Detail hlášky #68010

<a> Tvl, tak to bys neuvěřil co zas <c> proved, když se vožral :D
<b> No povídej, to jsem zvědavej :)
<a> Tak se zas nějak strašně vožral v hospodě, pak nasednul do auta a najednou za ním benga
<b> Už to začíná být zajímavé :)
<a> No tak on místo aby zastavil tak samozřejmě začal ujíždět.
<b> To se u něj dá čekat :D
<a> A dojel ke kruháči a začal jezdit furt dokola a ty policajti za ním
<b> :D
<a> Když jsem se ho ptal, jakej to podle něho mělo význam, tak řekl, že by mu mohla klesnout hladiina alkoholu v krvi :D
<b> ROFL :D
<a> A pak si ty benga zavolali posily a zastavili ho dvě auta mezi sebou
<b> Ten musel bejt slušně v prdeli :D
<a> No to není všechno, když vystoupil tak jim řekl, že si jich vůbec nevšiml :D
<b> Tvl, on nikdy nezklame :D

Komentář: Co dokáže alkohol...

Informace o hlášce

Datum přidání: 15. 4. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: Potato (3 hlášky)
Hlasování: zgrossl, doctor2war, frlo, rallyemaniac, Dzejna, tomcoko, Gasert, Metzgermeister, mdonaat, Doomista, KaseO, Tina, Frankie111, Schade105, matrix17, Dzahuska, RodneY, FuciMiNaKule, Apophis 19 pro a Diplomat, bradl3y, Krysaczek, sliwowitz, DrBrain, Zuza-chan, tepich, tik-tak-cz, izzi_cz, hanule7, yannush, Dovi, DarkAngel, Sed, def84, arxarios, Witek, Micha, MistrBuBak, Blast, peanutka, toop, jing-jang, S1mon, Rimmer, Atanono, HateMePls, Somik, GICaesar, Dyfer, bosorka, PHiLiPZ, Ejmin, FoxMulder, TolSinion, DivkaHromu, genevieve, Lorandel, Alf, beige, Rupreecht, rewo, Scr1899, Rukof, Hammer, Akemi4, angie-metalbee, Altair, sparasis, CrazzYdiot, Ninjer, Loty, Cejda, smrduty_kojot, bratix, kecal_op, Bendom, lilo, Slim2, masozravapalma, Coolak, rosoll, Nadneseny, Harys, alaqella, soustruh, majlos91, riddick09, popik34, hanes87, Almion, Tceld, Najte, queeny31, Trny, Rillana, Schmeeczko, Foo_Fighter, broty, Chosen, Bleskowitz, Matesss, kurzatko, kbtmichal, emkac, B3CrAZy, cha4ser, BlastFX, Mari05, Tannie, Meer, RamsesIV, luciferrus, Einherjar, mecakar, Suerte, DarthOptimus, Neuromancer, Loxcom, hmmc, freaky_tomato, sevenjetc, Sotna[A], Maty991, Yukina, scarlaxx, Hamagen, Tutanken, ErrorJoe, DeathsDream, Kolouch, Lukino, thepope, aewin_cz, nevim333, chachan, vinczenzo, Petr640, Sha-a-kaa, Marcus7, chearius, PikoPirat, Ripper, razden, robbo99, SkyHaven, steinham, ubozak, bubhak, kuras, Eurostoxx, t-fuse, Notie, DAran, batduck, ZdenekH123, chernobyl, ReadyHC, vooten, Cipisk, Cureman, Lorddreath, honzdir, bozk, HonzaRez, doombo, mrcl, ReginaPhalange, DanDan, Universal, tipsy, jurda, WolfCZ, vasek004, lerra, Kriz22, Justice, nitram1234, kapoka, LosFilipos, Ellrohir, Moskva, nwkt, Lavinies, Petriik, Math3s, Kogaku, silvergold, filom3n, darebak464, Finarfin, ESESEL, Ondruch, Myrdin, 8laz3r, Somme, ladys91, joocker, Blanch, Sethiel, zelvak, GRIF, Somzmeteny, Puni, Cercly, Feenix, FrenkyB, MessY, suah
189 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 5,93 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

20:41
himself: To je slušnej borec, nalitej za
silhouette
To je slušnej borec, nalitej za volantem!
Toto je podpis
20:42
DrBrain: Hláška je debilní, vy jste debil...
DrBrain
Hláška je debilní, vy jste debilové, <c> je kolosální debil.
Když každý moudřejší ustoupí, potom si hlupáci budou dělat, co se jim zachce.
20:57
yannush: po prvom riadku som prestala čit...
yannush
po prvom riadku som prestala čitať a tušim som urobila dobre.
Normální zeď se snad čte v lahváčové sušence? O tom silně telefonuji. [the_domingo]
20:58
def84: Fake
def84
gumovy medvidek
Stultitia excusationem non habet.
21:00
Sed: Kámoš jel po prakticky nevyužíva...
Sed
Kámoš jel po prakticky nevyužívané skoro-polní cestě (tím chci říci, že prakticky ohrožoval jen sebe) s vyšší hladinou alkoholu v krvi a pokuta 50k CZK a +- 1 rok bez řidičáku. Doufám, že tohoto kreténa zabásli. :)
Kappa
22:10
Hammer: Skoda
Hammer
Meli ho zastrelit pri "uteku". O zm*da za volantem min.
I'm not weird. I'm limited edition
22:29
kalmar: Re: Skoda
silhouette
Smrt neni řešení. Zkus si přečíst něco o reinkarnaci. Chápu, že v dnešní materialistické společnosti se takové myšlenky těžko ujímají, nicméně stojí za pozornost. Pro reinkarnaci mluví tisíce výpovědí od lidí, kteří se vrátili do některého ze svých minulých životů. V podstatě jde o aktivování svého podvědomí, protože v právě v podvědomí jsou uloženy naprosto všechny informace z toho současného života a velká část (možná všechny, to nevím jistě) z těch předchozích. Všechno je velice pěkně popsané například v knize Objev své minulé životy od Harda Trutze. Mně to smysl dává...
00:19
Schmeeczko: Re: Skoda
Schmeeczko
Už to neber. Nikdy.
Tepichovo písmo bývalo tučné a Zidane tu býval. Opravdu!
01:53
emkac: Re: Skoda
emkac
epic comment is epic
Quis custodiet ipsos custodes?
12:54
kalmar: Re: Skoda
silhouette
Pokud o tomhle něco víš, rád si to přečtu. Pokud ale nevíš nic a nezajímáš se o to, neměl bys to komentovat. Ty zjevně víš jenom tolik, že jednou umřeš. Gratuluju, to je docela důležitá informce, nicméně do diskuze to moc nepřinese. Kdybys aspoň dal nějaký argument, ale ty se snažíš jenom zesměšnit... Škoda slov.
16:49
Schmeeczko: Re: Skoda
Schmeeczko
Mně stačí umřít a pak pokračovat rozkladem, já se s tim spokojim, smířenej s tim dávno sem a hlavu si nějakejma reinkarnačníma a jinejma náboženskejma rodidlovinama zasírat nehodlam. A jo, zesměšňovat exoty mě docela baví, oni se totiž o většinu srandy postaraj sami ;)
Tepichovo písmo bývalo tučné a Zidane tu býval. Opravdu!
13:00
kalmar: Re: Skoda
silhouette
Dokážeš nějak vysvětlit vědomí? Myslím to samotné uvědomění si sebe sama. Jestli znáš nějaké fyzikální zákony nebo znáš nějakou literaturu týkající se tohoto problému, rád všechno přečtu. Bohužel jsem ale nikde žádné jiné vysvětlení nenašel, proto věřím na reinkarnaci. Prostě mi vrtá hlavou, na základě jakých poznatků a vědomostí jsi vyplodil ten svůj komentář. Taky by sis měl uvědomit jednu starou pravdu a to sice: neexistence důkazu není důkaz neexistence. Tak prosím buď exaktní a podej důkazy pro svoje tvrzení. :)
16:44
Schmeeczko: Re: Skoda
Schmeeczko
Tak to mi dokaž, že nefetuješ nějaký fakt divoký svinstvo ;)
Tepichovo písmo bývalo tučné a Zidane tu býval. Opravdu!
17:33
chernobyl: Re: Skoda
chernobyl
To není úplně fér, že. Nelze přesvědčivě vyvrátit, že se někdo reinkarnoval. Ovšem to nelze ani přesvědčivě podložit. Máš jen spoustu "důvěryhodných" výpovědí a knížky alternativních spisovatelů. Jsem taky (ne moc dobrý) amaterský spisovatel, podobnou knížku na základě různých výpovědí není vůbec těžké spáchat.

A jak se říká... "One century's magic, another century's science."
Nemám rád lidi.
17:42
velmi_vtipny_navstevnik
To máš jako s Bohem. Nelze dokázat, že je a nelze dokázat, že není.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
21:26
Teramon: Re: Skoda
Teramon
Už aby objevili Babylónskou rybku a Bůh bude konečně popřen. Viz http://www.youtube.com/watch?v=kyYS-GzBSIg .
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
23:49
kalmar: Re: Skoda
silhouette
To už se potom můžeme bavit jenom o důvěryhodnosti zdrojů. Pokud ty tvrdíš, že různá vydavatelství, khikupectví a samozřejmě i autoři (např. PhDr. Jiří Zíka) vědomě lžou prostřednictvím knih, tak já můžu tvrdit, že lžou různí vědci, kteří se to snaží popřít. K reinkarnaci se dá dospět i jinak. Je vědecky dokázáno, že každý člověk má schopnost telepatie, vidění budoucnosti i minulosti. Jenom je trochu složitější se tyto schopnosti naučit ovládat. Vzhledem ke všem schopnostem lidské duše mi přijde jenom logické, že by mohla být něco trvalejšího. Vesmír, ve kterém by vše jenom chaoticky vznikalo a zanikalo, mi nedává moc smysl... Ale samozřejmě pokud chceš věřit, že po smrti přijde jenom nekonečná tma a nicota, je to jenom tvoje volba.
09:29
chernobyl: Re: Skoda
chernobyl
Já jsem nikde netvrdil, že vědomě lžou. Mohou na tom být stejně jako Ty a ve svou věc věřit, to je zcela v pořádku. Já jsem věřící, takže věř mi, že chápu. Ale blbost je strkat to jiným lidem pod nos jako podloženou a dokázanou věc. Protože to prostě není.
Jinak naopak vysvětlení, že ve vesmíru věci náhodně vznikají a zanikají je bohužel rozšířené všeobecně i mezi vědeckými kruhy, S tím nesouhlasím už jen z toho důvodu, že na světě neexistuje věc jako náhoda, smůla nebo štěstí. Ale v tom se shodneme zřejmě z jiných důvodů, než je víra :).
Nemám rád lidi.
20:05
kalmar: Re: Skoda
silhouette
Pravda, reinkarnace ještě vědecky dokázaná není, ale jiné podivné schopnosti mysli (možná duše, jestli se to tak dá nazvat) ano. Kdo tomu nevěří, ať si zajde za nějakým odborníkem přes návrat do minulých životů. Určitě je v tomhle směru potřeba dávat na podvodníky. Skutečný odborník dokáže zprostředkovat skutečně působivý důkaz o reinkarnaci.
17:59
NovaLee: Re: Skoda
NovaLee
Mně asi nějak uniká smysl, proč se pod hláškou o ožralovi, který jezdil po kruháči, rozvinula filozofická náboženská diskuze :)
18:24
Schmeeczko: Re: Skoda
Schmeeczko
Vidim to tak, že si kalmar nevzal prášeček a přesto reagoval na komentář o "zastřelení na útěku", a to jakymsi napůl astrálnim slovnim průjmem, na kterej já naneštěstí odepsal čtyřslovnym komentářem, kterej spustil lavinu rodidlovin...
Tepichovo písmo bývalo tučné a Zidane tu býval. Opravdu!
20:49
NovaLee: Re: Skoda
NovaLee
Ano, přiznávám, že jakýsi podivný "oslí můstek" to mělo :)
23:51
kalmar: Re: Skoda
silhouette
Pokud se tak děsivě mýlim, tak proč jsi mě už dávno nesmetl pádnými argumenty? Urážky a průjmy tady od začátku píšeš jenom ty, postav se tomu jako chlap a ne jako baba.
19:57
ESESEL: Re: Skoda
ESESEL
Hele, reinkarnace nějak vysvětluje vědomí?
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
21:29
Teramon: Re: Skoda
Teramon
Taky mi tady uniká souvislost. Jestli vědomí (= uvědomění si vlastního já) mají i primáti (a další zvířata, na která si nevzpomínám, snad vrány nebo havrani) a některá zvířata ne, znamená to, že se reinkarnují a reinkarnovat se dá jen do zvířat, která mají vědomí?
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
22:04
NovaLee: Re: Skoda
NovaLee
Se zeptej vrány :)
22:08
ESESEL: Re: Skoda
ESESEL
S podobnými ptáky je lepší se nezaplétat. Jen se zeptej Poea. :-)
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
22:34
velmi_vtipny_navstevnik
To myslíš toho, co se snažil přiklonit slovenské Romy k ateismu pomocí havraního "never more"?
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
23:57
kalmar: Re: Skoda
silhouette
Podle mě mají vědomí všechna zvířata. Dr. Bruce Lipton ve své knížce Biologie víry ukazuje, že už samotná buňka je živá a tudíž disponuje jakýmsi vědomím. Reinkarnovat se lze zřejmě do čehokoliv. Budoucí tělo určuje karma. Jestli karma neexistuje, tak co. Aspoň budu žít co nejlepší život.
00:34
Teramon: Re: Skoda
Teramon
kalmare, nemyslím, že mají všechna zvířata vědomí. Postav před zváře zrcadlo a pokusí se svůj obraz buď zaútočit, nebo ho obskočit. Může existovat širí pojetí, ale já to vnímám takhle.
Přiznám se, že mé duchovní vzdělání je prachmizerné, mám matné znalosti Bible, přečetla jsem Bhagavadgítu (z té jsem pochopila, že je jedno, jestli budu rozdávat jídlo chudým a starat se o nemocné nebo celý život krást, plenit chrámy a prznit panny, jen když se oprostím od šalby smyslů a najdu cestu ke Kršnovi) a pak Zenové příběhy (ze kterých jsem nepochopila nic, je to pro mě cypřiš ve dvoře).
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
11:46
hanule7: Re: Skoda
silhouette
To, že zvíře nechápe, co je zrcadlo, znamená, že nemá vědomí? Můj pes už pochopil, že zrcadlo nemá cenu očichávat a olizovat, ale psy na ulici zdraví dál... Znamená to, že získal vědomí?
14:19
velmi_vtipny_navstevnik
Ne, to znamená, že je jako každý pes potvora poťouchlá, na ulici oblíže při poznávání jinému psovi prdel a doma pak chce paničce projevit "lásku" tím, že jí tím samým jazykem olíže obličej - a pak se mi táta diví, že nesnesu, aby mě pes oblizoval, natož na obličeji :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1238 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1543 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1893 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2099 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2314 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 26 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 56 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 68 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 77 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 87 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.