Detail hlášky #67932

<ona> myslím že budu umět úžasně vařit :D když furt čumím na ty videa o vaření :D
<on> tak to já budu teda úžasně souložit

Informace o hlášce

Datum přidání: 7. 4. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: Stealer (4 hlášky)
Hlasování: Foo_Fighter, RamsesIV, reny, Boxtra, steinham, Chosen, Witek, rosoll, Lei, Mira-Ruzoptak, Lukino, grysom, rallyemaniac, ReadyHC, DivkaHromu, Nathaniel, Schade105, Schmeeczko, hanes87, Smetak, Kagero, Remetak, donny, zelvak, Vivi, Hroner, Mech_IV, DeathsDream, bender123, Caaslav, krucifix, toop, Niah, Jitka12345, vinczenzo, Remixxx, kanci, Hombre, bkbosorka1, saft, indigomejor, Tirael, ChromN, Slavek, TolSinion, PandaVonMaty, zgrossl, CrazzYdiot, Sturnus, Miguel, bosorka, jezzy, Mervin, lilo, Ninjer, mismas, PetrK, Freedom-soldier, Jana, Gobledon, nevim333, KeeperX, OmeGa, matrix17, Isador, killercat, Herda, okovanec, jumbee, svobodnik18, anezkaceska, radsem, _CJ_, jantusla, Mishar, Mejbie, blackdemon, Hammer, bozk, ladys91, Rocker-Tialk, vohrajz, mdonaat, smejdy, Puni, FrenkyB, MessY, Allka, Kapitan 88 pro a Rimmer, Ripper, chernobyl, MistrBuBak, sparasis, tristaver, velmi_vtipny_navstevnik, dorten, cha4ser, Rupreecht, BlastFX, robbo99, smrduty_kojot, Kriz22, HateMePls, Petriik, SaburaZera, kudli, Harys, suah, Zelvi, Somme, izzi_cz, freaky_tomato, Bendom, Marcus7, Justice, Alf, ubozak, Keeehi, def84, Mari05, Atanono, ZdenekH123, Crapp, hasahm, chachan, MartinezZ, TidO, Tceld, darebak464, frlo, Markuus, popik34, Ellrohir, bratix, Faloleen, Lee, Diplomat, Inf1n1tyy, Lidulinka, redog, Tannie, yannush, Notie, RAF47903, JJ, Doom90, DrBrain, nonamer, filom3n, WolfCZ, Somik, emkac, Meer, kecal_op, nitram1234, silvergold, cacadore, angie-metalbee, Coolak, lerra, Dx, majlos91, Sha-a-kaa, sliwowitz, kocicak, Sousuke_, SuPPoRTiDioTS, Altair, WaRi, Smrsta, Ejmin, Nadneseny, Slim2, queeny31, Eveni, peanutka, dohaje, hanule7, kbtmichal, shaby, romanpazout, Maty991, Maddy, Fremaner, Cejda, theSlayer, xjack, arxarios, DarkAngel, SmithF, LosFilipos, julius, Suril, WaDa, Pooka, beige, honeybw, vooten, Matesss, Najte, jing-jang, razden, Cassidy, bradl3y, DanDan, rewo, joocker, albona, Sed, Kogaku, teye, beeeee, Korialis, Blanch, alaqella, GRIF, Somzmeteny, Feenix, genevieve, Cureman, edgar_allan, Dyfer, Heriel, kidli
136 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 33,12 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

03:37
velmi_vtipny_navstevnik: A ode mě by se
velmi_vtipny_navstevnik
Messi mohl učit hrát fotbal a Crosby hokej, když to bereme takhle...Sparta, slyšíte? Máte tu hvězdu! :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
04:50
BlastFX: Re: A ode mě by se
BlastFX
Kdybys ten příspěvek poslal o deset hodin později, měl bys úžasný čas odeslání :D
A já radši půjdu spát, začínám si všímat hovadin.
I believe in power of Windows Vista.
05:08
velmi_vtipny_navstevnik: Re: A ode mě by se
velmi_vtipny_navstevnik
To bych, po zamyslení se, měl.

Hledal jsem v tom něco ve smyslu "co zas rejpe, vždyť v tu dobu by ještě po zápase Liberec-Sparta zdaleka nebylo, takže nemůže vědět, jestli jsme vyhráli nebo rupli" a ono v tom tohle, no to bylo ale zákeřné, uvědomuješ si to? :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
22:26
ladys91: Re: A ode mě by se
silhouette
Tak by to bylo v 13:37. Asi budu za debila, nebo prostě něco neznám, ale ať na to koukám jak chci, nemůžu přijít na to, co je na tom tak vtipnýho. Takže-mohl by mi prosím někdo vysvětlit čím je 13:37 tak zvláštní? :)
Tak pravilo dávné proroctví.
22:34
velmi_vtipny_navstevnik: Re: A ode mě by se
velmi_vtipny_navstevnik
To je taková ta číselná mluva t1mt0 stylem - 1337 znamená přečteno vzhůru nohama "leet". Taky nevím, co je na tom vtipného, krom toho, že se to blbě čte a to opravdu vtipné není, ale někomu to vtipné přijde.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
13:18
Araoth: Re: A ode mě by se
Araoth
Ono by to bylo i docela jedno... klidně by tě angažovat i mohli... Nebo kohokoliv jiného z ulice... Kvalita to bude určitě stejná... :P
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
05:20
velmi_vtipny_navstevnik: Ale houby, vážení,
velmi_vtipny_navstevnik
to máte jak s autem. V autoškole se naučíte řídit auto. JEZDIT se naučíte až časem. A s vařením se to má stejně tak. Podle Pohlreicha či Kluků v akci se naučíte vařit pár konkrétních věcí. Ale když např. zjistíte, že

do receptu potřebujete jemný kečup a máte jen ostrý
do receptu potřebujete eidam 30% a máte jen 45%
do receptu potřebujete "smetanu minimálně 30 %" a máte jen smetanu na vaření s nějakými 12 %

budete kde? Ano, v prdeli a zoufalí či zoufalé či někoho vyšlete pro dotyčnou surovinu. Já ale vím, že:

V receptu je jemný kečup a já mám jen ostrý? No a? Tak to bude ostřejší, však to vařím pro sebe a mám ostré rád, takže šup ten kečup tam!

Sýr 30 % nebo 45 %? To je důležité možná tak pokud chci ten sejra obalit, pětačtyřicítka se na pánvi roztejká, pokud ho chci nastrouhat na ozdobu, tak je to velmi jedno, jakej je

a smetana? To mi řekly i samy ženy v rodině, že "máš dát do omáčky smetanu na vaření či ke šlehání? To můžeš nahradit jednu druhou, když tam dáš šlehačku, budeš to mít tučnější, to asi víš z procent a když tam dáš smetanu na vaření, budeš to mít zdravější" a samy evidentně něco jako procenta neřešily, tak proč bych to řešil já? Na něco se umřít musí :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
10:20
Mari05: Re: Ale houby, vážení,
Mari05
Ty bys mohl napsat kuchařku.
Life is joke and you are the punchline.
11:16
Witek: Re: Ale houby, vážení,
silhouette
Jedna podobna tu uz je, od Babici :)
Šáhni si na zem, ať víš, kde skončíš.
13:22
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Ale houby, vážení,
velmi_vtipny_navstevnik
Kauza s posypovou solí v Polsku byla konečně rozřešena.......za všechno může nový pořad o vaření s názvem "Babitzovy kurwa dzobróty" kde známý český kuchař řekl:".......a na závěr osolíme. Když nemáme mořskou sůl, dáme kuchyňskou. Když nemáme kuchyňskou, bohatě stačí posypová........
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
12:00
letsroll: Re: Ale houby, vážení,
silhouette
Tak prosím tě už radši nic nevař. Nesnáším když někdo něco nahrazuje do jídla něčim co tam nemá bejt a pak z toho vyjde něco jako kdyby to vařil pejsek s kočičkou. Takhle se kazí gastronomie a Pohlreich se snaží vymýtit tohle zlo protože ví proč, za chvíli by nikdo nevěděl jak má dané jídlo chutnat a tím pádem by ho ani nikdo nedokázal uvařit a žrali bysme jen samé shity. Radší zůstaň jen u té nesmyslné hry kde se honí za míčem.
12:53
Queeg: Re: Ale houby, vážení,
Queeg
Myslím, že tím se nemusíš vůbec zneklidňovat. Jestli někdo tvrdí, že do nějakého jídla patří kečup, je autorem buď Babica nebo mimibazar .... takže je jedno, jestli tam nakonec bude jemný, ostrý, horčice, nebo třeba marmeláda, dokud má aspoň vhodnou barvu.
13:20
letsroll: Re: Ale houby, vážení,
silhouette
Správně si Babicu označil jako "někdo". Protože to je přesně "kuchař-nekuchař" kterej dělá tyhle prasárny a nejhorší je že se to ještě vysílá v TV.
14:52
Queeg: Re: Ale houby, vážení,
Queeg
Když on je Babica tak ukázkově český... Tady mají lidi sklon k takové .... "lidové tvořivosti" a "kreativitě", což je přístup, který se nemusí zrovna vyplácet, a ne jenom v kuchyni. Já na to teď docela nehezky narazila, když mně pár lidí okolo tvrdilo, že tu zeď určitě nemusím škrábat, a ta mně pak popadala na hlavu, nebo že natírat to penetrací je zbytečné....
Vaření bych radši nerozebírala. Vařit neumím, nehodlám tvrdit, že ano, nehodlám se chlubit tím, čeho sem v kuchyni schopná, ale především ty výtvory necpu jiným lidem. Ale ač sem chudý student a mým jediným cílem je se nažrat, nejlíp nečeho teplého co není suchý chleba, tak kečupu se vyhýbám obloukem a když už mám nějaký recept, snažím se ho držet a ne to ojebat tu tímhle tu tamtím...
15:24
BlastFX: Re: Ale houby, vážení,
BlastFX
Já se taky receptů držím. Proto většinou nevařím podle receptu :D Když se potřebuju zbavit starých surovin, prostě to nějak splácám dohromady. Třeba včera jsem měl k večeři klobásu na cibulce s nivou. A bylo v tom hodně papriky. K tomu kus chleba a byla to mňamka :)
I believe in power of Windows Vista.
13:20
Araoth: Re: Ale houby, vážení,
Araoth
Záleží jestli mu jde o gastronomicky excelentní prožitek nebo o to se prostě najíst...
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
13:45
letsroll: Re: Ale houby, vážení,
silhouette
Pokud se budu chtít najíst tak nemusim vařit. Když sežeru šišku chleba a zapiju to vodou tak jsem najedenej víc než dost.
14:04
Rimmer: Re: Ale houby, vážení,
Rimmer
Vazne zajimavy argumenty... Takze bud si mam kazdej den vyvarovat dle receptu Gordona Ramsay(e), nebo se nafutrovat chlebem? Zkratka kdyz si udelam knedlik s vajickem a kecupem, nebo pouziju nekde jine ingredience(proste podle chuti), tak nicim svetovou kuchyni a zaslouzim si zlyncovat?
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
14:08
arxarios: Re: Ale houby, vážení,
arxarios
to uz s Listrom nejedavate curry?
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
14:10
Araoth: Re: Ale houby, vážení,
Araoth
Najedenej víc jak dost nebudeš, protože do sebe narveš akorát cukry, ale budou ti chybět vitamíny, bílkoviny, tuky...
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
14:53
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Ale houby, vážení,
velmi_vtipny_navstevnik
Zde asi bylo myšleno "najíst se něčeho teplého".
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
13:56
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Ale houby, vážení,
velmi_vtipny_navstevnik
Pokud vařím pro sebe, tak je snad moje věc, jak to uvařím, ne?

Pohlreich vaří tak, aby si lidi pochutnali, Babica tak, aby se najedli. A to je rozdíl. Ono je hezké, že si můžu u Pohlreicha dát nejlepší špagety s nejlepším olivovým olejem, ale abych za malou porcičku, po které budu mít za hodinu hlad, dal těžký prachy, to můžu občas, na denní obědvání tímto stylem nemám výplatu - a Babica se snaží vařit právě tak, aby se lidi najedli levně. Komu to chutná, pro toho vaří, komu ne, však podle toho vařit nemusí.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
17:20
kurzatko: Re: Ale houby, vážení,
kurzatko
Dost se mluví o tom, že k nám do supermarketů dováží samé jídlo podřadné kvality (a ještě za přemrštěné peníze) a Češi to kupujou jako diví. Bodejť by ne, když jim někdo radí, jak se dá "báječně ušetřit", když uděláš omáčku z Tesco-kečupu. Bohužel jsou lidi, kterým nevadí, že to chutná příšerně, hlavně, že se nají, takže to pak klidně nabídnou návštěvě k nedělnímu obědu. Myslím, že se dá stravovat za málo peněz, nápaditě, zdravě a bez kečupu. Jenže to musí být to jídlo tak vymyšleno od základu, když nemám peníze, tak si dám brambory s cibulí a tvarohem a ne že si vysním koprovku, ale místo hovězího tam dám párek, místo kopru sušenou petržel a místo smetany nízkotučné mléko.
A vůbec, jestli tady někdo holduje kečupu a nechce se ho vzdát - zkusili jste někdy rajský protlak? Není drahý, jsou v něm rajčata (i víc, než 5 %...) a můžete si ho doma dokořenit k obrazu svému.
18:02
hanule7: Re: Ale houby, vážení,
silhouette
Ke špagetám přes zimu jedině protlak:) A v létě rajčata ze zahrádky (v zimě ta kupovaná nemají moc chuť).

Ale pozor - zrovna Tesco kečup (premium kvality, nebo jak to mají označené) vyšel v dTestu jako jeden z nejlepších (pokud si to dobře pamatuju, tak i lépe než Heinz), takže ne všechno Tesco je špatné. A no name věci z lídlu se taky docela často umisťují na předních příčkách. Problém je v tom, že normální člověk nemá moc šancí zjistit, co vlastně jí, pokud by v obchodech nestrávil hodiny čtením etiket a porovnáváním s normama a vysvětlivkama.

Nedělní oběd - děkuji, právě jsi mi připomněla otřesný zážitek, kdy jedna vzdálenější příbuzná na své narozeniny uvařila nějaké jídlo ze sáčku, vůbec se to nedalo jíst a ona se ještě chválila, jak není šikovná :( Naštěstí k ní nechodím na obědy každý týden.

Babicu nemusím, ale nahrazování surovin jinýma mi jako velký prohřešek nepřijde. Nemám ráda kopr? Proč nezkusit udělat koprovou omáčku z jiné bylinky, sice pak už nebude koprová, ale kdo říká, že to bude špatné?
20:33
NovaLee: Re: Ale houby, vážení,
NovaLee
Nedávno jsem viděla film Supersize Me (týpek jí měsíc jenom jídlo od McDonalda). Výsledkem jsou příšerný následky na organismus. Napadlo mě, že by stálo za to udělat podobný experiment s "levnýma potravinama" který nám nabízejí obchodní řetězce. Chtěla bych vidět ty zdravotní výsledky.
01:14
kurzatko: Re: Ale houby, vážení,
kurzatko
Stačí se podívat na některé spoluobčany... :-(
01:15
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Ale houby, vážení,
velmi_vtipny_navstevnik
Kteří pak ještě, jsou-li z USA, McD žalují za to, že z přežírání u nich ztloustli. On je snad někdo nutil?
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
14:05
arxarios: Re: Ale houby, vážení,
arxarios
Chudobný Rosenzweig slávi diamantovú svadbu.
-Vieš, Róza, – hovorí svojej staručkej žene, bohatí Židia sa celý život objedajú šoletom.
-Urobme si aj my šolet, aspoň na našu diamantovú svadbu !
-Môžeme, – vraví Róza, – ale nemáme fazuľu !
-Nevadí, urob to z hrachu !
-Ale ani hovädzinu nemáme.
-Tak tam daj párky !
-Ani husacej masti niet v domácnosti.
-Daj tam Loj !
-A chýba mi aj korenie, – spomenie si Róza.
-Môžeš aj bez korenia !
-A kde vezmem zeleninu ?
-Nasekaj tam trochu trávy !
Róza teda uvarí, zasadnú za stôl, Rosenzweig začne jesť a zamyslí sa:
-Ja neviem, čo tí bohatí Židia majú na tom šolete ?!
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
16:37
hanule7: Re: Ale houby, vážení,
silhouette
Co meleš za hovadiny? Řídit se každý podle tvé rady, tak dneska stále jíme kořínky a žvýkáme syrové maso. Jak si myslíš, že vznikají nové recepty? Tak že se vaří pořád a stále podle těch starých? No to asi těžko.

Přečti si jakýkoliv časopis o vaření a určitě v něm najdeš něco jako: chcete-li být dobrým kuchařem, nebojte se experimentovat! Jasně, když si v restauraci objednám svíčkovou na smetaně, tak jsem ráda, když mě upozorní, že ji nedělají klasicky, ale na karamelovém základě. Ale co? Stejně jsem si ji dala a byla perfektní!

A zkoušel sis někdy vařit podle norem třeba od Runštuka (učí se podle nich na školách)? Právě tu svíčkovou jsem podle nich vařila a kdybych tam dala všechno koření, sůl a ocet, co v nich bylo uvedeno, tak se to nedá jíst!

Pohlreicha docela uznávám, ale v tomhle by s tebou URČITĚ nesouhlasil.
13:25
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Ale houby, vážení,
velmi_vtipny_navstevnik
A kdo rozhoduje, co v jídle má a nemá být? Je snad nějaký Velký Vševědoucí Kuchař s patentem na nejlepší jídla? Co třeba má být v guláši? Švagr radši koření "postaru" - že si tam dává zvlášť papriku a další koření, máma zase ráda používala takové to koření "Guláš" od Vitany - kdo z nich dělal guláš správně a kdo špatně? A kdo má to jediné právo rozhodnout? Každému, co jeho jest a proti gustu žádný dišputát. Kdo chce dělat třeba rajskou z kečupu (i to jsem viděl), ať si dělá, když mu to chutná, máme snad právo mu to zakazovat? Ne, můžeme si pomyslet, že je prase, jako já si třeba myslel o Němcích dávajících si KE SVÍČKOVÉ BRAMBORY!!!, ale když jim to chutná, guten Appetit.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
13:56
arxarios: Re: Ale houby, vážení,
arxarios
mne zo zaciatku vadilo: stredne velke zemiaky (brambory), mensia vajicko, trochu mlieka (v jedno recepte ta trocha nakoniec bola 200ml !!!), miesame do zhustnutia a ako mam vediet, ci je to dost huste? a vrchol vsetkeho pecieme do ruzova! teda odtiene zltej, hnedej, okrovej, ale ruzova? to som dosiahol len raz, ked som ako 13 rocny piekol babovku a dal do cesta cervene potravinarske farbivo.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
17:08
kurzatko: Re: Ale houby, vážení,
kurzatko
Růžová je vůbec zvláštní barva, prostupující celou kuchyni. Troufám si tvrdit, že barvoslepá úplně nejsem, ale kdy je cibulka "osmažená do růžova", to taky nepoznám.
Jinak vařit podle přesného receptu je možná jednodušší, ale je to trochu nuda. Instrukce typu "Koláč vložíme do trouby vyhřáté na 185,5° a pečeme 22 minut" svádí k tomu, že to tam člověk frkne a za 22 minut bez dozoru předpokládá, že koláč je tak akorát. Jenže on může být spálený i syrový, protože i když postupuješ podle receptu, podmínky nejsou nikdy stejné. Daleko zábavnější jsou recepty po babičkách, kde je strohá instrukce "upečeme ve středně vyhřáté troubě". Mimochodem, dokud jsme měli plynovou troubu, tam žádné stupně stejně nebyly.
17:34
arxarios: Re: Ale houby, vážení,
arxarios
no, to som si tiez vychutnaval po rokoch na elektrike piect v plynovej. Vzdy to bol zazitok, cakat, co z toho bude. Ale uz som piekol aj v peci na drevo. teraz som rad, ze mam elektricku s hodinami, takze ked musim pocas pecenia skocit do prace, viem, ze nevyhorim :)
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
17:39
kurzatko: Re: Ale houby, vážení,
kurzatko
Já jsem v té plynové (u rodičů doma) sama nikdy nepekla, protože jsem se strašně bála ji zapalovat. Musela se tam strkat zapálená sirka do takové škvírky, pak se strašně dlouho nic nedělo (jen syčel plyn) a pak to najednou udělalo "BLAF!" a tlaková vlna proběhla kuchyní :-))
13:05
Blanch: Re: Ale houby, vážení,
Blanch
O můj bože, ty mluvíš o mně! Měla jsem to doslova a do písmene stejně!
Zlatá elektrická trouba!
Jsem lama, ovce si buďte sami! | Holt vzdejme hold Zidanemu! | *IRONÍK*
23:21
Nechic: Re: Ale houby, vážení,
silhouette
Kreativita veření se mi líbí. Když člověk chce, může si dost vyhrát (jeden by to přirovnal i k programování), ale přikláním se taky k přesnosti receptů. Pokyny typu trochu, středně, chvilku, občas nebo pokud možno, že něco přidáme a vůbec se nenapíše kolik dokáží pěkně zmást. Ne, že by se přesným receptem měl člověk řídit úplně tip ťop (zkoušel jsem to, nemá to cenu), ale aspoň člověk ví nějakou míru, které se +- držet.
Asertivní právo č. 1 : Právo říct "To se mi nelíbí"
00:35
arxarios: Re: Ale houby, vážení,
arxarios
ked znamym prekladam recepty, ktore mi chutili, tak najprv vyskusam, potom prelozim a skusam to podla prekladu (casto v receptoch nie je spravny postup a zbytocne sa plytva riadom i casom). Po finalnej oprave posielam.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
01:52
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Ale houby, vážení,
velmi_vtipny_navstevnik
Však taky už všude píšou "respektujte zkušenosti s vlastní troubou" :)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
13:08
nonamer: Po prvním řádku jsem věděl jak b...
silhouette
Po prvním řádku jsem věděl jak bude vypadat ten druhý... podle mě to na plusko není. Tudíž nezbývá než minusovat.
18:09
srnka: Hm, tak zjavne to prežilo nahlás...
srnka
Hm, tak zjavne to prežilo nahlásenie. Divné. Ja si stále myslím, že je to len prepísaný vtip a treba to zmazať. Variácií tu už bolo, napr.:
https://www.google.com/search?q=vtip+vareni+porno a guess what, aj https://www.google.com/search?q=joke+cooking+show+porn je toho plné.
01:39
Boxtra: Proč jsem jen četla celou tuto d...
Boxtra
Proč jsem jen četla celou tuto diskuzi? :/ Ale všem, co vaří rádi (a nebojí se trochu té kuchyňské alchymie) posílám přání dobrého jitra, ostatním, ať si dají pozor, zda pijí ranní kávu uvařenou přesně podle receptu.
Vtip celkem starý, ale nějak se v šedosti fronty zablýskl. Plus.
Někdo vtipný je, někdo není.
13:20
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Proč jsem jen četla celou tu...
velmi_vtipny_navstevnik
Přesně. Vařit podle receptu a běda, když je tam něčeho o tři zrníčka více, už to tak nesmí být, je nuda. Proto jsou taky nejlepšími kuchaři většinou chlapi - nebojej se experimentovat. Žena jede podle receptu a jak má něco vyzkoušené, drží se toho. Chlap se třeba někdy splete aneb když táta vrznul do guláše místo papriky omylem chilli, ale jakej pak ten guláš byl! :-) A přitom v žádném receptu tohle nenajdeš :)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
14:02
Jana: Re: Proč jsem jen četla celou tu...
Jana
Vážně? V žádném receptu guláš s chilli? Začínám mít obavy, jestli tvůj táta není můj děda...
"MNĚ se to nelíbí" vs. "MĚ to nezajímá" - cítíte ten rozdíl? | Lokomotiva |
18:46
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Proč jsem jen četla celou tu...
velmi_vtipny_navstevnik
Ale jo, určitě najdeš, ale ne v množství, ve kterém se tam normálně sype paprika.

Aneb otec vzal pytlík s domnělou paprikou, bohatýrsky z něj nasypal do hrnce a teď nevím jestli hned nebo až po uvaření zjistil, že to nebyla sladká paprika, ale chilli, plivali jsme oheň :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1243 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1548 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1898 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2103 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2318 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 31 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 61 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 91 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.