Detail hlášky #70099

<ona> uz zase si to urobil!!!
<on> draha, nemam ponatia o com hovoris, no citim akoby hnev v tvojom srdci
<ona> ale velmi dobre vies, nechal si tam nalepeny listok s navodom
<on> aaaa toto... mila frajerka, viem ako rozumne vyriesit tento spor. teraz sa zamyslis nad rovnocennostou pohlavi a nasledne sa pojdes hanbit za svoje nazory do kuta
<ona> mily frajer, to ty sa teraz zamyslis nad tym, ktore pohlavie je to uzasne (napoveda-je len jedno) a potom sa chod vyslahat bicom a nasledne ma prid prosit o odpustenie
<on> draha, mam pocit, ze nemozme najst zhodu. navrhujem posledne mozne racionalne riesenie. popremyslas nad tym, aka si nespravodliva a vzapati odides z domu najlepsie niekam do lesa. tam najdi niekolko vacsich kamenov a urob z nich kruh. potom najdi nejake drevo a uloz ho do kruhu tak, ze male vetvicky budu naspodku a velke navrchu. uplne dole daj trochu papiera a zapal to. pockaj kym to uplne zhori a z bezpecnostnych dovodov aj vychladne. a následne si uz mozes zacat sypat popol na hlavu.

Komentář: listok s navodom: ak je tato doska hore, naciahnem ruku, dam ju dole, nebudem priatelovi nic vycitat a spomeniem si na neho, ked budem v obchode prechadzat okolo regalu s pivom.

Informace o hlášce

Datum přidání: 11. 2. 2013
Kategorie: Hlášky
Autor: taraHAVO (6 hlášek)
Hlasování: zgrossl, LamerFanda, ooouki, Hamagen, Chosen, Schade105, Duraththor, Sousuke_, Chopper911, hafi, Vrchov, Lorddreath, JSH, ciakval, neo177, cylindr, Miguel, Mishar, arxarios, niiemand, mdonaat, emwee 22 pro a emkac, tristaver, Sed, Aelin, vooten, vasek004, Diplomat, sliwowitz, majlos91, Ejmin, Komaar, wegas, Metis, sparasis, kbtmichal, izzi_cz, Brambor, HateMePls, Stickman, DarthOptimus, swan972, nasty, Petr640, razden, Dovi, Bakys7, DanDan, lennyd, While, Vincent, Yukina, Tutanken, Niah, PHiLiPZ, Kolouch, hmmc, Atanono, Moskva, Trigger, Beerius, Deneb, Lolek95, Hammer, peanutka, SkyHaven, lerra, YDraigGoch, Frostys, bosorka, crooty, scarlaxx, suah, GICaesar, ZdenekPaul, chernobyl, sevenjetc, Milda90, Ryom4, millcEK, rain, Alf, chachan, borekj, zuzka2727, Stevie, Imzadi, JanW, Suril, Correy, lilo, Somme, ErrorJoe, Tewet, vinczenzo, Somik, Schmeeczko, Milhauzz18, Markuus, smrduty_kojot, Foo_Fighter, naituf, Neuromancer, tabooface, Marty008cz, strops, queeny31, Blast, h0das, Deianeira, SmallMongoose, Sotna[A], jurda, Coolak, yannush, CarpeNoctem, cacadore, kapriiik, Zelvi, bender123, Rimmer, Lorandel, Keeehi, Herda, Justice, togi, ReadyHC, hellequine, Finarfin, logout, Venca68, Heriel, Dx, Crazy_Ivan, Altair, MartinezZ, Artifox, Freedom-soldier, freaky_tomato, Renee, Ondruch, kudli, Dargen_Scorpio, Mat3s_, fatman, Myrdin, s1mp1, jiripudil, FrenkyB, Rupreecht, Bendom, buchvi, perfect, genevieve, Cejda, Koriss, DreiPunkte, bradl3y, Kogaku, Maty991, cechiiino, Nikeman, Bublinka, CPY, Loxcom, TomEF, Rimmoncze, MallBare, CrazzYdiot, ESESEL, carmine11, Vevoda_Wolf, zelvak, Puni, Witek, joocker, pavelnop, Eveni, hanes87, HardLock, Jozxyqk, MessY, insaina, SkweerookL, killercat
163 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 7,99 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

00:37
taraHAVO: pre istotu
silhouette
doska = prkenko (zachodove)
19:10
enrey: Re: pre istotu
enrey
Diky kapitane!
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
00:45
Clarence: Hádka kvůli záchodovému prkýnku
Clarence
Hádka kvůli záchodovému prkýnku nedanému dolu? Neříkám že ho nedávám dolů, teda občas na to zapomenu, ale proč ty ženský kvuli tomu tolik vyšilují mi hlava nebere.. ;)
"Ženská byl dobrej vynález do ty doby, než v Plzni postavili pivovar"
09:32
crowley: Re: Hádka kvůli záchodovému prký...
crowley
Ono je to přejde...

Jak tě chytne skleróza, prostata a třes, budou rády, žes nechal prkno nahoře...
It's Time. Time to face what we all believe in.
09:57
bosorka: Re: Hádka kvůli záchodovému prký...
bosorka
sem zenska ale tohle taky nechapu.. chlap sa mosi zohnut aby ho dal navrch, nevim, proc bych sa nemohla pakl zohnut ja abych ho dala dule.. jediny cas, kdy me to sere je noc, prijit rozespala na zachod a sednou si na studenou misu je zazitek :D
15:08
Deneb: Re: Hádka kvůli záchodovému prký...
Deneb
Přijde mi, že je to věc obecného gentlemanství - stejně jako vychovaný muž otevře dámě dveře, tak ji taky nenutí manipulovat s prkýnkem. Tím spíš, že otevřené dveře potřebují oba, ale zvednuté prkýnko jen on. Další důvod bych viděla v estetice - kvůli dámám v bytě, ale i návštěvám, je úhlednější nechávat prkýnko dole, než odhalovat holou mísu a spodní stranu prkýnka. (Z obecného ohledu na ženy je to sice jedno, protože tím, kdo tu mísu pravidelně drhne a omývá prkýnko, je stejně ve většině domácností žena, ale aspoň to gesto...)

Jestli bych to ale dokázala pánům připomínat nebo dokonce vyčítat, netuším. Nepamatuju si, že by kterýkoli z mužů v mém okolí (táta, manžel, dřívější partneři, spolubydlící...) v zaznamenatelném počtu případů nechal prkénko nahoře.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
19:08
enrey: Re: Hádka kvůli záchodovému prký...
enrey
Ciste technickej detail, zvednuty prkynko se netyka jen muzu. Ono totiz chlap muze vykonat potrebu stejne dobre i s prkynkem dole, jen cistota neni uplne zarucena. A protoze chlapovi je celkem fuk jak spinavy to prkynko je, pokud na nej nemusi sedat, myslim ze zenska by mela z vlastniho zajmu zachovani sucheho zadku podporovat zvedani prkynka chlapem nahoru. Ja tohle resim tak, ze misu po kazdym pouziti zaklapnu, aspon pak nesmrdi. Hodne v tom pomaha prkynko s "tlumicema" (nevim jak je to udelany, mozna je to jen pozitivni defekt toho prkynka co tu mame), ktery nepraska ale naopak pomalu doseda.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
00:03
arxarios: Re: Hádka kvůli záchodovému prký...
arxarios
Ked idem 18 - 24 hod v buse som rad, ze si nemusim zakazdym sadat...
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
00:02
arxarios: Re: Hádka kvůli záchodovému prký...
arxarios
tak to sa moze stat ak chlapom. Ale zas mate to jednoduche, rozospaly chlap musi v noci premyslat, co chce a nasledne si bud sadne, alebo postoji a musi sa trafit. Zena si sadne a potom sa rozhodne, co chce :)
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
01:47
CrazzYdiot: Správné použití komentáře? Gratu...
CrazzYdiot
Správné použití komentáře? Gratuluju :)
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty!
06:18
Brambor: http://www.youtube.com/watch?v=X...
Brambor
http://www.youtube.com/watch?v=Xev9CqOTku4
S citací to nemá absolutně nic společného, ale myslím že je to daleko lepší využití času než čtení téhle citace a jejího komentáře.
Zwov je drak!
14:15
Araoth: Re: http://www.youtube.com/watch...
Araoth
Pokud už i tohle je podle tebe lepší využití času... tak to musí bejt hodně špatná hláška...
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
11:25
JanW: Začínám si tu připadat jak na la...
silhouette
Začínám si tu připadat jak na lamer.sk několikátá hláška v pořáadí v sk. Nebýt
taraHAVO tak jsem nerozluštil o čem je řeč a to jinak se slovenštinou nemám problémy
11:58
ErrorJoe: Re: Začínám si tu připadat jak n...
silhouette
Tak to se dá říct obecně, že nebýt autora, tak hlášku nerozluštíš. :-) Na druhou stranu zase nebýt taraHAVO, tak nic luštit nemusíš.
Čekáte vtipný podpis? Já tu zase čekal vtipné hlášky.
14:17
Araoth: Re: Začínám si tu připadat jak n...
Araoth
Vždy to byla československá stránka, stejně jako komunita kolem lamera...
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
00:06
arxarios: Re: Začínám si tu připadat jak n...
arxarios
Vdaka za upozornenie, az teraz som si vsimol, ze hlaska bola slovensky. A to som si v duchu pochvaloval, ze hned prvy reagoval taraHAVO a vysvetlil to o aku dosku ide. A to som si po precitani povzdychol, ze zas nejaka ceska fraza a nechapem o aku dosku ide... :)
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
12:23
Vrchov: Hoďte po mě kamenem, ale líbí se...
silhouette
Hoďte po mě kamenem, ale líbí se mi to...
20:15
kudli: Re: Hoďte po mě kamenem, ale líb...
kudli
To se ještě nenašel nikdo, kdo by tě opravil? Kam ten lamer spěje...
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
15:07
YDraigGoch: No, trochu by mě asi zprudila ta...
YDraigGoch
No, trochu by mě asi zprudila ta blahosklonnost, ale na to je jeden lék... vyměnit vzkaz za svůj. Nejlíp nalepený v lednici, na místě, kde by mělo stát ono očekávané pivo. "Samozřejmě ti nic nevyčítám lásko, v obchodě jsem si vzpomněla Bylo to milé."
Figu borovů, hochu! :-D
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
17:05
culo: som jediny chalan ktory si aj pr...
silhouette
som jediny chalan ktory si aj pri moceni sada? Alebo sa ostatni hanbia priznat sa? Alebo teraz nastane obrovksy vysmech? Nuz co uz, mama ma tak ucila od mala malinkata
17:14
crowley: Re: som jediny chalan ktory si a...
crowley
Když jsem ve stavu, kdy nemohu zaručit rozptyl proudu menší průřezu mísy, též hrdinně usedám.
It's Time. Time to face what we all believe in.
19:53
Clarence: Re: som jediny chalan ktory si a...
Clarence
tož rozptyl proudu se dá poštelovat popotáhnutím shrnovačky.. ale co si budem povídat, je to takové trochu zvláštní.. (vykonávat tuto potřebu v sedě)
"Ženská byl dobrej vynález do ty doby, než v Plzni postavili pivovar"
01:05
crowley: Re: som jediny chalan ktory si a...
crowley
No, nejde jen o okamžitý rozptyl, ale i o to udržet směr v daných mezích.

A když člověk potom usne, nerozbije si hlavu, nebo nevytvoří obrys těla do záhonu kytiček...
It's Time. Time to face what we all believe in.
01:08
Clarence: Re: som jediny chalan ktory si a...
Clarence
Tož se opřeš o zeď, o strom, o cokoli co je v blízkosti pokud je tohle problém.. jen uzpusobíš prostředí..
"Ženská byl dobrej vynález do ty doby, než v Plzni postavili pivovar"
10:07
crowley: Re: som jediny chalan ktory si a...
crowley
Mno, u kytiček moc opěrných bodů nebylo. Ne dostupných rozevlátému chodci.
A u zdi na záchodech nebývá dobrá palebná pozice.
It's Time. Time to face what we all believe in.
16:06
Clarence: Re: som jediny chalan ktory si a...
Clarence
Tak nemusíš se opírat jen do strany, ale i dopředu se opřít.. nebo dozadu třeba.. :))
"Ženská byl dobrej vynález do ty doby, než v Plzni postavili pivovar"
16:51
crowley: Re: som jediny chalan ktory si a...
crowley
Tam bejvá buď novodurová trubka, nebo nízko položená nádržka. tedy pro nalomeného nestabilní, nebo příliš vzdálená opora.

Samozřejmě hospodské mušle nabízejí mnohem příjemnější relaxační stabilizaci, některé hospody dokonce nabízejí polstrovanou opěrku v patřičné výši. Tam se člověk zamyslí a hodinový ručičky si dají závod s Usainem...
It's Time. Time to face what we all believe in.
19:24
Clarence: Re: som jediny chalan ktory si a...
Clarence
Se musíš opřít tak, abys to měl stabilní.. ale v těch hospodách.. když není polstrovaná opěrka, stačí i ruka..
"Ženská byl dobrej vynález do ty doby, než v Plzni postavili pivovar"
19:29
crowley: Re: som jediny chalan ktory si a...
crowley
S tou mojí palicí (de)formovanou (h)různými překážkami a jinými nástroji se stabilizovaná poloha hledá těžko. Snazší je zasednout, podepřít hlavu a rozjímat nad nesmrtelností chousta, teorií strun či proč mění ty dlaždičky barvy, tvar a pořadí...
It's Time. Time to face what we all believe in.
00:00
Clarence: Re: som jediny chalan ktory si a...
Clarence
zasednutí a podepření hlavy praktikuju jedině při osamoceném střízlivění někde ve společnosti..
"Ženská byl dobrej vynález do ty doby, než v Plzni postavili pivovar"
00:30
crowley: Re: som jediny chalan ktory si a...
crowley
Já taky netvrdím, že to provádím v Křižíkově fontáně.

To je doména někoho jiného a provádí tam úplně jiné úkony, čehož se účastnit opravdu nepotřebuju.
It's Time. Time to face what we all believe in.
06:53
Clarence: Re: som jediny chalan ktory si a...
Clarence
Nemusíš hned utočit! :D sem to nemyslel nijak zle.. :)
"Ženská byl dobrej vynález do ty doby, než v Plzni postavili pivovar"
17:22
bender123: Re: som jediny chalan ktory si a...
bender123
taky si sedám ... jsem líný, neřeším problémy se zaměřováním (a následné uklízení) ...
I don't want to live on this planet anymore. ... Actually ... I like this planet, you get off!
01:20
JanW: Re: som jediny chalan ktory si a...
silhouette
stačí přistoupit blíž. Aneb cedule na WC "Pánové krok vpřed, to co držíte v ruce, je kratší než si myslíte".
18:29
bender123: Re: som jediny chalan ktory si a...
bender123
situace, kdy to jde do úhlů, že bys nevěřil už mne poučili :)
I don't want to live on this planet anymore. ... Actually ... I like this planet, you get off!
19:24
Clarence: Re: som jediny chalan ktory si a...
Clarence
http://www.lamer.cz/quote/70099#comment_376368

Problem solved..
"Ženská byl dobrej vynález do ty doby, než v Plzni postavili pivovar"
17:43
YDraigGoch: Re: som jediny chalan ktory si a...
YDraigGoch
Neboj, nejsi. Můj synek je taky odmala cvičený a muž, byvše sám velmi čistotným, se klidně přizpůsobil.
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
18:21
culo: Re: som jediny chalan ktory si a...
silhouette
vdaka bohu hh
21:38
Gianni: Re: som jediny chalan ktory si a...
silhouette
„muž, byvše“?
00:11
arxarios: Re: som jediny chalan ktory si a...
arxarios
A na vychadzke v parku? :)
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
20:38
DarkDream: Re: som jediny chalan ktory si a...
DarkDream
Zejména v obleku močím alá homo erektus (nebose i trochu zakloním) kvůli kravatě, jinak nechce-li se mi rožínat, tak se posadim.
Já se sem asi neměl zaregistrovat
00:09
arxarios: Re: som jediny chalan ktory si a...
arxarios
Ale hej, v noci unaveny si radsej sadnem, nebudem riskovat. A dosku nechavam dolu aj ked byvam sam. Je to sice tym, ze hore sa neudrzi (grecka wc misa).
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1242 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1547 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1897 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2102 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2317 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 30 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 60 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 90 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.