Detail hlášky #66392

<studentroku> Ahoj prosímte co máme napsat k te kazuistice ?
<ema> co ?
<studentroku> mno k te kazuistice do praxe v té trojce
<ema> hmm ?
<studentroku> mno k te kazustice ve 3. bodě 3. řádek od spoda
<ema> whats uppp ?
<studentroku> tvl si sjetá nebo co ? tu kazuistiku
<ema> to bylo anglicky :)

Informace o hlášce

Datum přidání: 12. 12. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: peldik (38 hlášek)
Hlasování: Phorbo, litlinka 2 pro a Svorrok, finnean, WolfCZ, alaqella, DrBrain, Kyblik999, ubozak, tristaver, mikihans, HateMePls, not, WaRi, yannush, sparasis, Coolak, Harys, trepka, Rooza, Ninjer, esquisse, Witek, seffik, tik-tak-cz, dark8472, Crazy_Ivan, 8laz3r, t-fuse, Winters, iNs3cT, Chosen, Suerte, Toblakai, Somme, Rimmer, Tceld, screen, Baris, Schmeeczko, Snake, Sha-a-kaa, Smrsta, Dovi, KaseO, hocikto19, Dani_California, Foo_Fighter, Nadneseny, Scr1899, zgrossl, mmax, CZ_StRider, LosFilipos, Raky, bee, CrazzYdiot, Caaslav, soustruh, selmi, arxarios, Daysi, DARTHPraetorian, Bakys7, cha4ser, honzikec, robbo99, Emperor, MKlein, Ondruch, medicDroid, Kawka, Alf, Ejmin, Rudla, smrduty_kojot, Mysharr, Cureman, bubhak, Ripper, hmmc, izzi_cz, vasek004, DarthOptimus, peanutka, Tirael, Loty, ALiEN, grysom, polikit, PHiLiPZ, Widzney, suah, razden, Dyfer, Tutanken, Hammer, kanci, Michalowic, Yukina, SkyHaven, kuras, blackotka, frlo, JackSwigert, Petr640, Highlander, jamoje, bradl3y, Slim2, Altair, 11wizards, sheninho, Lookas, Raptore, Maty991, Loxcom, DMRaper, q, sevenjetc, chachan, Pista_Hufnagl, angie-metalbee, freaky_tomato, Eurostoxx, chernobyl, wegas, Awenis, Verlion, tari, Bendom, Funin, scarlaxx, Blanch, While, Marcus7, LittleOmig, Sed, Brambor, Celer, hasa, Neuromancer, starbuck, Isador, broty, mikla, steinham, kecal_op, Cernunnos, Piskvor, -dup-, emkac, Lore-ley, CPY, Cipisk, Dx, james125, Zuza-chan, M4rtin, speedy89, Universal, Psycho_O, mdonaat, ErrorJoe, Trny, Matesss, cacadore, dorten, Danny991, Moskva, Kunacek, Cercly, miloso, jiripudil, ilyria, perfect, RastoS, Somzmeteny, Mat3s_, Inf1n1tyy, PetrK, pajiinka, Cruor, Justice, Kriz22, queeny31, Tolsimir, Filek, Ciselnak, Adman, Niah, woski, def84, Meer, chearius, TolSinion, ChromN, Flyer, Trinule, Miguelo, CIMBI, Stark, MartinezZ, SPOK, kbtmichal, Michi, zelvak, bosorka, Markuus, vinczenzo, Keeehi, zakolu, fatman, Myrdin, HOLAS, Remetak, kapoka, Juggernaut, DarkAngel, matrix17, Sotna[A], Frankie111, hellequine, DeathsDream, Kogaku, apiposka, JumpingJackFlash, Atanono, GRIF, Veroncici, Diplomat, Eriq, Puni, Zelvi, Mishar, kidli, FrenkyB, Frostys, tomis, vooten, krutoslav, Vevoda_Wolf, Allka, CarpeNoctem, Foxtrot, kapitan_vysocina, Edgarix, subzero, lennyd, SkweerookL, kudli
244 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 0,22 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

22:21
Svorrok: eehhhh....co?
Svorrok
eehhhh....co?
Are you an idiot? ... http://googleforidiots.com/readme.swf
22:37
yannush: filozofi, klasika. ale my sme vr...
yannush
filozofi, klasika. ale my sme vraj bez nich len ľudske trosky. neviem čo si mam o tom myslieť.
Normální zeď se snad čte v lahváčové sušence? O tom silně telefonuji. [the_domingo]
23:02
hellequine: Re: filozofi, klasika. ale my sm...
hellequine
Nemyslím, že by to nutně museli být studenti filosofie. Kupříkladu my na Sociálních pracích máme také povinné kazuistiky. A občas je to docela darda, co se dozvíš o minulosti a vlastně i současnosti klientů (děti z děcáků, mentálně postižení, zneužívaní jedinci atd.)... Samozřejmě to nic nemění na tom, že ta citace je stupidní.:)
I sent friend request to Godot, now I'm awaiting confirmation...
23:20
Teramon: Re: filozofi, klasika. ale my sm...
Teramon
Ó bozi, socka? Tím bych se nechlubila. Co já potkávám za tvory, když kolem té fakulty projdu, to se nedá popsat. Skoro jako bych slyšela výkřiky „A teď budu moci vybojovat sebeurčení jihoarménskému lidu!“„Takže mám fóbii z vodovodních kohoutků, protože když jsem byl v prenatálním stádiu tak je matka příliš často leštila? Teď už to konečně dává všechno smysl! “ a „Každý heterosexuální styk je násilím na ženě!“ (<- tento jsem opravdu slyšela)
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
18:52
JumpingJackFlash: Re: filozofi, klasika. ale my sm...
silhouette
Nestuduju tam, ale přijde mi hloupé tady shazovat obory.
23:04
hellequine: Re: filozofi, klasika. ale my sm...
hellequine
Nepleteš si náhodou sociální práce s filosofickou fakultou? Můj obor spočívá v práci s mentálně postiženými, s týranými a odloženými dětmi, s důchodci, v krizové intervenci a v poradenství na tísňové lince... Chodím do azylových domů, domovů důchodců, stacionářů pro mentálně postižené, hospiců, domovů pro lidi s Alzheimerem... A nechlubím se tím, tak to prostě je.;) Nemyslím si, že je můj obor zbytečný jen proto, že není zaměřený technicky. Budu jen ráda, když tyhle služby nikdy potřebovat nebudeš.:)
I sent friend request to Godot, now I'm awaiting confirmation...
02:16
Teramon: Re: filozofi, klasika. ale my sm...
Teramon
Nepletu, výše uvedené výroky patří k oborům, které se studuji na socce. Jsem si vědoma toho, že i tam se studují obory, které jsou důležité ať v každodenní praxi nebo v rovině prohlubování znalostí o světě, zároveň je tato fakulta ikonou v mých očích zbytečných oborů (Gender studies, Veřejná politika a lidské zdroje, enviromentalistika,...). Jenže, u takových oborů jako je sociální práce si říkám, že bez ohledu na to, jak se to na škole učí a co studentům lijí do hlavy, vždy záleží hlavně na člověku, jestli má k tématice vztah. Prostě lidé, kteří v takovém oboru dělat chtějí školy nepotřebují, protože je jim od přírody dán alturismus, soucit, schopnost bavit se s lidmi a jen se na škole procvičí, zatímco ti, kteří toto nemají a studují kvůli papíru, nebo protože je někdo přemluvil, se to nejdůležitější tak jako tak nenaučí a terapeuti a pracovníci budou vždy mizerní.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
03:17
velmi_vtipny_navstevnik: Re: filozofi, klasika. ale my sm...
velmi_vtipny_navstevnik
Jak vidím "gender studies", už je mi jasno, že "to je zase 3,14čovina, takovéhle fakulty jsou dobré akorát k tomu, aby to dokázalo nutnost školného, protože proč TOHLE máme financovat z daní?", tak to je.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
11:42
hellequine: Re: filozofi, klasika. ale my sm...
hellequine
"...lidé, kteří v takovém oboru dělat chtějí školy nepotřebují..." Ono to bohužel zas až tak neplatí. Pokud chceš vykonávat zaměstnání sociální pracovnice, potřebuješ minimálně titul DiS. a pokud chceš např. dělat s týranými dětmi (doprovázet na soud apod.), tak potřebuješ Mgr., + v obou případech nespočet hodin praxe (za jeden semestr to u nás dělá zhruba 180 hodin). Je to takhle dané ze zákona. Ale chápu jak to myslíš - pokud k tomu nemá člověk vlohy, tak to ani vzdělání nezachrání. S tím souhlasím.:)
I sent friend request to Godot, now I'm awaiting confirmation...
13:31
Teramon: Re: filozofi, klasika. ale my sm...
Teramon
VVN, studentky Gender studies bydlely vedle mě na kolejích a co jim tam vtloukají do hlavy je neskutečné. Kdybys zkřížil Omnijánce s Jehovisty tak to pořád nebude mít ve fanatismu na tyto osoby (nemohu psát slečny ani dámy, byl by to genderismus). A enviromentalistika? Polovina z nich jsou blouznivci, co s nimi není řeč a druhá polovina tomu nevěří a jen se u zkoušek přetvařuje, aby prošla.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
13:43
velmi_vtipny_navstevnik: Re: filozofi, klasika. ale my sm...
velmi_vtipny_navstevnik
Takže "gender studies" jsou o tom, že anglické "woman" je genderově nekorektní, protože to obsahuje MAN a tím to evokuje, že žena je vlastnictvím muže, tak vymyslíme "woperson"...moment, to taky nejde, tam je SON, to je taky muž!
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
22:49
velmi_vtipny_navstevnik: Re: filozofi, klasika. ale my sm...
velmi_vtipny_navstevnik
Čili dvě fakulty na rodidlo aneb příklad k "už aby bylo školné, když chce někdo takové blbosti studovat, ať si to zaplatí", chápu to dobře?
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
22:47
peldik: hmm jak vidím opět sem se zasmál...
silhouette
hmm jak vidím opět sem se zasmál sám :( uz po několikáte ... ale nepřestanu a vytrvám dokud se tomu nezačnou alespon pousmívat i jiní !
23:01
mecakar: Re: hmm jak vidím opět sem se za...
silhouette
Natruc nám ani koutky necuknou, tak! I když u tvých citací to nehrozí...
23:29
peldik: tjn holt zatím nemam ten grif m...
silhouette
tjn holt zatím nemam ten grif mno
23:40
Svorrok: Re: tjn holt zatím nemam ten gr...
Svorrok
Pročítat lamera, pročítat lamera a pročítat lamera...pak na něco určitě někdy narazíš, co bude mít šanci na úspěch :)
Are you an idiot? ... http://googleforidiots.com/readme.swf
07:09
Mysharr: Re: tjn holt zatím nemam ten gr...
Mysharr
Nesouhlasím, pročítat lamera nestačí. Lidi frontu hodnotí úplně jinak, než už dávno prošlé hlášky. Když se dívám, co kolikrát prošlo, je to stokrát horší, než co se někdy objeví ve frontě. Asi už máme ten humor tak znechucen a nadáváme na úplně všechno? Stačí se u nějakého uživatele podívat, čemu dával plus dřív a čemu dává teď.
http://mysharr.com
20:33
Michi: Re: tjn holt zatím nemam ten gr...
Michi
no to bdue asi tym, ze sa nedavaju plusy niecomu, co uz niekedy bolo.. takze to co raz preslo, uz znova prejst nemusi
Hey! Bite my shiny metal ass!
18:19
Mysharr: Re: tjn holt zatím nemam ten gr...
Mysharr
Nemám na mysli stejnou hlášku, ale stejný typ humoru. Schválně zkuste se někdo podívat na menší čísla hlášek, co tenkrát procházelo.
http://mysharr.com
18:25
Blanch: Re: tjn holt zatím nemam ten gr...
Blanch
V tom máš pravdu, už jsme rozmlsaní. Ale v podstatě se není čemu divit.
Jsem lama, ovce si buďte sami! | Holt vzdejme hold Zidanemu! | *IRONÍK*
23:55
peldik: snaha je :D ja mam dicky taký k...
silhouette
snaha je :D ja mam dicky taký krásný zažitek a pak kdyz ho sem cu napsat tak to tak posmolím :(
09:58
Matess91: Re: snaha je :D ja mam dicky ta...
Matess91
Kolik těch dicků máš?
"Jen dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost.. s tím prvním si ovšem nejsem tak jistý" Albert Einstein
12:53
Teramon: Re: snaha je :D ja mam dicky ta...
Teramon
Philipa K. Dicka, Dicka Chaina a další asi.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
18:54
JumpingJackFlash: Re: snaha je :D ja mam dicky ta...
silhouette
Mobyho; usek mu nohu a zapomněl z toho gramatiku.
09:20
def84: Re: snaha je :D ja mam dicky ta...
def84
Už vidím, jak mu moby pižlal nožem tu nohy... :D
Stultitia excusationem non habet.
00:53
Raky: What the F**k?! To bylo anglick...
silhouette
What the F**k?!

To bylo anglicky
04:08
honzikec: minus...to bylo univerzálně :)
honzikec
minus...to bylo univerzálně :)
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
10:59
Pista_Hufnagl: Co tím chtěl básník říci?
silhouette
Co tím chtěl básník říci?
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1242 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1547 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1897 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2102 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2317 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 30 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 60 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 90 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.