Detail hlášky #68083

18:10:45 <ona> moment, hned přijdu
20:23:14 <ona> jsem zpět
20:23:51 <on> v pohodě, ale rád bych si s tebou taky někdy proletěl. Vesmírnou loď nemá jen tak někdo :).
20:24:17 <ona> cože :D?
20:29:04 <on> No řekla jsi, že za moment jsi tu. Tedy šlo předpokládat, že se bude jednat maximálně tak o 10 minut. V mém prostoročasu uběhlo cca 133 minut. Pak lze spočítat, že jsi musela letět rychlostí cca 298 944 km/s, což je v podstatě rychlost světla. Tedy jsi za tu dobu mohla dosáhnout libovolného tělesa mezi sluncem a kousek za oběžnou dráhou Marsu (samozřejmě v závislosti na aktuální poloze těchto těles). Na základě těchto informací lze dále předpokládat, že buď patříš do vysoce technicky nadané skupiny lidí (ať už loď vymysleli sami, nebo našli a opravili mimozemskou) nebo patříš k mimozemské rase studující planetu Zemi. Pokud bych se měl držet při zemi, pak si se jen uvedla do stáze, což je mnohem pravděpodobnější vzhledem k technickým možnostem lidské rasy. Potom by se dalo spekulovat o nějakých lokálních časoprostorových anomáliích. Náhodou černá díra kolem tebe neproletěla? Teoreticky by měla zanechat viditelnou stopu. Na druhé straně by při této velikosti v lepším případě způsobila zemětřesení, v horším bychom tu už nebyli. Momentálně mě nic víc nenapadá. Analýza dokončena. Doporučovaná reakce: Za těchto okolností bych se chtěl s tebou opravdu vážně bez otálení zcela jistě seznámit.

Informace o hlášce

Datum přidání: 25. 4. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: MixiM (2 hlášky)
Hlasování: borekj, janson, WellBloud89, Zuza-chan, Schade105, sg_sysel, pajiinka, GICaesar, Isador, Lorddreath, Pooka, hAssassin, Nefsu, Chosen, luciferrus, Staga, Dott, mikirc, vasek004, bubhak, honzdir, Kolouch, ramfis, thepope, selmi, Lidulinka, Crazy_Ivan, despy, Gobledon, Ondruch, Tutanken, Rocker-Tialk, TolSinion, maryjane, Lei, smejdy, Meer, nitram1234, Neuromancer, drtikol, CIMBI, WolfCZ, Hroner, TommyGun, Smetak, CarpeNoctem, Precho, wegas, Keeehi, zelvak, AMD, unreed, JannBaill, Miguel, blink_fan, Remetak, vilg, Dzejna, mismas, DivkaHromu, Shadowmaster, mxiq, Teramon, Finarfin, nwkt, Lorandel, hocikto19, Bendom, mmkk, TmaSvetlo, Dan, KalamityJane, Dorflow, shayante, kazlik, blackdemon, SmallMongoose, kanci, ememtal, Juggernaut, Apophis, Kapitan 82 pro a smrduty_kojot, yannush, majlos91, DanDan, Cercly, Freedom-soldier, Witek, emkac, Sed, vinczenzo, Justice, Coolak, zuzka2727, kapoka, Rimmer, fatman, Faloleen, Hammer, Schmeeczko, Ghulas, Matesss, Tceld, Atanono, redog, Petriik, PetrK, chernobyl, Micha, freaky_tomato, izzi_cz, kecal_op, Dx, perfect, queeny31, bosorka, alpov, broty, Loty, tik-tak-cz, Rupreecht, LevakBob, DrBrain, Najte, toop, Akemi4, DeathsDream, Dovi, finnean, Taboard89, angie-metalbee, Smrsta, speedy89, Altair, Cejda, Herda, B3CrAZy, Lee, Moskva, ZdenekH123, honeybw, razden, Milda90, vooten, cha4ser, BlastFX, kbtmichal, lennyd, Metzgermeister, Hamagen, Cureman, Petr640, DarthOptimus, filom3n, Alf, hmmc, Boxtra, Marcus7, Harys, Einherjar, ErrorJoe, ubozak, rewo, Dyfer, romanpazout, riddick09, steinham, Foo_Fighter, soustruh, tristaver, chachan, bratix, ALiEN, HateMePls, Eurostoxx, SkyHaven, MistrBuBak, batduck, kidli, Slim2, Markuus, takylama, alaqella, donny, Aggie, Renee, Ruwik, sevenjetc, Caaslav, kuras, Sousuke_, Math3s, doombo, pitufo, HollyFury, Scr1899, Suerte, mickell, Sha-a-kaa, Fremaner, bender123, crooty, Gasert, SPOK, Inf1n1tyy, Evidence, shaby, gebik, MartinezZ, frlo, julius, Blast, pojir, Ciselnak, Kriz22, kurzatko, MelkorNemesis, DarkAngel, joocker, Hombre, suah, Maty991, ReadyHC, sparasis, Blanch, Kogaku, tommander, Somzmeteny, Puni, GRIF, Feenix, genevieve, FrenkyB, MessY
152 proti
V oblíbených: Apophis 1 uživatel
Oblíbenost: 29,22 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

21:10
smrduty_kojot: Černá díra, která způsobuje země...
silhouette
Černá díra, která způsobuje zemětřesení mě opravdu pobavila. Stejně mínus.
I´m the GREATEST!
03:48
BlastFX: Re: Černá díra, která způsobuje...
BlastFX
To tedy nevím proč. Kdyby se tu nějaká poblíž vyskytla a začala si ze Země uždibovat kousky, věřím, že by se to tu docela třáslo.
I believe in power of Windows Vista.
11:23
mmn: Re: Černá díra, která způsobuje
mmn
Černá díra a uždibovat kousky? Vyjadřuj se k věcem, kterým můžeš rozumět, třeba k fotbalu.
Nevolte zmrdy.
12:17
TolSinion: Re: Černá díra, která způsobuje
silhouette
A ty už jsi někdy viděl černou díru poblíž Země? :)
14:00
BlastFX: Re: Černá díra, která způsobuje
BlastFX
A co ty si představuješ, že se stane s planetou vtahovanou do černé díry? Myslíš, že tam prostě jen tak vklouzne? Když černá díra požírá hvězdu, taky ji neslupne jen tak najednou, nýbrž z ní postupně odebírá hvězdnou hmotu. Problém s planetou je, že je podstatně pevnější. Až by se dostala moc blízko, napětí vzniklé v planetě rozdílným působením gravitace na různá místa by ji rozervalo na kusy.
I believe in power of Windows Vista.
23:14
Somzmeteny: Re: Černá díra, která způsobuje
Somzmeteny
Když nerozumím fotbalu, můžu se vyjadřovat k fyzice?
Praví muži používají Internet Explorer, protože mají rádi výzvu.
21:24
Cercly: Salarian
Cercly
Mordin Solus? :D
"Do or do not, there is no try"
21:32
MixiM: Re: Salarian
silhouette
Ten si mi líbí, že bych si zkusil nainstalovat a zahrát mass effect :).
21:30
MixiM: Černá díra
silhouette
I primordiální černá díra (rozměrově jako elementární částice) může teoreticky způsobit lokální zemětřesení a taky někteří fyzici se snaží tímto způsobem tento typ černých děr objevit a experimentálně potvrdit ;). V našem případě by se muselo jednat o mnohem větší černé díry, aby způsobila popisované časoprostorové defermoce. K tomu všemu by se musela nacházet blízko horizontu události, což by znamenalo, že by ji černá díra roztrhala. Přežít přiblížení k horizontu události lze pouze u velkých galaktických černých děr. Otázka je spíš za jakých okolnostech by mohli vznikat tyto černé díry středních velikostí. Pokud by existovali tak by jich bylo pravděpodobně výrazně méně, než hvězdných černých děr.
22:10
Rimmer: Re: Černá díra
Rimmer
S tebou bych si psat nemohl, nudi me uz kdyz vidim jen ten dlouhej text plnej naprosto zbytecnych burzoaznich pseudoblabolu a odmitam to cist...
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
07:05
kalmar: Re: Černá díra
silhouette
Pseudoblábolů? Takže uznáváš, že to bláboly nejsou? A co tě teda baví číst, pravé bláboly? :) Já jsem si to přečetl s chutí, něco o vesmíru je snad jediné pohodové čtení. Kdyby se tady psalo o tom, co se děje kolem nás, tak by mi jenom stoupnul tlak...
10:36
hanule7: Re: Černá díra
silhouette
On totiž vesmír kolem nás vlastně vůbec není, že?
14:29
cinan: Re: Černá díra
silhouette
Tuhle slovní souslednost jsem kdysi viděl v Rudém Právu - spousta adjektiv jako "buržoazní", "oportunistický" nebo "kontrarevoluční" následovaných složitým podstatným jménem jako např "imperialisté" nebo "přisluhovači západu". Navíc tykání na místě, kde to vůbec není potřeba. Krásný příklad newspeaku z dob před 89.
22:19
TmaSvetlo: Re: Černá díra
TmaSvetlo
Pro jednou píše autor do diskuze něco zajmavého a pro tebe je to příliš dlouhé a nudné? Já jen vítám takové autory.
Nemlať blbce do hlavy baterkou, stejně se mu nerozsvítí.
21:33
himself: Ježiš tyhle pseudovědecký rádoby...
silhouette
Ježiš tyhle pseudovědecký rádobyvtipný kecy mi lezou na nervy. To už jsem takovej suchar, nebo co?
Toto je podpis
21:39
MixiM: Re: Ježiš tyhle pseudovědecký rá...
silhouette
Pseudovědecký :D? Možeš si to přepočítat viz. speciální teorie relativity a vzorec pro dilataci času... Některé předpoklady jsou trošilinku šmrncnutý Sci-Fi, to asi jo...
21:49
Aggie: Re: Ježiš tyhle pseudovědecký rá...
Aggie
Ubrat na vztahovačnosti, himself reaguje určitě na citaci, ne na tebe.
21:50
Aggie: Re: Ježiš tyhle pseudovědecký rá...
Aggie
jo aha... on to je autor...
22:01
Petriik: Re: Ježiš tyhle pseudovědecký rá...
Petriik
Aspoň něco mě tady dnes pobavilo. ;-)
totally crazy
22:06
Aggie: Re: Ježiš tyhle pseudovědecký rá...
Aggie
To jsem ráda, upřímně.
21:45
Zuza-chan: A co ona na to? :)
silhouette
A co ona na to? :)
21:48
MixiM: Re: A co ona na to? :)
silhouette
No moc to nepobrala a radši přešla na jiné téma. Pro mě to znamená: Nekompatibilní.
00:37
kurzatko: Re: A co ona na to? :)
kurzatko
Držím palce s hledáním kompatibilní ženy...
10:22
ESESEL: Re: A co ona na to? :)
ESESEL
Ty trávíš asi hodně času na seznamkách, co? Už jsi někdy našel nějakou alespoň trochu kompatibilní?
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
10:43
MixiM: Re: A co ona na to? :)
silhouette
Čas strávený na seznamkách konverguje k 0. Teď pár dní jsem měl slabší chvilku, tudíž jsem zkusil. Před nějakou dobou psali v novinách, že by v ČR mělo být o několik set tisíc více nezadaných holek než chlapů. Takže jsem si spočítal, že by v mém okolí se mělo se slušnou pravděpodobnostní nacházet asi 4 kompatibilní holky. Je jen otázka času, než je najdu.
10:49
deWolf: Re: A co ona na to? :)
deWolf
Víš o tom, že větší poměr žen k mužům začíná až ve věkové kategorii 60-64?
Lupus in fabula
10:54
MixiM: Re: A co ona na to? :)
silhouette
Mnoho faktorů bylo zohledněno např. vyšší koncentrace studentů v Brně. Na druhé straně statistika je ošemetná, pomocí ní lze dokázat taky téměř cokoliv :D. Ale nechte mě žít ve sladké nevědomosti :D, ty holky tu jsou.
19:45
Auticko: Re: A co ona na to? :)
silhouette
kdysi na škole nás jeden hodný pan profesor naučil moc hezkou poučku...
Znáte třistupně lži?
1. lež
2. hnusná lež
3. statistika
22:19
bosorka: Sheldone? Leonarde?
bosorka
Sheldone? Leonarde?
22:46
DarkDream: I jiné předpoklady jsou možné
DarkDream
Já bych nezavrhoval biologické důvody přílišného meškání. Třeba takové bezvědomí by lecos vysvětlovalo, jen by slečně nesmělo přijít divné, že si musí z ničeho nic stoupnout a rozsvítit, protože se setmělo. No a nezavrhoval bych ani voodoo, uhranutí, no a možná masturbovala a vyschla jí mícha.
Já se sem asi neměl zaregistrovat
23:01
Crapp: rozumím jen tomu dilataci času
silhouette
rozumím jen tomu dilataci času. A to jen díky tomu že si hned vzpomenu na červenýho trpaslíka :)
Páni a paní vím jak se ruší žal....
23:14
Taboard89: Bla, bla bla
silhouette
tohle pseudointelektuální blábolení za účelem demonstrace "hele, já jsem génius, žasněte", mě rozhodně těžko může pobavit.
23:16
Taboard89: Re: Bla, bla bla
silhouette
A ještě trapanější je, když sám autor pošle tohle svoje veledílo na lamera, aby jeho genialitu mohlo obdivovat víc lidí, než jen samotná nebožačka.
23:46
MixiM: Re: Bla, bla bla
silhouette
:D, sto lidí, sto chutí. V tom případě, děkuji za váš obdiv ;].
03:52
BlastFX: Re: Bla, bla bla
BlastFX
Tohle všechno je mi jedno, jen kdyby to bylo lépe podané…
I believe in power of Windows Vista.
10:19
donny: Hm, Sheldon Cooper s příchutí Če...
donny
Hm, Sheldon Cooper s příchutí Červeného trpaslíka. Jak originální.
Viz není zkratka, je to rozkazovací způsob slovesa vidět. Holt = inu, hold = poklona.
10:34
MixiM: System error
silhouette
Chyba v matrixu - rychle psát, pomalu myslet. Samozřejmě by loď neletěla 10 min, ale těch 133 min (třeba ještě počítat cestu zpět), tudíž by se dostala mnohem dál - až někam mezi oběžnou dráhu Jupiteru a Saturnu. :)
15:28
bender123: Jedna věc je použít odborný term...
bender123
Jedna věc je použít odborný termín a následně ho vysvětlit v rámci konverzace, namyšlené povyšování se je věc druhá. Honění si ega dokazováním ostatním, že ví méně(nic) z daného tématu tímto způsobem mne opravdu znechucuje. Pokud chce autor obdiv, ať navštíví nějaké konference k tomu určené a ne se snažit zesměšnit ostatní. A už vůbec se mi nelíbí, když někdo přistupuje k teoretické fyzice jako k souboru faktů. Mínus, a komu se to nelíbí, ... i když hádám že autor ještě dodá něco neuvěřitelně "chytrého" :-)
I don't want to live on this planet anymore. ... Actually ... I like this planet, you get off!
20:43
MixiM: Re: Jedna věc je použít odborný...
silhouette
:D, chlape rozesmál jsi mě. Přišlo mi to jako originální reakce na danou situaci. Nic víc, nic míň. Účelem opravdu nebylo se nad někým povyšovat (už jen proto že třeba hledám někoho koho tyto věci zajímají, abych si o nich s ní mohl diskutovat), narozdíl od nesmyslných útoků od tebe a pár ostaních. Evidentně to mnoho lidí pobavilo, čímž můj příspěvek splnil svoji funkci ;).
16:56
MessY: "Pak lze spočítat, že jsi musela...
MessY
"Pak lze spočítat, že jsi musela letět rychlostí cca 298 944 km/s" ... prosil bych výpočet. Ono ženské se dá nakecat i že existuje převaděč spojitosti...
Na "mínus" klikám víckrát... pro jistotu.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1211 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1516 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1867 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2072 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2287 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 30 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 68 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.