Detail hlášky #61171

<ON1> by si neveril čo sa dnes stalo na etike :D
<ON2> no čo sa stalo :D
<ON1> boli sme aj etikári spojený s nábožkármi a ten kaplán či do to bol tam začal hovoriť silné veci okolo viery :D spolužiaka to nebavilo a vytiahol noťas a začal hrať mafiu, po chvíli sa začne kaplán pýtať kto bol Nedeľu v kostole a z noťasu výstreli :D kaplán príde k spolužiakovi, pozre sa čo robí na noťase a on tam v kostole ľudí strielal :DDD keby si videl ten kaplánov výraz :D skoro tam omdlel :D

Komentář: mafia + kostol nejde do hromady

Informace o hlášce

Datum přidání: 31. 5. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: veslo_killer (2 hlášky)
Hlasování: Dzejna, Gobledon, Bakys7, LuckyStrike, DARTHPraetorian, GRIF, Dee69, Yukina, xjendax, bosorka, zelvak, Melian, love--sucks, joocker, BarneyStinson, CIMBI, Hroner, Lorandel, Smashwynd, sparasis, pasazovarevolta, Dorflow, Schmeeczko, hAssassin, wegas, Kouty, kuras, kantare, Tomo, DevelX, bady, pulsi, drobcek99, elephant, reuef, roset, kanci, Ondruch, mattysek_com, PhenixSk, kollma, Potkanice, Krysoletka, snail, wayre, Schade105, medalon, Morv, ruslandsm, psykkoman, BerendeBracy, indigomejor, oktud 52 pro a Queller, kudli, a-uz-dost, ivus_ka, popik34, Ripper, frlo, soustruh, smrduty_kojot, broty, TidO, nicolai, tristaver, bounick, Widzney, Doktor, Slim2, HateMePls, Markuus, PinkFOX, Marcus7, Blast, Elik7, Eslinecka, w3m, xkobram, DarkAngel, kecal_op, Lekan, Hammer, Edu, Alf, Sotna[A], nitram1234, lerra, fatman, Mirator, Teramon, Nevermore, Johny--X, Jitka12345, mickelangello, Foo_Fighter, Filek, MistrBuBak, Frostys, Danny991, Frisbeeman, queeny31, Montechito, Harys, iNs3cT, Winters, Sha-a-kaa, Fenris, Somzmeteny, angie-metalbee, Zuza-chan, Maty991, Trny, niemand, BMJackal, Moskva, Diplomat, Math3s, jaffar, Kogaku, Bori5, DeathsDream, sodzer, speedy89, Mania, LittleOmig, miloso, bradl3y, masozravapalma, perfect, Psycho_O, hmmc, Highlander, alaqella, DarthOptimus, Lucker20, ubozak, selmi, kocird, mmmmmmmm, balone, Altair, kukurica, Ice_Cube, rotten77, Hans, Lidulinka, chachan, Renee, teye, Airy, machulka, Puni, Wendigo, t00thy, romanpazout, too_sick, Unicorn2000, crooty, freaky_tomato, pavelnop, krutoslav, M4rtin, shaby, hocikto19, rain, DomiBullet, diktator, SpeOp, lentiilka, yackiee, sangrila, PikoPirat, Wlk, cze2k, magalhao, Lyachtu, Witek, TheCorrimation, killercat, NaxashiDifisine, Rimmer, kbtmichal, suah
130 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 22,50 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

20:32
a-uz-dost: kamarád má vychování
silhouette
kamarád má vychování
21:50
spiderpig: Re: kamarád má vychování
silhouette
Aspoň ten kaplán vie že nie každý je veriaci
Neznášam také reči od fararov a podobnych typkov že keď nebudem veriť skôr umrem alebo oslepnem a taketo hluposti
21:52
Zidane: Re: kamarád má vychování
Zidane
Tak tak.

Ohledně náboženství je velmi trefné http://henryho-prdel.net/ - nevím, kdo to sepsal, ale to sedí jak prdel na hrnec.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
10:38
23roman23: Re: kamarád má vychování
silhouette
naprosto dokonalý!!!!
08:01
elanius: Re: kamarád má vychování
elanius
Nie každý, kto iného presviedča o svojej pravde, je farár. A ak vraví také hlúposti, tak takmer určite nie je. Skôr obchodník alebo politik.
A predsa sa netočí !
21:50
Zidane: Re: kamarád má vychování
Zidane
To má, o tom žádná. Ale spojovat skupiny zrovna takhle je taky docela inteligentní nápad... v Americe bych se vsadil, že by nějaký chytrák zažaloval školu za to, že ho nutili sedět na hodině náboženství, protože supl, což se ho jako ateisty dotklo a žádá odškodné za psychickou újmu a kdesi cosi a známe americké soudy.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
09:36
mmmmmmmm: etika
silhouette
to je to naše školství...taková spousta zbytečných předmětů..když přehlídnu tady tenhle "předmět" tak dalším třeba čeština literatura 3x týdně všechny 4 roky..a ekonomika? - 1x týdně jeden rok. Přitom 99.9% lidí se v životě po škole setká s ekonomikou (bere si úvěr atd.) a kdo se po škole setkal a využil znalost literatury? Vždycky si na tohle vzpomenu a udělá se mi zle jak slyším co se vyučuje na školách za hova*iny
09:37
mmmmmmmm: Re: etika
silhouette
i když tohle jsou Slováci, ale tak u nás je to to samé :)
13:36
Zidane: Re: etika
Zidane
Český jazyk by se měl vyučovat takto často, ovšem bez přívlastku "literatura" - pravopis, pravopis, pravopis, diktát minimálně jednou týdne a klidně ať lítají kule jak u Králového Hradce, aspoň by se člověk snad nesetkával s hovady majícími "holt" a "hold" za totéž, píšícími "vydět", "slišet" a podobné.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
17:20
wayre: Re: etika
silhouette
Promiň že tě trochu vyvedu z omylu. S ekonomikou se setká mnoho lidí, já sám studuji na ekonomické fakultě a mohuti říct že nám tam je asi 10 000, a to je jen jedna škola. V republice jich je takových desítky. Tak samo česká literatura, i když ta je podle mě zbytečná, ale i tak se ji učí tisíce lidí na vysokých školách. Se Zidanem naprostou souhlasím, pravopis by se měl povinně vyučovat jak na základních, tak na strředních školách minimálně 3x týdně. Toť můj názor:)
21:13
Zidane: Re: etika
Zidane
Ekonomika by se vyučovat měla aspoň proto, aby si lidi byli schopni spočítat, že různé tyhle půjčky od Home Creditu a jiných "nebankovních instituci", kor když mají velkými písmeny NEŘEŠÍME REGISTRY, PŮJČUJEME VŠEM! jsou cesta do pekel.

Protože tohle "neřešíme registry" si jednak promítnou do úroků, kde třeba mají sice napsaných zdánlivě přijatelných 10 %, ale za tím malými písmenky "per..." jak se řekne latinsky měsíc?, takže je to ve skutečnosti 120 % ročně, ovšem toho si lidi nevšimnou, viděj číslo a myslej si, jak je to výhodné.

A za druhé tohle "neřešíme registry" je přesně to, o co těm společnostem jde. Ti se nezaměřují na lidi, kteří mohou v pohodě splácet, ti se zaměřují na lidi, u kterých se dá předpokládat, že nebudou schopni splácet, ale mají ještě nějaký majetek, o který je lze ve spolupráci s kamarády exekutory oškubat stylem "barák za milion prodáme za čtyři sta tisíc, samozřejmě ho koupí kamarád". Jenže tohle si lidi nejsou schopni spočítat, stejně jako to, že půjčovat si na něco, čehož "životnost" je kratší než doba splácení půjčky (např. na dovolenou) je cesta do pekel stejně tak. Když na to nemám, tak holt sedím doma a neříkám si "užiju si a ono to nějak dopadne." Jo, dopadne, v červenci se jede k moři a v lednu zvoní vymahači dluhů.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:06
spiderpig: Re: etika
silhouette
literatura by sa mohla teda redukovať

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1240 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1545 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1896 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2101 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2316 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 28 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 70 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 89 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.