18:56
zaefrim: Re: Uaah, proč furt všichni píšo...
silhouette
zo slovenskeho skúška
19:27
Zidane: To je skoro jako kdybych byl já
Zidane
To je skoro jako kdybych byl já vysokoškolským profesorem. Zastávám totiž názor, že vysokoškolák má být vzdělaný a ke vzdělanosti patří i psát česky a ne jako prase. Takže bych byl schopen zhoršovat známky či vyhazovat i za přespříliš hrubek v písemných testech či čemkoliv. Výjimku by měli studenti z ciziny, pro ty je čeština cizí jazyk, takže budiž. Ale pokud český vysokoškolák napíše třeba "slišet", "výkend", "vydět" a podobné radosti, neměl ani udělat maturitu.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:39
blob: Re: To je skoro jako kdybych byl...
silhouette
:) ale já souhlasím v tom, že člověk s maturitou má umět gramatiku. Jenomže /a to už píšu po několikáté/ čeština pro mě NENÍ mateřský jazyk.
Nicméně pokud by jsi se o tohle pokusil na škole technického charakteru nebo přírodovědného oboru, pohořel by jsi. Důvod je poměrně prostý - studenti na těchhle oborech mají obecně dost učení a za tohle by Ti nejspíš přerazili střechu auta krumpáčem, nebo něco horšího. Nebo by k tomu ani nestihlo dojít, protože v momentě, kdy bys vyrazil víc studentů než je kvóta, by za tebou přišel sám děkan a vysvětlil by Ti, že jako vyučující nejsi nenahraditelný a studenti znamenají pro školu peníze. Tzn, že bys buď přehodnotil postoj nebo bys byl přehodnocen Ty.
22:49
LosCatmanos: Re: To je skoro jako kdybych byl...
LosCatmanos
Jsi na ČESKÉ škole, kde je výuka prováděna v ČESKÉM jazyce. Tak si nestěžuj, že je po tobě také vyžadována.
RIP Zidane
22:55
blob: Re: To je skoro jako kdybych byl...
silhouette
Evidentně někdo, kdo nezná ZÁKONY ČESKÉ REPUBLIKY. Čeština po mě NENÍ vyžadována. Je to moje dobrá vůle, že v komunikaci používám češtinu, abych zabránil situaci, kdy někdo ze zůčastněných neporozumí obsahu.
23:06
blob: Re: To je skoro jako kdybych byl...
silhouette
Akorát mě teda nikdy nenapadlo, že to jednou někdo použije proti mě... a už vůbec ne z e-mailu. To jsem mu to raději mohl psát v angličtině /která je mimochodem taky přípustná/. Tam si gramatikou totiž jist jsem... tedy... většinou. >.>
13:58
Zidane: Re: To je skoro jako kdybych byl...
Zidane
To nebylo nic proti tobě. V příspěvku jsem jasně napsal, že výjimku by u mne měli studenti, pro něž je čeština cizí jazyk. Ať už Slováci nebo kdokoliv jiný.

A tohle "studenti znamenají pro školu peníze" je právě to, proč stojí české vysoké školství za hovno - držet tam i blbce jen proto, aby z toho škola měla peníze.

To pak degraduje mj. i úroveň titulu, když si ve firmě řeknou "ten má Ing. z té a té fakulty, tam odtud jsme tu měli už pár lidí a až na jednoho to byli takoví blbci, že to nemělo ani odmaturovat, to ta škola má teda úroveň, další jejich absolventy nechceme." a je to.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
14:43
blob: Re: To je skoro jako kdybych byl...
silhouette
Asi jsme se nepohopili :) Ne že Tys to použil proti mě... mluvil jsem o tom přednášejícím.

Co se týče regulace počtu studujících a dostudovaných... tak ono to je tak, že i pracovní trh je schopen pojmout najednou jenom dané množství absolventů. A neboj, ono je hafo způsobů, jak přebytečné studenty vyrazit právě tak, aby Ti zůstali Ti šikovnější.

Jeden z docela oblíbených je udělat fest těžký termín z nějakého povinného předmětu a tam si pak upravit bodovou hranici tak, aby přešel potřebný počet.
03:48
TomorrowCZ: Re: To je skoro jako kdybych byl...
silhouette
S takovým přístupem, kdo ví kde by jsme dnes byli. Znalost českého jazyka nijak nevyrušuje inteligenci. Ze zkušenosti vím, že mnohdy největší "bedny" v technických oborech mívají problémy s gramatikou. Můj učitel logických obvodů má velký doktorát a plete si i/y, kdo jsi ty aby jsi mu říkal, že neměl udělat ani maturitu? Lidé s vysokou inteligencí mívají mnohdy různé LMD, to ale ještě neznamená, že by měli jít do dolů. Srát na češtinu, tu ať si řeší humanitní obory ^^.
14:01
Zidane: Re: To je skoro jako kdybych byl...
Zidane
Pokud mají LMD nebo něco, tak to je neovlivnitelný důvod, za to člověk nemůže.

Ale pokud nemáš nějakou dys- nebo jiný SKUTEČNÝ důvod, umět česky je prostě základ a pokud někdo píše i/y jak ho napadne, není to sice jasný důkaz snížené inteligence, ale minimálně lenosti se učit. A ve skoro každém zaměstnání se člověk musí průběžně učit nějaké novinky - a jak to asi zvládne někdo, kdo se nebyl v dětství ani pořádně schopen naučit vyjmenovaná slova nebo pochopit rozdíl mezi holt a hold?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
14:47
blob: Re: To je skoro jako kdybych byl...
silhouette
To je docela ošemetná záležitost... víš ono to je totiž tak, že jazyk a gramatiku se člověk učí jinak než přírodní nebo technické vědy. Takže v klidu může existovat člověk, který je geniální jadrový fyzik, ale nenapíše ani dvě slova bezchybně.
20:17
g-beret: blob: Mohu se zeptat, jakou škol...
silhouette
blob: Mohu se zeptat, jakou školu studuješ? U nás na strojárně v liberci to je totiž tak, že jsou vyspaný termíny zkoušek a ty máš prostě možnost se postupně 3x zapsat. O nějakých náhradních termínech slyšim poprve, tak by mě zajímalo, kde takovou šaškárnu vedou.
Podle normy IEEE 1541-2002 platí toto: 1000 MB = 1 GB, 1024MiB = 1GiB.
20:31
Cernunnos: Re: blob: Mohu se zeptat, jakou...
Cernunnos
takovou šaškárnu vedou na většině humanitních oborů protože je tam příliš lidí tak prostě nemají kapacitu ani prostředky všem poskytnout 3 termíny.
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
20:36
Zidane: Re: blob: Mohu se zeptat, jakou
Zidane
Dle mne všechno jde, když se chce. Jestli ono to spíš není o tom, co jsem tu kdysi četl - něco ve smyslu "pane profesore, vy jste vypsal jediný termín pro čtyřicet lidí, ale nás je v ročníku šedesát" - "snažte se, kolegové". - čili že na to ti nahoře prostě serou jak na placatej šutr nebo si to nejsou schopni spočítat.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:50
blob: Re: blob: Mohu se zeptat, jakou...
silhouette
:) Normálně jsem student FI. Tohle se mi stalo na Filosofické Fakultě. Původně jsem měl končit, ale chtěl jsem si udělat ještě tlumočníka /jednu státnici z daného jazyka už mám, budu si dělat ješte z jednoho/. Takže jsem si v návalu euforie zapsal studium na FF. Dopadlo to katastrofálně - tenhle semestr podle všeho vyletím, protože jsem nestíhal oboje. Není to náročností. FF je škola, kterou by průměrně inteligentní člověk byl schopen absolvovat většinu času v lihu nebo nauhlený /což je ostatně mezi studentama těchto oborů i běžná praxe/. Problém je s časem :) Kolik z vás tady slyšelo o přednáškách s prezenčkou? Nebo o přednáškách, kde se píšou 5-minutovky výsledky kterých se počítají ke zkoušce (ještě si dovolím upozornit, že předmět s prezenčkou má vnitrosemestrálky a předmět s 5-minutovkami má zase cvika :D )
Nemluvě o tom, že pokud se člověk chce připravit na předmět, ale na učení má čas dejme tomu jenom o víkendu, nebo prostě v jiný den, prostě smůla, na některé předměty nejsou materiály. Takže pokud se Vám to kryje s cvikama, holt "Pane kolego, musíte si vybrat, který předmět uděláte."

Je to prostě snůška nesmyslů, aby se náhodou nepřišlo na to, že něco jako FF je skutečne jenom neplacená jazyková škola /docela často s horší přípravou, než by si byl schopnější člověk udělat doma v klidu/ ... ale chcete-li papír, musíte se podrobit šikaně. Některé obory člověk musí odstudovat, některé zase člověk musí jenom odkývat a odpoklonkovat. Akorát mi je na blití z představy, že titul Mgr. z přírodovědných a technických oborů je pro někoho to samé jako například z FF. /kopnul bych si i do jiných, ale tam mě zatím vytočili jenom neschopností/
15:16
M-Dogg: Autor lamera
silhouette
Autor lamera by se měl sytdět, ža tady vychoval takové idioty bez smyslu pro humor...
dříve, se v komentářích sice taky diskutovalo, ale ne o takovejch kravinách, a hlavně nikdo negooglil nějaké výrazy, aby vypadal, že je chytrej... toto se mělo zarazit hned na začátku ...

Jinak citace hezká, ale na plůs to neni:)
13:34
TomorrowCZ: Re: Autor lamera
silhouette
Autorovi Lamera to může být jedno :) Ten jej prodal za 600.000kč a teď si zřejmě někde užívá zasloužených peněz, nebo tvoří nový projekt :)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1895 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2315 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 27 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 70 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.