Detail hlášky #67870

<a> Opravdu nevím za co chtějí mít někteří učitelé přidáno, když nám začne naše češtinářka při J.A.Komenském říkat, jak si musíme vše opakovat a pamatovat.
<a> Řekla nám že si ještě ze střední pamatuje PYTHAGOROVU VĚTU a spustila: Na těleso ponořené do kapaliny působí vtlaková síla...

Komentář: To je tak když se češtinářka snaží o fyziku... plus se na nás urazila, že jsme si dovolili ji opravit...

Informace o hlášce

Datum přidání: 31. 3. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: Onza (9 hlášek)
Hlasování: lopolk, Schade105, Ighy, Piskvor, ciakval, pajiinka, Frankie111, ElDiabloComputatore, Jixi 9 pro a chachan, Justice, MartinezZ, DanDan, Rimmer, Blast, DarkAngel, WolfCZ, mfc, M4rtin, Lukino, Alf, frlo, Toblakai, Cercly, Lavinies, def84, Zelvi, fatman, Marcus7, DARTHPraetorian, xjack, jumbee, DivkaHromu, lerra, Sed, tubler, Suerte, Filek, Diplomat, MistrBuBak, Tceld, Slim2, sparasis, Sturnus, matrix17, popik34, Blanch, Sha-a-kaa, Somme, DMRaper, Remetak, DrBrain, vizistep, Moskva, izzi_cz, Notie, queeny31, Kaissy, toop, Lorandel, HateMePls, sg_sysel, Nadneseny, Witek, Freedom-soldier, redog, Ripper, peanutka, Faloleen, Ondruch, darkknight, codex, bratix, Micha, darebak464, ZdenekH123, Harys, DeathsDream, Dovi, Dx, majlos91, PavlinII, Finarfin, arxarios, Lee, Niah, angie-metalbee, Bendom, soustruh, Kriz22, Coolak, cubik, Rupreecht, BlastFX, razden, Universal, wotas, SmallMongoose, bosorka, smrduty_kojot, Hammer, masozravapalma, Wlk, sliwowitz, steinham, Atanono, TolSinion, 8laz3r, cacadore, Ejmin, ReadyHC, Sotna[A], ESESEL, KaseO, Chosen, Ellrohir, emkac, zelvak, kbtmichal, Matesss, Maty991, Foo_Fighter, filom3n, barney33, vinczenzo, Pooka, lennyd, Altair, Schmeeczko, cha4ser, Rukof, kecal_op, miloso, joocker, Kogaku, radsem, reny, robbo99, zgrossl, yannush, PetrK, tomzi, nitram1234, Markuus, speedy89, Tannie, Neuromancer, doombo, Najte, hanes87, Tristy, t-fuse, chernobyl, Kawka, perfect, Inf1n1tyy, ErrorJoe, CZ_StRider, alaqella, domvala, ubozak, Puni, GRIF, Somzmeteny, Feenix, genevieve, vasek004, tristaver, freaky_tomato, vooten, FrenkyB, Marsian, MessY, honeybw, suah, kudli, Dyfer
167 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 2,71 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

10:53
mmlwf: Tak tohle je spíš smutný než vti...
silhouette
Tak tohle je spíš smutný než vtipný... Na jednu stranu chápu, že člověk je většinou specialista ve svým oboru, a ten zbytek už jaksi nezvládá pobrat, na stranu druhou jako učitel člověk není specialistou vlastně skoro v ničem. Možná jen v tom svým oboru něco zná trošku líp než ostatní, protože už patnáct let omílá dokola týden co týden tu stejnou látku... Až na pár světlých výjimek pochopitelně. Ale tohle už je trošku moc. Tu babu už bych jako učitelku nikdy nebyl schopen respektovat po takovýmhle žbleptu. Když už o něčem vím hovno, tak o tom aspoň pomlčím, no ne?
12:13
Onza: Re: Tak tohle je spíš smutný než...
silhouette
Čistočistá pravda, s touto učitelkou má problém skoro celá škola. Například v občance nám řekla že máme argumentovat na určité téma. Poté co skončila hodina řekla že jsme dnes pracovali dobře. Hned další den se nás třídní zeptala proč jsme na ni byli drzí že si u ní ta dotyčná češtinářka stěžovala. Po vysvětlení co a jak ji i naše třídní označila jako za "divnou" a řekla že s ní nemáme problém jen my ale i někteří kantoři. Škola ji ale nemůže vyhodit protože nemá zatím jiné zájemce na její místo. Na lamera jsem to dal protože se to ve škole stalo hitem a jak se té blbosti teda všichni smáli rozhodl jsem se to postnout sem, ale bohužel asi to nevyznělo jak má. Prostě přece jen při té situaci to vyzní vždy jinak jak napsané na internetu.
I'm the one, who brings death.
13:40
bratix: Re: Tak tohle je spíš smutný než...
silhouette
bohužel "zvláštních" učitelek (určitě i učitelů) je hodně...míval jsem na střední taky jeden exotický exemplář, o kterém učitelé trvdili, že žije ve vlastním světě...té když se člověk na něco zeptal, tak byla schopná odpovědět na něco úplně jinýho...nevim jak v jiných třídách, ale u nás neměla naprosto žádnou autoritu a při jejích hodinách byl neskutečnej bordel...nakonec se hodila asi na půl roku marod a pak jí vyrazili, načež nám matikářka začala děkovat, že jsme jí dostali pryč
16:30
BlastFX: Re: Tak tohle je spíš smutný než...
BlastFX
Oni jsou zvláštní učitelé dobří a špatní. Třeba naše učitelka na společenské vědy (v tom ročníku filozofie) byla jeptiška vysoko umístěná na seznamu českých panen a nedalo se s ní mluvit. Zato náš dějepisář byl úžasný blázen. O dějepisu moc často nemluvil, zato občas zpíval, hrál na flétnu nebo vyprávěl historky z dětství i z dob nedávných (třeba jak v pátek cestou domů viděl vedle vchodu do metra anděla „On se tam tak vznášel… a přetékal. Víte, anděl, to je bytost, která přetéká.“). Spolužáci ho nenáviděli, protože se nedokázali přenést přes jeho systém známkování (známky pro něj byly jen čísla a tak je tak taky dával – vybral náhodné číslo od 1 do 5 a napsal ho), ale já ho měl rád.
I believe in power of Windows Vista.
19:44
nk8215: Re: Tak tohle je spíš smutný než...
silhouette
"(...)Anděl, to je bytost, která přetéká." To je na samostatnou hlášku, škoda, že s váma ten chlapík nekomunikoval po IM nebo aspoň mailem :)
(Na druhé straně, jeho činnost jakožto generátoru náhodných čísel z intervalu <1, 5> (omlouvám se, jestli mají špičaté závorky pro uzavřený interval zvláštní znaky, odlišné od "menší než" a "větší než" obdobně jako trojtečka od tří jednotlivých teček, nechtělo se mi je hledat) mě trochu děsí :) )
Wie nennt man ein um Hilfe rufendes Ferkel? Notrufsäule
20:53
BlastFX: Re: Tak tohle je spíš smutný než...
BlastFX
To skoro všechny, protože jen málokdo pochopil, co se nás vlastně snažil naučit. Jeho nezajímalo, jestli si budeme pamatovat dějiny nebo cokoliv jiného, chtěl po nás, abychom se naučili o všem přemýšlet. Nikdy nám nevyprávěl seznam dat a co se tenkrát stalo, vždy nám nastínil pozadí těch událostí a chtěl po nás, abychom odvodili, co se stalo (což právě vedlo k tomu, že jsem se nikdy neudrželi u tématu). Proto také tak opovrhoval známkami. Známky se totiž (aspoň na střední) dávají za recitaci učebnic a to on nechtěl. I já jsem ho za to několik let nenáviděl, pak jsem ho ale pochopil. Teď si troufám říct, že je to nejlepší učitel, jakého jsem kdy měl. Bohužel jen málo mých spolužáků ho pochopilo.
I believe in power of Windows Vista.
12:57
Ninjer: To je úplně normální. Jenže tako...
silhouette
To je úplně normální. Jenže takových učitelů je mimojiné hodně taky proto, že jiní "někteří" přidáno nedostanou, tak jdou dělat radši něco jinýho než učit s přeučenejma ruštinářkama na státní školu.
15:52
velmi_vtipny_navstevnik: Re: To je úplně normální. Jenže...
velmi_vtipny_navstevnik
Přesně. Kdo ti dneska půjde učit, za ty peníze, z toho mladej člověk uživí rodinu horko těžko a když je to ještě mladej kluk a nemůže vědět dne ani hodiny kdy nakrkne nějakou puberťačku a ta ho jako pomstu nařkne ze sexuálního obtěžování nebo to dokonce udělá "jen tak", aby byla zajímavá mezi kamarádkama a i když se pak prokáže, že je nevinnej, může se stěhovat, protože se to rozkřikne...ještě se někdo diví, že učí často jen to, co se nedokáže uživit jinak?
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
15:29
arxarios: ucitel
arxarios
otec bol ucitelom na ZS a spominal, ze na pedagogickej im davali za priklad isteho ruskeho ucitela, ktory chcel naucit deti nasobilku a sam ju zabudol (alebo ciastocne zabudol) a tak sa siel spytat ineho ucitela a bola tuha zima a cestou ho zozrali vlci. Ako studenti to vtedy zhodnotili, ze tak mu treba, ked bol tak blby.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
15:30
Teramon: Re: ucitel
Teramon
To by se mělo říkat dětem, když brblají že se nechtějí učit: Nevědomost zabíjí!
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
17:26
BlastFX: Re: ucitel
BlastFX
No ten musel být opravdu blbý, když se šel ptát na násobilku. Já ji taky moc neumím, ale umím násobit (a dostatečně rychle na to, aby ve škole nezjistili, že si tu jejich tabulku nepamatuji).
I believe in power of Windows Vista.
21:07
Dzahuska: Mě spíše fascinuje, že se nesnaž...
silhouette
Mě spíše fascinuje, že se nesnaží o fyziku, ale matematiku...Ale nechci rýpat

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1242 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1547 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1898 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2103 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2318 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 30 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 61 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 91 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.