Detail hlášky #72803

<a> kámo až mě zejtra uvidíš.. se posereš...
<b> proč?
<a> už 2 dny mám totálně červený pravý oko
<a> a až ti řeknu důvod tak se teprv posereš :DD
<a> byl jsem s kámoškou venku ... no a... prostě jsem jí vyprstil :D když jsem došel domů tak jsem si lehnul nechal si čočky všechno.... v průběhu noci sem se několikrát vzbudil že mě ta čočka v tom oku srala kvuli něčemu.. a samozřejmě sem si do toho rozespalej sáhnul tou rukou kterej jsem se jí hrabal v kundě do rána mi to hezky zahnisalo a od tý doby to mám červený

Komentář: Normální konverzace

Informace o hlášce

Datum přidání: 20. 5. 2014
Kategorie: Hlášky
Autor: kadli (1 hláška)
Hlasování: ooouki, coolio, h0das, Witek, KorYi 5 pro a Dyfer, Mermeoth, Aristocrat, peanutka, Vevoda_Wolf, x800, Ripper, crooty, Lorandel, subzero, Bendom, Alf, tristaver, CrazzYdiot, Matesss, baffiak, kudli, Georgo10, razden, gilhad, Annacerv, Rupreecht, While, fatman, starbuck, nasty, kbtmichal, rosparovac, zuzka2727, Mat3s_, Nevermore, madbaker, naituf, Schade105, Coolak, Vrchov, Foxtrot, Smrsta, nevim333, Darik, Frostys, Auticko, ZdenekH123, vinczenzo, Hroner, jenist, arxarios, ladys91, Bilskernir, logout, Zuza-chan, majlos91, bouzon, Komunard, Taboard89, Atanono, wegas, Apophis, PSK, mrmyshma, kapoka, PikoPirat, chachan, MINiOn, piol, Brambor, mala_mys, incucu, lennyd, CIMBI, Dovi, izzi_cz, Blast, freaky_tomato, Hal9000, Bzaba, Chopper911, Vault, Remixxx, Tutanken, Chosen, WellBloud89, Toblakai, soustruh, Midregoth, MistrBuBak, ErrorJoe, suah, Einherjar, Wabbit, mako156, Deianeira, sevenjetc, Najte, Sousuke_, DanBlack, drtikol, SkyHaven, xkox, vasek004, krutoslav, llaenka, mhx47, Hammer, Rimmoncze, Kwisatz_Haderach, tualka, tomcoko, bender123, PL75, sasagin, someone_else, roni, Pooka, Cercly, SmallMongoose, Daysi, Ondruch, toop, Stickman, Zelvi, Natsumii, Flad, Sed, Moskva, CarpeNoctem, Bellatrix, Crazy_Ivan, kapriiik, matrix17, Lucky, takylama, Danad, Juggernaut, togi, Jana, honeybw, Kurosawy, Rocker-Tialk, Altair, zgrossl, ric4rd, hater, nitram1234, Slim2, Wlk, potas, oprs, nakopnuta_sova, Maty991, Beerius, SkweerookL, Edu, Lemra, Marcus7, YDraigGoch, Blanch, Komaar, zelvak, Schmeeczko, Niah, horusqo, Sniclman, Markuus, Tinnarr, belisek, IllidanS4, pavelnop, Rimmer, Puni, GRIF, def84, TidO, mrMys, killercat
175 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 1,19 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

21:22
Aristocrat: Až na to, že tě doma asi nenauči...
silhouette
Až na to, že tě doma asi nenaučili základní hygieně - umýt si ruce po příchodu domů... Počkej, a my máme být u vytržení z toho, že se z normální konverzace stala konverzace o infekci?
21:22
Mermeoth: Okay ale sem se má dávat vtipná
silhouette
Okay ale sem se má dávat vtipná.
21:37
crooty: nechte ho.. se potřeboval pochlu...
silhouette
nechte ho.. se potřeboval pochlubit, že se dotknul holky
21:41
Aristocrat: Re: nechte ho.. se potřeboval po...
silhouette
Já chápu, že takový okamžik je v životě panice brán jako oslava dobyté pevnosti... Ale jestli vyprstil holku někde v parku a pak si ani neumyje ruce, není to nejspíš jeho první zážitek. Tím spíše nechápu, proč to tu vůbec vyblil a nešel si raději do lékárny pro oční roztok.
21:51
tristaver: Je mi z toho regulérně na blití
tristaver
Je mi z toho regulérně na blití. "Hrabal v kundě" ... to už neexistuje žádná úcta k ženám?
Dog person.
22:33
nasty: Re: Je mi z toho regulérně na bl...
nasty
pokud sla s <a>, tak to nebyla zena, lec nejaka blbka
nasty (představte si to psacím písmem)
07:29
Foxtrot: Re: Je mi z toho regulérně na bl...
Foxtrot
Je slušná pravděpodobnost, že je to vymyšlené a pokud se to opravdu stalo, tak to mohla být puberťačka (ne nadarmo se tomu období říká hovězí léta), kterou ke všemu mohl utáhnout na hezký slovíčka, viděl sem tolik lidí se přetvařovat takovým stylem, že jsem jen zíral.
RTFM -> dvakrát si přečti pravidla, čtyřikrát se zamysli a potom neodešli citaci.
23:00
naituf: A teď tu o Červené Karkulce
silhouette
A teď tu o Červené Karkulce...
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
23:20
Kapitan: Re: A teď tu o Červené Karkulce
Kapitan
Žilo jednou jedno děvčátko a to dostalo od babičky k narozeninám dárek – červenou čepičku. Rádo ji nosilo, a proto jí říkali Červená karkulka. Babička bydlela za lesem a Karkulka ji často navštěvovala. Jednoho dne měla i babička narozeniny a maminka k ní Karkulku poslala s košíčkem plným dárků. Děvčátko muselo projít hlubokým lesem a proto jí maminka přikazovala: „Jdi rovnou k babičce, Karkulko, a nikde se nezdržuj a nescházej z cesty. Mohlo by se ti něco zlého přihodit.“

Karkulka to slíbila, ale na svůj slib brzy zapomněla. Jakmile uviděla rozkvetlé lesní květy, začala je pro babičku sbírat do kytičky. V hlubokém lese žil také zlý vlk. Karkulku zahlédl a začal ji zpoza stromů sledovat. Po chvíli jí nadběhl, vynořil se před ní a ptal se:“Kam jdeš, Karkulko?“
„K babičce,“ odpověděla Karkulka. „Nesu jí k narozeninám košíček plný dárků. Bydlí v chaloupce za tímhle lesem.“
Vlk to uslyšel a pelášil k babiččině chaloupce, aby tam byl dřív než Karkulka. Zaklepal na dveře.
„Kdo to klepe?“ ptala se babička. „To jsem já, Karkulka. Jdu ti popřát hezké narozeniny a nesu dárky,“ odpověděl jí vlk tenkým hláskem. Babička si myslela, že je to opravdu Karkulka. Pustila vlka do chaloupky a ten ji spolkl. Potom si nasadil na čumák brýle, vlezl do postele a přikryl se.

Karkulka zatím doběhla k babiččině chaloupce a celá natěšená, že jí udělá dárečky radost, zaklepala na dveře. Vešla dovnitř, podívala se na vlka ležícího v posteli a podivila se:
„Babičko, ty máš ale velké uši.“
„To abych tě lépe slyšela,“ řekl vlk.
„Ty máš ale velké oči, babičko,“ podivila se zase Karkulka a vlk odpověděl: „To abych tě lépe viděla.“
„Ty máš ale velkou pusu, babičko,“ podivila se Karkulka a vlk zařval:
„To abych tě mohl lépe sníst!“ Pak otevřel svoji tlamu a Karkulku spolkl taky. A jak měl plné břicho, svalil se zpátky do postele a tvrdě usnul.

Brzy šel kolem hajný, který při svých pochůzkách lesem vždy babičku navštívil. Z chaloupky však uslyšel hlasité chrápání. Nakoukl dovnitř oknem a v babiččině posteli vidí ležet vlka s obrovským břichem! To on asi snědl babičku! Vešel tedy dovnitř a tesákem vlkovi břicho rozřízl. Jak se podivil, když z něho s babičkou vyskočila i Karkulka. Obě byly živé a zdravé.
Všichni začali nosit kamení a sypat je vlkovi do břicha. To pak zašili. Když se vlk probudil, uháněl pryč do svého lesa. Bylo mu ale těžko a měl žízeň. Nejblíž byla babiččina studna, když se však nad vodu nakláněl, těžké břicho ho stáhlo dolů a již ho nikdo nikdy neviděl.
When you are dead, you don't know that you are dead. It is difficult only for the others. It is the same when you are stupid.
23:22
While: Re: A teď tu o Červené Karkulce
While
Díky za pohádku na dobrou noc, teď už můžu jít po dlouhém dni konečně spát,... :)
I don't know and I don't care.
14:51
theSlayer: Re: A teď tu o Červené Karkulce
silhouette
To je zajímavé, čti dál! :-D
I am T.H.E.S.L.A.Y.E.R. I'm bigger on the... outside. :-D
20:37
naituf: Re: A teď tu o Červené Karkulce
silhouette
Díky!
Sice znám trochu jinou verzi, která se mi líbí víc, ale za to ty nemůžeš. :-)
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
23:19
While: To si ze mě děláš pr***, tohle s...
While
To si ze mě děláš pr***, tohle sem dát i když ani tak nejde o obsah, ale spíš styl jakým je to vyjádřeno, no vlastně o obsah jde taky, ani úprava stylu by tomu nepomohla. Ale zatraceně, když už sem cpeš takovou hovadinu, tak to alespoň uprav ať tam nejsou ty tvoje vulgární, pubertální výlevy a dá se to trochu číst. Mockrát díky
I don't know and I don't care.
03:29
Taboard89: Tohle opravdu někomu na světě mů...
silhouette
Tohle opravdu někomu na světě může připadat jako sranda? Je to trapný, ubohý, nechutný a pravděpodobně vymyšlený. Tohle cpěte na Přiznání o sexu, ne sem. Tam to určitě nějakej prepubertální onanista lajkne.....
05:12
nakopnuta_sova: Re: Tohle opravdu někomu na svět...
nakopnuta_sova
Může. Autorovi. Jinak by to sem nedával.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
18:17
Taboard89: Re: Tohle opravdu někomu na svět...
silhouette
Jo, plus ti tři exoti, co tomu dali hlas. Pokud to teda není autor třikrát jinak. Ale věřím, že není-v každý společnosti je určitý procento prasáckejch úchylů....
08:51
Bzaba: Opravte mě, jestli se pletu, ale...
Bzaba
Opravte mě, jestli se pletu, ale není spaní s čočkami dost prasárna?
09:02
Aristocrat: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
silhouette
Nene, jen to není doporučeno "začátečníkům" jejich užívání. Nosím je s přestávkami druhým rokem a po dvanácti hodinách užívání už jsou dost nekomfortní, ale dost mých známých je nosí skoro nonstop. Z vlastní zkušenosti spíš doporučuji se s nimi také nesprchovat.
09:45
deWolf: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
deWolf
Slyšel jsem o existenci čoček na celý víkend, které se pak vyhodí.
Lupus in fabula
10:00
Aristocrat: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
silhouette
Nejsem erudovaný odborník, pouze běžný uživatel. Znám denní - ráno nasadit, večer vyhodit a měsíční (ty využívám) - ráno nasadíš, večer dáš do roztoku a takto po třicet dnů, na konci měsíce vyhodíš.
10:28
sevenjetc: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
sevenjetc
Taky nosím čočky nějaký ten pátek a hodně záleží na značce a propustnosti kysliku, třeba čtrnácti Acuvue Oasys se dají nosit v kuse, ale jen týden, protože se zkracuje životnost, nebo jsou přímo např. Airoptix Night and Day, které jsou přímo určeny k nepřetržitému nošení. Jako ideální jsou pokud jezdíte na čundry nebo na chatu bez tekoucí vody atd., kde není moc možnost si pečlivě umýt ruce.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
10:56
Aristocrat: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
silhouette
Děkuji za rady, s tou zkracující se životností mám dost problém, po dvou týdnech už je čočka gumová a nasazuje se mnohem hůře.
11:40
kudli: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
kudli
Já třeba už několik let používám čočky značky Biofinity (měsíční) a nemám naprosto žádný problém si čočku několik dní nevyndat. A přijde mi, že i po skoro měsíci nošení jsou stále jako nové. Nemohu porovnávat s jinými značkami, ale určitě bych neměnil.
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
12:21
Aristocrat: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
silhouette
Fakt super, teď jsem se musel jít podívat, co to vůbec mám za značku! Switch... Asi to znamená v překladu "brzo vyměň". Nejsou tak špatné, ale v porovnání cena výkon se asi brzo porozhlédnu po jiné.
17:39
sevenjetc: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
sevenjetc
Vetsina znamych si chvali Air Optix, co se mesicnich tyce, bohuzel nemuzu posoudit, protoze se vyrabi jen v zakriveni 8.6 a ja potrebuju 8.4. Ale mozna zkusim ty Night and Day, ty se vyrabi v 8.4 a 8.8.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
20:41
naituf: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
silhouette
To jo, to je docela prasárna. Já když si dám čočku k obědu, tak pak už o ní nechci do rána ani slyšet... ;-)
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
01:55
nakopnuta_sova: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
nakopnuta_sova
Já spíš čekal, že ji nemůžeš ani cítit :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:40
naituf: Re: Opravte mě, jestli se pletu,...
silhouette
Jo, no... to taky... :-D
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
11:35
nasty: vyhlasuji anketu. kdo vlastne po...
nasty
vyhlasuji anketu. kdo vlastne pouziva sloveso vyprstit? panicove? divaci dabovaneho porna? fotbalisti? nebo je to vekem a omezeno osmou tridou zs? pratele roberta rosenberga na facebooku?
nasty (představte si to psacím písmem)
11:37
Teramon: Re: vyhlasuji anketu. kdo vlastn...
Teramon
já to slovo znám jen z Bravíčka.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
12:06
Aristocrat: Re: vyhlasuji anketu. kdo vlastn...
silhouette
Včera jsem ho použil v příspěvku. Ani do jedné z výše uvedených množin se nezařazuji (teda pokud ty porna jsou dabovaná...), bral jsem to jako mnohem lepší výraz než "hrabat se v k...".
13:50
Foxtrot: Re: vyhlasuji anketu. kdo vlastn...
Foxtrot
Kdokoli, kdo nemá úctu k ženám.
RTFM -> dvakrát si přečti pravidla, čtyřikrát se zamysli a potom neodešli citaci.
05:38
nakopnuta_sova: Re: vyhlasuji anketu. kdo vlastn...
nakopnuta_sova
A jak bys to tedy řekl s patřičnou úctou?
Vyprstit podle vzoru vyhonit, tady nevidím nic špatného.
Však a vůbec - dámy, jak to říkáte, když si samy děláte dobře? ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
16:48
Bellatrix: Myslím, že by to mohlo soutěžit
Bellatrix
Myslím, že by to mohlo soutěžit o opravdu unikátní cenu nejnechutnější citace tady. Fakt se mi z toho udělalo skoro až fyzicky zle.
Takovýhle lidi bych nechala kastrovat.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
18:13
Foxtrot: Re: Myslím, že by to mohlo soutě...
Foxtrot
Ó ano, ó ano...vzpomněl sem si na jistý film paní režisérky Chytilové a naprosto souhlasím,
RTFM -> dvakrát si přečti pravidla, čtyřikrát se zamysli a potom neodešli citaci.
09:25
Aristocrat: Re: Myslím, že by to mohlo soutě...
silhouette
Pasti, pasti...? :D
07:38
Foxtrot: Re: Myslím, že by to mohlo soutě...
Foxtrot
Aaaano :)
RTFM -> dvakrát si přečti pravidla, čtyřikrát se zamysli a potom neodešli citaci.
12:43
TT1905: Vcelku mě zarazilo, že nejodporn...
TT1905
Vcelku mě zarazilo, že nejodpornější mi na tom celém připadá obrat "tou rukou kterej"
Když moudřejší ustoupí, bude mít blbec moc prostoru na manévrování.
21:34
IllidanS4: Re: Vcelku mě zarazilo, že nejod...
IllidanS4
Udělalo se mi špatně, až když jsem se dočetl v komentářích sem.

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

berounskej
před 2527 dny

Hláška #73876

<a> Kocoure půjčila jsem si ten


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1234 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1539 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1890 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2095 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2310 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 22 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 53 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 64 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.