Detail hlášky #66531

<a> Schvalne jestli poznas, o jakym politikovi mluvim....
<b> ???
<a> Zimni dovolenou chtel stravit v Peci pod Snezkou, ted zajede jenom do pece...
<b> fakt nevim
<a> druha napoveda.... minule Vanoce slavil s Dagmar, letos je bude slavit s Olgou.... :-)
<b> ty ses vul....

Komentář: ...po smrti Vaclava Havla

Informace o hlášce

Datum přidání: 19. 12. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: lukasstreda (1 hláška)
Hlasování: zgrossl, Richie_Pinkas, DAran, velmi_vtipny_navstevnik, Anyndur, Unicorn2000, Atanono, PetrK, Katand, pekman13, Alcesia, arxarios, spike09, anezkaceska, Crazy_Ivan, ilwas, Hobbit, hmmc, Eurostoxx, Finelf, Akul 21 pro a Alaitos, mmax, Harys, tomzi, arnie654123, Hroner, Altair94, smrduty_kojot, Scr1899, lanc, pavelnop, wegas, pojir, Dani_California, 23roman23, romannet, emkac, jurda, queeny31, Blanch, Svorrok, HateMePls, freaky_tomato, CrazzYdiot, BaklaJean, Maty991, kudli, KaseO, Schmeeczko, M4rtin, Bendom, Eriq, suah, DivkaHromu, kbtmichal, Ondruch, GICaesar, vilg, Nadneseny, ramfis, bubhak, Nojne, vinczenzo, Tewet, chernobyl, logout, peanutka, Universal, bender123, WaRi, Tanaki, speedy89, Altair, Snake, Witek, Allka, Somme, kecal_op, Matesss, indigomejor, yed_, MistrBuBak, Adman, Sebi, trepka, alaqella, dorten, Foo_Fighter, scarlaxx, Sed, staccey, izzi_cz, Tceld, Gobledon, tari, Eduard, hellequine, Michalowic, vasek004, -Fantomas-, DreiPunkte, rallyemaniac, Remetak, Tannie, Rimmer, jiripudil, Adri, Inf1n1tyy, TolSinion, Blast, darkknight, tristaver, Fabe, ReVoL, LittleOmig, Moskva, Kriz22, darwenhon, Coolak, soustruh, Rimmoncze, Neuromancer, Chosen, Haja024, noonick, Mysharr, Dovi, cha4ser, LosFilipos, RikaAkira, Tombi, Ejmin, tomaspzkp, Dx, chearius, 41_6C_65_6E_6B_61, Matrin, Niah, fatman, matrix17, Lorandel, medicDroid, grysom, Kurosawy, Tirael, matess7, Hammer, Dalicek, Marcus7, Finarfin, cacadore, Ripper, killercat, tik-tak-cz, angie-metalbee, Zuza-chan, bradl3y, bosorka, cheriii, JackSwigert, DeathsDream, darebak464, Alf, Sha-a-kaa, Freedom-soldier, Loty, perfect, DarkAngel, Frankie111, miloso, sparasis, Kogaku, doombo, Gasert, Sotna[A], iNs3cT, Smrsta, DARTHPraetorian, TmaSvetlo, yannush, TheFlyingman, Erbureth, merlouska, Ciselnak, kuchi13, selmi, Toblakai, troSKA, SaburaZera, maryjane, seffik, Micha, mugli, The_Stig, vooten, ALiEN, Cureman, Markuus, Pididi, Tutanken, steinham, Pista_Hufnagl, Petr640, Slim2, ubozak, xranger, takylama, kuras, Millamber, nitram1234, ErrorJoe, SPOK, nickey-lice, Akemi4, Keeehi, chachan, reuef, Kawka, Danny991, starbuck, robbo99, Meer, kafcak, Justice, YDraigGoch, HonzaRez, Ellrohir, zelvak, def84, Puni, DrBrain, Raky, JainaProudmoor, GRIF, FrenkyB, Zelvi
216 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 5,87 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

14:39
Tanaki: Cerny humor je muj humor
silhouette
... ale tohle prekracuje meze.
17:51
Rimmer: Re: Cerny humor je muj humor
Rimmer
Tahle veta me vzdycky pobavi... Kazdy se hlasa tim, jak miluje cerny a drsny humor, ale pod kazdou fotkou, ci vtipem (napr na FB v nejake skupine) napise tuna lidi "miluju cernej humor, ale tohle je je moc"... Kdo urcuje ty meze? Tyhle vtipy vznikaji, protoze jsou i lidi, kteří nemaji zapotrebi po smrti jednoho cloveka se psychicky zhroutit a cely tyden v mediich slyset pouze o tom... Nejsem neuctivy a uznavam, ze ten clovek neco pro nasi zemi udelal, s necim naopak nesouhlasim, ale to je tak vsechno... Lidi umiraji dnes a denne, navic byl nemocny kazdy rok, kouril a bylo mu 75... Hokejisti se me teda dotkli mnohem vic ^^
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
19:36
peanutka: Re: Cerny humor je muj humor
peanutka
Ó, díky, nejsem sama.
Pobody's nerfect.
19:40
Tanaki: Re: Cerny humor je muj humor
silhouette
Chapu tvuj postoj a opravim se - prekracuje me subjektivni meze. Nicmene zemrel clovek a.. nevim, mozna stacilo proste pockat, nez lide prejdou tu prvni fazi, kdy je to vse zive a budou se tomu schopni zasmat, nicmene.. ani pozdeji mi to s velkou pravdepodobnosti vtipne pripadat nebude (verim, ze se vynori spousta lepsich vtipu), takze sveho minusu nelituju.
20:02
Rimmer: Re: Cerny humor je muj humor
Rimmer
Nemyslim si... Lidi ktere to pobavi, tak je to proste pobavi kdykoliv, ale 95% naroda se bude urazet, nadavat a vztekat kdykoliv... Tohle mi vtipne taky neprijde, protoze jsem na to uz videl obrazky, takze jsem + nedal. Dnes a denne umiraji miliony lidi, tak kdo urcuje z koho si zrovna srandu udelat nemuzu a z koho muzu? Z Kaddaffiho muzu? To se vsichni radovali a pritom o tom taky prd vedeli, ale co reknou media je svate... Z Kim Čong Illa taky muzu? Stejne za par dni po Havlovi nikdo ani nestekne, ale ten humbuk zkratka musi byt asi vzdy ^^
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
21:03
arxarios: Re: Cerny humor je muj humor
arxarios
aj "humanitarne bombardovanie" prekocilo Tvoje subjektivne medze? A Havel to schvaloval.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
09:06
xranger: Re: Cerny humor je muj humor
silhouette
Hokejisti hraji hokej, pro sebe, protoze nic jineho neumi nebo pro penize, kdo vi... budiz jim to prano, je-li to i jejich prani. Nicmene narozdil od cinu Havla, hokej muj zivot nikdy neovlinil. Cerny humor mi nevadi, ale ta mez ktera je vseobecna, je zakladni mezi slusnosti... Pohreb zemreleho je ten okamzik, kdy je vse uzavreno a muzeme jit dal, vcetne rozvoje humoru. Cili toto bylo nevkusne.
15:43
Rimmer: Re: Cerny humor je muj humor
Rimmer
Ja si stejne budu trvat na svem a me prijde stejne nevkusne drzet X tydnu smutku kvuli jednomu cloveku, u ktereho se to i dalo cekat, ze zde nebude dalsich 30 let, kdyz denne na svete umiraji zastupy mladych nadanych lidi :) A pokud mas rad cerny humor, tak bys mel moc dobre vedet, ze ten vznika predevsim pri takovych situacich (Havel, Hokejiste, Anicka, Natalka, Zide, Cikani,...). Kvalitni cerny humor hrstku lidi pobavi a vetsinu urazi. A o "svataku" jsem se odreagovaval pri MS v hokeji a ne pri proslovech VH :P A co ty ostatni co pomahali Havlovi delat ty ciny? Za ty bude taky smutek? Pochybuju, ze cely narod zna jejich jmena, Havel byl "pouze" hlavni ikonou. A myslim, ze on sam by byl rad, kdyby uz mohl konecne zaslouzene odejit v pokoji a mit klid :)
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
22:23
peanutka: Re: Cerny humor je muj humor
peanutka
Nechci být urejpaná, ale co uměl Havel? A můj život teda hokej ovlivnil daleko víc a rozhodně pozitivněji (Myslím samozřejmě dobu, co jsem zažila, tzn. po revoluci).
Pobody's nerfect.
15:04
velmi_vtipny_navstevnik: Plus jen proto, že už jsem toho
velmi_vtipny_navstevnik
Plus jen proto, že už jsem toho taky měl včera dost. Kam člověk na "čtyřech základních programech" přepnul, všude Havel, Havel, Havel. Deja vu jako když umřel Brežněv.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
15:16
Nadneseny: Re: Plus jen proto, že už jsem t...
Nadneseny
Tak si vypni TV a internet a běž na procházku do lesa, chytráku!
20:39
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Plus jen proto, že už jsem t...
velmi_vtipny_navstevnik
Na tejden? Když nám teď vláda usnesla třídenní státní smutek a dokonce ZÁKON o Havlových zásluhách? To teď musíme uznávat Havlovy zásluhy, protože jinak budeme porušovat zákon? A když to uznávat nebudeme, to nás zavřou? Nebo to ukecáme jen na podmínku a každonedělní klanění se před Havlovou fotkou?
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
22:34
Nadneseny: Re: Plus jen proto, že už jsem t...
Nadneseny
Když se večer vrátíš, tak myslím zjistíš, že v TV už je toho o Havlovi méně a další den ještě méně. A ty s****y, které jsi zplodil o zákoně si laskavě strč za klobouk (aspoň Ti bude hezky vonět). S tím zákonem lze jistě nesouhlasit (a to z mnoha hledisek), ale to, cos z toho vyvodil Ty, je fakt blábol.
16:03
bepa: Re: Plus jen proto, že už jsem t...
silhouette
A vadí ti ten zákon hodně ? Protože v podstatě to samé je tu už spoustu let o TG Masaryku a nikdo si nestěžoval. Neříkám, že Havel byl stejná osobnost jako tatíček Masaryk, ale rozhodně byl hodně velká osobnost a pro národ toho udělal dost.
15:26
Anyndur: Re: Plus jen proto, že už jsem t...
silhouette
nice
15:44
Teramon: Re: Plus jen proto, že už jsem t...
Teramon
Za Brežněva byl jen jeden program.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
16:05
deWolf: Re: Plus jen proto, že už jsem t...
deWolf
To bych netvrdil - druhý program byl spuštěn 1970, Brežněv měl pohřeb 1982.
Lupus in fabula
16:38
Teramon: Re: Plus jen proto, že už jsem t...
Teramon
Herdek, já doufala že nikdo nebude takový šťoura, aby si to ověřoval.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
16:11
Somme: Nikdy som nemal tú nadsázku na č...
Somme
Nikdy som nemal tú nadsázku na čierny humor ihneď po smrti daného človeka... A už vôbec nie niekoho, ako bol Havel. Daj si facku, kámo.
http://s1.racingduel.cz/r20603
18:35
Haja024: Vtipy o Havlovi jsou na tom podo...
Haja024
Vtipy o Havlovi jsou na tom podobně jako ty o Rytmusovi a arrows to knees. Jsou vtipný jen první den. A z těch stovek vymyšlených, jen pár stojí za řeč. Opakuji: NENÍ TO VTIPNÝ.
"Miláčku, taky myslíš na to, na co já?" "Ano." "A kolik ti to vyšlo?"
19:11
41_6C_65_6E_6B_61: Dej si z každé strany facku, smr...
41_6C_65_6E_6B_61
Dej si z každé strany facku, smrade, vypni počítač a otevři knížku moderní historie, ať víš, jaká osobnost pan Havel byl. Dřív počítač znovu nezapínej.
Hlasuji pro pravidlo "3x a dost". 3x přidáš neúspěšnou hlášku a dost!
19:49
Hammer: Re: Dej si z každé strany facku,...
Hammer
To podle Tebe musi kazdej smutnit, ze Havel zemrel?
I'm not weird. I'm limited edition
19:58
Tanaki: Re: Dej si z každé strany facku,...
silhouette
Elementarni slusnost a trocha ucty k tpmu, kdo odesel... nic vic.
20:04
Rimmer: Re: Dej si z každé strany facku,...
Rimmer
V tom pripade si dej facku za to, ze jsi byl v hospode a bavil ses, kdyz mi umrela babicka!
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
20:07
Tanaki: Re: Dej si z každé strany facku,...
silhouette
Koncim v teto debate. Je mi smutno, ze v sobe lide nedokazi najit alespon trochu pokory. Jsi ubercool a super drsny a ja ti ze srdce preji, at se ti v zivote dari dobre a potkavas jen a jen sobe rovne.
20:14
Rimmer: Re: Dej si z každé strany facku,...
Rimmer
Proc? Protoze nesmutnim tak jak zakon kaze? Nemuzu projevit uctu po svem? Ano rozhodne to delam, abych byl cool, zvlaste kdyz stejny nazor jako ja ma minimalni pocet obcanu a zbytek nadava a R.I.P.uje "vostošest" ;) Promin, ze uctu k mrtvemu beru tak, ze bych popral uprimnou soustrast rodinne, kdybych ji osobne znal a nechal je vklidu, popripade bych jim pomahal zvladnout situaci, misto tohoto medialniho tyjátru... Jsem asi proste zly a necitlivy clovek ;)
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
20:17
Hammer: Re: Dej si z každé strany facku,...
Hammer
To teda ses! Ze se nestydis se s tim takhle verejne chlubit! Hamba Ti! :D:D
I'm not weird. I'm limited edition
20:18
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Dej si z každé strany facku,...
velmi_vtipny_navstevnik
Hamba, to je něco jako šumka, pernamentka nebo bombón?
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
20:36
Aggie: Re: Dej si z každé strany facku,...
Aggie
Jen drobný detail, upřímná soustrast se nepřeje, ale vyjadřuje.
20:44
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Dej si z každé strany facku,...
velmi_vtipny_navstevnik
A co ta neupřímná?
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
14:54
YDraigGoch: Re: Dej si z každé strany facku,...
YDraigGoch
Tak to je nás víc, neboj se, bratře Rimmere... taky mi to neustálé omílání na více než čtyřech kanálech leze krkem - a ptám se, kdyby zítra zemřel kupříkladu nějaký kardiochirug, který za svůj život zachránil reálně stovky a možná tisíce životů - bude se někomu takovému pořádat státní pohřeb? Bude se kvůli člověku prokazatelně společensky prospěšnému (chraň bohové, neříkám, že Václav Havel prospěšný nebyl) vyhlašovat státní smutek? Kolik lidí se snaží dosíci nějaké změny, kritizuje totalitní a tyranské režimy, demonstruje za svobodu Tibetu a dělá ve svých mezích tolik, co dělal občan Havel...
A vůbec, co tu třepu.
Jak tóny kravských zvonců

zní stránky pamfletů

lze dobrati se konců

být stádem Hamletů

být každý sobě drábem

to mnohé přehluší

však vápno neseškrábem

když vězí na duši

Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
19:39
Somme: Re: Dej si z každé strany facku,...
Somme
Rimmer, som zvedavý, koľko by si fackoval, keby začali o tvojej babičke vznikať takéto vtipy. Viva la empatia!
http://s1.racingduel.cz/r20603
20:06
Hammer: Re: Dej si z každé strany facku,...
Hammer
Rimmer to nahore vystihl naprosto dokonale.
I'm not weird. I'm limited edition
21:06
arxarios: Re: Dej si z každé strany facku,...
arxarios
historia sa sice pise s odstupom aspon 50 rokov, ale propaganda sa pise stale... Okrem otvorenia knizky, skus aj mysliet
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
21:12
JackSwigert: Re: Dej si z každé strany facku,...
JackSwigert
Hej... Fackování je můj nápad :D
Houston, we've had a problem here...
20:16
velmi_vtipny_navstevnik: Třídenní státní smutek. Už jen c...
velmi_vtipny_navstevnik
Třídenní státní smutek. Už jen chybí, aby mi zakázali sex s jinou ženou než s vlastní manželkou, aby radost ze styku nepřevýšila povinný smutek ze smrti VH.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
22:43
JackSwigert: Re: Třídenní státní smutek. Už j...
JackSwigert
Ale tak sakra lidi, tak to zas nepřehánějte... Zase z toho děláš Orwella. Jsou tu dva extrémy, jedni silně pro, druzí silně proti. Co takhle to ustálit někde na středu (myšlená pozice, ne den)? Vždyť máme zdravý rozum, nebo o ten jsme snad taky přišli?!!
Houston, we've had a problem here...
01:27
Micha: Stále probíraná postava. Jedni h...
Micha
Stále probíraná postava. Jedni ho milují, ctí a uznávají ... druzí nesnáší ze spousty různých důvodů. Ať patříme do jakékoliv skupiny, máme morálku. Počkejte s tím, prosím, aspoň týden. Teď je to, podle mě, celkem nevhodné.
"Uvědomte si, že jestli jste paranoidní, ještě to neznamená, že vás nikdo nesleduje ..."
10:30
arxarios: Re: Stále probíraná postava. Jed...
arxarios
o tyzden neaktualne
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1237 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1542 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1893 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2098 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2313 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 25 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 56 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 67 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 76 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 86 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.