Detail hlášky #70529

<a> nebyl by nějaký kondom, co by uměl propustit moč, ale nepropustil by spermie? To proto aby mohl být nasazen nonstop a nemusel se navlékat těsně před zalehnutím k dívce, když v ten okamžik, jsou asi jiné myšlenky, než jestli mám nasazenu čepičku.
<b> tvůj problém by možná vyřešil armádní protichemický oblek......spermie neprojdou a moč může plynule odcházet nohavicema. Jediným problémem bych viděl navození patřičně erotické nálady ale to chlap tvého formátu jistě snadno zvládne

Komentář: fb

Informace o hlášce

Datum přidání: 7. 4. 2013
Kategorie: Hlášky
Autor: marta (2 hlášky)
Hlasování: filom3n, Carney, matrix17, Correy, Remixxx, Bubli, kanci, Apophis, YanAnaY, Gasert, Doomista, Bzaba, makr009, CPY, sg_sysel, ladys91, abraham, mdonaat, drtikol, krpajda, janson, Natsumii, Jitele, bolak, Sayuri-hime 25 pro a Teramon, perfect, Sha-a-kaa, Einhasad, Yukina, wegas, peanutka, suah, smrduty_kojot, kudli, Somme, robdrak, Mat3s_, kbtmichal, Juggernaut, SPOK, MallBare, Eriq, SaburaZera, Zelvi, tristaver, Nadneseny, Lolek95, razden, mismas, takylama, Stickman, fatman, Marcus7, Metis, LosFilipos, Suril, Rimmer, PHiLiPZ, nitram1234, mmkk, Hammer, Arachnos001, strops, Dovi, majlos91, Chosen, ESESEL, bender123, freaky_tomato, Dyfer, Moskva, def84, DarkAngel, hanes87, queeny31, nasty, lerra, Dx, popik34, Cejda, naituf, HateMePls, jurda, SuPPoRTiDioTS, Greendroid, cylindr, Elisabetha, crooty, kuchi13, zelvak, Atanono, Ripper, Somik, CrazzYdiot, lilo, Markuus, Universal, hater, Komaar, hasa, simi66, arxarios, Nikeman, Koriss, Renee, Bakys7, Mishar, soustruh, sparasis, mala_mys, Edu, toop, Aelin, lennyd, millcEK, Einherjar, Niah, Notie, Brambor, vasek004, Chopper911, Kolouch, Trigger, krutoslav, Beerius, TidO, SkyHaven, Sniclman, ErrorJoe, YDraigGoch, chernobyl, Sousuke_, puki, Milda90, Alesh, Stenly, Vrchov, DanBlack, hmmc, Selosta, Eurostoxx, cooly, Macounek, Sotna[A], Frostys, zuzka2727, bradl3y, Crazy_Ivan, frlo, edgar_allan, PSK, chachan, 9barbora3, Ciselnak, steinham, jumbee, JSH, marsal_vorosilov, Neuromancer, Eveni, uSmlJn, Herda, Edgarix, bosorka, Kriz22, Cipisk, Kontrash, finnean, Artifox, DarkDream, Vevoda_Wolf, Imzadi, Miguel, Marty008cz, Kirke, nwkt, SmallMongoose, xkox, Mirator, Shadow606, kapriiik, Schade105, Diplomat, Schmeeczko, Tutanken, Cercly, Altair, cacadore, werisec, togi, honeybw, Blast, angie-metalbee, FrenkyB, Finarfin, Maty991, Kraken5, DivkaHromu, jiripudil, vinczenzo, Loxcom, Trungsi, Sinistra, Kogaku, Alcesia, Heriel, Puni, carmine11, HardLock, Marsian, emkac, Psycho_O, Jozxyqk, MessY, CarpeNoctem, killercat
191 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 7,96 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

20:57
marta: <a>
marta
je 28 a je internetová celebrita ;)
21:08
Aggie: Re: <a>
Aggie
Co to je internetová celebrita, prosím tě?
11:31
Taboard89: Re: <a>
silhouette
Blbeček, co vlastní stupiditu povýší na umění a banda dalších blbečků mu to žere, protože se v něm vidí. Takovejch už jsem viděl podstatně víc, než bych potřeboval.
21:08
Somme: Re: <a>
Somme
Internetová celebrita?

<PeterGriffin> Oh my God, who the hell cares!</PeterGriffin>
http://s1.racingduel.cz/r20603
21:44
marta: zadejte si do Google Michal Kole...
marta
zadejte si do Google Michal Kolesa a poznáte ;)
22:16
def84: Re: zadejte si do Google Michal...
def84
Máme si z toho sednout na zadek?
Stultitia excusationem non habet.
23:51
Correy: Re: zadejte si do Google Michal...
silhouette
možná blbej dotaz, ale k čemu je teda ta anonymizace, když tady hned práskneš kdo to byl? :-)
Přesně jak pravilo staré proroctví
00:59
marta: Re: zadejte si do Google Michal
marta
:) máš pravdu; ale zažádala jsem p. Kolesu o svolení, takže je to košér
23:01
marta: Prosim?
marta
Buď tě to pobaví, nebo ne. Sedání na zadek po tobě nikdo nevyžaduje - takže nevím, na co narážíš... ?
23:31
Somme: Re: Prosim?
Somme
Snažili sme sa nepriamo sarkazmom zapojiť do činnosti časť mozgu, ktorá by ti mala napovedať, že nám je úplne ľahostajné, kto/čo to je. "Celebrity" -násťročných uber cool slečien, tobôž na internete, si nechaj na fejsbúk. Ak to už takto priamočiaro, polopate a bez ďalších rečí nepochopíš, pakuj sa späť follow-ovať tú celevriť a nevracaj a bez niečoho poriadného. Alebo vôbec.
http://s1.racingduel.cz/r20603
00:51
marta: Re: Prosim?
marta
Používat sarkasmus ve chvíli, kdy nepoznáš ironii (a nadsázku), je přešlap vedle.

Je fascinující, z jak mála vodítek jsi vystavěl obraz náctileté pipky, jak ty říkáš "uber cool " (takové výrazy nepoužívám a zvláštní, přesto si nemyslím, že bys byl ignorant, taky mi to vyznívá jako použití nadsázky). Uvedení Facebooku v komentáři bylo dodržení pravidel pro vkládání, a sice zdroj kopírování. Evidentně sis spojil dohromady "kondom, fb, celebrita" a bez uvedení do souvislostí jsi mi přiřknul vlastnosti, které jsi sám vykonstruoval. Zdá se, že používáš vzorové stereotypy, to bych od inteligentního člověka neočekávala.
Mojí chybou je předpoklad, že osoba p. Michala Kolesy bude návštěvníkům Lameru známa, nejen z důvodu stejných zájmů jako (staré) osazenstvo, ale především pro množství příspěvků (a banů) na fórech a webech čtenáři navštěvovanými. Proto jsem citaci přidala, setkávám se s ním často a všude a toto zamyšlení nad kondomy mnoho lidí pobavilo. Je tedy pochopitelné, že citace nemůže projít, ani vlastně být doceněna.
Škoda, že se to neobešlo bez osobních útoků, ty bych čekala od autora nepovedené citace, haha, (asi taky stereotyp?) a ne od lehce domýšlivého komentujícího.
01:34
Rimmer: Re: Prosim?
Rimmer
http://i.imgur.com/pBswhQ8.gif
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
09:58
chernobyl: Re: Prosim?
chernobyl
Rimsy díky, tohle mě fakt rozesmálo :-D.
Nemám rád lidi.
08:40
Brambor: Re: Prosim?
Brambor
Pana Kolesu neznám. a nehodlám se o něj zajímat jenom proto aby mi přišla citace vtipná. A jestli citace není vtipná sama o sobě bez znalosti dalšího kontextu, myslím že si zaslouží právoplatné mínus.
Zwov je drak!
11:44
marta: Re: Prosim?
marta
Máš pravdu, souhlasím s tebou. Citace mi přišla vtipná i bez znalosti p. Kolesy, nicméně zřejmě proto, že za <a> jsem si automaticky dosadila osobu 28 letitého panice v invalidním důchodu, všerádce a všeznalce, s image bezdomovce, lehce vyřazeného do okrajové společnosti (tento popis lze najít přímo z úst p. Kolesy, nedovolila bych si ho nikterak hodnotit). Představa, jak někdo má nonstop nasazen kondom, "kdyby něco" a přitom je dost pravděpodobné, že "nikdy nic" je vtipná. Proto taky ten šum, kdy byl zanonymizován a posléze odhalen.
Ale pak K. není tak známý, proto citace nedává smysl a mínus si zaslouží.
18:40
Brambor: Re: Prosim?
Brambor
Dal jsem si tu práci a našel jsem si youtube kanál p. Kolesy. Bez pochyby je to odborník na slovo vzatý a jeho videa určitě použilu až se zase někdo bude ptát na základy fyziky a matematiky. Ale pořád, člověk který používá kondomy si nestěžuje na to že je nemůže mít nasazené pořád ale na to že je vůbec musí mít nasazené. A případně má jeden vždy po ruce a pak je to otázka pár sekund. Citace není vtipná ani se znalostí kontextu.
Zwov je drak!
11:50
Matas: Re: Prosim?
silhouette
To je relativní
AND OR XOR
08:52
enrey: Re: Prosim?
enrey
Kdoze tu zneuziva stereotyp? Jak se opovazujes spojovat lidi z lamera s tou "celebritou"? Myslis ze jen proto, ze spousta lidi z lamera pracuje v IT tak to znamena ze musime procitat veskerou zumpu internetu? Nemusime, a taky to nedelame, protoze mame rozumnejsi veci na praci. Jenze to svet nevi, my jsme prej totiz pocitacaci, nosime brejle, zerem klavesnice a cteme vsechen blivajz co sem decka nazvracej. Tak kdo tu uklouz na stereotypu ty chytroline? Facebook je odpad internetu, vubec nic z facebooku sem nenos. Michal Kolesa je profesionalni troll, je to magor kterej nema praci a celej den sedi u internetu a pise hypoteticky hovna na fora. http://exotopedia.org/wiki/Michal_Kolesa Neni to vtipny, neni to chytry, mozna je to trochu smutny. Ale v tom nanosu vyplodku znudenejch mysli z internetovejch stok se i Kolesa ztrati, protoze lidi, kteri se na internetu chovaji vice ci mene jako Kolesa jsou tuny. Popravde by bylo po vsech strankach zajimavejsi, kdybys prinesla nekoho kdo neni jako Kolesa. Az nekoho takovyho najdes, ozvi se.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
11:39
marta: Re: Prosim?
marta
Hele enrey, brzdi... Zdá se mi, že užíváš nějakého subjektivního dojmu, který ale přivlastňuješ mně, takže se ohradím: nejdříve k tvojí (řečnické) otázce, jak se opovažuju - nijak, nikdy jsem nic takového neřekla, to je právě to, co sis domyslel; mylně.
Asi takhle: pokud jsi sadař a zajímáš se o jablka, pracuješ s jablky, máš je rád, a já chodím na sadařskou stránku, budu se držet tématu a nadhodím téma "jablečná přesnídávka". Předpokládám, že jako člověk z oboru jablek jsi se někdy někde s jablečnou přesnídávkou setkal. Už bez toho, jestli máš přesnídávku rád, nebo ne. To ale nic nevypovídá o tom, co si myslím o sadařích. A taky jsem nikdy nic takového neřekla a také nevím, na koho bych to vlastně měla mířit - a proč vlastně? Otázka zní - mám něco proti ajťákům, abych si o nich myslela věci, které ty popisuješ (klávesnice, brýle atd. (popravdě, nikdo z programátorů, které znám, tak nevypadá, kde vlastně tenhle stereotyp vznikl)? Ne, nemám. Naznačila jsem někdy, že si něco takového myslím? Ne, nenaznačila.
Můj předpoklad byl, že jste se někde s p. Kolesou setkali a dle tvého popisu ho znáš, takže u tebe byl můj předpoklad splněn.
Je pravda, že Kolesovi podobných bude více, ale popravdě se s nimi moc nesetkávám, nebo už je automaticky filtruju. Kdo není jako Kolesa, je tedy dejme tomu "běžný týpek" - ale tohle neni beznejtypek.cz, ale lamer.cz - a ať si o p. Kolesovi myslíme cokoliv, myslím, že do měřítka "lama" se vejde.
Do debaty ohledně Facebooku se pouštět nebudu, nicm. dle mého: jaký si FB uděláš, takový ho máš.
13:02
enrey: Re: Prosim?
enrey
Jabka mam rad, ale presnidavku radsi tresnovou, a sad nemam. Ale pestuju rajcata a chystam se na mrkve. Michala Kolesu jsem nasel googlem, takze i kdyz dle meho popisu to treba vypada ze ho znam, slysim o nem prvne. Na druhou stranu o lidech jako je Kolesa slycham kazdej den, jestli je nevidis, tak jsi slepa. Neni to nic novyho, je jich plnej lamer, youtube, atd... Velky procento z nich leze z facebooku... a neda se to zastavit... a Kolesa ani nevypada jako nejaky extra cislo, jsou tu daleko, daleko horsi... treba tohohle channel (radim neklikat): https://www.youtube.com/watch?v=KkN0R7xK0bA Kolesa neni lama, ale attention whore, proste jenom trapne vyhledava pozornost. A na tyhle lidsky vlastnosti je vystavenej celej facebook, proto je to tam taky slusna zumpa. A ne, FB neni linux. FB je trapna vterka infikujici peknou cast internetu. Jediny na co je to dobry je spehovani a zjistovani osobnich udaju o lidech, protoze tam vsichni vsechno na sebe bez ostychu prasknou, pekne tak jak jim to facebook prikazuje. A co neprasknou maj stejne v propojenym accountu s heslem "ahoj"...
Tak to schrnem, ja se omlouvam, brzdim, ale na stereotypu jsi ujela ty, protoze rozumni lide nectou vyblitky internetovejch trolu. Ja ctu akorat lamera, casto se u toho divim proc, a premitam jestli je to aspon trochu rozumne. Zda tu nikdo Kolesu neznal. Hlaska je na minus. Nenos sem prosimte zadnyho Kolesu uz nikdy vic, mame jich tu uz tak prilis. A nehraj si tu na chytraka, na toho si tu uz hraju ja.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
15:04
marta: Re: Prosim?
marta
Třešňovou? Určitě? Takovou neznám a Google taky ne :)
Mno vidíš to, podle rozsáhlého popisu osobnosti p. Kolesy jsem myslela, že už ho znáš a ne, že sis pročetl krátký elaborát a jsi s tím hned hotový (i když ses trefil, takže co). Možná jsem vůči ostatním "bláznům" slepá, možná záměrně (rozhodně nikdy! nečtu diskuze pod zpravodajstvím).
I rozumní lidé čtou výblitky trolů, říká se tomu kratochvíle. (Jak se říká tomu, číst jenom správný věci, poslouchat jenom správnou hudbu a sdílet jenom správný nározy? Pozérství. Díky, nechci.) Nicméně, když už to srovnáváš s lamerem a srovnání to je trefný, tak pan Kolesa píše aspoň aspoň víceméně bez hrubek a není zlý - do nikoho se nenaváží. Takže pokud mám ztrácet čas čtením jeho příspěvků, tak je to příjemnější než "to zem se zas fčera vožral pičo a ta kunda byla vošklivá jak prdel a fšihni ste tu čurácy".
A k tomu FB se opravdu nebudu vyjadřovat, nedonutíš mě. (U hesla "ahoj" jsem se upřímně zasmála).
Já bych to radši shrnula, ale proti gustu... Jo a pěstovat mrkev se nevyplatí (poměr cena : výkon), v obchoďáku tě to přijde lépe. :)
15:39
Kriz22: Re: Prosim?
Kriz22
mohu jen potvrdit. S mrkví je akorát spousta práce a výsledek nic moc. Nehledě na to, že pro skladování přes zimu potřebuje specifické podmínky, jinak ti buď zhnije nebo scvrkne :-D
K tomu FB se musím zastat tady paní/slečny, je to o tom, jaké lidi si tam přidáš a co tam sdělíš. Takže stačí vyfiltrovat pochybná individua a vše je vpoho. Neberu to jako nějakou žumpu internetu, ale jednu z možností pro komunikaci přes net.
15:57
marta: Re: Prosim?
marta
Ano, souhlasím, s mrkví i FB. :) Jo a paní/
19:07
ESESEL: Re: Prosim?
ESESEL
Problém s facebookem je ten, že obecně slouží ke sdružování kokotů. Fakt, že jakákoliv osoba si může založit profil, přes který si bude povídat s jinými inteligentními lidmi, je mu sice k dobru, ovšem pro mě osobně to nepřebíjí skutečnost, že dává dementům možnost seskupit se a ovládnout svět... Dobře, možná jsem to trochu přehnal, ale snad chápeš, co se snažím říct. ;-)
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
01:46
enrey: Re: Prosim?
enrey
Me spis na FB vadi cela ta jejich politika, jejich security policy (jestli vubec nejakou dodrzujou), fakt ze prez ty jejich like buttony sledujou pohyb lidi na internetu a to i kdyz na ne clovek neklika, fakt ze bez ostychu na cloveka prasknou aktualni GPS souradnice, a hlavne ta drza vlezlost.... "pro precteni zbytku tohoto prispevku, na teto s FB naprosto nesouvisejici strance, se prosim zaregistrujte a uvedte sve skutecne jmeno, datum narozeni, misto pobytu, barvu oci, kdy si cistite nehty, konzistenci vcerejsi stolice, atd" blablabla... Ja vim ze to je nepovinny a nastavitelny, ale oni to prezentujou jakoze to je povinny, defaultni a primo "dobry" sdilet vsechny tyhle veci. A taky je to magnet na blby.
echo '#!/bin/rm' > vanity && chmod +x vanity && ./vanity
18:18
def84: Re: Prosim?
def84
Pro pořádek zelená šipečka...

Nepobavilo...
Narážím na vychvalování jistého člověka, kterého neznám...
A nevím proč se snažíš vyšperkovat svoji hlášku/citaci jen tím, že dodáš jak super je ten člověk co to napsal...
Stultitia excusationem non habet.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1211 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1516 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1867 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2072 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2287 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 30 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 68 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.