Detail hlášky #72500

<a> čaó ..
<b> čau z5?
<a> idu do kaufu na houbičky, jdeš se mnou? Nikam se dnes nejede.
<b> na houbičky?
<b> fakt? :-O
<a> jasné
<b> asi na nádobí, co?
<a> :-D :-D
<b> ježíši, tak tomu teda říkám deformace! už bych se na to měl fakt vysrat. :-D
<a> hah

Informace o hlášce

Datum přidání: 25. 2. 2014
Kategorie: Hlášky
Autor: wikman (4 hlášky)
Hlasování: Satan__666, Hamagen, Schade105, Hanach80 4 pro a Dx, toop, Atanono, Alf, Annacerv, sevenjetc, kapitan_vysocina, piol, Komunard, Dyfer, kidli, Dryft, wegas, Zelvi, razden, Goodlike, vinczenzo, Hal9000, Ondruch, Rimmer, Danad, Metzgermeister, drtikol, Bendom, Sousuke_, Slim2, Smrsta, CindyChambell, Nevermore, thadghost, Ripper, smrduty_kojot, pute, togi, hasa, Einhasad, Chosen, fatman, soustruh, Dovi, kuras, freaky_tomato, MartinezZ, vooten, migo, majlos91, kyrmon, kapriiik, kamen911, MessY, Crazy_Ivan, Juggernaut, kbtmichal, Maty991, Lorandel, tristaver, Neuromancer, Coolak, Kwisatz_Haderach, lennyd, xammy, While, Lorddreath, Radmen, Vevoda_Wolf, PetrK, Zdark, kohi1234, frlo, Witek, FrenkyB, Marcus7, Sed, M4rtin, arxarios, SmallMongoose, angie-metalbee, matrix17, Notie, Kriz22, Stickman, Ejmin, crooty, Math3s, czebe, starbuck, DMRaper, ZdenekH123, Miguel, Mat3s_, Imzadi, Bellatrix, hater, Darik, MistrBuBak, Rupreecht, Zuza-chan, Alf1983, love--sucks, Najte, HOLAS, Allka, honeybw, tualka, Apophis, CrazzYdiot, chinnin, cha4ser, mrmyshma, suah, Foxtrot, Petr640, Einherjar, Cuthalion, Milda90, WellBloud89, izzi_cz, nikaella, Bzaba, Rimmoncze, Edu, Blast, jenist, zelvak, ErrorJoe, rain, spacimar, chachan, nevim333, Sobosss, JohnDoom, Kolouch, LosFilipos, vizistep, krutoslav, Pooka, krpajda, K-NinetyNine, Wabbit, baffiak, Herda, madbaker, horusqo, xkox, Cercly, brumla, KaseO, Markuus, Moskva, CarpeNoctem, Deianeira, Taboard89, kapoka, Sniclman, naituf, Hammer, Beerius, KorYi, peanutka, sasagin, JerichoBM, Kogaku, Niah, Schmeeczko, h0das, genevieve, Aelin, lilo, PSK, Puni, pavelnop, TidO, mrMys, killercat
174 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 0,88 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:43
Coolak: Hah, ten poslední řádek má velký...
Coolak
Hah, ten poslední řádek má velký smysl... Hah!
Fuck the fucking fuckers.
21:03
fatman: Re: Hah, ten poslední řádek má v...
fatman
Zato druhá věta předposledního řádku sedí, tím by se měl autor řídit.
22:31
Matess91: Joo běžně lidi říkají jdu "na ho...
Matess91
Joo běžně lidi říkají jdu "na houbičky" když jdeš něco koupit ... "jdu na rohlíky, na polívky" ... autore jdi do prdele s tímhle prvoplánovým "humorem".
"Jen dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost.. s tím prvním si ovšem nejsem tak jistý" Albert Einstein
22:57
nakopnuta_sova: Re: Joo běžně lidi říkají jdu "n...
nakopnuta_sova
No tak v Ostravě se chodí "do doktora" a nejhorší je, že to myslej vážně :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
00:20
honeybw: Re: Joo běžně lidi říkají jdu "n...
honeybw
No teda podle mě to lidi vážně běžně říkají. Asi ne všude, ale v některých regionech nevidím problém. To je jako jít na pivo.
07:49
grgin: Re: Joo běžně lidi říkají jdu "n...
silhouette
asi tak ... u nás se říká "jdu na rohlíky" apod. celkem běžně ....
"Cizí neštěstí potěší víc než vlastní úspěch"
11:23
wikman: vysvětlení .. pro někoho možná n...
silhouette
v použití slovního spojení "na houbičky" byl opravdu použit záměr, který měl čtenáře přimět uvažovat nad halucinogeny ...a to se povedlo, a to uvědomnění mě pobavilo ... nebo, když jdete do lesa nasbírat hřiby, tak jdete "pro houby" , to nejspíš asi ne?
12:41
Taboard89: Re: vysvětlení .. pro někoho mož...
silhouette
Volně přeloženo-bylo to od prvního řádku naprosto prvoplánový, "a" použil spojení "jít na houbičky" jen proto, aby vyvolal salvu smajlíků a lolů, což se mu koneckonců podařilo. Super. Příště vymyslete něco podobně sofistikovaného na základě záměny slov "tráva" a "tráva". Rozumíme si? něco ve smyslu: "Půjdeme na trávu?" "Jasně" "Fajn, bereš kosu" "Rooooofl, ty jsi ale vůůůůl".
13:54
himself: Re: vysvětlení .. pro někoho mož...
silhouette
Bereš kosu je dobrý :)
Toto je podpis
14:09
Foxtrot: Re: vysvětlení .. pro někoho mož...
Foxtrot
Dokud to nejsou srpy a kladiva je to dobrý.
RTFM -> dvakrát si přečti pravidla, čtyřikrát se zamysli a potom neodešli citaci.
14:57
nakopnuta_sova: Re: vysvětlení .. pro někoho mož...
nakopnuta_sova
<a> Neuvěříš, co se mi dneska stalo.
<b> Co?
<a> Ale vyjdu z baráku a najednou mě do hlavy trefí kladivo
<b> looooool, ještě srp a máme tu zpátky komouše
<a> tak to doufám, že by mi ten srp usek hlavu
<b> looooool, bře ty, si zabil! XD XD XD XD XD
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
16:01
Taboard89: Re: vysvětlení .. pro někoho mož...
silhouette
Až na ten poslední řádek to není až tak zlý.....
23:47
nakopnuta_sova: Re: vysvětlení .. pro někoho mož...
nakopnuta_sova
Poslední řádek byl záměrná parodie na lameří autory a jejich folklór. Sám bych totiž na netu nikdy nenapsal ani "loooooool" - co to totiž znamená? Lot of of of of of of of of of laugh? Ev. nedostatek či přebytek "of" nechť je mi odpuštěn.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:50
nakopnuta_sova: Re: vysvětlení .. pro někoho mož...
nakopnuta_sova
<a> Jdeš hulit?
<b> Tak jo, hulení bereš ty nebo já?
<a> Nikdo, vypadlo mi tam "mě".
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
22:56
wikman: ble..ble
silhouette
rozumím...dal jsem to tady, protože jsem si myslel, že je to vtipné ( měl jsem zato, že od toho tu lamer je..) asi jsem to přecenil - je mi to líto , omlouvám se. Tudíž, pokud je to opravdu taková trapárna, tak už to prosím nerozebírejte. Nejspíš ony Matessovi fláky jsou asi vzhledem k hodnocení opravdu lepší...a to je mi opravdu líto.. :-(
22:59
wikman: Re: ble..ble
silhouette
a ještě bych rád dodal, že s "prvoplánováním" to nemá nic společného ... vyšlo to z debaty .. a to jen tak bokem ... ( takže tohle jsem teda jako nepatří ??? wtf?)
10:38
Matess91: Re: ble..ble
Matess91
Hele kámo, neobouvej se do mých hlášek, jenom proto že jsi ukřivděnej ... moje stojí za prd, to víme, asi jako každý zúčastněný debaty, jsem přecenil jejich vtipnost. Tady ovšem onu prvoplánovost vidím v tom, že už <A>, hádám - ty, trapně nadbíhá s tím pojmem "na houbičky" k tomu, aby to <B> pochopil, jak to pochopil. Takže domnělá komičnost situace, kdy si to <B> blbě vyložil a udělal ze sebe vola, pozbývá smyslu, když k tomu celá konverzace směřovala od začátku. To jsi tam mohl rovnou nechat: <A> Hele, jdu na houbičky
<B> Asi myslíme každej jiný co ... XD XD
"Jen dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost.. s tím prvním si ovšem nejsem tak jistý" Albert Einstein
23:37
feeverte: zato vy dáváte smysl .. "hah"
silhouette
zato vy dáváte smysl .. "hah" .. pokud se nemýlím prvoplánový smysl této stránky je lidi pobavit, pokud se cítíte být natolik povzneseni nad tímto humorem, překročte jej a nechte si své "inteligentní" poznámky pro takové lamy, jako jste vy a dále se jimi nechte obklopovat, protože vám to zjevně sedí .. ač je to smutné, ále zároveň i zábavné. ať žije humor!
23:45
nakopnuta_sova: Re: zato vy dáváte smysl .. "hah...
nakopnuta_sova
Rimmereeeeeeeeee! :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
00:25
wikman: last one
silhouette
Hypoteticky -
1. server pro vtipné hlášky? Ok, proč ne?
2. když už, proč hejtovat ty který se vám nelíbí, stačí dát "-" , no ne?
3. proč jsou u "vesla" s hejtama ti, co maj vesměs na "kontě hlášek" nulu
4. 100 lidí 100 chutí ...
5. tohle je fakt smutný, řešit konkrétně toto ... kolik "děcek" si tady cpe různý "čórky", pubertální kraviny a bůh ví jaký pí*oviny, a snaží se zaujmout... já tu dal to, co se mi stalo. Nelíbí ok, ale ty Matessy .. , no nevím, nevím ... taky nic moc, a nejedu do tebe, že jako autor hlášek by ses měl jít, nevím co .... že by to bylo jiným smyslem pro humor, nebo to je jen tvá "zarudlá" mysl, zamysli se "Proč hned tak na sílu?" ....

6. už se tu ani nemrknu - je to tu zadřený .. tudíž díky Vám za zbytečnou kritiku a doufám, že se budete i nadále na lamer.cz bavit namísto "vtipů" jejich kritikou .. hawk
01:27
Taboard89: Re: last one
silhouette
Ach jo, myslel jsem, že už to tu nebudu muset nikdy psát, ale tak tedy ještě jednou: K bodu číslo 2-Ano, je tady hodnocení plus a mínus, které vyjadřuje jednoduše "pobavilo", nebo "nepobavilo". Pokud dám plus, tak nemám potřebu se k tomu dál nijak vyjadřovat, prostě mě to pobavilo. Pokud dám mínus, tak je tu ještě diskuze, ve které můžu vysvětlit to, proč jsem to mínus dal, už jen proto, že mi to přijde fér vůči autorovi a jeho případné další tvorbě, chápeme?
01:29
Taboard89: Re: last one
silhouette
A bod číslo tři je natolik stupidní, že fakt nemám sílu ho dál komentovat, třeba se toho někdo ujme za mě....
10:44
Matess91: Re: last one
Matess91
Mile rád...
K bodu číslo tři "bratře", u vesla jsme proto, že už tu nějaký pátek podobné skvosty čítáme, ač vesměs tu buď hlášky nemáme žádné, protože jsme žádné nepovažovali za sdíleníhodné nebo, jako v mém případě, máme jednu dvě, které se minuly účinkem, z čehož jsme usoudili, že humor je věc subjektivní a nebrečíme pod nimi v miliónu komentářů o tom, jak je svět nespravedlivej. On je taky značnej rozdíl mezi vtipem který vznikne v průběhu konverzace, nenásilně ... ač možná nepobaví masy lidí. A mezi tvým trapným prvoplánovým humorem, kterej jsi tam nacpal zjevně křečovitě.
"Jen dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost.. s tím prvním si ovšem nejsem tak jistý" Albert Einstein
15:27
feeverte: Re: last one
silhouette
je hezké, že jsi usoudil, že humor je věc subjektivní .. raději tedy dále jen kritizuj a odporuj si v tomhle úsudku, místo toho, abys lidi aspoň zkusil pobavit .
11:35
Annacerv: Re: last one
silhouette
No právě... zkusit lidi pobavit - jako vymyslet si něco jenom za účelem pobavení? Copak je tak nutný sem nutně cpát hlášky, když prostě usoudím, že nic není natolik vtipné, aby pobavilo široké masy? Důvodů může být spousta, jako třeba specifičnost kolektivu, vtipy na základě znalosti dotyčného nebo předchozích společných zážitků... ono narazit na opravdu dobrou univerzální hlášku není tak jednoduchý, jak dokládá i fronta tady.
17:17
DarkDream: Re: last one
DarkDream
Asi by se pro podobný brečouny měla při posílání hlášky udělat kolonka, kde by mohl přispěvatel zaškrnout "nesnesu když to někdo bude kritizovat" a automaticky by tím zakázal diskuzi pod hláškou.
Já se sem asi neměl zaregistrovat

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1233 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1538 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1888 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2094 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2309 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 21 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 63 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.