Detail hlášky #67992

<kamoska> za chvilku konecne koncim v praci
<ja> to te ten tvuj bude doma cekat z obedem, ne ?
<kamoska> jj, on je uplne kulinarske eso
<ja> fakt ? tak co budes mit dobreho ?
<kamoska> asi caj

Informace o hlášce

Datum přidání: 14. 4. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: LiberaleMiguel (36 hlášek)
Hlasování: IDDQD, pajiinka, hanule7, Chosen, darebak464, Hroner, wegas, _justright_, Lorddreath, Sousuke_, Foo_Fighter, kocicak, Nimoe, Loty, mazlus, Auticko, Andysik, Ella, Finarfin, elvellon, Cercly, mickell, bosorka, ReadyHC, Lidulinka, Schade105, Gobledon, Ilidan, Lei, holion, ciakval, maucelka, B3CrAZy, Allka, tronda, Dzejna, matrix17, chachan, Yukina, mladek2, Tutanken, Meer, Vitas, Eskymak, mdonaat, FuciMiNaKule, Apophis, Titanit, rionka 49 pro a Datel, jurda, DanDan, fatman, Markuus, SaburaZera, razden, Sha-a-kaa, tipsy, Rimmer, lilo, Micha, toop, Blast, zakolu, KaseO, Zuza-chan, HateMePls, soustruh, Coolak, Dovi, sparasis, Suerte, Schmeeczko, Wlk, ZdenekH123, suah, TolSinion, Fremaner, SPOK, izzi_cz, Marcus7, Justice, Crazy_Ivan, Tceld, Tristy, tik-tak-cz, ChromN, Cureman, Sotna[A], alaqella, popik34, Matesss, arxarios, Juggernaut, Neuromancer, Bakys7, WaRi, DrBrain, emkac, Diplomat, Bendom, bozk, peanutka, Dx, Frit, cha4ser, Rupreecht, kapriiik, DeathsDream, broty, SmallMongoose, angie-metalbee, vilg, crooty, robbo99, nitram1234, chernobyl, Niah, kapoka, romanpazout, Ejmin, vinczenzo, smrduty_kojot, Somme, zuzka2727, Kaissy, riddick09, kecal_op, Tannie, gebik, Universal, Tominas, Hammer, Akemi4, Atanono, Sed, Lorandel, Michalowic, filom3n, masozravapalma, jumbee, Mishar, freaky_tomato, Faloleen, S1mon, Miguel, Tikov, Alf, BlastFX, Harys, Kogaku, reny, redog, Altair, yannush, Witek, Moskva, def84, Kriz22, bratix, hasahm, LosFilipos, Mermeoth, bradl3y, Dyfer, Ripper, ESESEL, Edu, majlos91, vooten, Sturnus, frlo, kbtmichal, Najte, steinham, Maddy, perfect, Nadneseny, SkyHaven, DarkAngel, hellequine, Januska, Ellrohir, WolfCZ, Cejda, MistrBuBak, jezzy, Slim2, lerra, queeny31, Maty991, ubozak, joocker, Blanch, zelvak, GRIF, Somzmeteny, Puni, Feenix, kudli, Heriel, xkox, YDraigGoch, Zelvi, Edgarix, millcEK, Metzgermeister, Somik, lennyd, FrenkyB, Koriss, Vevoda_Wolf, MessY
160 proti
V oblíbených: Apophis, rionka 2 uživatelé
Oblíbenost: 18,21 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

12:01
IDDQD: čekat z oběděm? Vážně? Ale za mě...
IDDQD
čekat z oběděm? Vážně?
Ale za mě +, simple&funny
It's just me.. Gabe Newell
12:12
Rimmer: Vrchol meho kulinarskeho umeni k...
Rimmer
Vrchol meho kulinarskeho umeni konci u caje na divoko... Moc ohrane :P
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
12:22
Blast: Re: Vrchol meho kulinarskeho ume...
silhouette
Recept, prosím :)
Pokud nejde o život, jde o h.... Však vy víte co :)
13:10
Dovi: Re: Vrchol meho kulinarskeho ume...
Dovi
Pre čaj na divoko použijeme dažďovú vodu a bylinky natrhámem za domom. Deluxe verzia je natrhať ich v lese. Postup prípravy rovnaký ako u bežného čaju.

Dovolím si doporučiť aj čaj na divoko špeciál, kde vodu berieme z miestneho vodného toku. Výhodu v tomto prípade majú kulinári z oblastí so zvýšenou hustotou obyvateľstva, pretože čaj pripravený z prírodných zdrojov v týchto oblastiach získava nenapodobiterľnú príchuť a arómu miestneho koloritu.
13:33
Blast: Re: Vrchol meho kulinarskeho ume...
silhouette
Do pořadu s Babicou jak dělaný :D
Pokud nejde o život, jde o h.... Však vy víte co :)
21:51
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Vrchol meho kulinarskeho ume...
velmi_vtipny_navstevnik
A jak myslíš, že se vařil čaj ve skautu? Resp. na školním výletě v osmičce nás tohle "učil" kamarád skaut - čaj z jehličí. A jakej byl, jen doporučil nepít toho moc, protože nezvyklého člověka to poněkud prožene :-)

To by ti trampové dali, přirovnávat jejich styl vaření stylem "každej přinese něco, společně to hodíme do kotlíku a uděláme z toho něco, čemu budeme říkat např. buřtguláš" k Babicovi :-) Tvým směrem létající šišky a nadávky do mastňáků a paďourů by byly to nejmenší :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
21:53
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Vrchol meho kulinarskeho ume...
velmi_vtipny_navstevnik
resp. teď nevím, jestli to bylo jehličí nebo borůvčí a brusinčí, ale ono je to jedno, prostě natrhané co les dal :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
22:18
hanule7: Re: Vrchol meho kulinarskeho ume...
silhouette
Tak z převařené vody ti snad nic být nemůže a když se vyberou vhodné bylinky / plody, tak ani z těch... Ale pamatuju si, jak jsme jednou z nouze pili nepřevařenou vodu z potoku a to už jsem trochu strach měla.

No a jednou jsem se před drahým zmínila, že jsme kdesi jedli knedlík (přišli jsme ve čtvrtek do dědiny, kde vozili pečivo jen v pondělí a středu, takže se nic jiného koupit nedalo) s nutelou a směje se mi kvůli tomu už několik let:) A na lečo s nudlema z čínské polévky taky vzpomínám ráda... Ale ono je rozdíl, jestli si tohle uvaříš párkrát do roka v kotlíku vedle stanu, nebo to děláš každý víkend na oběd, protože je to skoro zadarmo a skoro bez práce.
22:23
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Vrchol meho kulinarskeho ume...
velmi_vtipny_navstevnik
Heh, my jednou přijeli s partou do kempu, kam teď nevím jestli pečivo vozili nebo pro něj správcová jezdila - bylo to pět kilometrů od civilizace - ale každopádně přivezla jen to, co si kdo objednal anebo se muselo jezdit do Nové Vráže nakupovat, což ovšem taky byl průkak, protože tam ve čtyři zavírali, což je pro nás, pro které je chodit spát ještě za tmy a vstávat před polednem sprosté slovo, poněkud problém, celé noci jsme mazali Bang a podobné :-)

Přijeli jsme tam v sobotu, v neděli u ní jedna chatka kamarádů nakoupila "pár Plzní" s tím, že "no když víc nemáte..." a ona na to něco ve smyslu "s tím jsem chtěla vydržet do středy, takže říkáte, že mám zítra jet na nákup?" a skončilo to všeobecným smíchem a fotkou plné ledničky Pilsnerů, která se ještě kdesi na netu nalézá :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
09:15
Blast: Re: Vrchol meho kulinarskeho ume...
silhouette
Teď mi to tady přijde jak hitparáda toho kdo jedl nebo pil horší zvěrstvo, tudíž je víc cool :) Já sem na tábory jezdil, chodil sem do skautu, každej víkend sme byly někde v přírodě daleko od lidí, ale asi nejsem dostatečně hustej když sem jedl normální konzervy atp.
Pokud nejde o život, jde o h.... Však vy víte co :)
11:21
hanule7: Re: Vrchol meho kulinarskeho ume...
silhouette
Tak pokud se vám vždycky povedlo se sesynchronizovat a vzít stejné (nebo alespoň podobné) konzervy, tak to jde. Nebo pokud jste byli sólisti a vařili si každý na vlastním ohníčku pro sebe. My to občas dělali tak, jak píše VVN, každý vzal, co uznal za vhodné a potom se to "nějak" smíchalo.

A když neseš na zádech stan, spacák, karimatku, ešus, náhradní boty, ... tak to si pak rozmyslíš, jestli s sebou potáhneš i vodu, konzervy a chleba třeba na 5 dní, nebo jestli raději budeš spoléhat na to, že po cestě potkáš studánku a obchod.

A neboj, nemusíš si svoji hustotu nahánět hrubkama, klidně můžeš psát i bez nich...
09:28
crowley: Re: Vrchol meho kulinarskeho ume...
crowley
Já s láskou vzpomínám na poslední BeBe sušenky a májku. A jestli tomu VVN říká "např buřtguláš" pro nás je to, dle nejčastějšího vzhledu, hovno s přízviskem, dle chuťově dominantní suroviny (houbo-kolínkové, bramborové,...)

Na žvanec "co bágl dal" a civilnější verzi "co dům/chalupa dal/a" nedám dopustit.
It's Time. Time to face what we all believe in.
12:27
hanule7: Mě to pobavilo, takže +. Ale z...
silhouette
Mě to pobavilo, takže +.

Ale zkus si prosím zapamatovat, že před otazníkem se nepíše mezera a že je "s kým, s čím" a ne "z kým, z čím".
13:59
Tceld: Z té chyby syčím jak had, což mě...
silhouette
Z té chyby syčím jak had, což mě sice rozesmálo, ale za to si píšu plus pro sebe. :-)
Nemám vzory - jen jsem o 10 let mladší verze Harveyho Spectera...
14:45
Ninjer: "Umím uvařit maximálně čaj" mi p...
silhouette
"Umím uvařit maximálně čaj" mi přijde jako šíleně obehraná hláška... Používat v běžném životě proč ne, ale dělat z toho nějaký super fór hodný lamera? Ani náhodou.
15:44
lopolk: Re: "Umím uvařit maximálně čaj"...
silhouette
kamo tak lamer poslední dobrou upada a tehle spatnych hlasek je hodne. aspon ze se nedostanou za frontu :D
16:57
Araoth: Re: "Umím uvařit maximálně čaj"...
Araoth
Já umím připravit bramboráky... ale dieta se na tom taky moc postavit nedá... :-)
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
21:42
BlastFX: Re: "Umím uvařit maximálně čaj"
BlastFX
To mě učila vařit babička, takže mé výtvory chutnají skvěle, ale o nějaké dietě taky nemůže být řeč (hromada tuku je základ všeho) :D
I believe in power of Windows Vista.
21:49
velmi_vtipny_navstevnik: Re: "Umím uvařit maximálně čaj"
velmi_vtipny_navstevnik
K čemu nějaké diety, na něco se umřít musí a co z toho, že se dožiju sta let, když z toho života budu houby mít? :-) A aspoň svou "včasnou smrtí" potěším ministry financí a sociálních věcí, nebudou mi muset vracet, co za produktivní věk nacpu do důchodového systému :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
22:47
bratix: Re: "Umím uvařit maximálně čaj"
silhouette
To se neboj,
1) brzy se pojem důchod stane historií,
2) do této doby ti bude důchod vyplácen z toho, co si během produktivního věku naspoříš pomocí penzijního připojištění :)
Vítej v Absurdistánu, známém pod pseudonymem Česká republika.
22:52
velmi_vtipny_navstevnik: Re: "Umím uvařit maximálně čaj"
velmi_vtipny_navstevnik
Jojo, heslo "z práce rovnou do kremace" už znám delší dobu. A to bychom zabředli do "čím déle budou muset lidi pracovat, tím déle budou starší blokovat místa mladým, protože dříve by šli si užívat důchodu a na jejich místa nastoupili mladí, teď budou šedesátníci stále pracovat a mladí budou na pracáku, protože (logicky uvažující) firma si nechá zkušeného šedesátníka než aby brala pětadvacetiletého, kterého musí zaučovat? Toho vezme až ve chvíli, kdy "starému" bude zbývat krátká doba do důchodu, aby nováčka zaučil", čili není ono zvyšování věku odchodu do důchodu kontraproduktivní? :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
22:56
bratix: Re: "Umím uvařit maximálně čaj"
silhouette
to skutečně je, bohužel těm, kteří o tomto rozhodují to asi jaksi nedochází
02:20
Araoth: Re: "Umím uvařit maximálně čaj"
Araoth
K čemu diety? Vzhledem k tomu, že dieta znamená to, jak se stravuješ a nemusí to být zrovna zeleninová dieta, ale může to být i fast food dieta, tak to bude asi dost důležité... To jenom reklamy a moderní společnost srovnala slovo dieta se zdravým životním stylem a snahou zhubnout, přestože to s tím nemusí mít vůbec nic společného... :-P
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
04:14
BlastFX: Re: "Umím uvařit maximálně čaj"
BlastFX
Vývoj jazyka. Spousta slov dnes znamená něco úplně jiného, než co znamenala původně. Mně se to moc nelíbí, jenže já jsem dekadent, takže do pokroku nemám co mluvit. Tak či tak se s tím nic dělat nedá.
I believe in power of Windows Vista.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1243 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1548 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1899 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2104 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2319 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 31 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 62 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 92 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.