Detail hlášky #70289

<Kámoš> Já jdu zalehnout...udělám si čaj a pustím si nějakej film :)
<> Jo no poraď mi nějakej film :)
<Kámoš> Zkus Xman první třída ten je dobrej :)
<> Stáhnu si sexbombu od vedle :D
<Kámoš> Vy*er se na Xmena a zapomeň že jsem se o něm zmínil.
<> :D Jo viď :D :D

Komentář: Aneb když s kamarádem básníte o dobrý herečce z toho filmu :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 13. 3. 2013
Kategorie: Hlášky
Autor: Maskyn97 (1 hláška)
Hlasování: majlos91, filom3n, Chosen, UpHolder, zgrossl, Natsumii, Eurostoxx, mdonaat 8 pro a SkullmanCZ, Atanono, smrduty_kojot, Correy, YDraigGoch, Yukina, Foo_Fighter, kudli, Blast, Elisabetha, Ejmin, Dyfer, Stickman, Trigger, cooly, strops, kbtmichal, M4rtin, nitram1234, CindyChambell, Somme, angie-metalbee, Finarfin, sukuban, Marcus7, CarpeNoctem, theSlayer, BahnoCZ, Einhasad, Chopper911, popik34, speedy89, borekj, Dovi, PetrK, nevim333, Hammer, finnean, wegas, Kogaku, emkac, Brambor, robbo99, chernobyl, peanutka, hanes87, SkyHaven, suah, Remixxx, tristaver, Dx, Alf, Hombre, tomcoko, Herda, kapriiik, HateMePls, MallBare, Nimoe, SmallMongoose, togi, Crazy_Ivan, ESESEL, sg_sysel, SPOK, Shadow606, Vevoda_Wolf, Inf1n1tyy, Lorandel, izzi_cz, mala_mys, Coolak, Aelin, ZdenekPaul, cechiiino, lilo, crooty, kapoka, Artifox, Zelvi, WaRi, nasty, JSH, def84, jiripudil, UnLiMiTeD, toop, Mat3s_, DMRaper, While, Rimmer, swan972, bender123, Komaar, Metis, Beerius, Stevie, Imzadi, Diplomat, Schade105, freaky_tomato, millcEK, Markuus, GICaesar, carmine11, CIMBI, Edu, Freedom-soldier, Najte, vasek004, Witek, Krokodyl, Maty991, arxarios, vinczenzo, Metzgermeister, Cipisk, DanDan, Rupreecht, Bubli, bosorka, matrix17, Rocker-Tialk, Sotna[A], TheFlyingman, Sed, yannush, Altair, CrazzYdiot, Edgarix, Renee, kuchi13, DreiPunkte, kickas, 9barbora3, Alesh, Math3s, Zuza-chan, Koriss, drifterCZ, Cejda, Spiderwoman, honeybw, Mishar, Ondruch, perfect, Einherjar, Juggernaut, Heriel, chachan, hmmc, Loxcom, fatman, Tutanken, steinham, frlo, romanpazout, Lolek95, PHiLiPZ, Faloleen, Bzaba, Neuromancer, razden, Slim2, YanAnaY, Frostys, Sousuke_, ErrorJoe, masozravapalma, Somik, queeny31, Mermeoth, soustruh, krutoslav, broty, Doktor, Marty008cz, majlen, melounovycukr, KaseO, vaevictis, puki, barney33, Cuthalion, MartinezZ, xkox, sevenjetc, sparasis, CPY, Artcorist, zelvak, Apophis, Puni, KairiRatten, HardLock, vooten, Schmeeczko, Psycho_O, Jozxyqk, MessY, killercat
201 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 1,95 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

14:45
YDraigGoch: Dobrý herečce = velké poprsí? Ať...
YDraigGoch
Dobrý herečce = velké poprsí? Ať si v tom udělám pořádek.
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
14:54
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Nejde jen o poprsí ;) Celkově je pěkná :) A ne že ne...
17:48
nakopnuta_sova: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
nakopnuta_sova
Pěkná byla už v Populární mechanice pro děti... a to byla přirozeně pěkná, teď mám pocit, že to má přifouklé silikonem :-( Ale už v těch snad třinácti či kolik jí v tom pořadu bylo, byla kousek ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
14:55
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Jak tak koukám na statistiky tvého hlasování jsi celkem hater :) Jako každej druhej tady :)
15:23
nitram1234: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
nitram1234
já jsem větší, heč!

Ale když porovnáš + vs. -, tak u obou poměr vychází zhruba nastejno i přes to, že každý máme jiný vkus...
BAZINGA!
23:21
Altair: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
Altair
Bitch please :)
Hy, Погоди !
23:41
Rimmer: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
Rimmer
Pff... Amateri ^^
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
16:21
Teramon: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
Teramon
Tak se podívej do fronty a řekni si, jestli bys dal + více než polovině z nich.
Navíc, tady se nehejtuje, ale mínusuje, ani se nelajkuje, ale udílejí plusy. A pak se tady hodně diskutuje, protože když není humor v hlášce, může být alespoň v diskuzi.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
20:09
nitram1234: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
nitram1234
ale ono už to taky není, co to bejvávalo :-(
BAZINGA!
21:21
arxarios: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
arxarios
Jasne, ze je hater, nema rada nevtipne hlasky. Posli vtipnu a mas plus.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
14:59
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Každý má plné ústa keců...ale sám nemá na to sem dát nějakou hlášku a každýho hatujou... To je fakt sranda :) Kdyby se to stalo kdysi když jste koukali po holkách byly by jste z toho vypleskaný další 3 roky do předu ;) Tímto končím konverzaci s maníkem co má přes 9400 hate...nejspíš má tak nudný život že mu nezbívá nic jiného než každého prudit :3
15:07
Dyfer: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Akorát většina lidí tady má smysl pro humor, proto dávaj mínusy takovejm kravinám, jako je třeba tahle. A to že sem neplácaj každou kravinu, při který se zasmějou, když si s někym píšou, znamená jenom to, že si to třeba nechaj uležet v hlavě a když se jim to už za hodinu nezdá vtipný, tak to sem nedaj, protože vědí, že to bylo vtipný jen v určitý chvíli (třeba jako tohle mohlo být vtipný v tu chvíli, když jste se o ní bavili), ale později a pro nezúčastněné už ne. Takže příště až sem budeš něco chtít dát, tak si to nech chvíli rozležet a přečti si to třeba druhej den nebo to pošli někomu, kdo tam nebyl a když to bude vtipný pořád, tak si to ještě pořádně rozmysli a pak sem třeba dej.
nuda, nuda, nuda, nuda a ani tady tomu neni jinak
15:13
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Je pravda že je to vtipné jen v některou určitou chvíli ale to nejspíš asi všechno protože všechno nemůže být vtipný věčně ;) ...Chápu i to že někteří lidé mají jiný smysl pro humor a třeba to pro ně není vtipné ale tak když není tak ať si toho nevšímají aj edou dál a zbytečně neprudí ne?..Takové zbytečnosti..Dal jsem to sem protože jsem si na to dneska vzpoměl a rozesmálo mě to tak mě to napadlo sém dát -_- BTW: Nejsem zvědavý na vaše chytrácké řeči tak si je můžete odpustit :)
15:37
CarpeNoctem: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
CarpeNoctem
Když něco plácneš na net, musíš počítat s tím, že se k tomu různí jedinci budou vyjadřovat různým způsobem. Jestli se s tím nedokážeš smířit, tak příště neplácej. Však on to lejmr už nějak přežije .-)
18:02
DarkDream: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
DarkDream
A k čemu by teda bylo mínus? Ta tvá hláška byla vtipná pouze pro ty co znali širší kontext (a ani tehdy to nebyl žádnej vejvar), tudíž nemá smysl aby se vyplusovala do schválenejch. Jestli mi nevěříš zkus tuhle historku někomu vyprávět zočivoči, uvidíš jak moc se budou za břicho popadat.
Já se sem asi neměl zaregistrovat
15:17
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Ovšem opravdu miluju lidi co maj ve statistikách samí hate a v příspěvkách samé chytré řeči...a že sem lidi dávají kraviny apod...ale sám si ani nedokázal zveřejnit jednu hlášku..jak vtipné možná na tom fakt něco bude...prudičy.....prudičy ewerywhere :D Až se vytáhneš tím jak sjme dáš nějakou epicky randálisticky krutou hlášku tak měj takové řeči chytráku :) Taky se mi spousta hlášek nelíbí ale aspoň u nich nedělám zbytečný flame jako je tento :)
15:21
nitram1234: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
nitram1234
nauč se česky., vyhneš se tím spoustě nedorozumění... Jo, a to nemáš českou slovní zásobu, že si pomáháš angličtinou?

A jen tak mimochodem, kritici taky nesepisují knihy, nedělají muziku, takže ani tady nečekej, že každý kritik bude mít na kontě několik super legendárních hlášek..

A za další, zdejší osazenstvo miluje (a opravdu je má rádo) uražené autory nepovedených hlášek :-)

BAZINGA!
16:58
YDraigGoch: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
YDraigGoch
Jakej flejm, bubrle? Poslouchaj, voni nemaj smysl pro humor?
Doby, kdy jsem se koukala holkám na prsa už jsou dávno pryč, to jo, dneska u nich hledám spíš ten karaktér...
Podívaji se, já jsem si zcela nevinně rýpla, nic víc a vyjádřila jsem pochyby nad intelektem přímo tvůrců filmu - sorry, ale tohle mě fakt netankuje, já radši krev a střeva, než romaťyku - nebylo to zaměřené na tebe osobně, ostatně jak asi, když se neznáme a nemám důvod předpokládat, že bys mi byl odporný od pohledu (pokud nevypadáš jako Fred Durst...).
Tuž, dobrého dne tě vinšuju a užívej ho, nikdy nevíš, kdy se Slunce rozhněvá! :-)
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
21:25
arxarios: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
arxarios
Teda dracica, Ty si kukala holkam na prsia??? To akoze nieco v tom zmysle ako v Dlouhy Siroky a Kratkozraky "Byl to dobry clovek, rikal Kolodej, zvlaste prsicka si pochvaloval" :)
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
21:26
arxarios: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
arxarios
- Von zere lidi?
- Ze se nestydi.
- Koldej ma lidi rad.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
11:17
YDraigGoch: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
YDraigGoch
Ejnu, a proč ne? Když vidím hezkou holku, taky si jí ráda prohlídnu, lepší než koukat na nějakou šeredu... :-) A víš jak málo jsou vidět fakt hezká prsa? Vy chlapi to asi vyloženě nemáte tak jemně nastavená čidla, ale věř mi... ;-)
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
17:05
Dyfer: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Celou dobu tady ukazuješ akorát to, že si uplně omezenej, když myslíš, že dokud nepřidám hlášku tak sem nula, ale opak je pradvdou (teda ne že bych byl nějakej borec nebo tak něco, to si o sobě fakt nemyslim), to, že sem nedávám každou kravinu u který se zasměju, když si s někym píšu, je proto, že si to rozmyslim a snažim se přemejšlet, jestli by se to třeba ostatnim taky mohlo líbit, ale většinou mi dojde, že ostatní to asi nepobaví, když nebyli přímo v tý situaci, tak to nikomu necpu. A jak psal nitram1234, kritici taky nepíšou knihy a tak. A když se koukneš na moje komenty, tak uvidíš, že opravdu nemám potřebu ke každý hlášce psát, že je to kravina a podobně, proto mě to taky donutilo psát sem k tý tvojí, protože mě tvoje kecy přijdou mnohem horší, než kecy naprostý většiny, těch co komentujou blbý hlášky.
nuda, nuda, nuda, nuda a ani tady tomu neni jinak
17:20
ESESEL: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
ESESEL
"Č" a po něm "Y"??? Bolí mě oči.
Nicméně k hlášce: Nemyslíš, že takovouto konverzaci zažila někdy v životě drtivá většina lidí? A je tedy skutečně nutné ji sem dávat?
A ano, z mého profilu vyčteš, že jsem "hater".
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
15:18
nitram1234: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
nitram1234
zkusil jsem to, zjistil jsem, že interní humor je prostě jen pro někoho, takže jsem od svých rádobyvtipných hlášek ustoupil...
Možná to časem taky zjistíš...
BAZINGA!
15:29
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Dal jsem to sem za účelem že to pošlu kamarádům kteří ví o co jde a kteří se tomu zasmějí :) To že napíšu pár překliků jelikož píšu rychle a nechce se mi to opravovat neznamená že neumím česky ;)
15:35
theSlayer: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Pokud sám uznáváš, že kromě tvých kamarádů se tomu nikdo nezasměje, tak proč jsi to sem dával?
I am T.H.E.S.L.A.Y.E.R. I'm bigger on the... outside. :-D
15:39
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Protože...se to může někomu líbit...co já vím komu ale 100% jsme to sem nedal pro váš hateri a rejpače ;)
16:34
peanutka: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
peanutka
Hateri? To jako hatérie novozélandská?
Pobody's nerfect.
18:08
theSlayer: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
To je jako kdybys byl s pár kamarády v romské čtvrti, zařval rasistickej vtip a pak jim říkal, že to bylo jen pro ty kamarády, a pro ně ne :-D
I am T.H.E.S.L.A.Y.E.R. I'm bigger on the... outside. :-D
17:19
MallBare: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Pár překliků? :D ,,,,,,, - tolik čárek chybí ve tvém příspěvku.
Nezapomínej, že mám právo tě buzerovat jak chci, jelikož mám na svém kontě pár dobrých hlášek ;)
17:34
sg_sysel: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
sg_sysel
Nechce se mi s tím rýpat v Gimpu a uploadovat, tak si prostě představ sysla v uniformě s tlapkama u tlamy jak volá: "Oh, buuurn!" (Jakkoliv tenhle obrat nesnáším, sem naprosto patří)
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
00:18
MallBare: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
A to jsem ještě nenapsal, že v Česku bydlím míň než 5 let :D
13:08
sg_sysel: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
sg_sysel
Zvědavá otázka - jak to, že navzdory tomu umíš tak dobře česky? Češi v rodině? Asimilovaný Slovák/Polák/etc.?
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
17:30
MallBare: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Ani jedno, páne generále ;)
Jsem z Ruska a češtinu víceméně zvládám jenom kvůli velkému množství načtených knížek a učebnic anatomie :D
22:29
arxarios: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
arxarios
No si borec! Fakt vyborna znalost cestiny!
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
18:29
sg_sysel: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
sg_sysel
Tak to vlastně spadáš pod "etc." Míra asimilace se samozřejmě může lišit. Ale jinak teda hluboká poklona, klobouk dolů a obrovský obdiv. Kéž by všichni Češi uměli česky tak jak ty...
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
19:23
def84: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
def84
Překlik? i/y je hned vedel sebe... jen já mám jinou klásenici asi...
Chtěl jsi se pochlubit? Mazej na FB... tam tě děti ocení...
Stultitia excusationem non habet.
21:35
Rimmer: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
Rimmer
"pisu tak rychle, ze internet nestiha moje myslenky a tak tam za me dava pravopisny chyby, to neni moje vina a navic nejsem ve skole"... Kdybych dostal korunu pokazde, kdyz nekdo placne tenhle zblept, tak uz mam na par piv ^^
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
11:06
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Je krásné že to říká zrovna ten co nepíše háčky a čárky ;) Celkem směšný :)
22:01
def84: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
def84
Chlapče... něco ti tam chybí... " Celkem směšný :) "
Stultitia excusationem non habet.
23:43
Rimmer: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
Rimmer
Holt jsem se tak naucil psat a pisu tak rychleji... Ale rozdil mezi nami je takovy, ze ja s diakritikou psat umim, kdezto ty mas v gramatice a interpunkci ocividne znacne mezery :)
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
15:38
Einhasad: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Ehm.. Nechci ti kazit radost, ale YDraigGoch je holka :-)
Rejpu do všeho.. Máte-li s tím problém, nechte si ho pro sebe ;-)
15:44
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
To mi je úplně jedno..je holka má si dát holčičí jméno ;)
16:33
chernobyl: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
chernobyl
Ano, protože je zákon internetu, že si musíš dát nick podle pohlaví.
Nemám rád lidi.
11:50
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Jestli sis dal nick podle pohlavý tudiž "chernobyl" radši si nech pro sebe co máš v kalhotech ;)
11:59
DarkDream: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
DarkDream
Páni, jsem tak zmatený, že ani nevím jestli je mezi vzory středního rodu stavení nebo stavěný.
Já se sem asi neměl zaregistrovat
17:03
YDraigGoch: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
YDraigGoch
Nuže, synku ... tady vzniká takový problém, protože v jazyce z nějž jest nick vzat je drak rovnou podstatné jméno rodu ženského (ejnu, Velšané se vyznají... jak by řekl Leonidas - "To neznáš naše ženy!"), tak proč bych s tím měla něco dělat?
Lechyd da i chwi yn awr ac yn oesoedd... ;-)
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
19:20
Teramon: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
Teramon
Chudák, ještě že se tady nepotkal s tuleňou.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
21:24
sg_sysel: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
sg_sysel
No jo, kam vůbec zmizela? Už jsem ji tady neviděl, ani nepamatuju.
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
11:59
YDraigGoch: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
YDraigGoch
Hele, sysel, jsi děfče... :-) Gratuluji.
Co by tady tuleně dělala? Proč jsme tady vůbec my?
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
12:05
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Dračice to mělo být na tebe a na tvoje "Nuže, synku ... tady vzniká takový problém, protože v jazyce z nějž jest nick vzat je drak rovnou podstatné jméno rodu ženského (ejnu, Velšané se vyznají... jak by řekl Leonidas - "To neznáš naše ženy!"), tak proč bych s tím měla něco dělat?
Lechyd da i chwi yn awr ac yn oesoedd... ;-) "

Větší sračku jsme nikdy neviděl :)
12:17
YDraigGoch: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
YDraigGoch
Good. Tak příště... :-)
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
12:47
sg_sysel: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
sg_sysel
He, co, kde? Že o tom nevím...ale při nejbližší příležitosti se zeptám maminky, jestli jsem chlapeček, nebo holčička a jestli by mi to mohla znovu vysvětlit s těmi motýlky.
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
12:50
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Na*ral sis do bot ;) Kdybys nebyl vo*as tak si přečteš to co ti nejspíš uniklo příště prosím číst apro pochopení a nepsat kraviny :*
12:57
sg_sysel: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
sg_sysel
Eh, jestli to bylo na mě, tak dík, jsem polichocen tvým zájmem jak o mou obuv, tak i mé vocasovství, ale já se s cizíma nepusinkuju. Najmě s cizíma mužského pohlaví.
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
13:01
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Vy už fakt nevítě co na mě vytáhnout..jen ujišťuji že to vůbec není vtipné a stírajcí..neplní to svůj účel ;) Jste ubohý :D
13:06
sg_sysel: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
sg_sysel
Ano, ano, ještě před pár lety bych kvůli tomu nespal. Teď už ovšem moje mínění o vlastní osobě neodvozuju od názorů ostatních; už vůbec ne od názorů lidí, které jsem v životě neviděl a ke kterým - po pravdě - necítím žádný respekt. Takže děkuji za poutavou rozpravu, ale asi budu nucen zdržet se další diskuze s tebou. Tak nějak mě to už nebaví.
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
13:18
YDraigGoch: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
YDraigGoch
Sysle, já ti poradím... zajdi do nějaké soukromé místnosti a rozepni si kalhoty. Pak se koukni pod prádlo - když tam bude slavíček, jsi kluk, když jůlinka, tak jsi holčička... :-)
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
13:26
sg_sysel: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
sg_sysel
Tuhle metodu znám a podle ní jsem došel k závěru, že jsem chlapeček, kluk, hoch, mládenec, mladý pán, junák, bohatýr, co si jen přeješ. A ty mi teď tvrdíš, že jsem děv(f)če (http://www.lamer.cz/quote/70289#comment_378455). To mě tak zmátlo, že jsem si málem šel zjišťovat, jestli jsem nebyl celý život obelháván a jestli tudíž nejsem dědic Járy Cimrmana.
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
11:51
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Lezou ti ty hovna na mozek co takhle vypnout počítač a jít se projít ven ? :) A nedej bože aby jsi tam nepotkala pár draků co níčejí město a požíraj lidi :) Bože demence tohle.. -_-
12:01
DarkDream: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
DarkDream
Fáze zhrzení "jste hlupáci" přešla na "jste hloupí nolifeři".
Já se sem asi neměl zaregistrovat
12:05
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Podle toho co tu čtu za píčoviny co píšete tak jste celkem statečný nolifeři :)
12:16
YDraigGoch: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
YDraigGoch
Hele, popiš mi, co je ten "nolifer", prosím. Děkuji předem.
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
12:39
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Člověk zvaný "nolifer" jako že je bez života...žije nudný život sedí furt u PC smaží nějaký hry a tak mu z toho mr*á že pak v normální diskuzi má potřeby psát cizími vymyšlenýmy jazyky (třeba ty předtím nevím co to bylo za s*ačku) O_o Tudiž ty a plno lidí tady :)
13:01
sg_sysel: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
sg_sysel
Ten cizí vymyšlený jazyk je velština, jazyk z kategorie keltských jazyků a hrdý nositel označení "jazyk s nejdelším názvem vlakového nádraží na světě ve své slovní zásobě". Kdybys místo urážení jiných ten úryvek aspoň zkopíroval do Google Překladače, nebyl bys tu - abych použil tvůj vlastní termín - za vocasa.
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
13:01
deWolf: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
deWolf
Vymyšlený jazyk je něco jako "prudičy ewerywhere" a "maj ve statistikách samí hate"?
Lupus in fabula
13:07
Maskyn97: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Nezajímám se o takové chujoviny mám lepší věci na práci než si tu googlit nějaký nesmyslné žvásty ;) Hate=nenávidět tudiž něco proti a v statistikách na profilu májí víc proti než pro tudiž jsou to haty ;) Já tu s váma končím je to tu s váma ztráta času :) Až se budete chtít něčím vytahovat tak to zkuste jinde než na internetu :) Už vás vydím : K snídani internet...k obědu internet..k večeři internet..pořád jen internet nic jiného .No lifer za no liferem :3 samí vypatlaný hovado co má v palici jenom samí pičoviny a žije jen internetem ubohý ;)
15:52
DarkDream: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
DarkDream
"... Už vás vydím : K snídani ..." Chápu ten překlep dobře, že nás chce vyudit a posnídat?

BTW: zamrzí, že fáze "já mám lepší věci na práci než, vy hateři-nolifeři (říkat vám, že jste hateři-nolifeři), tak nazdar" bývá v některých případech konečná :(
Já se sem asi neměl zaregistrovat
22:18
def84: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
def84
Taková gramatika... by chtěla zahrnout mezi ty lepší věci na práci.
Stultitia excusationem non habet.
19:57
theSlayer: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
silhouette
Prosím, přestaň, mé oči krvácí. Ty napíšeš v jedné větě snad víc gramatických chyb, než kolik jsem jich já stihl zvládnout za těch 22 let, co jsem na světě.
I am T.H.E.S.L.A.Y.E.R. I'm bigger on the... outside. :-D
13:15
YDraigGoch: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
YDraigGoch
Aha... smaží hry? Ehm, jednou jsem, pod dozorem bratra, hrála AvP... dopadlo to tak, že jsem místo útoku na mariňáka začala jak ten debil skákat nahoru a dolů a má kariéra Predátora skončila během cca 15 vteřin... smažím leda semtam jídlo pro rodinu... a že se nudím v práci, která nevyžaduje ani 10% mé mozkové kapacity a tak trávím čas tady, to se holt stane, no...
Tak nevím, jsem nolifer nebo ne?
A na velštinu mi nešahej!
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
21:28
arxarios: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
arxarios
Ved ma "Dracica" :)
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
21:56
Vemeno: Re: Dobrý herečce = velké poprsí...
Vemeno
"Každý má plné ústa keců...ale sám nemá na to sem dát nějakou hlášku a každýho hatujou... To je fakt sranda :) Kdyby se to stalo kdysi když jste koukali po holkách byly by jste z toho vypleskaný další 3 roky do předu ;) "

To je teď moderní mít tento názor? V poslední době to tu vidím nějak často...
14:47
YDraigGoch: Osmnáctiletý Matthew Kidman (Emi...
YDraigGoch
Osmnáctiletý Matthew Kidman (Emile Hirsch) je normální mladík, který doposud pořádně nežil. Pak se ale zamiloval do své nové sousedky, krásné a zdánlivě nevinné Danielle (Elisha Cuthbertová). Když Matthew zjistí, že perfektní "sexbomba od vedle" je někdejší pornohvězda, jeho křehká existence se otřese v základech. Nakonec ale právě Danielle pomůže Matthewovi vystoupit z jeho ulity a odhalit starou pravdu, že kvůli člověku, kterého milujete, někdy musíte riskovat úplně všechno.
Fíha! To vypadá slibně!
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
14:53
Maskyn97: Re: Osmnáctiletý Matthew Kidman...
silhouette
Ano..koukám umíš si najít obsah filmu.Gratuluji :)
15:36
theSlayer: Re: Osmnáctiletý Matthew Kidman
silhouette
A to ještě není zdaleka vše. Buď rád, taky jsi mohl skončit v plamenech naší jinak milé dračice ;-)
I am T.H.E.S.L.A.Y.E.R. I'm bigger on the... outside. :-D
16:59
YDraigGoch: Re: Osmnáctiletý Matthew Kidman
YDraigGoch
Umim! Sem si to našla rovnou na CSFD, ani sem nemušála UTFG! Tak moc šikovná babička jsem!
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
21:29
arxarios: Re: Osmnáctiletý Matthew Kidman
arxarios
Neser Dracicu, lebo naseres celeho Lamera a bude zle...
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
16:35
peanutka: Tohle je tak strašně boží;)
peanutka
Tohle je tak strašně boží;)
Pobody's nerfect.
16:44
chernobyl: Re: Tohle je tak strašně boží;)
16:46
honzikec: Volám admirála Rimmera, máme tu
honzikec
Volám admirála Rimmera, máme tu urgentní případ zhrzenosti :)
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
21:27
Rimmer: Re: Volám admirála Rimmera, máme...
Rimmer
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maerjmYHmM1rxevt4o1_250.gif ze by s koncici zimou se zacli konecne lihnout zhrzenci? ^^
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
22:20
def84: Re: Volám admirála Rimmera, máme...
def84
Tenhle je kvalitní... asi čistokrevný... :)
Stultitia excusationem non habet.
11:52
Maskyn97: Re: Volám admirála Rimmera, máme...
silhouette
Další magor co by měl vypnout PC a jít si pročistit hlavu ven někam na vzduch že? :)
16:55
mecakar: Ať už jsi troll nebo to myslíš v...
silhouette
Ať už jsi troll nebo to myslíš vážně - fck off...
21:30
Rimmer: DULEZITE!
Rimmer
Prosimvas lidi, neminusujte jeho komentare... Nikdy neminusujte komentare zhrzencu... Pak nebudem mit jak si to pripominat, nebot se pod naporem minusu, narozdil od citaci, smazou :(
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
10:27
baffiak: uz dlho som sa tak nenasmial, ak...
silhouette
uz dlho som sa tak nenasmial, ako pri tejto diskusii. Rimmer dakujem, ze to uchovavas.
17:46
nakopnuta_sova: Elisha Cuthbert
nakopnuta_sova
no jasně, už vím, odkud ji znám... Populární mechanika pro děti. Nevím sice, kolik jí tam bylo, odhaduju tak třináct, ale už tenkrát byla kousek... a mám pocit, že měla dlouhé vlasy, což je další významné plus. Teď mám ovšem pocit, že se z ní stala obyčejná průměrná silikonka :-/
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

berounskej
před 2528 dny

Hláška #73876

<a> Kocoure půjčila jsem si ten


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1234 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1539 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1890 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2095 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2310 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 22 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 53 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 64 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 74 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.